Duo dak onderhoud B.V. Reviews

4,7

Duo Dak heeft in 2 dagen tijd ons schuurdak geheel voorzien van nieuw dakhout en bitumen. Ziet er weer voortreffelijk uit. Personeel was vriendelijk en werkte snel. De communicatie met kantoor ging... Toon meer

Tot nu toe is de aanvraag van de klus prima verlopen. Er wordt goed mee gedacht en aan alle detail wordt aandacht besteed. We krijgen alle ruimte en tijd om vragen te stellen en alles uit te zoeken. D... Toon meer

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf moment van inmeten, aanbieden van offerte tot aan uiteindelijke oplevering van het werk. Er wordt van A tot Z meegedacht met jou als klant voor het beste... Toon meer

Yassin en zijn mannen hebben onze drie platte daken van PIR-isolatiemateriaal voorzien en nieuw bitumen en lood. Lastige daken met pannenopstanden en vreemde hoeken. Ze zijn niet snel, maar werken... Toon meer

1. Dakdekker

Service & Top Garantie Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring, waardoor ze allerlei verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Is uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe? Of heeft u vragen over het dak of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Wij werken met de juiste oplossing en het beste resultaat. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima Ervaring met Duodakonderhoud

Prima ervaring met dit bedrijf. Ze hebben ons balkon weer opgeknapt na een lekkage.

5 juni 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze diensten. Team Duo Dakonderhoud

Prettige partij om mee te werken

Yassin en zijn mannen werken bijzonder hard en efficient! De communicatie verliep erg goed en kleine aanpassingen werden in overleg gedaan. Achteraf waren ze goed bereikbaar en zijn ze de afspraken nagekomen. In mijn ogen een prettige partij om mee samen te werken!

8 mei 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze diensten en met onze prettige communicatie.

Meer dan tevreden

Bij het voegen, repareren, lood herstellen en impregneren van onze schoorsteen ging het team van DuoDakonderhoud grondig te werk en dachten ze goed met ons mee. Met hun vriendelijke en professionele werkhouding en de kwaliteit van het werk zijn we meer dan tevreden. Een aanrader!

7 juni 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent over ons bedrijf. Team Duo dakonderhoud

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd en prettige communicatie.

9 juni 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het werk dat we hebben geleverd en dat u onze communicatie als prettig heeft ervaren.

Vlot, goed, betaalbaar

Duo Dakonderhoud had al de bekleding van het balkon van een van de buren vervangen. Ook bij het bekleden van onze daken stelden ze niet teleur. Met o.a. heldere communicatie en afspraken, een op elkaar ingespeeld en vlot werkend team, de daken netjes afgewerkt, het afval keurig afgevoerd. Prijs/kwaliteit-verhouding is hier dik in orde.

12 juni 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en dat we ook bij het bekleden van uw daken aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Onze prioriteit is om heldere communicatie en afspraken te bieden, en we zijn blij dat dit naar uw tevredenheid is verlopen. Het is fantastisch om te horen dat ons team efficiënt heeft samengewerkt en dat de afwerking en afvoer van het afval naar wens waren. We streven er altijd naar om een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding te bieden en het is fijn om te weten dat u dit ook zo ervaart

Aan te raden

Vanwege een lekkende schoorsteen en dakgoot dit bedrijf ingeschakeld. Prima, persoonlijk, contact. Prijzen offerte waren, in verhouding tot concurrenten, gunstig. Alle werkzaamheden volgens afspraken uitgevoerd. Alhoewel het sinds de werkzaamheden droog is gebleven zien we met vetrouwen de eerste regenbuien tegemoet.

5 juni 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring met ons bedrijf. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons persoonlijke contact en de gunstige prijzen van onze offerte. Het is goed om te weten dat de werkzaamheden volgens afspraak zijn uitgevoerd en dat u met vertrouwen de eerste regenbuien tegemoet ziet.

Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Duo dakonderhoud

Heel heldere communicatie

Heel heldere communicatie, zeer net gewerkt. Echt aan te raden

4 juni 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Snel en vriendelijk hulp gekregen voor…

Snel en vriendelijk hulp gekregen voor reparatie betume dak

30 mei 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

We zijn enorm blij dat we u vorige week naar tevredenheid hebben geholpen… we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.Team Duo dakonderhoud

Goede vakmensen de gevels zien er weer…

Goede vakmensen de gevels zien er weer uit als nieuw
Verder werd alles netjes opgeruimd achter gelaten.

23 mei 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hartelijk dank voor de recensie die u hebt geplaatst.Fijn dat u het zo heeft ervaren. Team Duo dakonderhoud

Vakmensen, nette prijs en goede communicatie

De reparatiewerkzaamheden zijn conform offerte (nette prijs!), vakkundig en naar tevredenheid uitgevoerd door Yassin en zijn collega. De communicatie en afspraken met Yassin verlopen heel soepel en prettig. Ook geeft hij een duidelijk en eerlijk advies over welke reparaties er benodigd zijn.

9 mei 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Beste Michelle dank voor het plaatsen van de review. Ben blij dat u Duo dakonderhoud zo heeft ervaren. Dit is precies hoe wij onze klanten willen helpen. U kunt ten alle om advies en vragen bij ons terecht.

Snelle service

Snelle service, binnen een week offerteafspraak thuis, halve week later offerte en weer 1,5 week later is de klus afgerond. Ze werken netjes, ruimen achteraf op zodat geen verpakkingen etc in de voortuin of op straat achterblijven. Voor zover ik nu kan zien ook goed werk afgeleverd.

24 april 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Beste Esther Dank voor het plaatsen van de review. En heel fijn dat u ons zo heeft ervaren dat is hoe ons team te werk gaat en u met alles ontzorgt en niet met verpakkingen of andere zaken achterlaten.

Enthousiast en vakkundig !

Het team van Duo dakonderhoud heeft een prima klus geklaard. Ze hebben binnen 2 dagen mijn dak vervangen inclusief grint weghalen en zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen.

Het zijn enthousiaste en beleefde mensen die vakkundig te werk zijn gegaan. Op alle vragen kreeg ik antwoord en ze hebben alles ook netjes opgeruimd.

Absoluut een aanrader !

23 april 2024

Betrouwbaar

Vriendelijke lui, komen afspraken na en leveren goed werk af.

27 maart 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hoi Marc dank je wel voor je review. fijn dat je het zo hebt ervaren dat is waar we voor staan en over willen komen.veel plezier van je nieuw geïsoleerde dak.

Fijn, begripvol contact

Goede, eerlijke advisering en een prettig en vriendelijk contact. Realistische prijsopgave.

9 april 2024

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Dakreparatie uitgevoerd precies volgens offerte

Communicatie vooraf ging wat stroef, dat kan beter. Het werk was echter uitgevoerd precies volgens offerte door twee prettig en efficient jonge mannen. We zijn best tevreden. Bedankt!

3 maart 2024

Beste mevrouw Pearce.
Jammer dat u de communicatie zo heeft ervaren we zullen dit intern oppakken. We werken graag altijd alles uit volgens offerte. Zal het ook doorgeven aan onze jongens dat u tevreden bent met de werkzaamheden. Graag gedaan.

altijd goed werk en duidelijke communicatie

Had een ander huis gekocht, Yessin en zijn collega’s hadden bij mijn vorige huis prima werk geleverd. Dus weer gebeld voor dit huis, reageert altijd snel is duidelijk wanneer hij komt en denkt mee. Kortom aanrader

20 februari 2024

Sinds 18 januari niets meer vernomen

Sinds 18 januari niets meer vernomen. Ondanks mijn mailtjes geen reactie. Heb iemand anders gebeld.

18 januari 2024

Beste John
Ik heb u offerte goed gekeurd terug gekregen. En bij opname van de offerte heeft u zelf aangegeven dat het pas bij mooi weer gemaakt hoeft te worden. Dus ik snap deze review niet. U heeft wel de moeite genomen om deze review te schrijven maar geen contact gezocht met ons. Ik zal de opdracht bij ons uit het systeem halen aangezien u een andere heeft gebeld.En wens u verder veel succes met u dak. Heb het even nagekeken en er zijn helaas geen mails binnen gekomen dus daar is iets fout gegaan. u kunt ons ook bellen op 085-0026204