Duo dak onderhoud B.V. Reviews

4,7

Duo Dak heeft in 2 dagen tijd ons schuurdak geheel voorzien van nieuw dakhout en bitumen. Ziet er weer voortreffelijk uit. Personeel was vriendelijk en werkte snel. De communicatie met kantoor ging... Toon meer

Tot nu toe is de aanvraag van de klus prima verlopen. Er wordt goed mee gedacht en aan alle detail wordt aandacht besteed. We krijgen alle ruimte en tijd om vragen te stellen en alles uit te zoeken. D... Toon meer

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf moment van inmeten, aanbieden van offerte tot aan uiteindelijke oplevering van het werk. Er wordt van A tot Z meegedacht met jou als klant voor het beste... Toon meer

Yassin en zijn mannen hebben onze drie platte daken van PIR-isolatiemateriaal voorzien en nieuw bitumen en lood. Lastige daken met pannenopstanden en vreemde hoeken. Ze zijn niet snel, maar werken... Toon meer

1. Dakdekker

Service & Top Garantie Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring, waardoor ze allerlei verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Is uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe? Of heeft u vragen over het dak of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Wij werken met de juiste oplossing en het beste resultaat. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppers

Fijn bedrijf met fatsoenlijke, zeer hardwerkende medewerkers. Dak incl boeiboorden vernieuwd. Denken mee, zoeken oplossingen want was een heel karwei en dat met extreme hitte. Resultaat is geweldig. We zijn er erg blij mee.

4 september 2023

Dakrenovatie

De heren van Duo Dak Onderhoud hebben top werk afgeleverd. Yassin communiceert goed en snel waardoor alles duidelijk voor ons was. Het zijn vriendelijke en vooral harde werkers die oog hebben voor details. Ik heb veel respect voor deze heren en zal ze bij een ieder aanraden. Waar andere bedrijven ons niet konden helpen, kwam Yassin met de oplossing. Wij kunnen nu genieten van ons dakterras. Bedankt Duo dak onderhoud!

25 augustus 2023

Zeker een aanrader

Goed duidelijk contact via app, je wordt van alles op de hoogte gehouden. Je krijgt een offerte, eventuele bijkomende onvoorziene kosten worden eerst goed besproken alvorens ze beginnen met de reparatie. Er worden overal foto's van gemaakt. Zeer geschikte mannen qua omgang, professioneel in hun werk.

27 augustus 2023

Na-isolatie en nieuwe bitumen, renovatie

hoeken. Ze zijn niet snel, maar werken heel secuur. Dak is in één keer goed en waterdicht.
Eigen wensen worden waar mogelijk gehonoreerd. Belangstelling voor het werk wordt gewaardeerd.
Fijne mensen om mee samen te werken…

6 juli 2023

Prima vaklui die nog voor een redelijke…

Prima vaklui die nog voor een redelijke prijs het dak hebben vernieuwd (niet overlagen) en geïsoleerd.
Hoe het dak zich gaat houden na vele jaren is afwachten maar de gebruikte materialen waren top.

3 mei 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hoi Harry bedankt voor het plaatsen van een review. We doen ons best om het voor iedereen betaalbaar te houden. En we gebruiken A- kwaliteit materiaal zoals je gezien hebt. Dus je dak kan er voor vele jaren tegenaan.

Zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit

Klantgericht, kwaliteit, heldere communicatie, goed werk geleverd.

30 mei 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Dank je wel voor de review. Wat u zegt zo willen we precies overkomen bij onze klanten.

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf moment van inmeten, aanbieden van offerte tot aan uiteindelijke oplevering van het werk. Er wordt van A tot Z meegedacht met jou als klant voor het beste resultaat.

Duo dak onderhoud heeft ons complete schuurdak vervangen plus onze carport een opknapbeurt gegeven. Wij en onze buren zijn mega tevreden met het resultaat!

22 mei 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

bedankt voor u vertrouwen in Duo dakonderhoud.We hebben met veel plezier bij u gewerkt.

Aanrader!

Ontzettend nette en harde werkers. Vriendelijke en prettige communicatie. Top werk geleverd en heb nauwelijks gemerkt dat ze aan de slag waren.

26 mei 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Dank voor je reactie goed om te horen dat je zo tevreden bent.

Reageerde snel, snel plek, goede service

15 mei 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Dank je wel we proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen als het gaat.

Het werk werd perfect uitgevoerd

Het werk werd perfect uitgevoerd. Prettige mensen en bij het offerte uitbrengen ook prettig en niet opdringerig

7 februari 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Dank je wel voor de positieve beoordeling.

Yassine reageert snel en professioneel.

Yassine reageert snel en professioneel.
Ik wilde een snelle oplossing en die kreeg ik. De reparatie zag er degelijk en vertrouwd uit.

13 april 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor u review.We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen.We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.

Heel tevreden

Soms is een lekkage wat moeilijker te vinden, Duo Dakonderhoud heeft niet opgegeven (in tegenstelling tot andere partijen) en heeft uiteindelijk de oorzaak gevonden en de gevolgschade hersteld. Prima in de communicatie en het nakomen van afspraken!

17 maart 2023

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Dank je wel voor de positieve beoordeling. Duo staat daarvoor wij geven niet op totdat we u geholpen hebben met u lekkage en u een tevreden klant bent.

Reviews in alle talen tonen. (111 reviews)