Duo dak onderhoud B.V. Reviews

4,7

Duo Dak heeft in 2 dagen tijd ons schuurdak geheel voorzien van nieuw dakhout en bitumen. Ziet er weer voortreffelijk uit. Personeel was vriendelijk en werkte snel. De communicatie met kantoor ging... Toon meer

Tot nu toe is de aanvraag van de klus prima verlopen. Er wordt goed mee gedacht en aan alle detail wordt aandacht besteed. We krijgen alle ruimte en tijd om vragen te stellen en alles uit te zoeken. D... Toon meer

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf moment van inmeten, aanbieden van offerte tot aan uiteindelijke oplevering van het werk. Er wordt van A tot Z meegedacht met jou als klant voor het beste... Toon meer

Yassin en zijn mannen hebben onze drie platte daken van PIR-isolatiemateriaal voorzien en nieuw bitumen en lood. Lastige daken met pannenopstanden en vreemde hoeken. Ze zijn niet snel, maar werken... Toon meer

1. Dakdekker

Service & Top Garantie Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring, waardoor ze allerlei verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Is uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe? Of heeft u vragen over het dak of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Wij werken met de juiste oplossing en het beste resultaat. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijn geholpen, aanrader.

Yassin en collega waren zeer prettig in de communicatie en zeer eerlijk over de oplossing die ze hebben aangeraden. Ze komen afspraken na en hebben de zaak keurig netjes achtergelaten.

31 januari 2024

Goed bedrijf

Duo Dakonderhoud communiceert prettig en vlot en levert mooi werk af tegen een eerlijke prijs. Betrouwbaar bedrijf.

26 januari 2024

Goed deskundig bedrijf !…

Snelle reactie op offerte vraag voor een normale prijs na te zijn langs gekomen. Door slechte weersomstandihhgheden konden de dak werkzaamheden later worden uitgevoerd. Afgelopen zaterdag (!) is het werk keurig en goed verricht. Goed adres !! Aanrader .

13 januari 2024
Logo Duo dak onderhoud B.V.

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Hoi Carel
Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review!
Goed om te horen dat je tevreden bent dat vinden wij zeer belangrijk.
We doen altijd ons best om op afgesproken data langs te komen helaas door slechte weersomstandigheden is dat niet altijd mogelijk.

Duo dakonderhoud

Heeft snel gereageerd op een verzoek in…

Heeft snel gereageerd op een verzoek in Trustoo. Offerte was duidelijk en gedetailleerd, werklui beleefd, netjes, en professioneel. Dakreparatie is volledig naar wens uitgevoerd.

16 januari 2024
Logo Duo dak onderhoud B.V.

Antwoord van Duo dak onderhoud B.V.

Beste Martin

Bedankt voor deze mooie review!
Beleefd, netjes en professioneel is waar wij voor staan.U wensen staan bij ons op nummer 1.

Met vriendelijke groet
Duo dakonderhoud

Vaklieden

Op zoek naar iemand om onze lekkage te verhelpen en bij deze Toppers terechtgekomen.
Prima afspraken die allemaal tot volle tevredenheid zijn nagekomen.

13 december 2023

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Vriendelijk, goede afstemming en duidelijke communicatie. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. De reparatie (inpakken schoorsteen met loodvervanger) zelf kunnen we nog niet beoordelen, heeft zeer recent plaats gevonden, maar ziet er degelijk en netjes uit.

8 december 2023

Fijne service en goede communicatie

Ik was erg blij met de service van de heren van DUO dak onderhoud. Ze communiceerden snel en proactief, waren duidelijk in hun analyse van de situatie en wat er moest gebeuren, en ze hebben de benodigde reparatie uiterst professioneel opgelost ondanks een lastig bereikbare plek. Daarnaast gaven de heren goede tips voor nazorg en onderhoud om zeker te weten dat de reparatie succesvol was.

13 november 2023

Prettige ervaring

Prettige ervaring
Goede afspraken, duidelijk van tevoren op de offerte wat we wilden zien met de mogelijkheid om delen ervan wel of niet te laten uitvoeren. Helder over wat nodig is en tijdige communicatie over hoe laat ze langskomen.

9 november 2023

Snel en kundig!

Reageren snel als je afspraak wilt maken. Vriendelijk,netjes en meedenkend.
Boden adequate oplossing voor een accuut probleem.
Kan ze zeker aanraden!

30 oktober 2023

goed werk

ondanks het slechte weer toch in 2 dagen tijd het schuurdak gerepareerd en bekleed.

1 november 2023

Lekkage dakgoot spoed

We hadden een lekkage in het weekend. We hebben Duo dakonderhoud gebeld. En konden gelijk langskomen en hebben onze lekkage ter plekke verholpen. Dus wij zijn zeer tevreden over Duo dakonderhoud en raden ze ook zeker aan.

26 oktober 2023