weer voor de kat z'n conus zitten wachten op een pakketje dat 'helaas morgen' wordt afgeleverd. laatste keer. zowel ptt als dutchdo: twee armzalig amateuristische instanties die voor ondernemertje spe... Toon meer
9 x dezelfde mail met ‘ er kunnen geen adresgegevens gevonden worden’, NA bestelling betaald te hebben. 4x gebeld, pakket zou onderweg zijn. Expres 2 dagen ‘genomen’ want sodastream voor verjaardag. T... Toon meer
Dit weekend een laatste aanmaning gehad voor, je raadt het al, 2 ruilcilinders die in 2021 besteld zijn. Net de klantenservice gesproken en precies hetzelfde verhaal te horen gekregen als hieronder zo... Toon meer
Processen en administratie zijn onvoldoende bij Dutchdo resulterend in het feit dat ik 1. een herinnering krijg voor reeds toegestuurde retour cilinders 2. het bewijs van verzending moest mailen 3. ve... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een rekening van 2021 gekregen in 2023!!
Kreeg van hun partner Billink een factuur uit 2021! Dat ik cilinders niet heb ingeleverd (wat ik wel heb gedaan). Of ik nog even 30 euro wilde betalen.
Als je je zaken niet op orde heb prima, maar val daar de klanten niet mee lastig. Laatste keer dat ik hier besteld heb.

Dit bedrijf zijn fraudeurs
Dit bedrijf zijn fraudeurs. Voor de tweede keer op rij sturen ze mij zes maanden na de feiten onverwacht een factuur via Billing voor retour ruilcilinders die niet zijn aangekomen in hun magazijn. In beide gevallen had ik al maanden voordien verzendbewijzen opgestuurd. Ze proberen gewoon aan alle kanten aan geld te geraken of het nu illegaal is of niet. Blijf alsjeblieft van deze winkel weg. Als het een keer gebeurd geloof ik nog wel in een foutje, maar als je het twee keer probeert, dan noem ik het fraude!!!!!
Update: blijkt dat het tweede factuur om dezelfde retourzending gaat. Ze hebben mij het eerste factuur kwijtgescholden omdat ik verzendbewijzen kon opsturen en proberen nu nog eens een factuur te sturen, voor een retourzending in november 2022. Je kan niet twee keer hetzelfde factureren, dat is gewoonweg illegaal.
Hun reactie is gewoon een grote leugen. Ze weten dat ik verzendbewijzen heb en durven toch nog de facturen op te sturen. Volgens de politie is het aan hen om te bewijzen dat ik die ruilcilinders niet heb opgestuurd, maar ze leveren geen enkel bewijs aan.

Antwoord van DutchDo
Ik wacht al 4 weken op mijn bestelling…
Ik wacht al 4 weken op mijn bestelling heb nu wat reviews gelezen. Dus het klopt dus wel
dit is een waardeloos bedrijf waar je zeker geen zaken mee moet doen. Steek mijn bestelling maar in je reet. Ik hoop nóóit meer wat van je te horen

Antwoord van DutchDo
Eerste en laatste ervaring met Dutchdo
Omdat ik onlangs geopereerd ben aan mijn rug en niet mobiel ben, heb ik een staande ventilator besteld van meer dan €40.
Ik heb een geheel ander product ontvangen, ander merk en een kleine ventilator in plaats van een staande.
Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en kreeg iemand aan de lijn die niet goed verstaanbaar was en hij vertelde mij dat ik een mail zou ontvangen hierover waarop ik moest reageren, ik heb deze mail niet ontvangen en moest ze opnieuw bellen.
Het tweede telefoongesprek is mij verteld dat ik de ventilator terug moet sturen en daarna opnieuw eentje moet bestellen, de mail met retourinformatie zou opnieuw verstuurd worden en die heb ik wederom niet ontvangen.
Aangezien ik niet mobiel ben (de reden dat ik een bestelling plaats ipv zelf naar de winkel ga) zit ik nu met een probleem, omdat de ventilator weggebracht moet worden. Ook zit ik nu deze dagen zonder ventilator vast in huis als het 28 graden wordt.
Kortom: ik ben totaal niet geholpen, sterker nog ik heb er zelfs taken bij gekregen.
Ik ben ZEER ontevreden, raad iedereen af hier wat te bestellen en zal zelf nooit meer hier bestellen.

Drama corrupt bedrijf
Drama!
2019-2020 aanmaningen
Toen 60 euro betaald om van ze af te zijn en nu in 2023 opnieuw aanmaning voor wat betaald is.
Ik ga ze aanklagen als ze hiermee doorgaan. Zeer sneu corrupt dramatisch bedrijf.

Antwoord van DutchDo
Uitstekend contact met de…
Uitstekend contact met de klantenservice gehad. Post NL is hun transporteur en staat heel slecht bekend, onbetrouwbaar qua leveringen. en daar krijgt dit bedrijf dan de schuld van. Advies: neem een andere bezorg -dienst bijvoorbeeld DHL of GLS.
Product besteld via BOL.COM
Product besteld via BOL.COM, zou al zaterdags komen, dinsdag nog niets....ik lees hier veel problemen met DutchDo dat ze niet leveren...ben benieuwd...word vervolgd...
Hieronder is de mail die ze elke dag sturen, iedere dag hetzelfde als je ze een mail stuurt.......zoals bij iedereen verwacht ik....
Bedankt voor uw bestelling bij DutchDo.nl
Vervelend dat uw bestelling tot op heden nog niet geleverd is.
Wij hebben uw bestelling per briefpost verzonden. Wanneer een bestelling per briefpost verzonden wordt krijgt deze geen track & trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. In 98% van de gevallen worden briefpost zendingen de dag erna geleverd, wanneer dit niet gebeurt zal er naar alle waarschijnlijkheid een fout gemaakt zijn bij het sorteren van de post. PostNL herstelt dit normaal binnen 5 werkdagen. Wij verwachten dat u uw bestelling indien vandaag niet bezorgd, op de eerst volgende briefpost bezorgdag zal gaan ontvangen.
Gelieve deze af te wachten tot morgen.
Wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte houdt van de levering.

Antwoord van DutchDo
Wel verzonden, NIET Ontvangen !
Produkt na een week nog steeds niet in mijn bezit.
De status van de bestelling is wel "verzonden" echter nog niks ontvangen. Bestelnummer 1583510790 via Bol.com

Antwoord van DutchDo
niet hier bestellen als je het echt nodig hebt
leveren niet en annuleren zonder opgaaf reden.
bij navraag krijg je vage berichten van niet tijdelijk leverbaar en niet van we leveren later uit.
als je zeker wil zijn dat je product op beloofde datum binnen is hier niet bestellen, bij mij annuleerden ze op de beloofde lever/verzenddag
Ik had een defecte waterkoker na 3…
Ik had een defecte waterkoker na 3 maanden en kreeg binnen een paar dagen een nieuwe Nedis thuisbezorgd
Service maar vooral communicatie beneden het vriespunt ...
ik ben helemaal niet te spreken over de "overgang" van Dutchdo naar Sodastream!
Snap helemaal waarom Sodastream weg wil bij jullie, want de service is beneden het vriespunt, de foutenlast hoger dan de Everest...
Bij IEDERE maar dan echt ook IEDERE bestelling tot nu toe ging iets fout. Onbegrijpelijk.
Zo ook hoe ik nu moet vernemen dat je niet meer kan bestellen via Dutchdo: er komt geen levering (alweer eens niet), na klacht hoor je dat de betaling (ook alweer eens) niet kon gelinkt worden aan de bestelling (waarvoor staat er een referentie op de betaling???) om dan te horen dat de betaling gaat teruggestort worden. Als je dan navraagt hoezo, dan krijg je simpelweg te horen dat de levering niet kan plaats vinden, ZONDER uitleg. Als je dan nogmaals reageert met de vraag naar het waarom (dat zijn dus al 3 klachten), dan pas krijg je de boodschap dat je weblink werd doorgestuurd naar Sodastream zelf...
Wat op zich nog steeds niet zegt, want bij een lopende bestelling heb ik daar NIETS aan...
1) de huidige bestelling wordt niet afgewerkt, trek uw plan
2) dat je intussen 14 dagen zonder flessen zit, daar ligt niemand wakker van
3) dergelijke beslissing is al langer dan gister bekend, dus waarom hierover niet vooraf communicatie?
4) idem voor de bestelling : dit is al langer geweten, dus waarom niet meteen hiernaar verwijzen...
:( over de hele lijn!

Slechte service
Slechte service, uitgebreide e-mail gestuurd met foto’s over vies en beschadigd ontvangen product. Ik kreeg 4 x een standaard e-mail terug maar geen passende oplossing.
Ik kom niet verder met zo’n standaard e-mail. Ik heb overigens de andere reviews gelezen en ik begrijp hieruit dat terug sturen ook geen optie is. Ik pak mijn verlies wel maar ik bestel hier nooit meer iets. Ik verwacht actie van BOL. COM onderneemt bij dit soort bedrijven.

Onterechte aanmaning
vandaag een aanmaning gekregen van billink.
Ik zou de ruilcilinders niet hebben teruggestuurd.
Ik ben al jaren klant bij Dutch do, stuur altijd meteen de lege cilinders terug. De kosten incluis sommatiekosten( via de mail gekomen) zijn inmiddels opgelopen tot €60,00.???????

Antwoord van DutchDo
waardeloze service cilinders netjes…
waardeloze service cilinders netjes meegeven post nl krijg aanmaning dat ze niet retour zijn gestuurd moet anders betalen Ze hebven de zaken niet op order retour beleid??? WELKE???

Antwoord van DutchDo
Een keramische ventilatorkachel gekocht…
Een keramische ventilatorkachel gekocht , die bij aankomst stuk was.
Deze teruggestuurd en binnen 3 dagen had ik de nieuwe in huis.
Kan niet beter.
Lastig met retourneren en een gruwelijk…
Lastig met retourneren en een gruwelijk slechte klantenservice. Reageren niet eens op mails. Hebben opeens producten niet meer op voorraad en ze komen niet meer terug. Ik doe hier geen zaken meer mee
Ander, goedkoper product ontvangen dan bestelt

Meest waardeloze retourbeleid ooit
Meest waardeloze retourbeleid ooit. Heb twee bestellingen gedaan en terug gestuurd die waren zogenaamd niet aangekomen bij hun. Ik moet keer op keer met verzendbewijzen en bestelnummers komen. Vervolgens moet er een onderzoek worden gestart bij postnl voor mijn pakketjes. Pas toen postnl bevestigde dat het pakket retour is gekomen had ik recht op mijn geld terug van hun. Ik blijf dat toch appart vinden dat ze daar postnl voor nodig hebben en niet zelf weten wat er aan retouren bij hun binnenkomt.
Kort samengevat na heel veel gedoe en 23 mails verder dan eindelijk mijn geld terug.

Antwoord van DutchDo
het gaat ook weleens goed! Dat mag ook gezegd worden,
had condensatoren besteld en die zouden op 4 januari bezorgd worden. 3 januari keurig een mailtje dat de bezorging 1 dag later zou zijn!!
NIET aan beginnen
De ervaring met Dutchdo zou ik als comisch omschrijven als het me geen E70 had gekost.
Dit is hun SOP: jij als klant retourneert de cilinders, vervolgens krijg je weken later bericht dat je voor de cilinders moet betalen. Dan ga je een máándenlang proces in, waarin jij je verzendbewijs laat zien en voorgaande communicatie en zij terwijl ze je afleiden met trage repsonses, geen registratie van correspondentie, het typische kastje-naar-de-muur spel van finance, naar customer service naar retouren en weer terug, je via de achterdeur geld afhandig maken door een incasso op je af te sturen.
Dit noemen we een scam en tevens de grootste teleurstelling sinds de laatste Batman film