weer voor de kat z'n conus zitten wachten op een pakketje dat 'helaas morgen' wordt afgeleverd. laatste keer. zowel ptt als dutchdo: twee armzalig amateuristische instanties die voor ondernemertje spe... Toon meer
9 x dezelfde mail met ‘ er kunnen geen adresgegevens gevonden worden’, NA bestelling betaald te hebben. 4x gebeld, pakket zou onderweg zijn. Expres 2 dagen ‘genomen’ want sodastream voor verjaardag. T... Toon meer
Dit weekend een laatste aanmaning gehad voor, je raadt het al, 2 ruilcilinders die in 2021 besteld zijn. Net de klantenservice gesproken en precies hetzelfde verhaal te horen gekregen als hieronder zo... Toon meer
Processen en administratie zijn onvoldoende bij Dutchdo resulterend in het feit dat ik 1. een herinnering krijg voor reeds toegestuurde retour cilinders 2. het bewijs van verzending moest mailen 3. ve... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede prijzen & snelle levering, maar slechte mobiele user experience
De SodaStream store heeft mooie prijzen en mijn bestelling was ook zo binnen. Maar de user experience van de mobiele website is vreselijk. Het is niet mobile friendly, waardoor bestellen erg lastig gaat. Je kan dat beter via een browser doen. En er zaten ook gekke tekens in de geautomatiseerde "Je bestelling is verzonden" mail.
Daarnaast is het ook best verwarrend om mails te krijgen vanuit Dutchdo ipv Sodastream store. Omdat ik via mobiel de website heb benaderd had ik in de eerste instantie helemaal niet door dat dit een shop was van DutchDo. In de mobiele header staat dit helemaal niet vermeld.
Bestelling kwam heel snel en toen ik…
Bestelling kwam heel snel en toen ik contact opnam hierover, kreeg ik ook snel en duidelijk antwoord. Erg prettig zo'n betrouwbaar bedrijf.
geheel volgens bestelling geleverd
Perfect
Twee nieuwe gascilinders besteld. Verzending is snel. Zeer eenvoudig ook om de oude cilinders te retourneren door de doos te hergebruiken en de meegeleverde retoursticker er op te plakken.
Prima afhandeling van de bestelling.
Sinds 5 oktober 2021 wachten op geld.
Ik wacht al sinds 5 oktober op mijn geld. Na de aankoop van een fotolijst heb ik maar liefst 8 kapotte lijsten ontvangen. Men gaf geld niet terug maar stuurde elke keer een nieuwe lijst. (kapot dus) 17 mails verstuurd en onderstaande kreeg ik als reply : Deze mail doorsturen naar een andere afdeling, geld is overgemaakt, geld is onderweg, we nemen contact met u op, u ontvangt een terugkoppeling, kijk even u rekening na en het geld is al gecrediteerd......... ik blijf proberen. Dus Naomi, kevin, Martijn, Stefan, Moreno: Maak het geld over svp!

Slechte ervaring
Slechte ervaring met broertje van Allekabels. Zij krijgen het (net als Allekabels) niet voor elkaar een verloopstukje op ons adres af te leveren terwijl alle andere (echt) koeriers het wel kunnen. Ze melden dan ook niet dat het bij hen terugkomt, maar ze storten (wel netjes) het geld terug. Daar moet je dan later zelf maar achter komen omdat het pakketje toch wel erg lang duurt. Communicatie is lastig. Ze willen ook geen andere optie voorstellen om het toch voor je te regelen. Dan toch ergens anders gaan kijken.
Wacht op geld.
Bestellng via Blokker bij Dutchdo. Bestelling volledig misgegaan. Pas 8 dagen na besteldatum bericht ontvangen dat pakket is verstuurd. Inmiddels "verjaardagcadeau" ergens anders besteld anders was het te laat. Retour zending volgens Blokker reeds verwerkt bij DutchDo, maar wacht nog steeds om retour geld gestort te krijgen.

Sodastream is beter
Beter voor het originele merk kiezen, dacht ik toen ik mijn Sodastream kocht.
Het doet zijn werk fantastisch!
En ik blij, want het is een stuk goedkoper, variabel en het gezeul met flessen is ook gedaan
Zoals beloofd vandaag besteld morgen in huis
Zoals beloofd vandaag besteld morgen in huis. Heel snelle levering. Zeer tevreden klant.
Snelle levering van goede kwaliteit
Optische kabel van 1 meter besteld om Ziggo Mediabox te verbinden met onze radio, zodat we naar digitale radio kunnen luisteren, nadat Ziggo stopte met de analoge radiosignalen .
Snelle levering en goed geregeld met…
Snelle levering en goed geregeld met het ruilen van volle en lege cilinders
slechte ervaring
slechte ervaring , ruilcilinders teruggestuurd geen bevestiging van ontvangst maar wel moeten betalen voor de cilinders die ik teruggestuurd heb .

Antwoord van DutchDo
Mooie prijs voor de sodastream inc…
Mooie prijs voor de sodastream inc flessen en gasfles. Volgende dag alles netjes geleverd, goed verpakt en hele goede opvolging van ons pakket (naar België toe).
Alleen maar positieve commentaar voor deze webshop en daarom ook 5 sterren van mij.
Easy peasy
Easy peasy! Sinds ik mijn soda stream apparaat heb, nu al een aantal jaartjes, bestel ik mijn soda stream producten bij DutchDo. Gaat altijd heel chill, bestellen, afrekenen en de bestelling heb ik meestal al twee dagen erna. Ook retourzenden van de lege cilinders gaat prima. Dus voor nu zeker een keepertje 😊.
Snelle levering en goede service.
altijd beschikbaar
Via de sodastream altijd beschikking over alle siropen dus het liefst bestel ik rechtstreeks. Daarnaast en snelle levering dus wat wil je nog meer