Mijn ervaring was echt uitstekend. Het product werd snel geleverd en was precies zoals beschreven. De kwaliteit is hoog en het is gemakkelijk in gebruik. Eerlijk gezegd overtrof het mijn verwachtinge... Toon meer
Prima ervaring met deze webwinkel. Klantenservice heel toegankelijk en vriendelijk. Op de site staat dat het 10 werkdagen kan duren tot verzending dus geen verrassing. Zou het persoonlijk wel op p... Toon meer
Prima service van de webshop. Ik kreeg een gratis upgrade om de bestelling te bespoedigen. Met de Puma veiligheidsschoen heb ik nu een werkschoen die prettig loopt. Enige tegenvaller is de bezorging d... Toon meer
E-Puma.nl gaat verder als SportieveWerkschoenen.nl. We dragen zorg voor de beste service voor al onze klanten. Dat mensen veilig aan het werk kunnen met sportief ogende veiligheidsschoenen waar ze trots op kunnen zijn.
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Nederland
- +31 (0)50 211 1435
- klantenservice@SportieveWerkschoenen.nl
- e-puma.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelheid van leveren
Snelheid van leveren, daadwerkelijk duidelijke informatie zodat product precies past zoals opgegeven cq vermeld.
nazorg/facturatie digitaal op snelle wijze.
super tevreden.
inmiddels meer collega's laten bestellen via deze site.
alvast bedankt voor de bos bloemen :)
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering.
Top veiligheidsschoen voor in de metaal. Goed voetbed wat maakt dat je er langdurig op kan staan.
Te lange levertijd
Schoenen vallen vies tegen
Schoenen vallen vies tegen. Voor die prijs mag je verwachten dat schoenen goed zitten, echter materiaal is veel te stug. Zit op de plek van de hiel/hak een harde stugge rand van het materiaal, welke bij elke stap in je voet drukt en dus al pijn doet na 5 meter lopen.
Had 2 paar besteld (2 verschillende maten). Denk je 1 paar er van te kunnen houden, echter vallen ze dus tegen en mag je ook nog weer 7,95 aftikken voor retour zenden.

Antwoord van SportieveWerkschoenen.nl
Ik gebruik al jaren werkschoenen van…
Ik gebruik al jaren werkschoenen van Puma. De schoenen die ik gebruikte waren niet meer verkrijgbaar en men kon mij een goede, vervangende, alternatief aanbieden. Deze nieuwe schoenen gebruik ik inmiddels ook alweer 2 weken en bevallen goed.
Prima
Prima, ik heb het voor werknemers moeten bestellen dus ik kan nog geen antwoord geven op of ze goed zijn lekker zitten enz
Volgende week worden ze afgeleverd
Alles Nasr tevredenheid
wat zeet snel bij me
Goede kwaliteit
Veiligheidsschoenen vervangen via e-puma. Mooi assortiment, moderne sneaker style S1-ESD aangeschaft. Top kwaliteit en lichte schoen. Levering helaas niet in 1 dag, moest er 3 dagen op wachten maar dat was het waard. Ook email contact gehad met de klantenservice mbt tot een maatwijziging. Snel antwoord en snel opgelost. Top!

Antwoord van SportieveWerkschoenen.nl
Goede service en communicatie ook van…
Goede service en communicatie ook van de vervoerder. En over het product: fijne werkschoenen met een goede pasvorm en licht van gewicht.
van 2 naar 5
Beste,.....
Mijn ervaring met e-puma
Update, ik zat inderdaad bij webwinkel die qua naam er op de jullie ijkt. Excuus en inmiddels vijf sterren voor epuma Voor de snelle reactie

Goede en snelle levering
Blij met de PUMA werkschoenen.
Blij met de PUMA werkschoenen.
Comfortabel, soepel en toch veilig
Binnen 5 werkdagen binnen.

Overzichtelijk site, correcte levering
Levertijd
Kwaliteit is goed, bezorging is niet van deze tijd,duurt namelijk best lang voordat een bestelling geleverd wordt.

perfect voor brede voeten
in de beschrijving staat neem een maat kleiner ze vallen groot uit, ik heb nogal brede voeten dus heb voor het eerst mijn normale maat gekocht, en ze zitten perfect.
en een hele lichte schoen, de volgende koop ik hier ook