Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har igen,igen modtaget lækre produkter fra Easis, marmelade og chokolade 🤗har ikke diabetes, men en irritabel tyktarm, der ikke kan li’ sukker. Sværger til produkter fra firmaet, der altid yder... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej.. Elsker udfordringer med div. allergier.. Nu sku det være en diabetes-kage.. Så der blev købt ind til to gange 'Sommer-tærte' fra jeres opskrifter.. Må sige, at varerne kom hurtigere end fo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voedselproducent

Geschreven door het bedrijf

Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Deres service og tryg betaling

Sværger til produkter fra firmaet, der altid yder hurtig service …

3 mei 2026

Hej Lis

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du synes godt om vores produkter og service.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i mange år ofte købt Easis`varer

Har i mange år ofte købt Easis`varer, og har været glad og tilfreds med det hele tiden

6 mei 2026

Hej

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du har haft glæden af vores produkter gennem tiden.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle hos jer

4 mei 2026

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på at høre.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med stort set alle…

Jeg er vild med stort set alle lækkerierne fra Easis ,de smager super meget a la de alternative chokolader, lakrids med chokolade osv.
👍😁

2 mei 2026

Hej Mette

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både smag og udvalget af vores produkter.😊

Virkelig fantastiske produkter

Syntes virkelig easis har mange rigtig gode produkter der gør at hverdagen virkelig dejlig nem deres produkter er super lækre og der er så mange spændende ting på deres hjemmeside man kan vælge mellem
Vil dog sige at deres proteinbar med toffee virkelig er min farvorit og når man bestiller er der hurtig levering kan kun virkelig varmt anbefale deres produkter til andre 🌺

5 mei 2026

Hej Ann-Naya

Mange tak for anmeldelsen. Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for både vores produkter og udvalget, samt at leveringen lever op til dine forventninger.😊

Lækre chokolade barer

Lækre chokolade barer, fantastisk at kunne spise chokolade når man har lyst uden at have dårlig samvittighed, køber gerne dem man ikke kan få i butikkerne for at få lidt forandring

29 april 2026

Hej Lisbet

Mange tak for anmeldelsen. Skønt at høre, at du er glad for vores chokoladebarer.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Svarer til mine forventninger men ville ønske at det ikke var så dyrt at købe sukkerfri produkter for så vil jeg helt klart købe det fremfor andet.

17 april 2026

Hej Karen

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du modtog dine produkterne hurtigt, samt at de lever op til dine forventninger.😊
Vores produkter er dyrere at fremstille, da vi anvender ingredienser, der erstatter sukker, som er væsentligt dyrere. Vi forsøger altid at finde det bedste kompromis mellem kvalitet, smag og pris.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er så fedt at vide at den…

Det er så fedt at vide at den forsendelse man netop har modtaget er fyldt med lækre produkter, uden sukker og som smager super godt.
Handler meget gerne igen

22 april 2026

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at du er glad for dine varer og smagen af dem.😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse via webside.

Jeg fik aldrig af vide at jeres transport firma GLS havde leveret varen, så den endte med at gå tilbage.
Ærgerligt for det var mit 1. køb hos jer via webside og det eneste jeg har fået, er en opkrævning, men ingen vare. Ærgerligt for jeg kan godt lide jeres produkter, men ingen sms om at varen var på vej.
Trist oplevelse.

21 april 2026

Hej Charlotte

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er GLS, der står for leveringen og udsender besked om afhentning af pakken. Hvis en pakke ikke afhentes i tide, bliver den automatisk sendt retur til os. Når vi modtager den retur, refunderes beløbet, fratrukket et håndteringsgebyr.

Hvis man ikke hører noget om sin pakke inden for 2-3 dage efter bestilling, er man altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at undersøge sagen, så vi kan undgå, at pakken returneres.

Vi beklager forløbet.

Lækker produkt igen

Lækker produkt igen.
Gode priser incl tilbudspriser.samt kvik afsendelse.

11 april 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og den hurtige levering.😊

Skønne småkager

Tak for hjælpen.

7 april 2026

Hej My

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at handle på vores webshop. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levering kom hurtigt dagen efter

Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lækre udvalg. De nachos kan man ikke købe så mange steder end her, så dejligt med tilbud. Bare man kunne få oftere tilbud på de ting man kunne lide, så købte jeg oftere. 🤭

30 maart 2026

Hej

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både den hurtige levering, vores udvalg og får glæde af vores tilbud på webshoppen. Vores tilbudsside opdateres jævnligt, så man kan slå til, når ens favoritter er på tilbud.😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er stærkt utilfreds med min…

Jeg er stærkt utilfreds med min oplevelse hos Easis.
Jeg har siden februar ventet på at få refunderet et beløb for en vare, som er blevet godkendt til tilbagebetaling. På trods af gentagne henvendelser til kundeservice, og en konkret bekræftelse den 5. marts om, at refunderingen ville blive gennemført, har jeg stadig ikke modtaget mine penge.
Det er efterhånden flere måneder siden, og der er ingen synlig handling eller opfølgning fra virksomhedens side. Jeg finder det helt uacceptabelt, at en virksomhed ikke overholder en så grundlæggende forpligtelse som at tilbagebetale penge, de skylder.
Min oplevelse er præget af manglende ansvar, manglende opfølgning og en meget kritisabel håndtering af kundeservice.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle her, hvis man ønsker en tryg og ordentlig behandling – især hvis der skulle opstå behov for refundering.

3 maart 2026

Hej Chro

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget din oplevelse og den lange ventetid i forbindelse med din refundering.

Vi kan se, at refunderingen nu er blevet gennemført, men vi er kede af ventetiden. Vi kan kun beklage.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det jeg købte bl.a

Det jeg købte bl.a. pålægschokolade /lys med tykke skiver den er super god også deres bolsjer i dåse er gode. Er tilfreds.

29 maart 2026

Hej Dorte

Tak for anmeldelsen. Godt at høre, at du synes godt om produkterne, det er vi glade for.😊

Smager godt

Smager godt

25 maart 2026

Hej Hanne

Mange tak for din positive anmeldelse.😊

Jeg var skeptisk ang

Jeg var skeptisk ang. Easis’s sukkerfrie cola, men min skepsis var unødvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover.
Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bløde og krystalliseret. Jeg skrev med Easis, de beklagede meget og sendte mig pengene retur, det er god stil
Har købt flere varer derfra og har været meget tilfreds, i får min varmeste anbefaling.
Lisanne Duusgaard

20 maart 2026

Hej Lisanne

Mange tak for din fine anmeldelse.😊
Skønt at colaen faldt i din smag, og at vi fik taget hånd om udfordringen med isvaflerne.

EASIS

Lees meer over geverifieerde reviews.