Jeg har igen,igen modtaget lækre produkter fra Easis, marmelade og chokolade 🤗har ikke diabetes, men en irritabel tyktarm, der ikke kan li’ sukker. Sværger til produkter fra firmaet, der altid yder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Bedrijf heeft geantwoord
Hej.. Elsker udfordringer med div. allergier.. Nu sku det være en diabetes-kage.. Så der blev købt ind til to gange 'Sommer-tærte' fra jeres opskrifter.. Må sige, at varerne kom hurtigere end fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pebernødder godt alternativ til mindre sukker. De er sprøde og smager godt og af peppernødder
Købte også vanilje kranse. Dem synes jeg personligt ikke om og for mig smager de ikke af vaniliekranse eller tæt på. Så jeg holder mig til pepernødderne

Let at bestille. Nemt at hente. Smager dejligt

Antwoord van EASIS
At der var Black fridag var et incitament til at storhandle.. Rigtig god emballering som står til ug, og hurtig/fri fragt. Brett sortiment. Kommer for efterdags at handle der igen

Antwoord van EASIS
Altid gode produkter og hurtig ekspedering

Antwoord van EASIS
Mine varer var gået i stykker

Antwoord van EASIS
Stadig et af de få sukkerfri sortimenter med mulighed for at spise småkager, men efter mange år med Easis produkter og revideret anbefalinger for diabetikere om lidt sukker men godt, oplever vi at vores gæster hellere lader være med at spise småkager o.a. end Easis. Argumenter er bl a hård papkonsistens og meget lidt smag af krydderier o.l.
Her i huset spises de stadig ofte som en lille, daglig, lovlig snack i mangel af bedre.

Antwoord van EASIS
De forskellige barer med trøffel smager rigtig godt.
Jeg har tidligere også købt vanillekranse og de smager ikke særlig godt, desværre.

Antwoord van EASIS
Købte Lækre små bar af forskellig slags som alle er rigtig gode. Prisen er dog blevet for høj og indholdet er samtidig blevet mindre.

Antwoord van EASIS
De bedste ægte sukkerfrie varer, jeg har fundet.
Jeg har været 'low-ish' eller low carb i 45+ år, så jeg ved hvad jeg taler om!!!

Antwoord van EASIS
Mumselækkert crunch til min morgenmad. Stor favorit af RugCrunch.

Antwoord van EASIS
Gode varer, god besked, fin og effektiv levering.

Antwoord van EASIS
Virkelig lækre produkter som smager ligeså godt som produkter med sukker i. Jeg er meget tilfreds med mine handler, både produkterne og leveringstiden.

Antwoord van EASIS
Storkøb til gode priser. Lækre produkter til når man ønsker sig lidt sødt men skal passe på vægten. Hurtig behandling og levering af ordre - også når man handler i weekenden😉

Antwoord van EASIS
Den gode oplevelse var at jeg fandt ud af at jeg kunne bestille direkte fra jer på nettet. Jeg nyder min soft caramel bar til en kop kaffe. UHM god sødme og god smag

Antwoord van EASIS
Jeg modtog allerede mine varer dagen efter min bestilling.
Dejligt, at der sendes så hurtigt, og at beløbet først bliver trukket efterfølgende.

Nemt at bestille produkter
Meget smagfulde produkter

Antwoord van EASIS
Jeg har ik smagt , som i spurgte om , da de først bliver åbnet 1 december ( smiler)
Men virkelig flot kalender !!

Antwoord van EASIS
Lees meer over geverifieerde reviews.