Jeg har igen,igen modtaget lækre produkter fra Easis, marmelade og chokolade 🤗har ikke diabetes, men en irritabel tyktarm, der ikke kan li’ sukker. Sværger til produkter fra firmaet, der altid yder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Bedrijf heeft geantwoord
Hej.. Elsker udfordringer med div. allergier.. Nu sku det være en diabetes-kage.. Så der blev købt ind til to gange 'Sommer-tærte' fra jeres opskrifter.. Må sige, at varerne kom hurtigere end fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Stort udvalg og mange gode produkter, og hurtig levring, så handler der igen.

Antwoord van EASIS
Bestilling & Levering fungerede uden problemer. Produkterne var fine og som forventet.

Antwoord van EASIS
Rigtige gode produkter meget taknemlige over valget findes for mig og flere produkter kommer til tak

Antwoord van EASIS
Hvis det ikke var for GLS, der løgnagtigt påstod, at jeg ikke var hjemme, da de kom med pakken, så ville jeg give Easis 5 stjerner, både for produktet og den hurtige ekspedition, så det får I nu!
Ved et tilfælde søgte jeg på Perfect Sød hos Easis, fordi Rema1000 nu har fået sit eget sødemiddel, og ikke længere har Perfect Sød på hylderne, men sikke noget gedigent bras, det har en grim bismag, som Perfect Sød ikke har, så Remas røg direkte i køkkenvasken - BVADR!
Jeg ELSKER min kaffe, og den skal ikke ødelægges af Remas dårlige sødemiddel, det er livet for kort til!!!!!!!!!!!!!!
Og hos Easis var varen ovenikøbet halv pris i forhold til deres egen normale pris, så jeg hamstrede gevaldigt.
Nu kan Rema1000 bare komme an, også fordi Aldi snart holder op, og det var det eneste sted, jeg også kunne finde Perfect Sød!

Antwoord van EASIS
Når nu i har indrømmet at i snyder på vægten ved at fortynde , så burde i sætte prisen ben til Max 16kr
Jeg er diabetiker, og måske lidt naiv, da jeg troede at en fødevarerproducent som producerer og sælger diverse fødevarer til diabetikere, havde etikken i orden ? deres Vanilla icecream, er mærket med "Sukker ikke tilsat. Det er korrekt, men læser man de små bogstaver i den lovpligtige varedeklaration, så er der søreme ca 7 % sukker tilsat via råvarerne som benyttes. Det kan synes som et mindre problem, men isen smager faktisk godt, og lokker derfor naive personer som jeg, som endelig tror at jeg har et produkt, som kan "forsøde" mit liv uden problemer i.h.t min diabetes. Det mener jeg kan vær et problem for mange dianetikere, og vil derfor via trustpilot, give min mening til kende. Til Easis.
mvh

Super hurtig levering ☆☆☆☆☆
Desværre synes jeg det er lidt misvisende, en del af varene sendes i anden emballage end vist på produktsiden. Kan godt se det står et sted i teksten, men det bed jeg altså så ikke mærke i. Kunne godt have brugt et billede af dette, da det skulle være brugt i en gavekurv. Ærgerligt man ikke kan få den originale emballage på disse varer.
Men altså super hurtig og fin levering og ellers fine varer.

Antwoord van EASIS
Nemt at bestille og overskuelig hjemmeside. De er hurtig til at sende, samt man får oplysninger om, hvornår der er forventet levering.

Antwoord van EASIS
Så en reklame med billeder på nettet af de nye nøddebarer. Sendte bud efter en kasse og aldrig er jeg blevet SÅ skuffet. Der stod de bestod af peanut, pistacienødder og mandler. Hoveddelen er peanut. I den jeg spiste, før de andre røg ud var det 1 mandel og resten var sat sammen af noget der ligner puffede ris, som smagte af pap. Ikke en god oplevelse

Antwoord van EASIS
Hurtig ekspedition, fint pakket og lækre varer som godt, kalorielet alternativ til alm slik og chai latte 😊

Antwoord van EASIS
Er yderst begejstret for produkter og bøger og mails med gode tilbud og opskrifter 😊 Pakken blev modtaget lynhurtigt efter bestilling.

Antwoord van EASIS
har købt et par gange på jeres web og er tilfreds med arbejdsgangen, de 3 stjerner er pga jeres tilbuds produkter har en kort udløbsdato, dette skulle der være mere info omkring.

Antwoord van EASIS
Hurtig Handel og det levering inden fir 2 dage...

Antwoord van EASIS
Jeg synes der var et fornuftigt udvalg og til gode priser.
Hurtig levering.
Handler her helt sikkert igen😁

Antwoord van EASIS
Vil helt sikkert handle hos dem igen. Rimeligt udvalg, gode priser og hurtig levering

Antwoord van EASIS
Deres mælkechokolade er så god (kan ikke lige mørke/hvid chokolade eller marzipan og lakrids) service er virkelig god men priserne er store. De kører fri fragt nogle gange-det hjælper.
Pakke kommer hurtigt.

Antwoord van EASIS
Glad for mine produkter, men synes dog levering er meget dyr ift. andre. Håber der kan komme flere som er lidt billigere :)

Antwoord van EASIS
Lees meer over geverifieerde reviews.