Jeg har igen,igen modtaget lækre produkter fra Easis, marmelade og chokolade 🤗har ikke diabetes, men en irritabel tyktarm, der ikke kan li’ sukker. Sværger til produkter fra firmaet, der altid yder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Bedrijf heeft geantwoord
Hej.. Elsker udfordringer med div. allergier.. Nu sku det være en diabetes-kage.. Så der blev købt ind til to gange 'Sommer-tærte' fra jeres opskrifter.. Må sige, at varerne kom hurtigere end fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Da produkterne er sukkerfri er det fantastisk både for vægten og sukkerblodet, de så smager SÅ godt, og kan kun anbefales 😉

Antwoord van EASIS
Som alltid gode smaker. Nå kan jeg nyde min Chai tea med god samvittighed Den er god !

Antwoord van EASIS
Super som vanlig hurtig levering, fine priser

Antwoord van EASIS
Købte Easis marcipan og brugte to pakker på de lækre jordbærkager der er i jeres opskriftsunivers. Lækker kage

Antwoord van EASIS
Jeg er så glad for jeres EASIS produkter, så dem har jeg altid mange af.

Antwoord van EASIS
Jeg har været godt tilfreds med de produkter jeg har købt,bestiller gerne igen. Jeg har selv diabetes 2

Antwoord van EASIS
Ingen problemer med levering.
Har ikke åbnet pakken endnu.
Har åbnet pakken i går og den nye mørke pålægschokolade er lækker.

Antwoord van EASIS
Gode varer. Men er ked af, at udsolgte varer som f. Eks hindbær/jordbær barer er så lang tid i restordre ! De har været udsolgt i mange måneder og kommer først igen til september. Det må være en ommer !

Antwoord van EASIS
Varerne er sikkert udmærkede, men når man er alene og køber en del der er på tilbud, så burde der stå udløbsdatoen ved varerne inden jeg køber dem. Nu skal jeg næsten kun leve af de produkter jeg købte, for at nå at spise dem inden udløbsdatoen.

Antwoord van EASIS
Produktet smager godt og er godt som "marmelade"når man har diabetes og skal holde øje med kulhydrater

Hej..
Må sige, at varerne kom hurtigere end forventet, at den 'simple' opskrift fungerede fantastisk og en gastrik-by-pas-patient blev vildt benovet over denne tærte.. Hun for normalvis hjertebanken ved indtag af 'alm.'sukker - men intet ved denne tærte.. Den lille bid hun fik af den kage hun selv havde købt, gav hende problemer..
Hun bad om, og fik, opskriften og linket til jeres hjemmeside..
Hilsen Britta

God oplevelse. Gode produkter og hurtig levering. Kan varmt anbefales

Antwoord van EASIS
Altid en meget god og hurtig oplevelse og er lykkelig for alle de gode produkter de fremstiller til os med diabetes. Tak.

Antwoord van EASIS
de bliver ved skrive så mangler du bare at købe for, så for du fri forsendelse. men nej når til og 49kr i porto, ville købe for 600 kr så det kom hjem, er dårligt gåede.

Antwoord van EASIS
Bestilte varer søndag aften. Og tirsdag middag kunne de afhentes i pakkeshop (GLS). Det er hurtig service. Det er mit første køb på Easis og jeg handler gerne en anden gang.

Krystalliseret Magnum Easis is
Nu bliver jeg nødt til skrive denne anmeldelse, jeg køber mange af jeres produkter men mest Magnum is. Ca. Hver 5 pakke jeg køber er krystalliseret og jeg har klaget direkte til jer, men respons var henvend dig til butikken.
Nu er jeg simpelthen så træt af at skal henvende mig og bevise hver gang, at jeg orker det ikke og har smidt dem ud.
Ærgerligt i ikke tager ansvar når i sælger et produkt der er så følsom hvis bliver det mindste afkølet .
Hilsen en utilfreds kunde som køber henimod 5 pakker pr. Måned.
Jeg må finde anden ismærke, i smider bare bolden videre.

Antwoord van EASIS
Lees meer over geverifieerde reviews.