De site op zich is heel goed maar heb toch hier en daar twijfels over tegenspelers want soms wachten op resultaat vind ik raar terwijl er met rangschikking gespeeld word, je bent niet zeker of je wint... Toon meer

Leuke spelletjes en mooie grafische weergave. Wel jammer dat er beperkt aanbod is van spelletjes en de inzet van de spelletjes voor geld meteen vrij hoog ligt. Hierdoor is laagdrempelig instappen ni... Toon meer

Snap niet die negativiteit, ik speel met plezier en ja soms is het lastiger dan de andere keer. En ja verliezen hoort er ook bij, des te leuker is t om door te gaan en beter te worden. Dus gewoon op d... Toon meer

1. Spellenwinkel

EazeGames is a 100% skill-based gaming platform. We’re offering more than 10 popular games, including hit games such as Solitaire, Bubble Shooter, Sudoku, and Bingo, EazeGames offers a game for every type of player. The thrill of competing excites gamers all over the world, especially when you start playing for cash prizes. All games are 100% skill-based and with real people.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goeie site

Spellen zijn leuk en makkelijk vaak win je als je beetje je best doet ook de bonussen zijn netjes en werken goed

10 april 2025

Pure oplichting

Pure oplichting! het lijkt alsof je tegen echte mensen speelt maar het zijn gewoon bots van hunzelf die zichzelf voordoen als echte spelers. Dus ze verdienen zowel een comissie voor de inzet als voor het winnen van een game.

Nu na een tijd is het de eerste keer dat ik 50 euro heb gewonnen, nu wou ik een paar dagen geleden laten uitbetalen en bij het inloggen krijg ik de melding: Account Banned. Dus ook daar verdienen ze aan want het gestortte bedrag houden ze dus ook.

Het lijkt verleidelijk omdat je denkt oh leuk een nederlands bedrijf dat is betrouwbaar, maar blijf hier zo ver mogelijk weg. Je zult er nooit wat aan verdienen en op elk vlak word je keihard opgelicht. Ik ga het hier ook niet bij laten en gelukkig ben ik vrij bekend in de game wereld dus wij gaan er met het team ook zeker werk van maken bij de game comissie en anders naar de rechter.

Bizar dat bedrijven zoals dit nog steeds kunnen blijven bestaan echter bij deze hebben ze echt de verkeerde gekozen, wij zullen met het team, niet alleen voor ons maar voor ieder ander die is opgelicht door dit bedrijf hier werk van maken en zorgen dat die bedrijf offline gaat.

14 maart 2025

Antwoord van EazeGames

We vinden het jammer je negatieve review te lezen terwijl we je via ons supportkanaal uitgebreid geholpen hebben.

Jouw claim dat EazeGames bots inzet is simpelweg niet waar. Bij EazeGames speel je competities tegen spelers van gelijk vaardigheidsniveau. Dit zijn altijd spellen gespeeld door echte mensen. EazeGames heeft maar één verdienmodel en dat is een service fee over de inzet van de spelers.

Jouw account is geblokkerd omdat jij je niet aan de Algemene Voorwaarden hebt gehouden. Bij EazeGames nemen we de veiligheid ons platform en spelers erg serieus en hebben daarom naar de Algemene Voorwaarden gehandeld. Dit is ook met jou gecommuniceerd.

Bij EazeGames speel je veilig en eerlijk 100% vaardigheidsspellen tegen andere spelers voor echte geldprijzen.

weinig game keuze helaas.

weinig game keuze helaas.

14 februari 2025

Antwoord van EazeGames

Hey San, we hoopte met 10 verschillende vaardigheidsspellen genoeg opties te kunnen bieden. EazeGames biedt onder andere bekende titels zoals Solitaire, Bubble Shooter, Bingo, en 8-Ball Pool.

Kapitaal al over gemaakt … je ziet wat…

Kapitaal al over gemaakt … je ziet wat gebeurd precies … ik ben er steeds weer ingetrapt…. Doe het niet mensen !

7 februari 2025

Antwoord van EazeGames

Hi Robert, zou je ons een mailtje kunnen sturen via support@eazegames.com zodat wij kunnen helpen met wat er precies gebeurt is?

2x geld gestort...2x niet…

2x geld gestort...2x niet bijgeschreven, en geen reactie op de chat!
WAARDELOOS!!!

26 januari 2025

Hi Rob,

Wat vervelend dat er iets is misgegaan tijdens de storting.

Ik ga er vanuit dat het al is opgelost maar zo niet, zou je dan een mailtje kunnen sturen naar support@eazegames.com? Wij zoeken dan je betaling op en zorgen dat het geld alsnog op jouw EazeGames account komt.

Je een spel laten spelen voor geld…

Je een spel laten spelen voor geld zonder dat er een tegenstander bekend is werkt natuurlijk de mogelijkheid tot frauderen in de hand. Ik speel op maandag een spel, haal een score. Daarna gaan ze 3 dagen wachten tot ze zogenaamd een matchende tegenstander hebben gevonden. Maar dit kan niemand controleren natuurlijk. Voor hetzelfde geld doen ze alsof en bedenken ze stiekem een tegenstander die net een iets beter resultaat haalt en steken ze het geld in eigen zak. Ik zeg niet dat ze dit doen, maar het behoort tot de mogelijkheden en niemand kan het controleren.

Reactie op reactie:

Ja leuk maar niemand kan het controleren.

We begrijpen je denkwijze, echter kunnen wij natuurlijk niet zomaar een tegenstander verzinnen en de commissie verdienen. Wat er wel gebeurt is eigenlijk heel eenvoudig.

Dat kan dus wel. Er is niemand onafhankelijk die kan controleren of de tegenstander waartegen ik verlies ook daadwerkelijk bestaat en de game heeft gespeeld. Jullie kunnen theoretisch deze persoon + score uit je duim zuigen en mij het geld afhandig maken.

21 januari 2025

Hi Rick,

Op EazeGames bieden we 10 verschillende spellen met elk meerdere competities (gratis, €1,20 inzet, €3 inzet, en €6 inzet). Al onze spelers zijn hierover verdeeld. Wanneer jij deelneemt aan een competitie zullen wij je matchen met een tegenstander van gelijk vaardigheidsniveau. Deze speler is er simpelweg niet altijd direct. Daarom laten wij je alvast het spel spelen terwijl we een tegenstander zoeken. Mocht er na 4 dagen geen eerlijke match gevonden zijn, ontvang je je inzet terug op je EazeGames account. Op dit moment van schrijven worden spelers bijna altijd dezelfde dag gematched.

EazeGames bestaat sinds 2018, heeft meer dan 4 miljoen spelers en €20 miljoen aan prijzen uitgekeerd. EazeGames houdt zich strikt aan alle wet & regelgeving en zet alles op alles om een eerlijk speelveld te garanderen.

Leuke spelletjes, maar beperkt aanbod

Leuke spelletjes en mooie grafische weergave.
Wel jammer dat er beperkt aanbod is van spelletjes en de inzet van de spelletjes voor geld meteen vrij hoog ligt. Hierdoor is laagdrempelig instappen niet echt van toepassing.
Wat wel weer fijn is, is dat er een app voor op je mobiel beschikbaar is, waardoor de toegankelijkheid erg goed is.

6 januari 2025

Hey Pieter,

We hoopte met 10 verschillende vaardigheidsspellen genoeg opties te kunnen bieden. EazeGames biedt onder andere bekende titels zoals Solitaire, Bubble Shooter, Bingo, en 8-Ball Pool. Heb je misschien een suggestie voor een spel dat je graag zou willen spelen op EazeGames?

Bij EazeGames proberen we het deelnemen zo laagdrempelig mogelijk te houden. Vandaar dat je altijd gratis kunt spelen, en is de laagste inzet voor geldprijzen €1,20. Ook kun je al vanaf €5 storten, en de eerste storting verdubbelen we met Bonusgeld. Toch bedankt voor de feedback!

Ik verdien echt geld!

Heel fijn een app te hebben waar mijn favoriete hobby, spelletjes spelen, ook nog eens uitdagend wordt omdat er ook echt geld mee te verdienen valt. Vier sterren, want ik heb één verbeterpunt: dat iemand in spel X goed is, wil niet zeggen dat die persoon ook even goed is in spel Y. Hierdoor krijg ik te hoge competitie voor een spel waar ik juist slecht in ben. Dat haalt enig plezier weg waardoor ik blijf bij mijn ene spel waar ik wel goed in ben.

23 november 2024

Hi Amanda,

Leuk om te horen dat je EazeGames met plezier speelt!

Goed om te weten: we matchen je altijd op basis van je vaardigheidsniveau, en dat doen we per spel afzonderlijk. Ben je bijvoorbeeld goed in Solitaire maar minder in een ander spel, dan zorgen we ervoor dat je in elk spel tegenstanders krijgt die op dat moment ongeveer even goed zijn als jij in dat specifieke spel.

Zo blijft het voor iedereen eerlijk en leuk!

Ja ik weet het zo niet ik heb er alleen…

Ja ik weet het zo niet ik heb er alleen nog maar geld opgezet maar niets verdiend en heb al dikwijls gewonnen hetgeen je van die puzzelstukken krijgt is niet veel

16 november 2024

Hi Nico,

Bedankt voor je review. EazeGames draait om vaardigheidsspellen. Hoe vaker je speelt, hoe beter je wordt, en hoe meer je kan winnen. We begrijpen dat het even kan duren voordat je resultaten ziet. Daarom raden we altijd even gratis oefenspellen te spelen om ervoor te zorgen dat je de hoogste score kan halen.

dikke scam je kan je niet eens laten…

dikke scam je kan je niet eens laten uitbetalen

6 november 2024

Antwoord van EazeGames

Dag Castrol Olie, op EazeGames kan je jouw geld opnemen naar je bankrekening. Het minimale opname bedrag is €10, en EazeGames is actief in 13 Europeese landen.

Indien er iets niet lukt met jouw geldopname, stuur dan aub een email naar support@eazegames.com en dan helpen wij jou graag verder.

Vriendelijke groet,

EazeGames

Niks uitbetaald gekregen

Meerdere keren gewonnen en niks uitbetaald gekregen, alleen de bedragen van een paar cent worden uitbetaald.

28 oktober 2024

Antwoord van EazeGames

Dag Zoe Buyze, dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. Zou je een mail naar support@eazegames.com kunnen sturen? Dan helpen wij jou graag verder.

Vriendelijke groet,

EazeGames