Heel fijn een app te hebben waar mijn favoriete hobby, spelletjes spelen, ook nog eens uitdagend wordt omdat er ook echt geld mee te verdienen valt. Vier sterren, want ik heb één verbeterpunt: dat iem... Toon meer

De site op zich is heel goed maar heb toch hier en daar twijfels over tegenspelers want soms wachten op resultaat vind ik raar terwijl er met rangschikking gespeeld word, je bent niet zeker of je wint... Toon meer

Leuke spelletjes en mooie grafische weergave. Wel jammer dat er beperkt aanbod is van spelletjes en de inzet van de spelletjes voor geld meteen vrij hoog ligt. Hierdoor is laagdrempelig instappen ni... Toon meer

1. Spellenwinkel

EazeGames is a 100% skill-based gaming platform. We’re offering more than 10 popular games, including hit games such as Solitaire, Bubble Shooter, Sudoku, and Bingo, EazeGames offers a game for every type of player. The thrill of competing excites gamers all over the world, especially when you start playing for cash prizes. All games are 100% skill-based and with real people.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Leuke spelletjes maar niets mee te verdoen

De spelletjes zijn leuk maar ik heb al echt vele euro’s geïnvesteerd maar ik verdien er helemaal niets mee. De computer selecteert na het spel meestal je tegenstander dus dat vind ik niet zo eerlijk. Ze laten je natuurlijk geen 3x achter elkaar winnen. En zo slecht ben ik niet met de spelletjes. Een op de drie win ik ongeveer en heb al wel 100 euro aan bonusgeld waar je eigenlijk niet veel mee kan. (alleen meedoen aan dag- en weekcompeteties) Best teleurstellend, ietwat misleidend en voor mij te verslavend, ik blijf maar steeds bijstorten… jammer!

17 januari 2024

Hi Ilse,

Dankjewel voor je review. Ik zal graag naar je account willen kijken. Ik zou het fijn vinden als je een mail kan sturen naar support@eazegames.com.

Het soms wachten op een tegenstander heeft te maken dat we iedereen willen matchen met een gelijk niveau.

Eazegames

Ik heb er 5 euro op gezet en het staat…

Ik heb er 5 euro op gezet en het staat er nog steeds niet op ben ik nu mijn 5 euro kwijt heb jullie ook een berichtje gestuurd hoop dat jullie menop een eerlijke manier mijn geld erop zetten ?

11 januari 2024

Antwoord van EazeGames

Hi Britney, Wat fijn dat je een bericht hebt gestuurd naar support en we het samen hebben opgelost ^_^

Groeten

EazeGames

je kunt met leuke spellen verdienen

je kunt met leuke spellen, wat verdienen, mooi meegenomen

10 december 2023

Hi Annika,

Dank voor je review,

Het beste van twee werelden. Spelen en een beetje verdienen ^_^

Het zijn leuke spellen

Het zijn leuke spellen, ze reageren snel en lossen op wat er misloopt

7 december 2023

Hi Ann,

Dank voor je review ^_^

Groeten,

Eazegames Team

er sitten veel bugs in het bingospel

er sitten veel bugs in het bingospel, bv je wint met 52000 punten en het spel zet dat je er maar 5000 had dus je verliest, ik heb dit nu al zeker 10 keer voorgehad zelfs met een inzet van 3 euro! gewoon verloren door de bugs (hoop ik dat het niet met opzet is) ik meld her iedere keer en dan betalen ze een deel van de inzet terug maar het geraakt precies niet opgelost, zo kan je alleen geld verliezen je moet elke keer wachten tot er iemand van hun support reageert en blijkbaar in het weekend is er niemand, heb nog geen reactie gehad, dus dan moet je bijstorten om weer zo te verliezen, de vorige review hebben ze gevraagd om offline te halen maar deze moet ik toch even kwijt, opgepast dus!

3 december 2023

Hi Ann,

We zorgen in iedergeval dat je altijd je inzet weer terug krijgt als een spel vastloopt. Heel vervelend dat dit steeds gebeurd. Ik ben ook blij dat je het elke keer meld. We zijn (nog) niet in het weekend open qua support.

Eind December komt er een nieuwe versie van Bingo uit en dan hoop ik dat de problemen zijn opgelost.

Eazegames

Hoe kan je uit cashen?

14 november 2023

Hallo Pinda,

Als je naar het menu gaat (naast het EazeGames logo) en op instellingen drukt dan zie je "betalingsinformatie" en "Geldopname" staan.
Bij betalingsinformatie moet je eenmalig de nodige gegevens invullen zodat wij het geld naar je rekening kunnen sturen.
Wanneer dit gebeurd is ga je naar Geldopname en moet je het bedrag wat je wilt opnemen invoeren en dan op de knop "geld opnemen" drukken.

Hierna krijg je een bevestigingsemail om de opnamen te bevestigen. Wanneer de opnamen bevestigd is dan wordt het geld binnen 1-5 werkdagen op je rekening gezet. ^_^

Wat een aanfluiting!

Wat een aanfluiting!! Geld laten uitbetalen, niks ontvangen. Wordt niet gereageerd op m'n meerdere email. Echt vreselijk! Zo onbetrouwbaar als wat

14 november 2023

Hi Me,

Wat vervelend dat het niet goed is gegaan. We betalen namelijk iedere speler uit die een opname heeft gedaan. Het kan zijn dat je mail me ontschoten is maar ik zorg/probeer dat ik iedereen te woord sta. Kan je me je me een mail sturen naar support@eazegames.com? Dan help ik je daar graag verder ^_^

Leuk, afwisselende spelletjes

Snap niet die negativiteit, ik speel met plezier en ja soms is het lastiger dan de andere keer. En ja verliezen hoort er ook bij, des te leuker is t om door te gaan en beter te worden. Dus gewoon op dezelfde voet verder gaan zoals jullie het nu doen 😀

19 oktober 2023

Antwoord van EazeGames

Hi Jessica, Wat fijn dat je een review hebt achter gelaten. We blijven ons best te doen om de spelervaring va onze spelers zo goed mogelijk te maken ^_^

Ik zie veel negatieve reacties

Ik zie veel negatieve reacties, maar ik vind het spel erg leuk en erg veel mogelijkheden in spellen keuze.
Voor de mensen die zeggen ja ik kan niet winnen mensen zijn te goed ik zal jullie een tip geven. Speel potjes zonder geld
En ga oefenen tot je een goeie score hebt bepaald dan kan je door gaan naar echt geld.
Dit is geen app om snel rijk te worden etc etc het is gewoon een leuke app met veel spellen en je kan een keer wat winnen.

26 mei 2023

Hi Shane,

Dank voor de review. We blijven ons best te doen om te zorgen dat onze spelers de beste ervaring hebben op ons systeem.

Oplichters

Oplichters! Bij opwaardering zouden zij verdubbelen. Dus €5, zij €5 erbij. Bij € 10, zij €10 erbij. Enz. Ik had €10 gedaan. Maar als je die € 10 van jezelf ophebt kan je hun €10 alleen gebruiken bij toernooien. Waar je dan weer voor moet bijstorten! Oplichters zoals ik al zij. Heb ze gelijk met alles geblokkeerd!

7 mei 2023

Hi Sandra,

Wat jammer om te horen van je ervaring.

De funcionaliteit van Bonusgeld is aan de hand van feedback van onze spelers aangepast, en nu volledig inzetbaar. Voor meer informatie over hoe bonusgeld werkt is dit artikel erg hulpzaam: https://support.eazegames.com/hc/nl/articles/8546242780945-Hoe-werkt-Bonus-Cash

Indien je verder vragen hebt, stuur dan aub een mail naar support@eazegames.com en dan helpt ons team jou graag verder.

EazeGames

Reviews in alle talen tonen. (224 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken