Heel fijn een app te hebben waar mijn favoriete hobby, spelletjes spelen, ook nog eens uitdagend wordt omdat er ook echt geld mee te verdienen valt. Vier sterren, want ik heb één verbeterpunt: dat iem... Toon meer

De site op zich is heel goed maar heb toch hier en daar twijfels over tegenspelers want soms wachten op resultaat vind ik raar terwijl er met rangschikking gespeeld word, je bent niet zeker of je wint... Toon meer

Leuke spelletjes en mooie grafische weergave. Wel jammer dat er beperkt aanbod is van spelletjes en de inzet van de spelletjes voor geld meteen vrij hoog ligt. Hierdoor is laagdrempelig instappen ni... Toon meer

Snap niet die negativiteit, ik speel met plezier en ja soms is het lastiger dan de andere keer. En ja verliezen hoort er ook bij, des te leuker is t om door te gaan en beter te worden. Dus gewoon op d... Toon meer

1. Spellenwinkel

EazeGames is a 100% skill-based gaming platform. We’re offering more than 10 popular games, including hit games such as Solitaire, Bubble Shooter, Sudoku, and Bingo, EazeGames offers a game for every type of player. The thrill of competing excites gamers all over the world, especially when you start playing for cash prizes. All games are 100% skill-based and with real people.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Wel nice maar het is heel moeilijk om…

Wel nice maar het is heel moeilijk om veel geld te winnen

2 oktober 2024

Antwoord van EazeGames

Hi Mubariz Mahmood, bedankt voor je review. Om beter te worden in de spelletjes raden wij je aan alle tips & tricks in onze emails te bekijken, en de spelregels goed door te nemen. Je kan natuurlijk ook altijd oefenen met EazeCoins. Hoe beter je bent hoe meer je kan verdienen. Succes!

EazeGames

Leuke spelletjes en gemakkelijk in…

Leuke spelletjes en gemakkelijk in gebruik. Wel spijtig dat er altijd een deel van het geld vast blijft staan.

10 september 2024

Hi Linda,

Fijn te horen dat je geniet van EazeGames. Je kunt altijd het geld op je EazeGames account laten uitbetalen. Er is wel een minimum opnamebedrag van €10.

Leuke spellen relaxed geld gestort…

Leuke spellen relaxed geld gestort gespeeld gewonnen rare is je krijgt geen echt geld zoals beschrijving je zou 90 procent terug moeten krijgen en 10 is bonus maar alles wat je wint gaat naar bonus dus hoe win je dan !!!? Dat klopt toch niet helemaal. En je inzet zou je terug krijgen nou nee zie er niks van heel apart dit ... Ik bedoel maar zoals het er staat zou je dus bv hea als je bijna 10 heb verdient gewonnen aan bonus geld zou je toch stuk meer dan tien eu aan echt geld moeten hebben!!??

1 september 2024

Antwoord van EazeGames

Dag Rose, vervelend te horen van je ervaring.

Voor meer informatie over hoe bonusgeld werkt is dit artikel erg hulpzaam: https://support.eazegames.com/hc/nl/articles/8546242780945-Hoe-werkt-Bonus-Cash

Indien je verder vragen hebt, stuur dan aub een mail naar support@eazegames.com en dan helpt ons team jou graag verder.

EazeGames

Jullie praten alsof je hier rijk…

Jullie praten alsof je hier rijk wordt,maar helaas wordt je hier arm en Jullie worden rijk.

19 augustus 2024

Hi Heike,

Dank voor je review,

Hoe langer je speelt hoe beter je wordt. Sommige spelers hebben al meer dan 50 duizend euro opgenomen. Veel oefenen en de aanhouder wint ^_^

@Eazegames reactie

@Eazegames

Ja mafklapper dat leg ik net ook uit en je versterkt alleen maar me punt door aan te geven dat het tot 1 maand kan duren voor dat je een zogenaamde tegenstander van gelijkwaardig niveau hebt gevonden. Waarmee je eigenlijk zegt, soms duurt het zolang voor we iemand hebben gevonden zodat jij automatisch verliest. Het is echt het meest onlogische frauderingssysteem wat ik heb gezien, als er niemand is om tegen te spelen, start dan gewoon die hele t*fus game niet in plaats van dit soort rare praktjken. Of geef de speler op ze minst een KEUZE.

En ja dat van die emails is gelul natuurlijk. Heb meerdere emails gestuurd, via contactforum op de website gedaan ook. 0 reactie. Maar ik snap dat je dat zegt want je wilt je op trustpilot natuurlijk beter voor doen dan dat je daadwerkelijk bent. Knap hoor, zal je vast trots op zijn.

En over

24 juni 2024

Beste Angel Souls,

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren.

Als er geen speler is gevonden dan wordt deze bewaard in de cloud totdat er iemand van dezelfde vaardigheid het spel speelt. We hebben een matching systeem die er voor zorgt dat je altijd een eerlijke tegenstander vind. Als je soms langer moet wachten dan heeft dit te maken met dat we een eerlijke match voor je aan het zoeken zijn.

Als er een fout of bug in het spel zit kan je altijd terecht op onze support page. Je kan een mail sturen naar support@eazegames.com en vervolgens zal het support team samen naar een oplossing kijken.

Leuke spellen

Super niks te klagen

30 april 2024

Hi Monica,

Dank voor je review ^_^

Wat vind je het leukste spel?

Eazegames Team

Onlogische verhalen wat niet klopt

Een reactie op mijn review die jullie hebben gegeven.Dan klopt het nog niet want ik oefen de hele tijd en dan gaan de verloren spellen niet van het geld saldo af.Bij de klantenservice werd aangegeven omdat ik in februari geld had gestort??Zijn onlogische verhalen.Dus waar blijft mijn €57.50.

30 april 2024

Hallo Gaby,

Er is via de klantenservice aangegeven dat het geld waarmee je in de ranglijst staat (€59.50) alleen de gewonnen spellen zijn. Hier moeten de spellen die verloren zijn nog af.

Je bij je Saldo kijken hoeveel je op je account hebt staan op dit moment.

Heb verschillende x en paar € gewonnen…

Heb verschillende x en paar € gewonnen maar zie dat niet terug in mijn account alleen bonus geld wordt wel meer
Komt Rummikub er ook op? Lijkt me leuk! Nou heb net via de chat contact gehad en het is netjes opgelost erg tevreden!

17 april 2024

Hi Karin,

Wat fijn om te horen dat het via de klantenservice is opgelost.

Rummikub lijkt me een heel goed spel en ik zal je idee overbrengen naar onze game development afdeling.

Groeten,

Eazegames

Nice fun games

17 april 2024

Hi Marloes,

Dank voor je review,

Ik zie dat je ons 3 sterren hebt gegeven. Kan je aangeven wat we beter kunen doen?

Groeten
EazeGames Team

Geen geld van gewonnen spelletje

Leuke spelletjes opzich alleen ik krijg mijn geld niet van de spelletjes die ik heb gespeeld en heb gewonnen dus best een tegenvaller

17 maart 2024

Hi Linda,

Dank voor je review,

De spellen die je hebt gewonnen zou je gewoon moeten krijgen op je account. Dit gebeurd automatisch. Heb je inmiddels contact opgenomen via de klantenservice? Dit kan via support@eazegames.com

Groeten EazeGames

Wel oke ma kan niks met me gestorte…

Wel oke ma kan niks met me gestorte geld laat me niet me de code sturen na mail om tebevestigen

13 maart 2024

Hi Anoniem,

Sorry voor de late reactie,

Is het inmiddels opgelost? Zoniet dan staat het klantenservice team klaar voor je om het op te lossen. Stuur je mail naar support@eazegames.com

Groeten,

Top game