Ekosport Reviews

6.793

4,5

Skischoenen besteld op 09-02 (betaald met creditcard, voor de zekerheid), track en trace ontvangen op 10-02. Track en trace werkte niet, dus heb op 15-02 gebeld (heel vriendelijk te woord gestaan), to... Toon meer

Levering duurt wat langer omdat product uit Frankrijk moet komen. Keurig geleverd en mooie kwaliteit trui die ik gekocht heb. Aanvankelijk waren ze wat moeilijk per telefoon te bereiken, maar als je c... Toon meer

Inmiddels meerdere keren bij deze webshop besteld. Omdat de zending uit Frankrijk komt moet je inderdaad een paar dagen op je bestelling wachten. Je kunt vanaf het moment dat het pakket in handen is v... Toon meer

Dag, Vorige maand heb ik een mooie jas van Rossignol besteld, hij zit perfect maar na een paar dagen skieen al wel schade op het fluoriserende deel van de jas. Terwijl er niets raars mee is gebe... Toon meer

1. Wintersportwinkel
  2. Buitensportwinkel
  3. Hardloopwinkel
  4. Skiwinkel
  5. Sportkledingwinkel

Ekosport.fr est un site de vente en ligne de matériel de ski, vêtements de ski et accessoires de sports d’hiver pour homme, femme et enfant. Comparez et commandez tout votre équipement de ski au meilleur prix parmi plus de 300 marques outdoor et plus de 25 000 articles. Que vous pratiquiez le ski alpin, le ski de randonnée, le ski de fond ou le snowboard, venez découvrir des milliers d’articles pour dévaler les pistes en toute sécurité : skis, fixations, chaussures de ski, bâtons, casques, masques, Dva conçu aussi bien pour les amateurs de glisse que pour les skieurs confirmés. Besoin d’une nouvelle veste de ski imperméable et respirante, d’un pantalon ou de sous-vêtements techniques pour vous protéger du froid en montagne ? Profitez de la nouvelle collection skiwear pour vous équiper parmi les plus grandes marques de ski : Salomon, Rossignol, Picture, Millet, Volcom, Arc’teryx... Ekosport, c’est aussi de nombreuses gammes d’équipements adaptées à chacune de vos activités outdoor : trail running, rando trek avec une sélection de porte-bébés randonnée au meilleur prix. Pour les passionnés de course à pied hors de sentiers battus, de randonnée en montagne ou de trekking, découvrez notre sélection de vêtements de sport outdoor, chaussures de trail, chaussures de rando et accessoires : montres cardio, sacs à dos, bâtons de marche… Toute l’année, bénéficiez des dernières nouveautés, de promos exceptionnelles lors des soldes ou du Black Friday, des déstockages de prix imbattables sur les fins de série et de tous les conseils de nos experts pour bien choisir votre matériel de ski afin de passer des Vacances ski dans les meilleures conditions.

Uitstekend

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(6.793)

970 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Compleet en binnen een werkweek

Na het plaatsen van een flinke bestelling was ik de reviews verder aan het doornemen. Ik kreeg het erg benauwd.

MAAR... Binnen 1 werkweek had ik mijn bestelling binnen. Ook was deze compleet. Dus daarom deze positieve review.

14 juni 2025

Trage verwerking bestelling en retour

Lowa Renegade wandelschoenen besteld in de sale. 3 Dagen na bestelling waren de schoenen nog niet verzonden. Ekosport gebeld; communicatie gaat in Frans of Engels. De schoenen zouden zo snel mogelijk worden verzonden. Een aantal dagen later ontvang ik ze, helaas een andere maat dan ik bestelde. Weer gebeld en retour etiket ontvangen. Schoenen teruggestuurd, op 10-2-2025 door Ekosport ontvangen, maar op 19-2-2025 nog altijd geen terugbetaling ontvangen. Wel ontving ik alvast een verzoek een review te schrijven. Gedaan (hetzelfde als nu hier) en een dag later ontvang ik een berichtje dat mijn review niet wordt gepubliceerd "Tot onze spijt respecteert deze niet de publicatieregels van onze website. Uw mening kan dus niet worden gepubliceerd." Jammer als een bedrijf enkel positieve reviews wil publiceren, dat geeft ook geen eerlijk beeld aan toekomstige kopers.

19 februari 2025

Zolang het goed gaat….

Dit bedrijf lijkt op een webwinkel uit Duitsland die ik gebruikt heb voor tennisspullen. Als alles goed gaat is het prima. Duurt een week maar daarom is de prijs misschien ook beter. Maar als het fout gaat moet je er zelf achteraan. Korting die beloofd is heb ik nooit gekregen. Ook geen antwoord op de
Mail. Als je belt hou er dan rekening mee dat het in het Engels moet.
Dus kan goed gaan maar het is zeker geen bol.com vwb service.

13 februari 2025

Goed opletten met deze partij

Goed opletten met deze partij! Ik bestelde een snowboardbroek met een mooie korting, en betaalde 20 euro extra voor express delivery want het was een last minute aankoop en ik wilde de broek nog op tijd binnen hebben. Het product bleek niet op voorraad maar dit werd niet actief vermeld, ik heb alleen een bevestigingsmail van de bestelling ontvangen. Na 3 dagen nog steeds geen communicatie over de order, terwijl deze uiterlijk binnen 3 dagen bezorgd zou moeten zijn. De klantenservice gebeld - die is bereikbaar (al heel wat in deze tijd) maar de medewerkster was bijzonder slecht te verstaan. Uiteindelijk de order laten annuleren, geld wel retour gekregen, maar al met al heeft Ekosport zijn belofte niet nagekomen en slecht gecommuniceerd over de status van de bestelling. Jammer, ik bestel hier niks meer.
(Tja, als je denkt dat het too good to be true is, dan is het dat ook meestal ;-))

12 februari 2025

malafide bedrijf? Misschien niet, maar slecht georganiseerd.

Na het bestellen onmiddellijk een mail dat bestelling gaat verstuurd worden met dpd. De dag van levering ben ik thuis en komt dpd niet langs. De tracking blijft dagenlang hangen op nog te leveren. Dpd zegt contact op te nemen met ekosport, wat ik doe. Reageren vrij snel dat het pakket vreemd genoeg terug naar hun is gestuurd. Vragen via verschillende mails of ik het pakket terug wil laten versturen of niet, of ik mijn geld terug wou. Had al op de eerste mail gereageerd dat ik alsnog het pakket wil. Ik krijg terug een mail waarin mij gezegd wordt dat ik een mail zal krijgen wanneer het pakket terug verstuurd zal worden. We zijn 2 weken verder en ik heb al 2 mails gestuurd met de vraag wanneer de goederen zullen verstuurd worden. Helaas volledige stilte... ik vrees dat dit een zeer malafide bedrijf is... laatste keer dat ik daar bestel...
Update op 24 februari: gisteren een mail ontvangen dat pakket terug verstuurd is. En heb het vandaag ontvangen. Dus 2 sterren ipv 1. Omwille van het toch nog opsturen al is het bijna 2 maanden na bestelling en ondanks de onaangename communicatie rond 11 februari.

11 februari 2025

Enkele producten van bestelling niet…

Enkele producten van bestelling niet geleverd. Vervolgens moet aan allerlei formaliteiten worden voldaan om geld terug te kunnen krijgen/alsnog producten te ontvangen. Formulieren worden vervolgens geweigerd om onzinnige redenen. In elk geval het reclameerproces voelt als een scam.

5 februari 2025

bezorgtijd lang, klantenservice ongeinteresseerd en matige Engelse taal

Website vermeld bezorgtijd van 2 a 3 dagen. Vervolgens duurt het letterlijk 7 dagen (geen feestdagen) om te order te verwerken en de dag erna pas te versturen. In totaal een levertijd van 10 dagen nu. Wanneer je belt wordt je door een matig Engels sprekende medewerker te woord gestaan die er niets mee kan en ook net zoveel interesseert.

28 januari 2025

Pakket kwijt en procedure duurt veel te lang…

Begin dit jaar een outdoor broek besteld. Echter is deze nooit aangekomen. DPD (de bezorgdienst) wijst naar ekosport, zelf zeggen ze dat ik het onderzoek moet afwachten omdat niemand weet waar mijn pakket is. Als je aangeeft dat je binnen 3-5 werkdagen levert moet je dit ook nakomen. Ik bestel nooit meer bij ekosport.

10 januari 2025

48u levering ... my ass

Ik bestelde op woensdag 22/01 een paar skistokken omdat ik vandaag ga skiën. Ik betaalde zelf bij voor een expreslevering. En hier zit ik nu... zonder stokken straks op reis. Mooie klantenbeleving ... NOT! Ik ga ook overal waar ik kan dit neerschrijven zodat mensen niet meer in jullie goedkopere val lopen.

26 januari 2025

Supportdesk is waardeloos

Supportdesk is waardeloos. Er is een missend onderdeel in de bestelling, bijgevoegd ordernummer en duidelijke foto. Eerst moest ik aanvullend formulier invullen en sindsdien gaat het mis, ze willen een international reference nummer, foto van de bestelling en van de verzender bij gevoegd waar alleen nummers op staan, maar toch krijg ik geen antwoord op mijn vraag, namelijk graag het missende onderdeel ontvangen. Een reactie duurt telkens 2/3 dagen dus inmiddels zijn we ruim 3 weken verder en heb ik nog steeds geen antwoord. De support desk lijkt een automatisch iets te zijn en er is nergens een telefoon nummer te vinden. De bestelling zelf werd keurig en snel maar incompleet geleverd

30 december 2024

op 7 januari een snowboard besteld

op 7 januari een snowboard besteld, er stond 2-3 dagen levertijd. Inmiddels is het 18 januari en staat op dpd dat het pakketje nog steeds in frankrijk is..

Update : Momenteel 28 Januari en het pakketje is teruggestuurd naar ekosport omdat dpd geen huisnummer bij het pakket heeft gezet…

18 januari 2025

Op de website staat 2-3 dagen levertijd…

Op de website staat 2-3 dagen levertijd. Inmiddels zijn we 3 weken verder en is de bestelling te laat voor mijn skivakantie. De bereidheid van de klantenservice om mij op enige manier tegemoet te komen is er niet.

17 januari 2025

Op 24-12-24 2 producten besteld met…

Op 24-12-24 2 producten besteld met mooie korting van 20%, producten werden snel verzonden en goed ingepakt! Betaald met Ideal!
Dpd tracking was super goed te volgen en met de kerst periode is het van Frankrijk naar Nederland toch snel geleverd (7 dagen/ weekend meegerekend 30-12-24).
Ik geef 5 sterren, de koop was relaxed!

30 december 2024

Lange levertijden

De levertijd van 2-3 werkdagen wordt niet gehaald. Pas na 4 dagen waren de ski’s afgegeven aan de vervoerder, die ze pas na 6 werkdagen kwam afleveren. Toen waren wij al op wintersport, moesten we alsnog ski’s huren. Ik had ze niet gekocht als ik dit had geweten.

23 december 2024

Zeer slechte service

Heb mijn pakket niet ontvangen, terwijl de tracking zegt van wel.

Onderzoek gestart bij DPD, maar zit geen schot in de zaak.

Heb mijn bestelling op 29 november geplaatst, en nu nog niks ontvangen, of een oplossing in het vooruitzicht.

Ekosport biedt geen oplossing tot nu toe, waardoor ik mijn spullen niet ontvang voor dat ik op wintersport ga..

Zeer slechte service, en ik hoop dat ik ooit nog iets te zien krijg...

23 december 2024

Goede service. Beantwoorden e-mails snel. Onlangs een product geannuleerd. Direct bericht terug en ook geld de volgende dag weer teruggestort. Vorige bestellingen ook altijd op tijd geleverd tegen de beste prijs. Zeer tevreden.

16 december 2024

Levering duurt zeer lang...

Geweldige site een aanbiedingen. Maar daarna...3-4 leverdagen. Dit werd iets langer vanwege drukte. Prima, begrijpelijk in december. Maar bijna drie weken is het andere uiterste!! Als ik mailde kreeg ik de boodschap: we kunnen er niks aan doen, wees geduldig aub. Dat ben ik wel...maar niet als ik op wintersport ga zonder nieuwe ski's! Gebeld en gemaild en nauwelijks geholpen. Wel te woord gestaan. Dus als je besteld...heb geduld :-) Het volgen van je pakket via DPD is wel top!

17 december 2024