Levering duurt wat langer omdat product uit Frankrijk moet komen. Keurig geleverd en mooie kwaliteit trui die ik gekocht heb. Aanvankelijk waren ze wat moeilijk per telefoon te bereiken, maar als je c... Toon meer
Inmiddels meerdere keren bij deze webshop besteld. Omdat de zending uit Frankrijk komt moet je inderdaad een paar dagen op je bestelling wachten. Je kunt vanaf het moment dat het pakket in handen is v... Toon meer
Dag, Vorige maand heb ik een mooie jas van Rossignol besteld, hij zit perfect maar na een paar dagen skieen al wel schade op het fluoriserende deel van de jas. Terwijl er niets raars mee is gebe... Toon meer
Ekosport.fr est un site de vente en ligne de matériel de ski, vêtements de ski et accessoires de sports d’hiver pour homme, femme et enfant. Comparez et commandez tout votre équipement de ski au meilleur prix parmi plus de 300 marques outdoor et plus de 25 000 articles. Que vous pratiquiez le ski alpin, le ski de randonnée, le ski de fond ou le snowboard, venez découvrir des milliers d’articles pour dévaler les pistes en toute sécurité : skis, fixations, chaussures de ski, bâtons, casques, masques, Dva conçu aussi bien pour les amateurs de glisse que pour les skieurs confirmés. Besoin d’une nouvelle veste de ski imperméable et respirante, d’un pantalon ou de sous-vêtements techniques pour vous protéger du froid en montagne ? Profitez de la nouvelle collection skiwear pour vous équiper parmi les plus grandes marques de ski : Salomon, Rossignol, Picture, Millet, Volcom, Arc’teryx... Ekosport, c’est aussi de nombreuses gammes d’équipements adaptées à chacune de vos activités outdoor : trail running, rando trek avec une sélection de porte-bébés randonnée au meilleur prix. Pour les passionnés de course à pied hors de sentiers battus, de randonnée en montagne ou de trekking, découvrez notre sélection de vêtements de sport outdoor, chaussures de trail, chaussures de rando et accessoires : montres cardio, sacs à dos, bâtons de marche… Toute l’année, bénéficiez des dernières nouveautés, de promos exceptionnelles lors des soldes ou du Black Friday, des déstockages de prix imbattables sur les fins de série et de tous les conseils de nos experts pour bien choisir votre matériel de ski afin de passer des Vacances ski dans les meilleures conditions.
173 rue des églantiers, 73230, St Alban Leysse, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Na een bestelling retour te hebben gezonden via postNL kreeg ik een mailtje van een frans postbedrijf dat mijn retour zending bij een ophaal punt in Zuid Frankrijk lag. Ik met de klantenservice van EKO sport gebeld en die zeiden dat ik bij post NL moest gaan regelen dat mijn pakket nog een keer aangeboden zou worden. Want ze konden het pakket niet gaan halen bij het ophaalpunt. PostNL kon niet voor me doen omdat het bij een Frans bedrijf lag. Wel een website gekregen van dat bedrijf.
Het bedrijf een mail gestuurd maar niets meer van gehoord. Het ziet er naar uit dat dit een heel duur grapje was.

Antwoord van Ekosport
Na de reviews hier te lezen was de twijfel groot maar de verleiding was groter omdat de jas die ik wou hier voor 116 euro verkocht werd en de zelfde jas op enkele andere sites 330 euro besteld op vrijdag avond geleverd de donderdag erop netjes in orde zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier iets koop thanks ekosport

Antwoord van Ekosport
Ik heb een skihelm, Salomon Driver, aangeschaft via Ekosport.nl en de ervaring was beter dan ik in eerste instantie dacht. Voorafgaand aan de bestelling was ik nogal huiverig door de vele negatieve reviews over de levering van de spullen, maar bij mij is het allemaal soepel verlopen. Maandag rond 1700 uur besteld, zou donderdag geleverd worden. Ik heb gekozen voor de DPD pick up point levering en deze werd inderdaad donderdag geleverd. Tijdens het openen van het pakket de hele unboxing gefilmd voor het geval dat het kapot aan zou komen, maar alles kwam keurig netjes aan.
Echter leek mijn vizier niet helemaal soepel te lopen, daarover ben ik nog in contact met de winkel. Ik moet zeggen dat dat wel een issue is, bellen is eigenlijk geen optie met de krappe tijden en er wordt door het ingesproken bandje bij sommige opties in ‘t keuzemenu gelijk opgehangen. Via de mail verloopt t contact ook niet super soepel, maar ben benieuwd wat het gaat opleveren. Voor nu, op basis van mijn ervaring tot nu toe, heb ik goede hoop! Ik heb in ieder geval mijn helm tegen een zeer scherpe prijs kunnen kopen!

Antwoord van Ekosport
Ik wilde een bestelling plaatsen, eerst even hier gekeken en bestel best elders denk ik. Bedankt iedereen om reviews te plaatsen. Dat is me wschnlk heel wat stress uitgespaard.

Antwoord van Ekosport
Op 26/2 skischoenen besteld. Op 4/3 nog geen enkele mail over de verzending, telefonisch contact met de klantendienst die me verzekerde dat de schoenen zeker deze week zouden aankomen. Op 10/3 nog steeds helemaal niks, klantendienst weer proberen te bellen , 5x we zijn te druk probeer later nog is om dan de 6e te horen sorry de klantendienst is gesloten. Een absolute schande dit, op 26/2 schoenen bestellen voor een vakantie op 14/3 en ze niet eens tijdig hebben.

Antwoord van Ekosport
Bizar slechte afhandeling van retour!
Op 21-02-2022 is mijn retour aangekomen bij Ekosport. Hier kreeg ik een week later (28-02-2022) pas een bevestiging van. In deze bevestiging stond dat Ekosport zich verontschuldigde voor de vertraging van de afhandeling, maar dat binnen 14 dagen na ontvangst van het retour ik mijn terugbetaling ging krijgen.
De terugbetaling zou ik dus uiterlijk 07-03-2022 krijgen, momenteel is het 09-03-2022 en ik heb nog steeds ging terugbetaling ontvangen.
Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken...
Bestelnr: NL0922973
Ticketnummer mail retour ontvangen: Ticket : 00175416

Antwoord van Ekosport
Ik bestelde ski's en bindingen (BE0849555) via chronopost omdat ik volgende week op reis vertrek en vinkte de optie 'Overschrijving' aan om te betalen. Pas NA op 'Bevestigen' te klikken zie krijg ik een waarschuwing dat het kan dat een bankoverschrijving pas 5 dagen later door jullie wordt ontvangen! Die waarschuwing geef je toch VOOR dat de bestelling bevestigd wordt?! Graag deze bestelling annuleren aub, ik vroeg dit ook aan via mail. Het is ook absoluut niet duidelijk dat het product nog eerst uit de winkel moet komen, in tegensteling tot wat jullie hier bij andere negatieve comments beweren: dit staat niet vermeld op de productoverzichtspagina, enkel -onopvallend- onder je besteloverzicht verder in het aankoopproces. Ik heb de aankoop opnieuw gedaan via BE0849567, opnieuw met chronopost, nu met Visa betaald. Ik hoop dat de bestelling hier zoals beloofd TEN LAATSTE binnen 4 werkdagen is (max 48u voor het halen uit de winkel + max 48u voor de chronopost levering), maar ik heb er absoluut geen goed gevoel bij...

Antwoord van Ekosport
Wat een bedrijf…..Eerst zeer late levering van skischoenen waardoor ik schoenen heb moeten huren. Nu heb ik ze binnen maar is de binnenschoen ernstig beschadigd. Kan ik volgende week weer schoenen huren. Wie gaat die huurkosten betalen?
Ik stuur ze terug en verwacht restitutie aankoopbedrag.

Antwoord van Ekosport
Op 09/02 besteld 22/02 en nog altijd niks ontvangen telefonisch niet bereikbaar en op mail geen antwoord

Antwoord van Ekosport
Bestelling van 16/2 nog geen bevestiging van verzending, staat nog steeds in wacht na 6 dagen ?
Geen reactie op mail en telefonisch niet bereikbaar.
Bestelling BE 0840250.
Ik vertrek vrijdag op skiverlof, liefst met ski’s!

Dag,
Vorige maand heb ik een mooie jas van Rossignol besteld, hij zit perfect maar na een paar dagen skieen al wel schade op het fluoriserende deel van de jas. Terwijl er niets raars mee is gebeurd. Graag kom ik even in contact met jullie. Ik heb ook al gemaild en geprobeerd te bellen, ik heb duidelijke foto's.
Groet,
LJ Stam

Antwoord van Ekosport
Bestelling ietsjes later dan beloofd, maar goed te volgen met de tracking.
Spullen netjes ontvangen en mooie scherpe prijzen!

Antwoord van Ekosport
Skischoenen besteld op 09-02 (betaald met creditcard, voor de zekerheid), track en trace ontvangen op 10-02. Track en trace werkte niet, dus heb op 15-02 gebeld (heel vriendelijk te woord gestaan), toen kreeg ik direct een nieuw track en trace nummer, en de schoenen bleken wel degelijk op 10-02 verstuurd te zijn. 16-02 schoenen, netjes verpakt, ontvangen. Blij met de (redelijk) snelle verzending, en zeer goede service.

Antwoord van Ekosport
Vorige week een skibroek besteld, Nog steeds niet ontvangen. Wel al afgerekend. Ook heb ik al enkele dagen geleden een bericht ontvangen dat deze geleverd ging worden. Nog steeds niets. Vandaag proberen te bellen, niet bereikbaar. Heb nu Ekosport een mail gestuurd, hoop dat ik snel wat van ze te horen krijg"?

Antwoord van Ekosport
NIET BESTELLEN! Malafide bedrijf. Klantenservice is onbereikbaar. Geven op de website aan dat ze leveren binnen 24h en rekenen hier 20€ voor. Zit nog steeds te wachten op mijn pakket....

Antwoord van Ekosport
Verkeerd artikel ontvangen, bergschoenen ipv skihelm.
Oplossing volgens ekosport, terugbetaling van mijn bestelling. Mijn skihelm is niet meer voorradig dus blijf ik met niets achter, na eerst 10dagen te hebben gewacht op mijn artikel!
Iemand mist waarschijnlijk ook zijn bergschoenen

Antwoord van Ekosport
's Avonds op 31/01 een paar skischoenen besteld. Volgens de site zou ik die de donderdag krijgen, wat ik eigenlijk wel straf vond. Pas één van de volgende dagen gekeken op Trustpilot. Uiteraard had ik dat beter vooraf gedaan maar dan zou ik waarschijnlijk niet hebben besteld. Bijgevolg was ik toch wel wat op mijn ongemak na het lezen van de reviews. Mijn vrees blijkt nu ten onrechte want vandaag de skischoenen ontvangen. De track&trace van DPD heeft in afwachting van de effectieve levering mijn onrust wel enigszins gesust.
M.i. vind je dermate veel negatieve ervaringen op Trustpilot mbt Ekosport omdat de probleemloze leveringen te weinig leiden tot een positieve ervaring.
Toegegeven, er zijn toch net iets te veel negatieve ervaringen om echt goed te zijn.
4 sterren wegens de te optimistische leveringstermijn bij bestelling.

Antwoord van Ekosport
Nadat ik leuke skies en botten online vond op hun site, besloot ik eerst reviews te zoeken.
Deze zijn niet altijd positief, dus was terughouden. Maar ik wou het artikel graag en besloot toch voor 300 euro te bestellen.
Alles verliep vlot. Ze lieten me na 1 week weten dat 1 van de artikels niet in voorraad was. Dat ik mijn geld daarvoor terug kreeg of een ander artikel mocht kiezen. Dat deed ik, de volgende dag werd mijn bestelling verzonden.
Ok het duurt een 2 weken tussen bestelling en levering. Maar ze zijn best te vertrouwen en leveren goede producten.
De reviews die ik hier lees, kloppen dus niet!!!
Bedankt voor jullie service!!!!

Antwoord van Ekosport
Vorige week zondag een Bataleon snowboard met bindingen besteld. Binnen een week geleverd met dpd. Ik kreeg netjes mijn track en trace toen het product was verzonden.
Eerst erg huiverig door de vele slechte reviews, toch maar besteld en zonder spijt.
4 sterren omdat de klantenservice erg slecht bereikbaar is.

Antwoord van Ekosport
Wij hebben 1 maand geleden een bestelling geplaatst voor een paar laarzen en een shirt. Helaas ondertussen nogsteeds niks binnen en niks gehoord.. Wel worden we om een review gevraagd?
Bestelnummer: NL0869167
Update: We hebben eindelijk contact kunnen maken met Skisport en hebben ons geld voor de spullen terug gekregen.