Ekosport Reviews

6.776

4,5

Skischoenen besteld op 09-02 (betaald met creditcard, voor de zekerheid), track en trace ontvangen op 10-02. Track en trace werkte niet, dus heb op 15-02 gebeld (heel vriendelijk te woord gestaan), to... Toon meer

Levering duurt wat langer omdat product uit Frankrijk moet komen. Keurig geleverd en mooie kwaliteit trui die ik gekocht heb. Aanvankelijk waren ze wat moeilijk per telefoon te bereiken, maar als je c... Toon meer

Inmiddels meerdere keren bij deze webshop besteld. Omdat de zending uit Frankrijk komt moet je inderdaad een paar dagen op je bestelling wachten. Je kunt vanaf het moment dat het pakket in handen is v... Toon meer

Dag, Vorige maand heb ik een mooie jas van Rossignol besteld, hij zit perfect maar na een paar dagen skieen al wel schade op het fluoriserende deel van de jas. Terwijl er niets raars mee is gebe... Toon meer

1. Wintersportwinkel
  2. Buitensportwinkel
  3. Hardloopwinkel
  4. Skiwinkel
  5. Sportkledingwinkel

Ekosport.fr est un site de vente en ligne de matériel de ski, vêtements de ski et accessoires de sports d’hiver pour homme, femme et enfant. Comparez et commandez tout votre équipement de ski au meilleur prix parmi plus de 300 marques outdoor et plus de 25 000 articles. Que vous pratiquiez le ski alpin, le ski de randonnée, le ski de fond ou le snowboard, venez découvrir des milliers d’articles pour dévaler les pistes en toute sécurité : skis, fixations, chaussures de ski, bâtons, casques, masques, Dva conçu aussi bien pour les amateurs de glisse que pour les skieurs confirmés. Besoin d’une nouvelle veste de ski imperméable et respirante, d’un pantalon ou de sous-vêtements techniques pour vous protéger du froid en montagne ? Profitez de la nouvelle collection skiwear pour vous équiper parmi les plus grandes marques de ski : Salomon, Rossignol, Picture, Millet, Volcom, Arc’teryx... Ekosport, c’est aussi de nombreuses gammes d’équipements adaptées à chacune de vos activités outdoor : trail running, rando trek avec une sélection de porte-bébés randonnée au meilleur prix. Pour les passionnés de course à pied hors de sentiers battus, de randonnée en montagne ou de trekking, découvrez notre sélection de vêtements de sport outdoor, chaussures de trail, chaussures de rando et accessoires : montres cardio, sacs à dos, bâtons de marche… Toute l’année, bénéficiez des dernières nouveautés, de promos exceptionnelles lors des soldes ou du Black Friday, des déstockages de prix imbattables sur les fins de série et de tous les conseils de nos experts pour bien choisir votre matériel de ski afin de passer des Vacances ski dans les meilleures conditions.

Uitstekend

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(6.776)

960 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Merci Ekosport!!!!

Ik heb mijn ski's op 1/02/2022 besteld en heb ze vandaag 4/02/2022 in perfecte staat ontvangen.
Gezien ze vanuit Chambery (Frankrijk) werden verzonden vind ik dit toch een top prestatie.
Als het goed gaat mag het ook gezegd worden.
NB: De tracking van DPD was zeer nauwkeurig.
Du très bon boulot!!!!

4 februari 2022

Hallo,
Dank u voor uw positieve feedback, dat verwarmt ons hart!
Wij zijn blij dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en wensen u een geweldig seizoen!
Wij blijven tot uw beschikking en wensen u een prettige dag,
Hoogachtend,

tevreden

snelle levering, alles aanwezig.
enkel de ski's werden verkeerd afgesteld (MP doorgegeven) maar snel zelf kunnen oplossen.

4 februari 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij om te horen dat u met uw levering tevreden bent. Het spijt ons te horen dat uw ski's niet goed zijn afgesteld. Het hele Ekosport team werkt er altijd aan om fouten te voorkomen, maar helaas gebeurt het in een heel klein aantal. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Klantenservice Ekosport

Helaas moet ook ik een slechte review…

Helaas moet ook ik een slechte review schrijven.
Na herhaaldelijk mails te hebben gestuurd, geen reactie gekregen, en het zal u niet verbazen....ook nog steeds mijn 2 bestellingen niet ontvangen.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

3 februari 2022

Hallo,
Stuur ons uw naam of ordernummer, zodat wij uw dossier kunnen overnemen.
We horen graag van u,
Ekosport

Perfect. Perfect en perfect!!

Angstig om te bestellen door alle spook verhalen en slechte ervaringen op internet.

Salomon cross schoenen besteld. De levering is zeer snel. Updates van de courier zijn snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.

De schoen is in perfecte nieuw staat. Nooit gepast door iemand anders. Zeer netjes geleverd met tags en papier gevulde schoenen. Kwaliteit van de schoen is uitmuntend goed. Beter als in de winkel. Mensen passen schoenen in de winkel vaak honderden keren.

Geen gebreken of bijzonderheden in de levering en of kwaliteit van de schoen. Perfect. Ik ben zeer blij met deze
tier1 merkschoen voor nog geen 80 euro.

Mensen posten allemaal slechte zaken op internet maar ik deel deze ervaring niet. Ja dit is een echte recensie door iemand die extreem kritisch is mbt bestellen, betalen, levering en kwaliteit van het product. Dus wees gerust. Ekosport naait je niet, behalve als je het verdient. Houdoe!!

Perfect. Uitstekend. Zeer tevreden!!

2 februari 2022

Hallo,
Stuur ons uw bestelnummer, zodat wij de status van uw bestelling kunnen controleren.
Wij zijn geen oplichters, maar wij hebben een kleine vertraging bij de voorbereiding van de bestellingen door het grote aantal bestellingen dat wij de laatste dagen hebben ontvangen.
Dank u voor uw begrip.

Sneeuwlaarzen nooit ontvangen

Bestelling sneeuwlaarzen Sorel geplaatst en ook betaald op 15/1/2022 en ondertussen nog niets ontvangen. Bij Ekosport krijg ik geen gehoor en Mondial Relay kan ook niet helpen. Ondertussen krijg ik wel een tevredenheidsenquete waarin ik nogmaals aangeef niets te hebben ontvangen, maar ook daarop geen reactie. Graag een oplossing. Al is het triest dat ik een oplossing via deze weg moet vragen.

31 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij hebben de vervoerder gecontacteerd en een onderzoek ingeleid. Verder hebben wij u de procedure via email gestuurd. Zodra wij meer informaties hebben, gaan wij u opnieuw contacteren. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Ski’s

Wederom ski’s besteld, en weer perfect geleverd.

31 januari 2022

Beste klant,
Mooi om te horen dat u met uw bestelling tevreden bent. Het hele Ekosport team wenst u veel plezier met uw ski's.

Niets op aan te merken

In eerste instantie beetje schrik door de vele slechte reviews. Heb echter op zondagavond een skijas gekocht, op dinsdagavond kwam de verzendingsmail en op donderdagavond is ze geleverd bij mijn afleverpunt. Niets op aan te merken.

30 januari 2022

Beste klant,
Dank u voor uw feedback en we zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen,
Klantenservice Ekosport

Ski’s en bindingen in één pack besteld

Ski’s en bindingen in één pack besteld, na lange tijd een mail ontvangen in het Duits (?) met de melding dat deze bindingen niet op dit type ski gemonteerd kan worden, hoewel ze dit in één pack aanbieden. Nadien volledige radiostilte. Het zijn oplichters, koop er nooit iets want je bent je geld kwijt.

30 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons dat u problemen had tijdens uw bestelling. Wij gaan u binnenkort via email contacteren en een oplossing voor u vinden. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Klantenservice Ekosport

Zaterdag Salomon schoen besteld en…

Zaterdag Salomon schoen besteld en keurig woensdag geleverd.
Ze geven aan je op de hoogte te houden wanneer het verstuurd wordt en dat gebeurt niet.... maar verder keurig volgens bestelling geleverd.
Gisteren tent bij hen besteld en hopen dat dit net zo soepel verloopt.

Aanvulling: tent is ook keurig geleverd in 4 dagen.

26 januari 2022

Geachte klant,

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Het spijt ons dat u geen bericht tijdens de verzending van uw bestelling hebt ontvangen. Helaas gebeurt het soms dat deze berichten in de spam mails zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om ook in uw spam mails te controleren. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Lege doos ontvangen

Pakket ontvangen na een week wachten, dat is niet zo erg, maar als het pakket met de 2 verwachtte producten dan compleet leeg is !
Dus een lege doos ontvangen zonder producten, probeer de klantenservice al 5 dagen te bellen en mailen maar geen gehoor,
schandalige service.

26 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons dat u niet de bestelde producten heeft ontvangen. Wij hebben u inmiddels via email gecontacteerd en gaan het probleem zo snel mpgelijk voor u oplossen.

Klantenservice Ekosport

ABS rugzak zonder hendel geleverd. Klantenservice niet bereikbaar

ABS rugzak gekocht, deze is geleverd met gasfles maar zonder hendel!!! De tas is volledig onbruikbaar en ik kan zo niet veilig off piste. Dit wil je zsm oplossen. Maar helaas een zeer slechte klantenservice die maar van 9-13u bereikbaar is. Ze zijn helemaal niet bereikbaar! Meerdere pogingen gedaan maar na 10min wordt het contact verbroken.
Ook een mail gestuurd, maar na 5 dagen nog geen antwoord.

Uiteindelijk een retourverzoek ingediend na reactie van Ekosport op deze review en aangegeven dat we een hendel willen. Zonder enig bericht of reactie op de mail, toch 9 februari via de post een pakketje ontvangen met de hendel.. Ze doen er dus wel iets mee, maar de klantenservice is slecht bereikbaar en communiceert niet of nauwelijks..
Maar wel blij dat het uiteindelijke doel behaald is, dus toch 3 sterren ipv 1

25 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat u problemen had ons te bereiken. Wij verzoeken u om klacht in te dienen in uw klant account ( onder "Retour - Klantenservice"), zodat wij het probleem zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

Klantenservice Ekosport

Ik heb op 16 januari een bestelling…

Ik heb op 16 januari een bestelling geplaatst en betaald. Ik heb daar wel netjes een bevestiging van gekregen maar tot op heden staat de order, in mijn account, nog niet op "bevestigd. Ik heb ook al gebeld en een mail gestuurd, maar helaas nog geen reactie...

20 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Het hele Ekosport team doet zijn best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en uw mail te beantwoorden. Indien u nog steeds geen bevestiging van de verzending van uw bestelling heeft ontvangen, verzoeken wij u om ons via telefoon of email te contacteren.

Klantenservice Ekosport

Koop aub niets bij deze firma

Koop aub niets bij deze firma! schoenen besteld en niet gekregen, je kan mailen of bellen wat je wil er wordt niet op gereageerd! Ik moet kennelijk 1 ster geven maar deze firma verdient geen ekele ster.

20 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet ontvangen heeft. Wij verzoeken u om ons via mail of telefoon te contacteren met uw bestelnummer, zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen. Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen.

Bestelling niet ontvangen

Een winterjas besteld op 27//12/ 2021, nu 18/01/2022 nog altijd geen jas gekregen. Verschillende mails verstuurd en het zou aan dpd liggen die een onderzoek doen. Indien de jas niet meer te vinden is krijg ik mijn geld terug zeggen ze, maar na bijna een maand heb ik nog altijd niks ontvangen. Heel jammer. Als je naar de nummer belt nemen ze niet op. Geen goede naservice.

18 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij hebben een onderzoek ingeleid bij de vervoerder. Een onderzoek kan tot 14 dagen duren. Het hele Ekosport team doet zijn best om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. In de naam van het hele Ekosport team mijn excuses voor het ongemak. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Klantenservice Ekosport

Ik weet het even niet meer, maar het kwam goed!

Ik weet het even niet meer. Ik kocht een winterjas. Betaalde netjes. Kreeg keurig een bestelnummer etc. Maar nu is het al een week stil. De telefoon wordt niet opgenomen. Ik maak me zorgen, dat er iets mis is met ecosport.nl !

Het duurde wel lang, maar vandaag kwam de gekochte jas dan toch keurig netjes binnen. Tussentijds na vragen toch contact en op de hoogte gehouden door Ekosport. Jammer dat het 14 dagen moest duren. Te lang voor een webwinkel. Geeft verkeerde gevoelens, die achteraf niet nodig blijken te zijn. Gelukkig...nu helemaal blij!

17 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons dat u problemen had ons te bereiken. Wij hebben uw bestelling en uw betaling ontvangen. Het hele Ekosport team doet zijn best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. U ontvangt dan een bevestiging via email met uw track&trace. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Klantenservice Ekosport

Snelle levering en producten in…

Snelle levering en producten in perfecte staat.

16 januari 2022

Geachte klant,

Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Waardeloze webshop

Evengoed blijven de schoenen lekken, ook nadat ze door de fabrikant" gecontroleerd" zijn. Het zou jullie netjes staan als jullie het aankoopbedrag vergoeden. Waardeloze webshop, bestel hier alsjeblieft niks..ik kocht er wandelschoenen van Lowa, mijn vierde paar in de loop der jaren omdat ze nog nooit teleurgesteld hebben.. Dit paar is echter niet waterdicht, ik mocht ze opsturen voor controle, na 4 weken kreeg ik ze retour omdat er niks mee aan de hand is volgens Ekosport. Ondertussen heb ik dus bij een andere webshop ( hetzelfde merk en type) moeten aanschaffen omdat ik geen dag zonder goede waterdichte wandelschoenen kan. Weggegooid geld, dag 160 EURO.... waardeloze webshop met waardeloze service

15 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw bestelling.

Nadat wij uw klacht hebben ontvangen, hebben wij uw schoenen aan het merk voor onderzoek gestuurt. Dit onderzoek heeft laten zien dat de schoenen waterdicht zijn. Daarom zijn de schoenen opnieuw aan u verzonden. Wij vragen om uw begrip.

Klantenservice Ekosport

g shock werd op tijd en in goeie staat…

g shock werd op tijd en in goeie staat geleverd ondanks mijn twijfels en de vage mailtjes

14 januari 2022

Geachte klant,

Wij zijn blij om te horen dat u met uw bestelling tevreden bent.

Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Lastige communicatie

Snowboard schoenen besteld, krijg mail van bevestiging afgifte aan verzender, maar er wordt niets bezorgd en verzender kent de betreffende verzendcode niet. Ekosport.nl is niet bereikbaar per telefoon, reageert niet op e-mail of webformulier. Uiteindelijk worden de schoenen na ca. een week toch bezorgd.

11 januari 2022

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Wij verzoeken u om ons uw bestelnummer en/of uw naam van uw klantaccount te sturen, zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen.

Vlotte koop

Ik heb een paar leren wandelschoenen besteld, dezelfde als deze die ik, versleten, in Corsica achterliet. De beste prijs vond ik op Ekosport.be, zeker na vermindering met een mooie black-friday-promotie. Ik las wel enkele minder goede recensies, maar heb het er toch op gewaagd. Buiten een bevestiging van de bestelling, hoorde ik 5 dagen niets meer van Ekosport.be. Ik vreesde het ergste. De zesde dag kreeg ik een reply op mijn vraag via het webformlier én een automatische mail dat mijn schoenen aangeboden waren aan de transporteur. En enkele dagen later waren ze geleverd.
Was ik dus blij met ecosport.be? Volmondig ja. Mijn bestelling werd pas na een 12 dagen geleverd, maar al bij al is het toch vlot gegaan.

21 december 2021

Geachte klant,
Wij danken voor uw feedback en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Het hele Ekosport team doet zijn best om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Helaas kan het tijdens de Black Friday uitzondering geven waar de verzending iets meer tijd nodig heeft. Wij danken u voor uw begrip en wensen u veel plezier met uw wandelschoenen.