Elevanederland Reviews 60

1,3

Jullie moeten je kapot schamen. De indruk wekken van een jong, dynamisch Nederlands bedrijf en dan geconfronteerd worden met ordinaire dropshippers. Besteld horloge voldeed totaal niet aa... Toon meer

Wilde mijn bestelling annuleren, dit kom helaas niet meer . Nadat de jurkjes binnen waren meerdere keren contact gezocht om het terug te sturen en mijn geld terug te krijgen. Dit is heel lastig en bie... Toon meer

Bestel hier NIET! Producten van zeer slechte kwaliteit. Dropshipping bedrijf. Kleding komt uit China, waardeloze kwaliteit en komt niet overeen met de website. Wanneer je het artikel wil retourneren m... Toon meer

Vreselijke ervaring. Nergens op de website staat vermeld dat retourneren naar China moet, €20!! Verplicht mijn bestelling die te klein is moeten houden omdat ze niet met een andere oplossing willen ko... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nog steeds niks ontvangen?

Nog steeds niks ontvangen?

1 november 2024

Antwoord van Elevanederland

Hallo! Bedankt voor uw bericht. Om u meer gedetailleerde informatie over uw bestelling te kunnen geven, vragen wij u vriendelijk om privé contact met ons op te nemen. Dit stelt ons in staat om u op een efficiënte en veilige manier verder te helpen.

Mijn ervaring was niet goed maar wat…

Mijn ervaring was niet goed maar wat waar is ,is waar het is uiteindelijk heel goed opgelost uiteindelijk mijn geld terug gekregen en de producten mogen houden ,dus dan zet ik dat ook hierop ,bij deze eleva bedankt

15 oktober 2024

Antwoord van Elevanederland

Hallo! We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent! 😊

Geld kwijt

Nooit ontvangen en ze willen mn geld niet terug geven.
Gaat om dropshipping, al vermelden ze dat niet duidelijk.
Klantenservice reageert wel maar elke keer hetzelfde verhaaltje

11 oktober 2024

Hi Amy,

We zien dat jouw pakketje afgeleverd is door Bringly-NL op 15 oktober. Excuses voor de vertraging. We hopen dat je blij bent met je aankoop.

Groetjes,

Eleva Nederland

BESTEL HIER NOOIT!!!

BESTEL HIER NOOIT!!!

Twee jurken besteld, slechte kwaliteit en maten kwamen niet overeen met de beschrijving. Om een retour gevraagd, deden hier erg moeilijk over en gaven het ene aanbod na het andere aanbod om retour te voorkomen. Ik wilde het retour sturen dus hield voet bij stuk.
Wat ik niet wist is dat het naar china moest. Alle kosten hiervoor op me genomen. Na bijna twee maanden nog niet aangekomen. Contact met ze is belabberd.

Contact opgezocht met de verstuurder, vertelde me dat zij niks voor me konden doen en dat het bedrijf contact moest opnemen met china, Eleva Nederland dus. Dit dus doorgegeven. Uiteindelijk vertelde zij mij weer dat zij dat niet konden doen en dat ik het moest gaan doen.
Er is amper contact te krijgen met de douane van China, na twee weken nog geen reactie terug gekregen.

Betaald met Klarna maar daar willen ze niet een extra stop op zetten totdat het boven water is, ik zal dus klarna moeten betalen om extra kosten te voorkomen.

Zal al mijn geld kwijt zijn. Ze willen je totaal niet helpen. Enorm slechte service.

9 oktober 2024

Antwoord van Elevanederland

Hallo! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bestel hier NOOIT!!

5 items besteld ter waarde van €147 euro.
De kwaliteit viel mij enorm tegen en deed mij denken aan China kwaliteit. Het zou een Nederlands bedrijf zijn dus met ongeveer €5 in gedachte wilde ik het retourneren. Ze hadden dat liever niet maar ik hielt voet bij stuk. Achteraf snap ik waarom… Ze waren even vergeten te vertellen dat het naar China moet!! Vandaar dus ook de kwaliteit.. Ik opgezocht en bij post NL zou het €26 zijn. Gezien de prijs van mijn bestelling wilde ik het toch graag retourneren. Tot ik gister een mail kreeg en nog een €24 euro moet betalen omdat mijn pakket niet aan het gewicht zou voldoen terwijl ik het thuis nog gewogen heb. De hele retourzending gaat mij onverwachts €50 kosten 🤬 Eleva doet helemaal niks, wil niet een gedeelte meebetalen van de retourkosten. Ze bieden je alleen korting aan maar die wil ik niet. BESTEL HIER DUS NIET!!

3 oktober 2024

Antwoord van Elevanederland

Hallo! Het spijt ons te horen over uw ervaring. Uw feedback is belangrijk voor ons en we willen het graag rechtzetten. Neem direct contact met ons op via info@elevanederland.nl zo kunnen wij u verder helpen!

Bizar slechte service

Bizar slechte service. Pakketje van 85 euro nooit ontvangen en ik krijg mijn geld ook niet terug.
NIET BESTELLEN HIER!

23 september 2024

Beste Sanne,

Het spijt ons om dit te horen en we willen ons graag verontschuldigen voor de negatieve ervaring die je hebt gehad, aangezien dit niet de standaard is die wij voor onze klanten hanteren. We willen komen graag met u in contact om een passende oplossing te vinden. Via uw naam hierboven konden we u niet contacten. U kunt dan ook een klacht bij ons indienen via: info@elevanederland.nl

De customer service manager die ons interne klachtenteam aanstuurt zal kort na het indienen van uw klacht contact met u opnemen. Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Het beoordelingsteam van Eleva Nederland

Eleva nederland is geen Nederlands…

Eleva nederland is geen Nederlands bedrijf. De beschrijving van de kleding klopt niet. Ik heb geen satijnen jurk ontvangen maar plastic troep zonder etiket. Tot nu toe nog geen geld terug en ze willen dat je het pakket met track and tracé naar China terugstuurt en dat kost meer dan het product. Dit is dus mooi je geld weggooien. Ongeveer 15 mails op en neer gestuurd zonder oplossing.

18 september 2024

Beste Alicia,

Daarnaast is het vervelend om te horen dat u niet blij bent met de gegeven oplossing.

Klantenservice is top.

Klantenservice is top.. mooie producten.

14 september 2024

Antwoord van Elevanederland

Ik had iets besteld en was niet…

Ik had iets besteld en was niet tevreden, dus wilde ik het product terugsturen (was super slechte kwaliteit). Er is nergens een mogelijk om iets te retourneren, dus stuurde ik een mail. Daarin werd gezegd dat ze liever niet retourneren voor het milieu en dat ik mijn product maar aan vrienden/familie moet geven en iets anders kon uitkiezen. Toen ik aangaf dat ik geen nieuw product wilde maar het gewoon wilde retourneren en mijn geld terug, gaven ze aan dat verzendkosten 25 euro (!!!)waren. Dit was nergens gemeld op de site/iets. Nooit hier bestellen!!

11 september 2024

Kleding uit China

Kleding uit China! Zeker niet het geld waard en bij retourneren bieden ze je eerst even verschillende kortingen aan voordat ze retour formulier sturen. Dan komen de kosten van retourneren voor de koper en moet het terug gestuurd worden naar China.
NIKS GEEN NEDERLANDS BEDRIJF. OPLICHTING!

4 september 2024

Hoi Amanda,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We hopen dat je kunt reageren op eerder gestuurde e-mails verstuurd vanuit info@elevanderland.nl.

Groeten,

Team Eleva

Jurk besteld die helaas van ontzettend…

Jurk besteld die helaas van ontzettend slechte kwaliteit bleek. Retour sturen wordt je niet makkelijk gemaakt, want je moet mailen voor een retourformulier, echter wordt mijn mail niet beantwoord. Dikke, dikke afrader dit!

2 september 2024

Zeer slechte winkel

Zeer slechte winkel. Dropshipping! Uiteraard vooraf uitgebreid de algemene voorwaarden gelezen! Wilde achteraf bettalen via klarna. Kreeg 2 jurkjes beide 30 euro. Wilde er 1 retourneren, stonk enorm naar de rook. Moest eerst retourformulier invullen. Kreeg reactie dat zij het jurkje voor 50% vd prijs aanboden. Dit wilde ik niet. Retour moest naar China en kostte t zelfde als t jurkje: 30 euro! Aangegeven dat dit nergens in de voorwaarden staat, dat het adres op de site vh bedrijf in Nederland is en stelde voor het terug te sturen naar dit adres met normale Nederlandse verzendkosten. En dat ik een koopovereenkomst heb met de verkoper, niet met hun leverancier.
Was niet mogelijk. En hoorde daarna niets meer! Dit alles aangekaart bij Klarna. Zij zouden een onderzoek in stellen. Opeens stond het te betalen bedrag weer open in klarna, zonder mij te verwittigen van de uitkomst. Weer contact met klarna. "Tja de vorige keer stond t niet in de algemene voorwaarden, maar nu is t aangepast" dus nu moet u toch echt betalen of het retour zenden voor 30 euro naar china. Echt belachelijk dat dit kan en dat Klarna met zulke bedrijven in zee gaat!

27 augustus 2024

Beste,

Het spijt ons om dit te horen en we willen ons graag verontschuldigen voor de negatieve ervaring die je hebt gehad, aangezien dit niet de standaard is die wij voor onze klanten hanteren. We komen graag met u in contact om een passende oplossing te vinden. Via uw naam hierboven konden we u niet contacten. U kunt dan ook een klacht bij ons indienen via: info@elevanederland.nl

Hartelijk dank,

Verschrikkelijk

Slechte communicatie, slechts een retourticket gekregen na 3 scam mails met 'korting'. Zelf items terug mogen sturen naar China en 40 euro mogen uitgeven. Verschrikkelijk bedrijf

20 augustus 2024

Schandalig

Ik schrijf niet vaak reviews, maar dit bedrijf is echt een schande. Op voorhand een trui besteld van de website die er zeer goed uitzag. Eenmaal het pakket te hebben ontvangen is de kwaliteit schrikbarend. Na contact te hebben opgenomen, zal ik het pakket moeten retourneren richting China, wat al zeer vreemd is.

Dit bedrijf is zeker niet aan te raden. Belachelijk hoe dit bedrijf bestaat!

10 juli 2024

Hi Lou,

Vervelend te lezen dat je voor de oplossing koos van volledige terugbetaling en alsnog de review hebt geplaatst.

Mvg,

Team Eleva

Reviews in alle talen tonen. (60 reviews)