Ook ik helaas er ingestonken, het ziet er mooi uit maar het is dus pure oplichting. Maten kloppen niet en kwaliteit is uitermate slecht!! Retour aangevraagd, krijg pas na 3x een formulier met een adre... Toon meer
Elevique Amsterdam
Dit is een Chinese doorsluis handel. Fotostyling en werkelijke producten komen niet overeen. Waarschijnlijk op basis van foto laten kopiëren in China. Een linnen blouse wordt dan een Polyester met lin... Toon meer
skechers aangekocht maar bij levering heel hard teleurgesteld....het zijn absoluut geen skechers maar gewoon plastiek gedoe elevique zijn gewoon vuile bedriegers mail gestuurd met vraag om terugb... Toon meer
Waardeloos bedrijf!
Wat een ongeregelde zooi hier. Ik bestel een artikel wat vervolgens uit China komt en waar ik ruim 40 dagen op moet wachten. Tevens is de kwaliteit waardeloos. Mijn broek is direct gescheurd na 1x dragen. Oplossing vanuit Elvique? 20% van de totale kosten. Bestel hier niet! Kwalitatief slechte producten!
Bestel hier niet, bestel je hier toch wel? niet slim!
Product totaal niet zoals op de foto
Product totaal niet zoals op de foto. Zeer slechte kwaliteit
Helemaal eens met onderstaande reviews
Helemaal eens met onderstaande reviews. Wat er toekomt na lange tijd is een zeer slap afkooksel van wat je besteld hebt.
KOOP HIER NIETS…
Product is totaal niet zoals op de fotos. Je krijgt vage reacties als je je product wilt retourneren en geld terug wilt ontvangen. KOOP HIER NIETS!
tevreden klant
ik ben tevreden , hebben hun belofte's nagekomen
1 van de weinigen
Ik bestel een linnen set via hun site.
Ik bestel een linnen set via hun site.
Maar krijg iets dat er totaal niet op lijkt.
Wil het terug sturen en me geld terug, maar ze zeggen dat omdat het in de “uitverkoop” is ik mijn geld niet terug krijg.
Ik heb geen korting gekregen en het was ook niet in de uitverkoop!
Ik heb foto’s en alle mail om het te bewijzen!
Dit bedrijf is een valse dropshipper en…
Dit bedrijf is een dropshipper en misleidt bewust consumenten. Nergens wordt dropshipping gemeld, retourneren naar China en komt met stapels mail waarom er geen gebruik gemaakt mag worden van retouroptie. Er wordt bewust en nadrukkelijk de wet overtreden. Ik ga de diensten van www.niet bezorgd.nl inschakelen. Zij hebben een juridische service specifiek voor dit probleem. Vergeet niet opschorting van de retourtermijn te melden en te vragen om een Nederlands retouradres. Zij mogen dan de op hun site vermelde 8.95 retourkosten verrekenen conform hun eigen leveringsvoorwaarden.
Wat een oplichters, geld kwijt!
Wat een oplichters! Twee vodjes na 4 weken wachten ontvangen; ziet er niet uit veel te groot en totaal niet zoals op de foto op de webwinkel / Instagram.
Heb via mail de retour aangemeld en kreeg 2 dagen later een aardige reactie van ene Anna/ ze bood me aan om het artikel ter ruilen tegen een bijbetaling van 9,95. Daar hebben voor bedankt. Toen kreeg ik vlot een reactie dat de items helaas niet retourneerbaar zijn, omdat het een sale artikel betreft. Wat een onzin. Mag dit überhaupt ? Wie kan hier iets tegen doen want deze scam moet echt worden opgerold!! Ben 80 euro kwijt !!!
NIET KOPEN JE WORDT BEDROGEN
Oplichters 4XL = XL vraag voor retour en dan krijg je antwoord dat dit niet kan wegens goederen in uitverkoop. Stond niet aangeduid bij bestelling. Daar boven op levering niet compleet en vraag mijn geld terug voor het niet geleverde artikel. Ik wacht nog op een bevestiging. M.a.w. een zeer onbetrouwbare leverancier. Economische inspectie erop af sturen. Zij breken zeker een aantal wetetelijke regels
Te snel korting!
Gisteren iets in de winkelwagen geplaatst maar nog niet verzonden. 1 uur later herinnering. Vanochtend al een kortingsbon van 10% en toen maar eens de reviews gaan lezen. Maar niets bestellen!
Wat een miskoop
Wat een miskoop. 100% nylon, hetgeen totaal niet lijkt op het shirt dat op de site stond. Ik ga het maar als (dure) poetsdoek gebruiken. Dit was eens maar nooit meer.
Oplichters.
Outfits komen letterlijk van SHEIN. Scheelt oprecht € 30.
Hele grote oplichters!!
Hele grote oplichters!!
De outfit die je op Instagram te zien krijgt, lijkt op geen enkele manier op de goedkope rotzooi wat je anderhalve maand later thuis gestuurd krijgt.
Het is echt schandalig!!!
Oplichters.
Compleet ander product ontvangen en per mail te horen gekregen dat ik geen geld terug krijg.
Nooit meer iets kopen hier!
Dit is zijn oplichters
Dit is zijn oplichters. Ik heb iets besteld wat ik niet heb besteld heb ik ontvangen. Mailtjes geven ze aan dat ik geen geld terug krijg.
Ik ga aangifte doen bij de politie.
Inderdaad 1 ster is nog te veel
Inderdaad 1 ster is nog te veel. Een overhemd Daniele Casual) besteld en kreeg een sample opgestuurd. Verkeerd model, verkeerde kleur. Het leek wel een pyjama. Wilde het retourneren maar kreeg te horen dat het een sale product was en dus helaas pindakaas. Een volstrekt laakbare reactie dus. Dus lees dit als waarschuwing koop nooit bij Elevique Amsterdam of Nijmegen. Deze klacht ook gemeld bij administratie Malafide websites
Zelfs 1 ster is nog te veel
Zelfs 1 ster is nog te veel.
Bestelling duurt weken voor het geleverd wordt. Op de site wekken ze de indruk dat voor bepaalde tijd besteld het ook die dag verzonden wordt. Mijn indruk is dat dit hobby bedrijfje na bestelling de order plaats bij Wiz/Alibaba en het geld opstrijkt.
Na ontvangst van de bestelling is de geleverde kwaliteit ver beneden alle pijl en blijkt de bestelling ook niet te kloppen. Verkeerd product (niet gelijk aan de afbeelding op de webshop) en een hele andere kleur wordt geleverd.
Bij reclamatie is er geen contact, terugsturen kan niet, heb ook geen idee wat de status nu is.
Deze wannabe eenpitter is niets anders dan een doorgeefluik van goedkope Aziatische aanbieders met een fancy naam en website.
NOOIT HIER BESTELLEN
Trui besteld maar niets ontvangen
Trui besteld maar niets ontvangen. Bestel hier niets want de vraag is of je bestelling aankomt. Zou fijn zijn als de trui zsm binnenkomt en je een reactie krijgt op je mailtjes.
Trui besteld in december
Trui besteld in december. Uiteindelijk op 24/2 de trui mogen ontvangen, echter de maten vallen kleiner uit. Na contact met het bedrijf gingen ze een nieuwe opsturen en moest ik enkel €9,95 betalen voor de verzendkosten. De te kleine trui mocht ik houden. Ondertussen zijn we al 9 april en nog steeds niets ontvangen. Al meermaals via mail contact gehad maar hun antwoorden beantwoorden mijn vragen niet.
Wat een vervelend bedrijf
Wat een vervelend bedrijf
In december een trui besteld, en betaald (dom van me) nu begin april nog steeds niet geleverd
En iedere keer een ‘smoes’
Dus; niets bestellen