Brak możliwości zwrotów , towar bardzo słabej jakości i niezgodny z zamówieniem. Próba zwrotu towaru nie powiodła się , firma przeciąga procedurę i wreszcie przestali się odzywać. Tragedia , przestrze... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Należy się 0 gwiazdek. Sukienka, która na zdjęciu wyglądła olśniewająco, okazała się być słabizną. Długość bluzki. Kolor brudnej żółci. Nieliczne frędzle, których powinna być cała masa, w dodatku odp... Toon meer
Jedna gwiazdka to za duzo! UWAGA SCAM! Od prawie 2 tygodni staram sie uzyskać informacje jak dokonać zwrotu 2 pary butow rzekomo ortopedycznych. Kontakt telefoniczny jest niemozliwy, skrzynka glos... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Torba na ramię ma naprawdę praktyczny i elegancki wygląd, trzeba przyznać. Funkcjonalna jak najbardziej, ale jakość wydaje się dość przeciętna, niczym szczególnym nie zachwyca.
Bedrijf heeft geantwoord
Schending van onze richtlijnen
Zdecydowanie nie polecam!!
Zdecydowanie nie polecam!!
Produkty nie posiadają metek z jakiego materiału zostały wykonane, zdecydowanie odbiegają wyglądem od zdjęć.
Problem ze zwrotem produktów, firma jak dla mnie oszukuje że jest możliwość zwrotu po czym jak chcesz zwrócić to informują że tylko do magazynu w Chinach gdzie na stronie nigdzie nie ma takiej informacji, a koszty wysiłki przewyższają koszty produktów. proponują kartę podarunkową albo max 30% no niestety ale to nie jest fair po tym jak zobaczysz jakiej jakości są to ubrania i nawet karty podarunkowej nie potrzebujesz!
Odradzam zdecydowanie!

Antwoord van Elirena
Torba na ramię ma naprawdę praktyczny i…

Antwoord van Elirena
Płaszcz ma taki ponadczasowy fason
Płaszcz ma taki ponadczasowy fason, idealny na chłodniejsze dni. Solidny wybór, ale bez większego wow efektu, spełnia w sumie tylko podstawowe oczekiwania.

Antwoord van Elirena
Pierścionek z opalem przyciąga uwagę…
Pierścionek z opalem przyciąga uwagę subtelnym wykończeniem. Wygląda estetycznie, choć całość sprawia dość przeciętne wrażenie.

Antwoord van Elirena
Bluzka z dekoltem V wygląda elegancko i…
Bluzka z dekoltem V wygląda elegancko i stylowo, naprawdę mi się podoba. Dobry wybór, tylko że projekt nie wyróżnia się niczym wyjątkowym czy szczególnym.

Antwoord van Elirena
Sandały na koturnie mają atrakcyjny i…
Sandały na koturnie mają atrakcyjny i wygodny design. Dobrze się prezentują, choć nie wyróżniają się na tle podobnych modeli.

Antwoord van Elirena
Beznadziejny towar i brak możliwości zwrotu
Zakupiłam dwa komplety. Towar jest zupełnie niezgodny tym co jest przedstawione na zdjęciach. Jest zupełnie inny materiał, inny fason. Produkty leżą beznadziejnie. Przy próbie zwrotu produktów następuje długa konwersacja z botem, który namawia najpierw na bon podarunkowy potem na 10% zwrotu a potem na 30% zwrotu z zostawieniem produktu zasłaniając się nieopłacalną o wysyłką do Chin. W końcu wybrałam ostatnią opcję bo nie miałam nerwów szarpać się z botem. Tak pewnie zarabiają na swim oszustwie.

Antwoord van Elirena
Pierścionki z delikatnym designem…
Pierścionki z delikatnym designem dodają subtelnego stylu stylizacji. Wyglądają elegancko, choć jakość sprawia raczej średnie wrażenie.

Antwoord van Elirena
Komplet z dopasowanym designem ułatwia…
Komplet z dopasowanym designem ułatwia stylizowanie i wygląda spójnie, jednak materiał i wykończenie są raczej przeciętne i nie wyróżniają się szczególnie.

Antwoord van Elirena
Towar niezgodny z opisem przy…
Towar niezgodny z opisem przy reklamacji kaza odeslac do Chin za koszt 150 zl zamiast do sklepu skad sie zamawialo tj Holandia

Antwoord van Elirena
Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie
Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Zamówiona sukienka była bardzo niskiej jakości i znacząco odbiegała od zdjęć prezentowanych na stronie. Dodatkowo rzeczywiste wymiary nie zgadzały się z tabelą rozmiarów, przez co produkt okazał się bezużyteczny.
Największym rozczarowaniem okazała się obsługa zwrotu. Zamiast pełnego zwrotu pieniędzy proponowano jedynie częściowy zwrot (początkowo 15%) i zatrzymanie produktu. Zwrot wymagałby odesłania przesyłki do Chin na własny koszt, co jest całkowicie nieopłacalne.
To moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Radzę dokładnie sprawdzić opinie przed złożeniem zamówienia.

Antwoord van Elirena
Szpilki mają elegancki kształt i dobrze…
Szpilki mają elegancki kształt i dobrze pasują do formalnych stylizacji, ale komfort po dłuższym noszeniu jest tylko umiarkowany.

Antwoord van Elirena
Torebki i dodatki wyglądają bardzo…
Torebki i dodatki wyglądają bardzo ładnie i potrafią uzupełnić stylizację. Detale są estetyczne, choć jakość wydaje się raczej przeciętna niż luksusowa.

UWAGA
UWAGA - OSZUŚCI!
Zamówiłam sukienkę po uprzednim skonsultowaniu się z firmą na temat rozmiarowki. Nie byli w stanie podać dokładnej, zachęcili żebym zamówiła i w razie niepasującego rozmiaru - oddała. Sukienka przyszła, okazała się dużo za duża a do tego krój nie odpowiadał temu na zdjęciu. Chcąc dokonać zwrotu dowiedziałam się że sukienkę trzeba wysłać DO CHIN, co niemalże przewyższa koszt samego produktu. Czuję się zrobiona w bambuko i nie polecam, bo firma tylko wygląda na porządną, a prowadzona jest chyba przez boty w Chinach. Absolutny dramat. Nie polecam!!!!!!!!!

Ciuchy z chińczyka
Ciuchy z chińczyka. Dramat. Rozmiar przyszedł za mały, nie mogłam tego zwrócić bo wysyłka była droga. Musiałam wziąć inny rozmiar tego kompletu. Ja nie polecam

Porażka
Porażka. Wszędzie odpisuje bot. Na maile oraz tu na opinie. Towar odesłany, kasy nie ma. NIE POLECAM. Oszuści.

Oszuści
Oszuści! Zakup sukienki za 200 zł - przyszła 3 tygodnie od zakupu: ceratowa poliestrowa szm*ta w dużo większym rozmiarze - wszyta mini metka z MADE IN CHINA bez oznaczenia firmy. NIE KUPUJCIE TAM!

Antwoord van Elirena
Ta firma to wielkie oszustwo
Ta firma to wielkie oszustwo, pokazany produkt, a rzeczywistość to 2 różne sprawy.Szkoda słów na wyliczanie co było złe, bubel i tyle, o zwrocie zapomnijcie, przysyłają różne propozycję aby ta szmatką została u Was.Nie dajcie się oszustom.

Antwoord van Elirena
Nie polecam tej strony ani sklepu
Nie polecam tej strony ani sklepu. Zamówiona sukienka na stronie wyglądała idealnie, lecz w rzeczywistości przyszła nie warta nawet 20 zł. Materiał, grubość materiału, krój a nawet kolor różniły się znacząco od tego że strony. Nie wspomnę, że na paczkę czekałam 2 tygodnie. Jeśli chodzi o zwrot, to tutaj też jest problem bo kombinują na wszystkie sposoby, także na to też nie ma co liczyć. Firma/sklep niby zarejestrowana w Holandii a w rzeczywistości towar idzie z Chin. Jednym słowem oszuści.

UWAGA CHIŃSCY OSZUŚCI!!
UWAGA CHIŃSCY OSZUŚCI!!! Jeśli coś pójdzie nie tak i będziesz chciała dokonać zwrotu zakupionego towaru to ZAPOMNIJ... brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy, te ubrania to są po prostu jakieś szmaty nie zgodne ze zdjęciami i opisem na stronie internetowe. Nic tam nie kupujcie!!!

Dit is Trustpilot