Elirena

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brak możliwości zwrotów , towar bardzo słabej jakości i niezgodny z zamówieniem. Próba zwrotu towaru nie powiodła się , firma przeciąga procedurę i wreszcie przestali się odzywać. Tragedia , przestrze... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Należy się 0 gwiazdek. Sukienka, która na zdjęciu wyglądła olśniewająco, okazała się być słabizną. Długość bluzki. Kolor brudnej żółci. Nieliczne frędzle, których powinna być cała masa, w dodatku odp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jedna gwiazdka to za duzo! UWAGA SCAM! Od prawie 2 tygodni staram sie uzyskać informacje jak dokonać zwrotu 2 pary butow rzekomo ortopedycznych. Kontakt telefoniczny jest niemozliwy, skrzynka glos... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Torba na ramię ma naprawdę praktyczny i elegancki wygląd, trzeba przyznać. Funkcjonalna jak najbardziej, ale jakość wydaje się dość przeciętna, niczym szczególnym nie zachwyca.

Bedrijf heeft geantwoord

Contactgegevens

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

72 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zdecydowanie nie polecam!!

Zdecydowanie nie polecam!!
Produkty nie posiadają metek z jakiego materiału zostały wykonane, zdecydowanie odbiegają wyglądem od zdjęć.
Problem ze zwrotem produktów, firma jak dla mnie oszukuje że jest możliwość zwrotu po czym jak chcesz zwrócić to informują że tylko do magazynu w Chinach gdzie na stronie nigdzie nie ma takiej informacji, a koszty wysiłki przewyższają koszty produktów. proponują kartę podarunkową albo max 30% no niestety ale to nie jest fair po tym jak zobaczysz jakiej jakości są to ubrania i nawet karty podarunkowej nie potrzebujesz!
Odradzam zdecydowanie!

15 juli 2026

Dzień dobry Pani Katarzyno,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Przykro nam, że zakup nie spełnił Pani oczekiwań pod względem jakości oraz wyglądu produktów. Rozumiemy również Pani rozczarowanie związane z procesem zwrotu.

Informacje dotyczące naszej polityki zwrotów, w tym dostępnych opcji rozwiązania sytuacji, znajdują się w regulaminie oraz na stronie poświęconej zwrotom.

Opcje takie jak częściowy zwrot środków lub karta podarunkowa są proponowane jako alternatywne rozwiązania, mające na celu ograniczenie kosztów i niedogodności związanych z procesem zwrotu.

Przykro nam, że całe doświadczenie nie było zgodne z Pani oczekiwaniami.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Torba na ramię ma naprawdę praktyczny i…

17 juni 2026

Cześć Zofia,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniłaś praktyczny i elegancki wygląd torby na ramię oraz jej funkcjonalność w codziennym użytkowaniu.

Również dziękujemy za Twoje szczere uwagi dotyczące jakości produktu. Opinie takie jak Twoja są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale doskonalić nasze produkty oraz ofertę.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Płaszcz ma taki ponadczasowy fason

Płaszcz ma taki ponadczasowy fason, idealny na chłodniejsze dni. Solidny wybór, ale bez większego wow efektu, spełnia w sumie tylko podstawowe oczekiwania.

12 juni 2026

Cześć William,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniłeś ponadczasowy fason płaszcza oraz to, że dobrze sprawdza się w chłodniejsze dni.

Dziękujemy również za Twoje szczere uwagi dotyczące ogólnego wrażenia z produktu. Opinie takie jak Twoja są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale udoskonalać nasze produkty oraz ofertę.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pierścionek z opalem przyciąga uwagę…

Pierścionek z opalem przyciąga uwagę subtelnym wykończeniem. Wygląda estetycznie, choć całość sprawia dość przeciętne wrażenie.

19 juni 2026

Cześć Paulina,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniłaś subtelne wykończenie pierścionka z opalem oraz jego estetyczny wygląd.

Również dziękujemy za Twoje szczere uwagi dotyczące ogólnego wrażenia z produktu. Opinie takie jak Twoja są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale doskonalić nasze produkty oraz ofertę.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bluzka z dekoltem V wygląda elegancko i…

Bluzka z dekoltem V wygląda elegancko i stylowo, naprawdę mi się podoba. Dobry wybór, tylko że projekt nie wyróżnia się niczym wyjątkowym czy szczególnym.

16 juni 2026

Cześć Magda,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że bluzka z dekoltem V przypadła Ci do gustu oraz że doceniłaś jej elegancki i stylowy wygląd.

Dziękujemy również za Twoje szczere uwagi dotyczące projektu. Opinie takie jak Twoja są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale udoskonalać nasze kolekcje oraz ofertę.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sandały na koturnie mają atrakcyjny i…

Sandały na koturnie mają atrakcyjny i wygodny design. Dobrze się prezentują, choć nie wyróżniają się na tle podobnych modeli.

12 juni 2026

Cześć Julia,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że doceniłaś atrakcyjny i wygodny design sandałów na koturnie oraz ich wygląd podczas noszenia.

Doceniamy również Twoją szczerą uwagę dotyczącą tego, że model nie wyróżnia się znacząco na tle podobnych produktów. Takie opinie są dla nas bardzo wartościowe i pomagają nam stale udoskonalać nasze projekty oraz kolekcje.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beznadziejny towar i brak możliwości zwrotu

Zakupiłam dwa komplety. Towar jest zupełnie niezgodny tym co jest przedstawione na zdjęciach. Jest zupełnie inny materiał, inny fason. Produkty leżą beznadziejnie. Przy próbie zwrotu produktów następuje długa konwersacja z botem, który namawia najpierw na bon podarunkowy potem na 10% zwrotu a potem na 30% zwrotu z zostawieniem produktu zasłaniając się nieopłacalną o wysyłką do Chin. W końcu wybrałam ostatnią opcję bo nie miałam nerwów szarpać się z botem. Tak pewnie zarabiają na swim oszustwie.

26 juni 2026

Cześć Paulina,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że otrzymane produkty nie spełniły Twoich oczekiwań i że ich materiał oraz fason nie odpowiadały Twoim wyobrażeniom.

Rozumiemy, że proces zwrotu oraz komunikacja w tej sprawie mogły być dla Ciebie frustrujące. Doceniamy Twoje uwagi, ponieważ pomagają nam lepiej zrozumieć doświadczenia naszych klientów i wskazują obszary, które wymagają dalszej poprawy.

Dziękujemy za poświęcony czas na przekazanie swojej opinii.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pierścionki z delikatnym designem…

Pierścionki z delikatnym designem dodają subtelnego stylu stylizacji. Wyglądają elegancko, choć jakość sprawia raczej średnie wrażenie.

2 juni 2026

Hi Paulina,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're glad to hear that you find the rings elegant and appreciate their delicate design as a subtle addition to your outfits.

We also value your honest comments regarding the overall quality. Feedback like yours is important to us as we continue working to improve both our materials and craftsmanship.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Komplet z dopasowanym designem ułatwia…

Komplet z dopasowanym designem ułatwia stylizowanie i wygląda spójnie, jednak materiał i wykończenie są raczej przeciętne i nie wyróżniają się szczególnie.

3 juni 2026

Hi Ewa,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're glad to hear that you appreciate the matching design and how easy it makes styling a cohesive look.

We also value your honest comments regarding the material and finish. Feedback like yours is important to us as we continue working to improve both our designs and overall product quality.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Towar niezgodny z opisem przy…

Towar niezgodny z opisem przy reklamacji kaza odeslac do Chin za koszt 150 zl zamiast do sklepu skad sie zamawialo tj Holandia

21 juni 2026

Hi Marcelina,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're sorry to hear that the product did not match the description and that you were disappointed with the return process.

We understand how frustrating this situation must have been and sincerely apologize for the inconvenience caused. Your comments are important to us and will be shared with our team as we continue working to improve both our product accuracy and customer experience.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie

Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Zamówiona sukienka była bardzo niskiej jakości i znacząco odbiegała od zdjęć prezentowanych na stronie. Dodatkowo rzeczywiste wymiary nie zgadzały się z tabelą rozmiarów, przez co produkt okazał się bezużyteczny.
Największym rozczarowaniem okazała się obsługa zwrotu. Zamiast pełnego zwrotu pieniędzy proponowano jedynie częściowy zwrot (początkowo 15%) i zatrzymanie produktu. Zwrot wymagałby odesłania przesyłki do Chin na własny koszt, co jest całkowicie nieopłacalne.
To moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Radzę dokładnie sprawdzić opinie przed złożeniem zamówienia.

17 juni 2026

Droga Iwono,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. 💛 Bardzo nam przykro, że otrzymany produkt nie spełnił Twoich oczekiwań oraz że proces zwrotu pozostawił po sobie tak negatywne wrażenie.

Rozumiemy, jak rozczarowujące może być otrzymanie produktu, który różni się od tego, czego się spodziewałaś. Twoje uwagi są dla nas bardzo cenne i zostały przekazane odpowiedniemu zespołowi, abyśmy mogli stale ulepszać jakość naszych produktów oraz doświadczenia naszych klientów.

Dziękujemy za szczerą opinię i życzymy Ci wszystkiego dobrego. 🌸

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Szpilki mają elegancki kształt i dobrze…

Szpilki mają elegancki kształt i dobrze pasują do formalnych stylizacji, ale komfort po dłuższym noszeniu jest tylko umiarkowany.

2 juni 2026

Droga Dominiko,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 💖 Cieszymy się, że doceniłaś elegancki wygląd naszych szpilek oraz to, że dobrze sprawdzają się w formalnych stylizacjach. 👠✨

Jednocześnie dziękujemy za szczerą uwagę dotyczącą komfortu podczas dłuższego noszenia. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i pomoże nam w dalszym udoskonalaniu naszych produktów.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Ci wszystkiego dobrego! 🌸

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Torebki i dodatki wyglądają bardzo…

Torebki i dodatki wyglądają bardzo ładnie i potrafią uzupełnić stylizację. Detale są estetyczne, choć jakość wydaje się raczej przeciętna niż luksusowa.

28 mei 2026

Hi Joanna,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're glad to hear that you find the handbags and accessories visually appealing and easy to pair with different outfits.

We also appreciate your honest comments regarding the overall quality. Feedback like yours is valuable as we continue working to refine both our designs and materials.

UWAGA

UWAGA - OSZUŚCI!
Zamówiłam sukienkę po uprzednim skonsultowaniu się z firmą na temat rozmiarowki. Nie byli w stanie podać dokładnej, zachęcili żebym zamówiła i w razie niepasującego rozmiaru - oddała. Sukienka przyszła, okazała się dużo za duża a do tego krój nie odpowiadał temu na zdjęciu. Chcąc dokonać zwrotu dowiedziałam się że sukienkę trzeba wysłać DO CHIN, co niemalże przewyższa koszt samego produktu. Czuję się zrobiona w bambuko i nie polecam, bo firma tylko wygląda na porządną, a prowadzona jest chyba przez boty w Chinach. Absolutny dramat. Nie polecam!!!!!!!!!

16 juni 2026

Droga Maju,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. 💛 Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie z zakupami nie spełniło oczekiwań oraz że zarówno rozmiar sukienki, jak i proces zwrotu okazały się dla Ciebie rozczarowujące.

Rozumiemy, jak frustrująca może być sytuacja, gdy produkt nie odpowiada oczekiwaniom, a procedura zwrotu nie przebiega tak, jak się spodziewano. Każda opinia naszych klientów jest dla nas niezwykle cenna i pomaga nam stale analizować oraz udoskonalać nasze produkty i procesy.

Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami i życzymy Ci wszystkiego dobrego. 🌸

Ciuchy z chińczyka

Ciuchy z chińczyka. Dramat. Rozmiar przyszedł za mały, nie mogłam tego zwrócić bo wysyłka była droga. Musiałam wziąć inny rozmiar tego kompletu. Ja nie polecam

10 mei 2026

Pani Bogusiu Telka,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że otrzymany rozmiar okazał się zbyt mały i że cała sytuacja nie spełniła Pani oczekiwań. Rozumiemy również, że koszty związane ze zwrotem były dla Pani niekorzystne.

Doceniamy Pani szczerą opinię – wszystkie uwagi naszych klientów są dla nas bardzo ważne i pomagają nam stale ulepszać nasze produkty oraz jakość obsługi.

Porażka

Porażka. Wszędzie odpisuje bot. Na maile oraz tu na opinie. Towar odesłany, kasy nie ma. NIE POLECAM. Oszuści.

25 maart 2026

Pani Agato,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że Pani doświadczenie z zamówieniem było negatywne i że nie spełniło ono Pani oczekiwań. Rozumiemy Pani rozczarowanie związane z całą sytuacją.

Każda opinia jest dla nas ważna i wszystkie komentarze naszych klientów bierzemy pod uwagę, aby stale pracować nad poprawą jakości naszych usług.

Oszuści

Oszuści! Zakup sukienki za 200 zł - przyszła 3 tygodnie od zakupu: ceratowa poliestrowa szm*ta w dużo większym rozmiarze - wszyta mini metka z MADE IN CHINA bez oznaczenia firmy. NIE KUPUJCIE TAM!

8 juni 2026

Pani Anno Litwin,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że otrzymany produkt nie spełnił Pani oczekiwań oraz że doświadczenie związane z zamówieniem było dla Pani negatywne. Rozumiemy Pani rozczarowanie.

Dziękujemy za przekazanie swojej opinii – wszystkie komentarze naszych klientów są dla nas ważne i pomagają nam w dalszym doskonaleniu naszych produktów oraz usług.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ta firma to wielkie oszustwo

Ta firma to wielkie oszustwo, pokazany produkt, a rzeczywistość to 2 różne sprawy.Szkoda słów na wyliczanie co było złe, bubel i tyle, o zwrocie zapomnijcie, przysyłają różne propozycję aby ta szmatką została u Was.Nie dajcie się oszustom.

20 mei 2026

Antwoord van Elirena

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Bardzo nam przykro, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań i wywołał tak negatywne odczucia. Każda opinia jest dla nas ważna, nawet jeśli jest krytyczna, ponieważ pomaga nam przyglądać się jakości naszych produktów i doświadczeniu klientów.

Dziękujemy za przekazanie swojej perspektywy.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam tej strony ani sklepu

Nie polecam tej strony ani sklepu. Zamówiona sukienka na stronie wyglądała idealnie, lecz w rzeczywistości przyszła nie warta nawet 20 zł. Materiał, grubość materiału, krój a nawet kolor różniły się znacząco od tego że strony. Nie wspomnę, że na paczkę czekałam 2 tygodnie. Jeśli chodzi o zwrot, to tutaj też jest problem bo kombinują na wszystkie sposoby, także na to też nie ma co liczyć. Firma/sklep niby zarejestrowana w Holandii a w rzeczywistości towar idzie z Chin. Jednym słowem oszuści.

20 mei 2026

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Przykro nam, że otrzymany produkt nie spełnił Pani oczekiwań pod względem materiału, kroju, koloru oraz czasu dostawy. Rozumiemy, że takie doświadczenie może być rozczarowujące.

Dokładamy starań, aby opisy i zdjęcia produktów jak najlepiej odzwierciedlały ich rzeczywisty wygląd. Jednocześnie cenimy wszelkie uwagi dotyczące jakości produktów i doświadczeń zakupowych naszych klientów.

Dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Każda informacja zwrotna jest dla nas cenna i pomaga nam analizować obszary wymagające poprawy.

UWAGA CHIŃSCY OSZUŚCI!!

UWAGA CHIŃSCY OSZUŚCI!!! Jeśli coś pójdzie nie tak i będziesz chciała dokonać zwrotu zakupionego towaru to ZAPOMNIJ... brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy, te ubrania to są po prostu jakieś szmaty nie zgodne ze zdjęciami i opisem na stronie internetowe. Nic tam nie kupujcie!!!

28 mei 2026

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Przykro nam, że zakupy nie spełniły Pani oczekiwań i że jest Pani niezadowolona zarówno z jakości otrzymanych produktów, jak i przebiegu procesu zwrotu. Rozumiemy, że taka sytuacja może być źródłem frustracji.

Dokładamy starań, aby prezentowane na naszej stronie opisy i zdjęcia produktów były jak najbardziej zgodne z rzeczywistością, a opinie klientów są dla nas ważnym źródłem informacji na temat obszarów wymagających poprawy.

Dziękujemy za przekazanie swoich uwag.

Dit is Trustpilot