Hurtig respons på anden mail, og penge på vej retur. Derfor ændres denne fra 1 til 4 stjerner. ...... GLS magtede desværre ikke at levere vores pakke. Over flere gange kørte jeg forgæves til pakke... Toon meer
Beställde en avfuktare som skulle finnas i lager. När jag inte hört något på 10 dagar skrev jag och frågade och fick reda på att den inte fanns. Det kunde dom väl meddelat direkt istället för att låta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställt, fått bekräftelse på sidan att det ska vara draget ett visst belopp ifrån mitt kort, kan inte se någon dragning, har inte fått orderbekräftelse på mejl och ingen produkt skickad. Har screensh... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skulle bruge nogle obskure møtrikker. De var umulige at finde i normale byggemarkeder. Elmaterial havde dem på lager til en brøkdel af prisen ift. konkurrencen. Jeg tænkte at lavere pris betød... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
El og Vvs Materialer
Ribevej 35, 6760, Ribe, Denemarken
- post@elmaterial.dk
- elmaterial.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
GLS magtede desværre ikke at levere…
......
GLS magtede desværre ikke at levere vores pakke. Over flere gange kørte jeg forgæves til pakkeshoppen efter anvisning fra GLS. Herefter opgav jeg og meddelte GLS at de skulle levere den retur til afsender, som jeg ligeledes informerede omkring min beslutning. 7. April kom pakken ifølge GLS retur til dem, men jeg har hverken fået svar på min mail omkring returneringen, eller fået mine penge retur.
Det kan kun blive til 1 stjerne når kundeservice ikke er tilstede, selvom det i første omgang ikke var jeres fejl.
Really quick delivery
Really quick delivery. Great product for an even better price
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering og god info om levering undervejs i forløbet.
Mht. til en af varerne blev jeg måske lidt snydt af billed og tekst da jeg troede der var wago muffer i samledåsen jeg købte. Men den var tom og jeg har så efterfølgende bestilt wago muffer til dem.
Havde tingene på lager stod der
Havde tingene på lager stod der. men fik en besked efter bestilling at de desværre var udgået. ja så skriv sku da de ikke er på lager/// dropship

Antwoord van Elmaterial A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med elmaterial.dk. Jeg havde et problem med mit elhegn og den medarbejder jeg talte med var noget så rar og hjælpsom. Det er simpelthen så dejligt at møde mennesker der gør hvad de kan for at hjælpe. Jeg er meget taknemmelig og kan varmt anbefale firmaet.
Afhentet en vare
Afhentet en vare. Alt var som det skulle være. Prisen var fair

Antwoord van Elmaterial A/S
Piv ringe service og varen er mega…
Piv ringe service og varen er mega forsinket!
Opdatering: Det er præcis det i ikke har gjort med mindre jeg har ringet til jer og rykket for varen. Det kan være jeres intentioner har været gode men det rækker ikke i virkeligheden.

Antwoord van Elmaterial A/S
Kanon god service og venlig betjening.
Kanon god service og venlig betjening.
Hurtig levering og problemfri returnering af enkelte komponenter.
Det er ikke sidste gang vi besøger jeres side.

Absolute ikk’! Anbefalesværdig.
Overhovedet ikke til at komme i kontakt med.
På deres telefonsvarere påstår’s det man har ringen uden normal åbningstid døgnet rundt. Uden forklaring på hvad deres normal åbningstid er Og henviser til man kontakter via mail.
Hvilket der heller ikke reflekteres på.
Hilsen ordre.: 50056
Fakta er at jeg skrev til dig ved ordregivelse.
“Hey! Elmatrial A/S
Går ud fra pågældende ordre kan anvendes, lovligt til udendørs 400 volt forlænger kabel?🤔
Hvis dette ikk’! Er tilfældet, så annuller venligst ordren.😢
Ser frem til at høre fra jer.🕺”
NB,
Min Elektriker vil i øvrigt meget gerne vide hvordan, som du! Skriver i anden mail sagtens lovligt kan tilslutte 400v med 2 lederkabel?
Og ja! Trustpilot er et fantastisk redskab til at få hul igennem, havde også effekt på dig.
Har du virkelig siddet og gået mine 123 anmeldelser i gennem?🤔😂

Nem og uproblematisk bestilling
Nem og uproblematisk bestilling. God info hele vejen igennem, og lynhurtig behandling af ordren. Tak for det.

Antwoord van Elmaterial A/S
Lang ventetid, forkert vare og ingen penge retur.
Kun problemer!
Bestilte en simpel trekantnøgle til levering efter 3-4 dage.
Jeg får en mail om, at de først kan skaffe den om yderligere 14 dage, som jeg vælger at acceptere.
De sender en forkert nøgle, og er generelt ubehjælpsomme på mail.
Jeg får tilsendt et retur label uden forklaring på om jeg vil få den korrekte vare.
Jeg har sendt to mails og sendt varen retur for 9 dage siden - ingen svar eller penge retur indtil videre.

Forkert farve modtaget :/
Købte en vare, men fik en anden farve leveret. Fik oplyst af ejeren at den farve som jeg bestilt ikke findes (på trods af det er den de har på hjemmesiden).
Eneste fornuftige var de rimelig hurtigt fremsendte en returlabel efter korrespondancen frem og tilbage om de havde sendt en forkert farve.
Så overvej lige om varen du bestiller kan bruges, selvom den er en anden farve end deres på hjemmesiden.
Vi handler der i hvert fald ikke igen.

Antwoord van Elmaterial A/S
Fremragende service og hurtig levering fra Elmaterial.dk
Efter en tidligere oplevelse, hvor leveringen tog længere tid end forventet, blev jeg virkelig positivt overrasket denne gang. Kundeservice var utrolig imødekommende og gjorde en ekstra indsats for at få min pakke af sted hurtigt, da jeg havde brug for produkterne med kort varsel. De reagerede hurtigt på min henvendelse, og pakken blev sendt så hurtigt som muligt efter bestillingen. Det er tydeligt, at Elmaterial.dk sætter en ære i at hjælpe deres kunder og levere en god oplevelse.
jeg giver klart 5 ud af 5 stjerner for denne levering!
En mangelfuld levering til fuld pris !
Jeg bestilte flere ting på en gang, for at sikre at jeg fik alt til det pågældende projekt.
Det gik fint og alt blev ordrebekræftet. Men da jeg modtog leveringen (i en gammel kasse fra en dartskive) manglede der alligevel en af positionerne på fakturaen. På denne position var en håndnote med teksten "Restordre - Eftersendes"
Hele beløbet er trukket på min konto, også de items der ikke er leveret !!!
Jeg har skrevet til Elmateriel A/S, som ikke har svaret.

Antwoord van Elmaterial A/S
Defekte varer byttes hurtigt.
Defekte varer byttes hurtigt.
God service : )
Gjorde beställningen igår och fick…
Gjorde beställningen igår och fick besked att varan packas ,önskade Faktura ...inga problem...
Idag besked om att privatperson betala först ??? Har aldrig haft problem med att ta faktura vid beställning ...anullerad order
Mycket märkligt....
Fin produkt men det tog alt for lang…
Fin produkt men det tog alt for lang tid, 4 hverdage er for meget. Ikke nok med det glemte GLS at sende SMS da købmanden havde modtaget. Vi måtte selv henvende os da vi mente at pakken skulle være der.
Fleksibiltet og hurtig response
Hurtig response på ønske om levering af contactor, som synes ret efterspurgt. Blev efter bestilling sendt samme dag - og så er prisen ganske fornuftig.
Det er hurtig levering og super god…
Det er hurtig levering og super god service. Set bedste og hurtigste vi har prøvet. Kan kun anbefale dem 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.