Slechte ervaring met Elvoline, Boekingen worden dubbel van creditcard ingehouden. Je krijgt geen respons op vragen en mails.
Zorba Georgepouli Kreta : hartelijke mensen. Goed ontbijt en de maaltijden waren ook prima tegen betaalbare prijzen. Kamer werd goed schoongemaakt elke dag. En de zon scheen elke dag
Alles Top! Prijs, gemak, service, digitale info, etc. Aanrader!
personeel is erg vriendelijke n behulpzaam , hotelkamer was netjes en schoon , ontbijt was super je kon uit veel dingen kiezen we komen zeker nog een x terug
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Elvoline.com offers reservations with more than 250,000 hotels around the world. Created in 2012, Elvoline.com is a professional and dynamic online booking website focusing on using the latest technology with a global network of international partners. Our mission is to offer the best rates complimented by the best services. The Elvoline team consists of young, professional travel enthusiasts with a combined experience of over 40 years in tourism & e-commerce.
44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg City, Luxemburg
- +352 27 86 04 68
- cs@elvoline.com
- elvoline.com
Alles Top!
Alles Top!
Prijs, gemak, service, digitale info, etc.
Aanrader!
Slechte ervaring met Elvoline
Zorba Georgepouli Kreta
En de zon scheen elke dag
Laatste keer
Geen reactie op meermaals verstuurde mails.
Ook telefonisch slecht bereikbaar, alleen een bandje.
Voor mij de laatste keer boeken met dit bedrijf.
personeel is erg vriendelijke n…
Hallo,
Hallo,
Hotelkamer was goed , schoon en netjes, ruime kamer voorzien van waterkoker , koffie en thee en allerlei benodigde badkamer producten. 2 kluis , mini bar en slippers, geluid dicht ramen en licht dicht gordijnen. locatie was ook goed vlakbij supermarkt en openbaar vervoer. Niet ver van Centrum met openbaar vervoer . 2 min punten voor deze hotel zijn : Er is niet veel eet gelegenheid in de omgeving van het hotel en hotel heeft ook geen roomservice , geen restaurant , geen bar, helemaal niks je kan na ontbijt niks eten of drinken in hotel kamer of in hotel. Alleen in de ochtend ontbijt en die is wel goed en uitgebreid ook varieert elke dag . Tweede min punt is : weinig stopcontact in de kamer , we moesten voor waterkoker de stopcontact in de badkamer gebruiken en voor mobiel telefoon op te laden hadden we maar een stopcontact in de kamer. Ik zal nooit meer naar deze hotel gaan, was niet echt naar mijn verwachting en wensen. Het stond niet aangegeven op site tijdens mijn boeking dat hotel geen restaurant of bar of room service heeft.
Nooit meer met elvoline
Nooit weer via Elvoline
Op maandag 14 april geboekt en betaald voor B&B hotel bij Disneyland Parijs (2 volwassen en 2 kinderen) voor maandag 22-4 t/m vrijdag 26-4. Op zaterdag de 20e om 17:57 ontvangen we een e-mail dat het hotel is volgeboekt. We krijgen een (too good to be true) alternatief aangeboden, waarop we snel moeten reageren omdat de kamer niet is vastgelegd. We sturen binnen 1.5 uur een reactie dat we hiermee akkoord gaan en vragen om bevestiging.
Helaas krijgen we geen enkel contact meer met Elvoline, nog telefonisch, nog via e-mail. Pas zondagmiddag ontvangen we een e-mail dat Elvoline ons verzoek heeft doorgestuurd naar het alternatieve hotel, maar ontvangen weer geen bevestiging van de booking.
We hebben vervolgens om 17:00 (de dag voor vertrek) zelf maar navraag gedaan bij het alternatieve hotel. Hier was helemaal niets ontvangen van Elvoline, wat we later nog netjes bevestigd krijgen via de mail.
's Avonds laat zijn we dan ook genoodzaakt om elders een hotel te boeken, uiteraard nu veel verder verwijderd van Disneyland. We hebben hierdoor dagelijks extra kosten moeten maken (brandstof en tol) en konden geen gebruik maken van de shuttle-dienst.
Het geld hebben we inmiddels wel retour, maar boeken via Elvoline: nooit weer!!!
Elvoline.com: slechte service, nooit meer!!
Op 1 februari 2019 een reservering voor 4 nachten gedaan via Elvoline.com bij Hotel Midas in Rome. Omdat we gebruik wilden maken van de service voor een luchthavenshuttle nam ik een week van te voren contact op met het hotel. Daarop kwam bij herhaling geen reactie. Dus Elvoline ingeschakeld. Die verstrekten mij het telefoonnummer van het hotel (stond gewoon op de website, had ik zelf niet kunnen bedenken). Op dat nummer was een Italiaans sprekende dame te horen met een boodschap die ik niet kon verstaan. Dus opnieuw Elvoline benaderd, het enige dat zij deden was me verwijzen naar een andere website via welke ik met het hotel in contact zou kunnen treden. Dat gedaan en opnieuw geen respons. Elvoline deed verder niets.
Op woensdag 10 april arriveerden wij bij het hotel. Het bleek al langere tijd gesloten, aanwezige bouwvakkers vertelden mij dat ze de laatste tijd al meer mensen weg hadden moeten sturen. Dus direct gebeld met Elvoline. Die zijn telefonisch nauwelijks bereikbaar, 1 keer lukte het wel, ze namen mijn klacht op en zouden voor mij aan de slag gaan om een alternatief hotel te zoeken. Het bleef echter stil. Nieuwe belpogingen van mijn kant leverden niets op: niet bereikbaar. En wij maar wachten bij het gesloten hotel. Ondertussen Elvoline ook via email benaderd. Daarop reageerden ze wel, en lieten me weten dat ze bezig waren voor ons. We moesten maar wachten totdat de incheckgelegenheid bij andere hotels beschikbaar kwam. De tijd verstreek zonder dat er iets gebeurde. Om onze reis niet in het water te laten vallen boekten we zelf bij een naastgelegen hotel een kamer voor 1 nacht. Dan kon in ieder geval onze vakantie beginnen. Toen ik Elvoline daarover informeerde en dat het nog maar om een oplossing voor de resterende 3 nachten ging kwamen ze met de reactie dat ze geen gedeeltelijke terugbetaling konden doen, het was alles of niets. Dus noodgedwongen maar voor alles gekozen, en zelf een ander hotel geregeld. Mijn klacht richting Elvoline leverde slechts een flauw ‘appologise’ op, zij konden er ook niets aan doen dat het hotel gesloten was.
Het geld heb ik terugbetaald gekregen, over de afhandeling door Elvoline ben ik slecht te spreken. Dit was mijn eerste, en meteen ook mijn laatste ervaring met dit bookingskantoor. Shame on them!!

Great hotel
Snel en makkelijk te reserveren
Goed ontbijt en goede bedden

Zeer leuk hotel
Zeer leuk hotel, aan een interessante prijs kunnen boeken, aangenaam verrast!
Every thing was fantastisch
We hebben betaald via Eveline.col met…
We hebben betaald via Eveline.col met onze visa kaart, en toen we aankwamen in het hotel kon ik dat niet bewijzen op mail of op papier, omdat het bedrag nog niet van men rekening was......dus moest ik daar nog eens betalen 😕 daar heb ik dan nog eens het bedrag betaald met de bankkaart....dus met gevolg ik twee keer betaald heb.....pfff en dan wil je ook nog niet weten hoe vies en versleten de douche in de kamer was...dus zijn we ook nog eens maar één nacht gebleven.....nee dank je voor mij nooit meer evoline.com

Een aanrader
Mooi hotel met ruime kamers en prima ontbijt.
Het hotel is op loopafstand van de metro en diverse tramlijnen en met 10-15 minuten lopen zit je ook al in het oude centrum van Praag.
Ik zou dit hotel zeker aanraden.
25 dagen in het hotel
25 dagen in het hotel. Zeer goede ligging,eten en vlak aan het strand.
Heel makkelijk en vertrouwd.
Een fantastisch hotel met een hele…
Een fantastisch hotel met een hele mooie ligging heel goed eten alles is perfect wordt nu verbouwd een aanbeveeling