Emilie Bang Smykker Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg giver 1 stjerne, da det ikke er muligt at give nul. Jeg bestilte et smykke derfra, men pakken blev væk i forsendelsen. DAO bad mig kontakte Emilie Bang, så dette gjorde jeg. På en måned har jeg se... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udmærket til prisen. Jeg købte halskæde med fødselblomst med vedhæng på 10 mm. Dog synes jeg kæden er meget kort, graveringen af den flotte blomst måtte gerne være tydligere og "vedhænget" der si... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fin halskæde med vedhæng med selvvalgt “tekst”. Super hurtig respons fra Emilie Bang og hurtig levering. Ved 2. bestilling af anden halskæde med Vedhæng - fulgte halskæde ikke med, dette fremg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, rigtig fine smykker - uden ridser, men jeg er enig i graveringen godt kunne have været tydligere. Jeg troede i hvert fald den ville være tydligere, men den er stadig utrolig smuk. Ikk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fup og fidus

Jeg har lagt en ordre og fået en ordrebekræftelse d. 4/12-2023. Men idag d. 8/12-2023 intet andet hørt. Har skrevet på mail gentagende gange samt besked og Messenger og forsøgt ringe. Hvor er det dårlig stil og usselt at man på den måde snyder og ikke lever op til det folk forventer!

8 december 2023

Hej Maja,

Vi har været i løbende kontakt på email 😊 Jeg beklager, at du har oplevet lidt forsinkelse her henover julen. Jeg har haft super travlt, specielt når man står alene med alting.

Jeg kan se at pakken er fremme hos dig, og håber selvfølgelig at alt er som det skal være - ellers giver du mig selvfølgelig bare besked 😊

Venlig hilsen Emilie

dårlig kundeservice

Jeg kan se at jeg er ikke den eneste der er ikke tilfreds med kundeservice.
Jeg vil dog sige at jeg har købt smykker herfra før og de er pæne og ventetiden værd måske...men den her gang har jeg bestilt nogle smykkerne d. 20 november og jeg har ikke fået dem endnu...og sælgeren svarer ikke enter per mail eller Messenger...og der er ikke andre muligheder at kontakte hende (måske svarer hun her...så vi kan løse mysteriet).
Har også stor forståelse for travle perioder, men bare at man får kommunikeret det på en eller anden måde...nogle af smykkerne jeg har bestilt skulle være til en fødselsdagsgave, som skulle gives sidste weekend...håber stadig at får dem før Jul...så de kan blive til Julegaver i stedet for...ellers er jeg også nødt til at sige at det er sidste gang jeg bestiller noget fra denne side.

20 november 2023

Overholder ikke leveringstid

Overholder ikke leveringstid

Jeg har bestilt en halskæde, fordi der står 1-3 dages leveringstid på hjemmesiden, men den er endnu ikke afsendt på 3. hverdag efter bestilling. Jeg er spændt på, om varerne er ventetiden værd. Indtil videre har jeg ikke fået svar på mine henvendelser.

Det er helt i orden, at man har en længere leveringstid, men så skal man ikke reklamere med det.

29 november 2023

Hej SG,

Jeg beklager meget for den forsinkede levering af din halskæde. Desværre har jeg haft ekstra travlt i forbindelse med Black Week og julen, hvilket har påvirket både svar- og leveringstider 😊

Jeg håber, at du har modtaget halskæden nu og at alt er iorden. Ellers hører jeg naturligvis gerne fra dig 😊

Venlig hilsen Emilie

Ringe kundeservice

Bestilte en vare sidste tirsdag. Havde nogle spørgsmål til denne, og skrev en mail samme dag. Sendte mail igen torsdag. Stadig intet svar. Torsdag aften modtager jeg besked om at varen er på vej. Søndag aften er den stadig ikke registreret som værende på vej.
Så - super fesen kundeservice der måske slet ikke eksisterer… Jeg ville passe på med at bestille smykker her, og jeg bestiller aldrig selv noget her igen.

28 november 2023

2 smykker, 1 kasse

Jeg havde bestilt et charm og en halskæde hver for sig. Som jeg skulle give til 2 forskellige personer
Også fik jeg det i 1 kasse. Det var jo ikke det jeg havde regnet med, når jeg bestilte 2 forskellige vare

25 november 2023

Hej Amalie,

Jeg beklager, hvis du ikke har set, at vedhænget du har bestilt til 30,- udgår og derfor sendes uden smykkeæske. Det bliver der ellers gjort opmærksom på i beskrivelsen, hvor der også er en henvisning til at du kan købe en ekstra smykkeæske med :-)

Hvis du vil tilkøbe en ekstra smykkeæske til gaven, kan du blot slå "smykkeæske" op i søgefeltet på webshoppen.

Emilie

Flot design

Flot halskæde design med stjernetegn. Hurtig levering. Kan anbefale Emilie Bang Smykker

7 november 2023

Perfekt

Bestilte en halskæde med gravering af en børnetegning, vores datter havde tegnet til hendes dagplejemor. Halskæden var simpelthen så smuk og fin og lignede tegning så meget. Virkelig et fint smykke og perfekt gave.

30 oktober 2023

Nederen oplevelse

Jeg fik desværre skrevet en forkert dato på en gave til min bedsteveninde, så jeg skrev og spurgte om det ku nå at blive rettet. Hun svarede så rigtig hurtigt, at det kunne hun godt- hvilket var virkelig dejligt. Derefter troede jeg det var fikset- super glad for at jeg fik skrevet i tide. Da jeg så fik smykket hjem, var det ikke rettet. Derefter skrev jeg igen og spurgte ind til hvorfor- ingen respons, der er nu gået en hel uge. Nu har jeg en super fin halskæde, med forkert dato- MEGA pinligt..

30 oktober 2023

Ingen respons på reklamation

Jeg har tidligere haft købt en halskæde for et lille år siden. Halskæden knækkede dog og jeg bestilte en ny.
Den nye ankom relativt hurtigt, men den knækkede dagen efter. Herefter kontaktede jeg virksomheden. Og fik af vide at det var en reklamation.
Jeg hører derefter ikke mere, og jeg skriver en uge efter om den er på vej. Igen ingen respons.
Herefter skriver jeg en uge efter igen om der er nået hun mangler eller hvad der sker. Igen ingen respons.
Jeg har købt en halskæde et andet sted, da jeg hverken har modtaget en halskæde eller en reaktion efter samtlige mails.

4 oktober 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elsker smykkerne, men lang ventetid på pakken

Elsker smykkerne, men fik en mail hvor der stod jeg ville få min pakke efter 1-2 dage. Men jeg fik den 8 dage efter jeg havde bestilt. Så jeg var ret presset da det var en gave. Det var derfor jeg havde bestilt i god tid, så jeg havde min pakke til tiden

11 oktober 2023

Hej Miriam,

Jeg kan godt se, at smykket har været længe undervejs med posten. Det beklager jeg super meget! Efterlysningen af pakken skulle have været igangsat noget tidligere... 🙏

Men godt den kom frem - og hvor er jeg glad for, at du kan lide smykkerne! ❤️

Emilie