Slimme laadpaal blijkt “dom”!??!! Op 6/5 een zogezegde “slimme” laadpaal laten installeren door EK, na enkele jaren geleden een goede ervaring met het bedrijf gehad te hebben bij de plaatsing... Toon meer

Ik heb EnergyKing bij ons gehad voor PV , batterij , 🔋 verluchting bestaande woning , onderhoud WP boiler , plaatsing WPboiler , verplaatsing bestaande WP Het geheel 5 sterren . Ik blijf. Klein... Toon meer

Het is weekend en daar beginnen bij ons de technische problemen en nu het is vandaag niet anders. Onze nieuwe batterij functioneerde niet meer. Dus toch maar Energyking gebeld. Jesse is op verlof in... Toon meer

Perfecte plaatsing van de zonnepanelen door 2 toffe medewerkers. De dag erna is Patryk gekomen voor de aansluiting op de batterij en de omvormer. Zeer vakkundig, proper afgewerkt. Patryk is een to... Toon meer

1. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  2. Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
  3. Verwarmingsinstallateur
  4. HVAC-installateur
  5. Zonne-energiebedrijf

EnergyKing is gespecialiseerd in zonnepanelen, warmtepompen, airco, thuisbatterijen en laadpunten. Samen met een groeiend dynamisch team willen wij iedereen klaar maken voor morgen. 💪🌎☀️ Elke installatie die wij doen is een klein stapje in de richting van een duurzame energie-toekomst. Wij doen dit volgens de EnergyKing - 5 stappen methode. Via deze werkwijze bouwen we samen met jou aan energiezuinige en duurzame gebouwen!

3,8

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Installatie zonnepanelen

De installatie werd perfect en vakkundig uitgevoerd volledig conform met hetgeen werd gevraagd.
Personeel zowel op de werf als in de kantoren zeer behulpzaam.
Dank u.

14 april 2025

12 jaar geleden zonnepanelen laten…

12 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen door installateur die lang gestopt is met activiteiten. De omvormer gaf foutmelding en daarom Energyking gecontacteerd. Ze hebben onmiddellijk een technieker gestuurd die probleem heeft opgelost. Top service.

9 juli 2025

Geen service bij defect

5 jaar geleden hebben we zowel zonnepanelen als airco laten plaatsen door deze firma. Onze airco is nu al voor de derde maal in panne. Het defect is 3 weken geleden gemeld. Na 10 dagen is er eindelijk een technieker langs geweest, maar hij weet niet wat er mis is en daar sta je dan. Ze zullen laten weten wanneer ze opnieuw langs komen, maar of ze dan het probleem gaan vinden is af te wachten. Blijf weg bij deze firma want de service is bedroevend!

2 juli 2025

Energy King

Voor het plaatsen van een warmtepompboiler hebben wij gekozen voor Energy King en daar hadden we een goede reden voor, prima advies vooraf, perfecte plaatsing en tevens het mee in orde brengen voor de aanvraag van de premie van de Vlaamse Overheid.
Somers Robert, 3052 Blanden

24 juni 2025

Laadpunt en airco

EnergyKing plaatste vorige maand een laadpunt en airco bij ons. Contact met de vertegenwoordiger verliep vlot, installatie was heel proper en de medewerkers zijn vriendelijk. Aanrader!

25 februari 2025

Thuisbatterij & Airco's

We lieten 3 jaar geleden 5 airco's en 2 buitenunits plaatsen en waren bijzonder tevreden over de aanpak. De communicatie over de offerte, het verloop tussen offerte en plaatsing en tenslotte het installeren verliepen correct en vlot!
We hebben net beslist een thuisbatterij te plaatsen en kiezen weer voor EnergyKing. De uitleg en opmaak van de offerte waren nu weer op hetzelfde niveau als toen! Ik kan hun werk ten zeerste aanraden!

16 januari 2025

zonnepanelen en warmtepomp

We hebben bij EnergyKing zonnepanelen en een warmtepomp laten installeren en zijn heel tevreden. Het hele proces, van advies tot installatie, verliep soepel. De techniekers waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd duidelijk uitgelegd en we merkten meteen verbetering in zowel het comfort als de energiekosten. We raden EnergyKing zeker aan voor iedereen die op zoek is naar duurzame oplossingen!

2 september 2024

Zonnepanelen, airco en laadpaal

Wij hebben zonnepanelen en airco laten plaatsen door EnergyKing eerder dit jaar. Verkoper heeft ons een duidelijke en 'verstaanbare' uitleg gegeven. Techniekers waren heel vriendelijk en leverden proper werk. Achteraf was nog een kleine aanpassing nodig en ook dit is goed verlopen. Ook de laadpaal die we in augustus hebben besteld is pas geplaatst! Wij zijn tevreden klanten.

2 september 2024

Moest ik een 0 kunnen geven dan deed ik…

Moest ik een 0 kunnen geven dan deed ik het. Nog nooit zo een slechte ervaring gehad - afspraken niet nakomen - communicatie = geen.
bij hen geldt de regel verkopen verkopen verkopen en als alles geinstalleerd is zo weinig mogelijk comuniceren en de fouten oplossen.

18 februari 2024

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de plaatsing van onze nieuwe airco en zonnepanelen. Het installatieproces verliep soepel en efficiënt. De mensen van EnergyKing waren professioneel, werkten snel en gaven duidelijke instructies over het gebruik en onderhoud. Kortom, een uitstekende ervaring en ik zou iedereen EnergyKing aanraden!

29 mei 2024
Logo EnergyKing

Antwoord van EnergyKing

Bedankt Carl! Hopelijk heb je er veel geniet van, laat de zon nu maar schijnen.

Heel fijne ervaring met EnergyKing

Heel fijne ervaring met EnergyKing - de vertegenwoordiger gaf duidelijke en correcte informatie over de te plaatsen laadconsole - een technieker kwam nadien de omstandigheden vaststellen waar en hoe de installatie precies moest uitgevoerd worden - de plaatser heeft zuiver gewerkt en op een degelijke manier de installatie uitgevoerd. De facturatie was volledig in overeenstemming met de offerte. Kortom, EnergyKing blijkt op een professionele manier haar klanten te bedienen. Aan te raden!

23 mei 2024
Logo EnergyKing

Antwoord van EnergyKing

Bedankt Henri, blij om te lezen dat je zo tevreden bent!

Super service en knap resultaat

De mensen van Energyking begrepen direct de urge om asap uit de nood geholpen te worden vermits ik zonder chauffage en warm water was gevallen door een defecte mazoutinstallatie. Binnen de week was er een akkoord over de offertes die ze op 2 dagen hadden uitgerekend en was na de verkoper ook een werkvoorbereider langs geweest. Eén week later einde week was de hele warmtepomp installatie (op oude radiatoren trouwens) geplaatst en functioneel. Plaatsers waren ook heel gemotiveerde en vriendelijke kerels, alles netjes opgekuist na elke werkdag en correcte oplevering gebeurd. Wat mij betreft een echte aanrader. Nu hopelijk even snelle actie voor de bestelde zonnepanelen en dan zal ook daarover een goede beoordeling kunnen worden gegeven. :-)

5 juni 2024

Goede offerte en opvolging

Goede offerte en opvolging. Belofte klopt met beleving nadien. Tevreden over mobiflow en installatie. Kon niet op het systeem ondanks belofte van medewerkers ter plaatse dat ze gingen regelen. In het WE toch respons van bedrijf waardoor ik kon laden en het systeem gebruiken.

29 februari 2024

Zonnepanelen in Herent Dorenstraat

Het bezoek van de verkoper was zeer professioneel. Ik kreeg een duidelijke uitleg. Zonder te worden overdonderd met kWh en dergelijke meer.

De simulatie verliep in overleg. Er werd ook technisch gekeken naar de bestaande installatie. Voor de wijziging die nodig is, werd doorverwezen naar gekend kanaal van Energyking.

De totaal oplossing is belangrijk voor mij. Een concurrent zei me van zelf een elektricien te zoeken en goochelde met elektrische termen.

Ik vroeg een paar versies van de offerte ( met of zonder thuisbatterij). Die werden altijd snel geleverd.

De installatie is ondertussen al gebeurd. Er werd zeer snel een levering gedaan, die al actief is sinds een paar weken. We zijn ook tevreden over de aannemer.

Er werd snel, proper en volgens afspraak gewerkt. Ook de uitleg achteraf was zeer duidelijk.
Belangrijk is ook dat EnergyKing de papierwinkel bij Fluxys voor het melden van de panelen voor ons doet.
Hans Dequekr, Herent

15 april 2024

Zeer duidelijke communicatie

Zeer duidelijke communicatie, afgesproken afspraken nagekomen en zeer vriendelijke installateur alsook enorm zorgzaam, heeft na installatie alles proper achter gelaten.

12 april 2024