Kort svarstid När jag ringer så behöver jag inte sitta i lång telefonkö. Det uppskattar jag mycket. Fem stjärnor ***** Trevligt bemötande från den som svarar. Alltid hjälpsamma på bästa sä... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Blev totalt överraskad av re:member telefon kundtjänst. Dom svarade inom 30 sekunder och löste direkt mitt problem. Grattis till en utmärkt telefon kundsupport. (Däremot så har jag skickat samma probl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Inget bra kreditföretag. Se upp med dolda räntor som man behöver ha bra koll för att förstå samt en usel hantering utav fakturor. Jagar ören och procent. se upp om ni funderar på att bli kund här
Whenever I need to call the Re:member customer service staff, I always get help in a positive and patient way, they always explain to me with detailed information and make sure I get the help I need,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
EnterCard erbjuder kreditkort och privatlån via bolagets eget varumärke re: member och tillsammans med våra partners.
Contactgegevens
Klarabergsgatan 60, 111 21, Stockholm, Zweden
- entercard.se
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
Trevlig bemötande hjälp när man behöver…
Trevlig bemötande hjälp när man behöver hjälp.

Recommended
Quick reaction when someone tried to commit card fraud. Great service, and very friendly staff.

Snabb och korrekt behandling
Snabb och korrekt behandling av mitt ärende. Vänligt bemötande.

Snabb och exakt
Snabb och exakt, spärr av förkommet MC och skickande av nytt kort.

Kundservice?
Svarar inte på meddelanden trots påstötning - 3 veckor och väntar fortfarande.

Super bra service
Super bra service! Lätta att få tag i, snabb hjälp!

Antwoord van Entercard Group
Snabb o fin hantering av mitt ärende!🤗

Antwoord van Entercard Group
The company offerered me a payment plan…
The company offerered me a payment plan during a time of financial difficulty. Something that I really appreciate and that many other banks don't do. This is a clear sigh of empathy and solution- oriented customer service.

Snabbt och proffesionellt bemötande

Antwoord van Entercard Group
Short time in line for help
Short time in line for help.
Knowledgeable an kind staff that give Quick and understanable answer.

Antwoord van Entercard Group
Verkar inte bry sig om service
Fortfarande inte löst ett tekniskt problem på 3 dagar så man inte kan skicka från kortet till bankkonto. Verkar inte bry sig direkt.

Antwoord van Entercard Group
Denna bank har blåst alla som har…
Denna bank har blåst alla som har medlemslån!!
Riksbanken har sänkt styrräntan med 1.5 procent, dessa bedragare har sänkt med 0.25%. Kan inte förstå hur fackförbunden ens kan låta dessa tjuvar ha hand om medlemslån och kreditkort!!

Sveriges sämsta bank.
Dom gör allt för att lura er på extra pengar. T.ex nu har räntan gått ner 1.5% senaste året, något ALLA andra banker följer till 1% minst. Denna bank har inte sänkt en enda liten enhet.
Dom har alltså ökat sin vinst i hundratals miljoner per år på vår kostnad.
Fast dom är i samarbete med LO som ska vara för oss.
Äcklig bank byt om ni kan.

BEDRAGARE
Hade tecknat försäkringen som skyddar ifall man blir av med jobbet. Ansökte om att få igenom det. Det började handlägga ärendet för att sen inte svara mig mer, Sen ansökte dem till KF och fick anmärkning för missköt kredit.

Antwoord van Entercard Group
Det är jätte konstigt tycker jag att…
Det är jätte konstigt tycker jag att entercard har svarat på nästan alla 50 omdöme som finns har men de har inte svarat på en enda om att de har inte sänkt sin ränta på flera år.
Kanske de gör det efter min omdöme.
Nu har riksbanken sänkt styrränta nästan med 2 procent sen jag har lånat pengar från er på kredit för 1 år sen.
Varför sänker ki inte räntan precis som alla andra banker som sänker om riksbanken sänker styrränta .
Vill ni tappa alla era kunder?

Antwoord van Entercard Group
Mycket oseriös aktör har inte ändrat…
Mycket oseriös aktör har inte ändrat ränta sedan november 2023.
Vilken värld lever ni i på detta världsfrånvända bolag ?

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.