eskor.se Reviews 194

TrustScore 3 uit 5

2,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde ett par skor och använde dem några månader innan båda sulorna gick sönder så både skorna läckte in. Jag kontaktade då e-skor via mail och fick till svar att reklamationen gått igenom och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde ett par superfina skor som tyvärr var för små/ smala. Snabb leverans, god kommunikation från företaget. Då jag tyvärr fick returnera så gick det mycket snabbt för Eskor att bekräfta och... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag beställde två par skor från eskor, tyvärr så stämde inte storleks tabellen på det ena paret och jag gjorde då en retur och beställde ett nytt par i en mindre storlek. Allt gick utan klander och d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb o smidig leverans o de skor vi köpte stämde väl överens men vår förväntan. Tyvärr var vi tvungna att reklamera o en ersättningsvara ej möjlig. Trygg o säker retur o återkoppling från Anna... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Koffer- en tassenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Lederwarenwinkel
  5. Reisartikelenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Eskor.se är en webbutik med skor och accessoarer. Vi har över 500 varumärken och 50 000 skor och väskor. Vi har förtroende de störstas förtroende: Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Liu Jo, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox och många fler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Mycket nöjd!

Snabbt och fint levererat. Läste många kommenterar om dålig upplevelse och skick - håller verkligen inte med.

Beställde: Gant McJulien vita sneakers

3 november 2022

Antwoord van eskor.se

Hej! Och tack för ditt omdöme! Välkommen åter!

Allt brå!!

Jag fick mina stövlar levererade inom 4 dagar, kundtjänst svarade inom några timmar och fixade problem med betalningen. Jag är nöjd med mitt köp....

4 oktober 2022

Antwoord van eskor.se

Hej! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster! Tack för ditt omdöme!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fungerar inte att ansluta sig till…

Fungerar inte att ansluta sig till appen trots att det står att allt är klart. La ändå beställning fick orderbekräftelse att allt klart,ändå kommer mail att betalningen inte gått igenom att jag ska betala igen. Litar ej på dem

17 september 2022

Antwoord van eskor.se

Hej! Vad tråkigt att det inte fungerade för dig. Du är alltid välkommen att vända dig till vår kundtjänst. Vi hjälper dig så gott det går. Välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håller med alla andra här.

Håller med alla andra här.
Undvik att handla här.
Får hur många mail utskick som helst men ingen info om vart skorna tagit vägen.
Då jag vill makulera köpet efter tre veckors väntan skriver dom att det inte går för att varan redan skickats.

8 juni 2022

Hej Ulla,
tack för ditt omdöme!
Vi är ledsna att det strulade med leveransen. Naturligtvis har du rätt att returnera varan eller inte ta emot den hos fraktbolaget om det blev kraftigt försenad. Tyvärr går det inte alltid att stoppa paketet och makulera ordern, särskillt om det fastnat någonstans. Du är alltid välkommen att vända dig till vår Kundtjänst, vi försöker hjälpa så gott det går.
Hoppas att du trots allt kommer att ge oss en ny chans och vi kommer att ses igen i vår webbutik!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har handlat här ett X antal gånger…

Jag har handlat här ett X antal gånger utan några som helst problem.
Mina favoritskor fanns inte att få tag på längre så bad kundservice om rekommendation på skor som liknade mina gamla och kundservicen jag fick av Anna är hands down den bästa jag någonsin fått från något företag,inte bara fick jag snabbt svar hon länka även olika skor att rekommendera i min storlek.
jag kommer absolut handla här framöver

20 april 2022

Antwoord van eskor.se

Stort tack för dina fina ord!!! Välkommen åter såklart!!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Håller just nu på att försöka Reklamera…

Håller just nu på att försöka Reklamera ett par Uggs köpta för 1 år sedan. Gått upp helt i sömmen och bör vara solklar reklamation. Efter att jag skickat bilder på defekten efter anvisning från Eskor är det inte en reklamation? Vad är då en reklamation?

/Kommer inte handla igen

18 maart 2022

Antwoord van eskor.se

Hej, tack för ditt omdöme! Tyvärr kan vi i ditt fall inte göra en bedömning av reklamationen utan att få skorna inskickade till oss. Detta är naturligtvis kostnadsfritt. Hälsningar från teamet på eskor.se.

Allt funkade toppen

Lägsta priset på mina Asics. Leverans på en vecka trots trettonhelgen. I paketet fanns fri retur-klisterlapp som jag inte behövde använda.

13 januari 2022

Antwoord van eskor.se

Tack för ditt omdöme! Välkommen åter :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det har gått över en månad och jag har…

Det har gått över en månad och jag har fortfarande inte fått min vara jag beställde 9 september. Kontaktade butiken som skulle undersöka orsaken, men har ännu inte fått återkoppling 24 oktober.

24 oktober 2021

Antwoord van eskor.se

Vi ber om ursäkt för denna situation.

Vänligen ta kontakt med vår kundtjänst och ange ditt ordernummer så att vi kan hjälpa dig och kontrollera vad som gick snett.

Tyvärr kan det ibland hända att lokaliseringen av försvunna paketet tar lång tid men vi vill försäkra dig att vi alltid jobbar för fullt för att hitta det.

Vi är verkligen ledsna att du fick vara med om det och ber om ursäkt för olägenheterna.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deras service är under all kritik

Den här ebutiken är under all kritik. Så länge man köper ett par skor och inte behöver returnera eller byta storlek så är det inga problem. Däremot, ska du ha kontakt med dem om olika saker så blir det otroligt krångligt och långa mailväxlingar.
För min del fungerade först inte Klarna (som jag aldrig haft problem med) och därmed så kom aldrig min beställning. Jag fick själv ringa och efterlysa skorna då de säger att det blivit avslag, jag fick däremot aldrig något mail om saken.
Sedan fick jag hem ett par stövlar med ANVÄNDA sulor i! Skorna i sig var det inget fel på, men det var äckligt att ta ut sulorna och inse att ingen kollat skorna när de kommit i retur. Därefter är de inte ens villiga att kompensera dig för den otrevliga upplevelsen, trots att jag mailat bilder och förklarat läget. Jag kommer aldrig med att handla av dem och jag rekommenderar ingen annan att göra det heller.

14 september 2021

Hej Johanna!

Tråkigt att du upplevde det så. Vi ber om ursäkt för denna situation.

Hos oss erbjuder vi alltid värdering av produkter i sådana situationer för att kompensera kunden för vårt misstag.
Självklart kan man även välja att göra en gratis retur ifall den föreslagna lösningen inte uppfyller dina förväntningarna.

Tack för de bilder du har skickat. Tyvärr var de otillräckliga, därför bad vi dig om fler foton som var nödvändiga för att vidarebefordra det för en värdering.

Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi gärna till och ser till att du inte får mer någon otrevlig upplevelse relaterade till vår service.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En av få sajter som påstår sig sälja…

En av få sajter som påstår sig sälja små storlekar. Beställde två par Högl i storlek 34,5. De kom efter lång leveranstid och skorna var märkta med storlek 34,5 men är definitivt i storlek 36. För stora för min fru. Eskor säljer uppenbart inte små skor, bara skor märkta med små storlekar.

21 augustus 2021

Hej Lars!

Tråkigt att storleken inte passade. Vid varje produkt på vår hemsida har vi en storlekstabell som kan vara till hjälp.
Storlekarna kan skilja sig beroende på producenten.
Om det finns problem med att välja rätt storlek hjälper vi gärna till, vänligen kontakta vår kundtjänst vid behov.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättenöjd med de skor jag beställde

Jättenöjd med de skor jag beställde, de kom efter ca en vecka som utlovat. Enda minuset var att den kundservice som finns är på engelska trots att man ringer ett 08-nummer. Kan absolut prata engelska men känns liksom bara lättare att prata svenska.

19 juli 2021

Antwoord van eskor.se

Tack för din finfina recension!
Ja, det stämmer att vi har en engelsktalande Kundservice men vi har också svensktalande personer som dock inte alltid är tillgängliga.
Tack för din kommentar och välkommen tillbaka!

teamet bakom eskor.se

Låååååååång leveranstid

Låååååååång leveranstid. Beställde 26 mars. Idag den 7 april ännu inga skor.

7 april 2021

Hej Jens!

Vi beklagar detta. Vår Kundtjänst jobbar på det och håller på att lösa det med transportören. Vi vill också bara uppmärksamma att det nyss varit påskhelg vilket innebar fyra arbetsfria dagar. Du är alltid välkommen att höra av dig direkt till vår Kundtjänst, tack. Vi kommer att kontakta dig direkt via vår Kundservice.

Så bra

Har beställt ett par gånger. Mycket fint utbud, snabb leverans, lätt att returnera och ingen krångel med återbetalningen. Har även haft kontakt med kundtjänst per telefon och Mail, där återkopplingen varit mycket bra och hjälpsam.

24 maart 2021

Antwoord van eskor.se

Tack så mycket och välkommen åter!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skickar email i oändlighet med falska…

Skickar email i oändlighet med falska påståenden om att de måste ha kvar ens mejladress. Varning för detta företag! Om de får din mejladress blir du aldrig av med dem. Jag ångrar att jag någons köpt något från dem.

23 maart 2021

Antwoord van eskor.se

Tråkigt att du upplever det så. Vi tillämpar alla bestämmelser som finns i GDPR vilket också innebär att bekräfta gallring av en e-postadress och information om detta. Har du frågor kan du kontakta vår Kundtjänst eller direkt vårt dataskyddsombud på iod@eobuwie.pl

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inga pengar för återlämnade skor

Beställde två par Birkenstock. Klarna betalning fanns som alternativ men fungerade inte när man valde det av oklar anledning. Betalade till Bankgiro. Skickade tillbaks ett par Birkenstock men har inte fått pengar i retur. Har varit i kontakt med kundtjänst flera gånger på mail samt telefon. E-skor påstår att pengar har betalats tillbaka men jag har inte fått några. Det handlar om drygt 800 kronor.

23 maart 2021

Hej Gunilla!

Det är tråkigt att du upplever det så. Vi återbetalade den 5 februari och åter kontrollerade om allt står rätt till idag. Du har också fått en återbetalningsbekräftelse från oss. Återigen rekommenderar vi att kontakta din bank och oss direkt via Kundtjänsten.

Var god att kontakta vår Kundtjänst om du har fler frågor, tack.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sjukt onöjd med kvaliten på mina skor

Sjukt onöjd med kvaliten på mina skor, haft skorna i 2.5 månader (används max 3 dagar i veckan) och limmet redan släppt från sulan

6 maart 2021

Antwoord van eskor.se

Tråkigt att det blev något fel på skorna. Alla varor omfattas av tre års reklamationsrätt. Var god att kontakta vår Kundtjänst snarast så tar vi tag i detta reklamationsärende. Mer info hittar du här: https://www.eskor.se/reklamation

"Reklamation

Du kan först skicka ett meddelande till oss med en beskrivning av felet, bilder på varan underifrån, ovanifrån, från sidan och framifrån med ett ifyllt reklamationsformulär till info (@)eskor.se. Senare kommer vår Kundtjänst att kontakta dig. Om vi ber dig att skicka produkterna till oss, var god att följa instruktionerna nedan."

Tveka inte att kontakta oss direkt.

teamet bakom eskor.se

Utmärkt leverans.

Jag gjorde en order i Måndagskväll. Fick leveransen på Torsdagen. Fantasktiskt smidigt. Rätt skor, en retursedel och ett skohorn låg i lådan. Tack för det.

5 februari 2021

Tack Mikael!

Vi är glada att du är nöjd. Önskar dig en trevlig helg och välkommen åter! :=)

Teamet bakom eskor.se

Great

Great. Everything was ok with the order

24 december 2020

Hello!

Thank You for Your review!

Have a nice day!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.