eskor.se Reviews 194

TrustScore 3 uit 5

2,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde ett par skor och använde dem några månader innan båda sulorna gick sönder så både skorna läckte in. Jag kontaktade då e-skor via mail och fick till svar att reklamationen gått igenom och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde ett par superfina skor som tyvärr var för små/ smala. Snabb leverans, god kommunikation från företaget. Då jag tyvärr fick returnera så gick det mycket snabbt för Eskor att bekräfta och... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag beställde två par skor från eskor, tyvärr så stämde inte storleks tabellen på det ena paret och jag gjorde då en retur och beställde ett nytt par i en mindre storlek. Allt gick utan klander och d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb o smidig leverans o de skor vi köpte stämde väl överens men vår förväntan. Tyvärr var vi tvungna att reklamera o en ersättningsvara ej möjlig. Trygg o säker retur o återkoppling från Anna... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Koffer- en tassenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Lederwarenwinkel
  5. Reisartikelenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Eskor.se är en webbutik med skor och accessoarer. Vi har över 500 varumärken och 50 000 skor och väskor. Vi har förtroende de störstas förtroende: Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Liu Jo, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox och många fler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lite underligt att få ett mejl ca 1…

Lite underligt att få ett mejl ca 1 timme efter beställning om ”betalningspåminnelse” när jag valde Klarna 14 dagar faktura vid order. Mejlet kommer direkt från företaget själv och inte från Klarna. Återkommer.

14 november 2020

Antwoord van eskor.se

Vår Kundtjänst står till kundernas förfogande och vi välkomnar alltid direkt kontakt. Kontaktuppgifterna finns i varje mejl från oss. Var god att höra av dig till oss med ett ordernummer så reder vi ut det, tack.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har väntat på min beställning i 13…

Har väntat på min beställning i 13 dagar nu

13 november 2020

Hej Antis!

Tack för din kommentar. Vill du snälla vända dig till vår Kundtjänst med ditt ordernummer, tack?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tveksam först men allt slutade bra!!

Var lite tveksam när jag beställde mina skor men allt gick fint. Fick ett spårningsnummer så fort mitt paket hade skickats och 4 dagar senare låg de skor jag hade beställt utanför dörren. Simpelt och tryggt köp, ska definitivt handla här igen!

9 november 2020

Tack! Välkommen åter! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är såå nöjd med mitt köp av väska från eskor!

Jag är såå nöjd efter att idag ha fått hem den handväska jag köpt på nätet från eskor.se.Allt har fungerat till 100% bra.Från trevligt bemötande i kundtjänst till hemleverans,som ingick i priset. Och väskan är precis så fin som jag förväntat mig.

1 september 2020

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HANDLA ALDRIG FRÅN E SKOR!!

HANDLA ALDRIG FRÅN E SKOR!!
Jag köpte ett bar Versace skor för ca 1800 kr jag var jätte nöjd med skorna men efter endast 1-2 månader blev det slitage och hål på innersidan vid hälen..något jag blev jätte chockad över då skorna inte använts flitigt! Jag kontakta kundtjänst och de bad mig reklamera skorna så att deras avdelningen kunde se vad som kunde göras alt att jag får nya! (De nämner inte då att skorna utgått och att de inte kan ersättas)
Jag sänder tillbaka skorna och efter en lång väntan ca 3 veckor! Så säger dem att skorna utgått och inte längre tillverkas och att de inte kunde reparera skadan! Jag ber dem då att skicka tillbaka skorna med en gång samt återbetalning på 30% som de lovat sedan tidigare...
Jag får då till svar att de redan skickat mina skor till lagret och måste leta efter dem?! För de trodde jag skulle ha återbetalning endast vilket jag ALDRIG SA...
Efter några dagar så får jag till svar "tyvärr så kan vi inte skicka tillbaka dina skor men vi kan återbetala dig"
Jag får inga svar och nu ändrar dem sig och säger "vi sa från hela början att vi inte kunde skicka tillbaka skorna"
VILKET ÄR LÖGN.
Jag har allt sparat på mail.

Detta är det sjukaste jag varit med om jag skicka in mina skor för analys och nu kan jag inte få dem tillbaka utan förklaring , det är stöld..ingen svarar när jag ringer eller på mina frågor
Känner mig så lurad och ledsen
Snälla det finns massa andra bra företag HANDLA ALDRIG PÅ ESKOR!!

16 juli 2020

Hej Iman!

Vi beklagar att hanteringen inte var bra. Jag tror att vi har nu kunnat hittat en lösning.
Jag hoppas att du är nöjd och vi fortsätter vidare i privata meddelanden med vår Kundtjänst.

Varning

Varning! Om skor (kostnad 562kr) inte passar får du betala returfrakten (ca.
200kr) PLUS att de tvingar dig att betala fraktkostnaden (98kr) för när de skickade skorna till dig?! I dessa tider när många företag står för gratis retur? Aldrig mer köper jag från eskor.se

2 juni 2020

Hej Jessica!

Vi beklagar att skor inte passade. Fraktavgiften är 98 kr för köp för mindre än 980 kr men alla returer är gratis. Vi skickar förbetalda returetiketter i paket. Har man inte fått den eller slängt den så får man en ny på mejl om man kontaktar vår Kundtjänst. All denna information står på vår hemsida.

Du kan gärna kontakta vår Kundtjänst direkt om du har frågor.

Perfekt!

Beställde ett par kängor.
Snabb leverans, allt i sin ordning, inga konstigheter. Så här ska det gå till!

29 mei 2020

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Beställde den 26/3, paketet kom 20/4

20 april 2020

Antwoord van eskor.se

Tack för ditt omdöme! Beklagar den ovanligt långa leveranstiden. Coronaviruspandemin har påverkat både hur vi jobbat och hur långa köer skapas hos våra leverantörer. Vi hoppas kunna snart återgå till vår vanliga standard.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt okej

Äkta skor, beställde uggs och adidas, kom med orginalkartonger. Dock längre leveranstid än utlovat, tog 2,5 veckor.

16 april 2020

Hej Malin!

Tack för ditt omdöme och ursäkta den långa väntetiden! Pga. coronaviruset införde vi säkerhetsåtgärder som förändrar arbetssätt och våra transportörer upplever också en ökad belastning och förseningar.

Tack igen och hoppas att du blir nöjd med skorna! :)

Beställde en Tommy Hilfiger väska

Beställde en Tommy Hilfiger väska, snabb leverans, paketet var packat säker för frakt och fick väskan i sin originalförpackning. Inga konstigheter alls!

14 maart 2020

Antwoord van eskor.se

Tack så mycket! :) Välkommen åter!

Varning för defekta skor

Snabb leverans av ett par uppenbart defekta andrasorteringsexemplar stövletter av märket Fly London där skinnet korvat sig mitt på foten eftersom det inte sitter fast i fodret.
Dagen efter beställningen fick jag oxå ett sms från okänd och ej spårbar adressat och med fel beställningsnummer att jag skulle betala resterande porto i förväg för att få leveransen - men skorna kom trots att jag struntade i detta.
Ska bli intressant att se när och vilket svar jag får från kundtjänst.
Det blinkar flera varningslampor här kan man säga.

29 februari 2020

Antwoord van eskor.se

Först och främst är du är välkommen att kontakta vår Kundtjänst med ditt ordernummer, annars kan vi inte verifiera något. Vi beklagar om du har fått någon felaktig produkt. Varje produkt omfattas av reklamationsrätt under 3 år från köpet och i fall det är en produkt som du inte ens använt är det en ännu lättare process då det räcker att returnera produkten. Vi skickar alltid en förbetald returetikett så det är kostnadsfritt.

Varför tror at att vi har skickat något konstigt sms? Fraktkostnader är tydligt synliga på vår hemsida och innebär 40 kr för köp för mindre än 450 kr. Handlar man för mer, står vi för frakten. Vänligen, var försiktig för det finns många bluffsms, vilket också PostNord varnar för. PostNord är den leverantör som vi anlitar. Vad gäller överföring av data, vänligen läs vår Privacypolicy.

Åter igen ber jag dig att kontakta oss i ett privat meddelande så att vi kan titta på det närmare, tack.

Mycket bra e-handelssajt

Mycket bra e-handelssajt. Bra priser. Snabb leverans. Retursedel inkluderad. Bra kommunikation. Bra paketerat. Inget att klaga på.

27 februari 2020

Antwoord van eskor.se

Tack så mycket! Det glädjer oss.

Bra!

Ville ha ett oss speciella Ecco skor, svåra att få tag i på andra ställen fast fanns på eskor.se
Bra pris, gratis frakt hem till dörren och skorna var toppen.
Inget att klaga på, rekommenderas.

27 februari 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde två par skor sent på en…

Beställde två par skor sent på en torsdag kväll, fick skorna på nästa tisdag förmiddag, jättebra! Fint kvalité på skorna, såg ut precis som på bilderna på hemsidan, och jag behöver inte åka till Polen för att köpa mitt favoritmärke LASOCKI!

4 februari 2020

Hej Anna!

Tack för ditt trevliga omdöme! Vi är glada över att kunna leverera.

Ha en fin dag!

Beställde Adidas Falcon

Beställde Adidas Falcon. Har dessa sen innan så kunde se och känna att dem är äkta. Snabb leverans, 5 dagar

31 januari 2020

Antwoord van eskor.se

Tack för din recension! :) Det glädjer och vi försöker ständigt att förbättra oss :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

3 veckors returhantering (pengarna tillbaka)

Fina skor till ok priser. Bra kundservice MEN
långa leveranstider och du får hoppas att du inte behöver byta eller returnera varan.
Det går inte att göra byte utan du får vänta på dina pengar i 3 veckor och göra en ny beställning (om du fortfarande vill)
Förutom att du betalar returfrakten själv så drar de av frakten för leveransen till dig om varan kostar < 450:-
Svårt att konkurrera med weshoppar som klarar av både kostnadsfria leveranser och returer på 5-6 arbetsdagar.

31 januari 2020

Tack för din recension!

Vi gör vad vi kan och arbetar så fort vi kan samtidigt som vi strävar efter att förbättra våra tjänster som ibland tar längre tid än förväntat.

Returfrakten tar tyvärr upp till två veckor (14 dagar). Returfrakten är dock gratis för kunder. Vi skickar våra förbetalda returetiketter.

Med tanke på dig och andra kunder samt vår vilja att förbättras och tillhandahålla en bättre köpupplevelse har vi nyligen i januari öppnat ett nytt och mycket större logistikcenter.

Vi hoppas att kunna erbjuda en snabbare service snart.

Skitsnygga skor

Skitsnygga skor. Beställde till både mig och sambon. Kom dock dagen efter hennes födelsedag. Men det är inte hela världen då det är flera röda dagar just nu. Toppen nöjd. Kommer handla där igen!

11 januari 2020

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sönder :(

Bra priser, men de tog lång tid att få skorna, plus så märkte jag att de hade hål i sig efter en dags användning. Hålet såg nästan klippt ut? Det är inte på ett sånt ställe där jag själv heller kunnat ta sönder dom på. Eftersom de tog tid att få dom vet jag inte om jag vill skicka tillbaks dom heller.

8 januari 2020

Hejsan!

Tack för ditt omdöme! Det är så klart inte normalt att du får en bristfällig vara eller att en vara går sönder efter bara en dag. Vänligen kontakta oss privat och skicka varan tillbaka till oss så fort som möjligt tack. Mer om reklamation kan du läsa här: https://www.eskor.se/reklamation

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något mer, tack.

Marta

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.