Jeg bestilte en vanilje matcha med EKSTRA vanilje sirup i for sødmen, jeg fik min matcha og der var kæmpe store klumper med matcha pulver i og den var slet ikke lavet ordenligt- da jeg så gik op og sp... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hvordan kan det være, at uanset hvor man besøger Espresso House, Rådhuspladsen, Vimmelskafte, Tivoli toiletterne virkeligt klamme, men desværre nødvendige at besøge en gang imellem.man må vel kunne fo... Toon meer
får "personalet" ingen "uddannelse" eller kursus i kundebetjening hos Espressohouse? I Waves stod der to bag disken og stirrede forvirrede på kaffemaskinen, mens jeg stod og ventede i lang tid..... d... Toon meer
Godt udvalg. Dyr kaffe. Pæne medarbejdere. Grimme priser. Ingen letmælk hele weekenden og heller ikke mandag morgen selvom der ligger en 7-11 på den anden side af foyeren, der sælger letmælk. La... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gratis email tjeneste - Danmarks populæreste!
Contactgegevens
Vi sidder på Espresso House i lalandia
Vi sidder på Espresso House i lalandia, kl. Er 13:55 og det er søndag. Priserne gider jeg ik tale om denne gang, men renligheden deri mod... Der ligger bestik, papir og mad på gulvet rundt omkring, ingen af bordene er rene og personalet bliver ude bag i i længere perioder af gangen så folk skal stå og vente. Syns måske at personalet er for ungt til at betjene en så ellers pæn butik.
Lunken oplevelse
På vej hjem fra opgave i det jyske. Runder smilets by, passerer Espresso House og tænker ‘jeg skal sgu forkæles med en ‘pucino’. Muligheden for at vælge enten en small, medium eller large er erstattet af kun én størrelse, så i forventning om en gedigen kop mokka betaler jeg de svimlende 54 kr, venter det meste af 10 minutter og får så udleveret den sødeste lille kop af en mundfuld, svarende til stort set ingenting. Heldigvis er den smålunken 😩 Burde ha valgt et andet sted bare da jeg så prisen. Jeg gider ikke brokke mig. Der bliver ikke en næste gang!
Kvaliteten på varerne er dalende hos espressohouse …
Skulle jeg skrive den her anmeldelse for flere år tilbage, havde den fået 5 stjerner ( hvis vi kun snakker betjening og kaffe mm.) men det er simpelthen gået ned af bakke for espressohouse, og det er mega ærgerligt da jeg/vi plejer at have et rigtigt hyggelig besøg der ihvertfald 1 gang ugentligt.
For ca. 1 år siden mærkede jeg/vi rigtig meget til ændringen, pludselig var der mere is end kaffe i den kolde saltkaramel latte, og karamellen kunne man næsten ikke smage. Efterfølgende fik vi en cappuccino som også var blevet en del tyndere i smagen end normalt.
Jeg går op til en af medarbejderne og spørger om det er en cappuccino jeg har fået da den slet ikke er kraftig i smagen som den plejer, hvortil vedkommende forklarer at der er kommet nye opskrifter på de forskellige produkter, da alt er blevet dyre. Spørger så til den kolde drik jeg fik forinden hvor der næsten var det dobbelte is i. Den var også blevet lavet om, og der skulle nu mere is i.
Tænkte at det kunne da næsten ikke passe og skrev til espressohouse som sp bekræftede det medarbejderen havde sagt.
Alle andre steder er de også ramt af de stigende priser, og har måtte sætte prisen lidt op og ikke sat kvaliteten ned hvilket også er klogest. Men hos espressohouse vil man hellere sænke kvaliteten og bibeholde prisen. Det mister man kunder på med tiden, folk vil da ikke give det samme og få en ringere kvalitet.
Jeg nævnte dette i en kommentar i et fornyeligt opslag på Instagram, men istedet for at komme med et svar blev hele opslaget slettet.
Er det sådan man gør ved kritik i espressohouse ?? De glemmer vist lidt hvem de er afhængig af.
Ok kaffe men surt personale
Espresso house lillehammer
Espresso house lillehammer, veldig dyrt, svært skittent toalett og elendig renhold i kafeen
Vi har idag tirsdag den 13 februar
Vi har idag tirsdag den 13 februar, været på espressohouse i Valby, vi kommer ind til en mega sur og muggen medarbejder (Jeanette). Hun retter på vores bestilling og siger, hvordan hun forventer man bestiller hos hende og det skete også med andre kunder af hvad vi kunne høre fra den plads vi sad på. Hun står bag kassen og ruller øjne af alle kunder, mumler ting bag deres ryg når de er gået og snakker grimt og hårdt til alle kunder inklusivt os. Mega dårlig service og usmagelig kaffe. Vi er virkelig kede af vores dårlige oplevelse!
I dag er det søndag
I dag er det søndag, så er der dobbelbelagt. Slæbesilden får en tur både frem og tilbage, og ostbollen af rugbrød har TO papirtynde skiver ost uden smag. Bollen lever ikke op til den man kan se i disken. Købt i Københavns Lufthavn og ikke pengene værd.
Købmagergade
Første besøg og nok også det sidste! Vi troede vi gik ind på en hyggelig cafe og ville gerne bestille noget lækkert kaffe & kage. Men skindet bedrager!
Vi fik vores kaffe og kager i take away indpakning på trods af, at vi sagde vi gerne ville nyde det på stedet. Vi endte med at måtte spise af underkopper da de ikke kunne diske op med en almindelig tallerken, eller en serviet for den sags skyld. Bestik var også et problem og vi måtte vente på kniv og gaffel blev "fyldt op". Da vi endelig kom ned og sidde kunne vi konstatere, at bordene var naglet til gulvet og "stolene" var stavlet i en bunke i et hjørne. Så vi endte med at måtte brede os da ingen gad at sidde på skammel.
Skraldespanden var proppet og på trods af, at der løb en ung gut rundt og lignede en der skulle rydde af, så lykkes det ham ikke på noget tidspunkt i den time vi var der. Der stod skrald og brugt indpakning på de fleste borde og vi måtte efterlade vores eget da der ikke var noget sted at komme af med det.
Kagerne var overraskende gode i forhold til alt andet. Men den konstante summen af bananfluer åd dog den oplevelse. Desuden var det dyrt og pengene går tydeligvis et andet sted hen end til selve cafe`en.
Der var kode til toilettet, men den kendte personalet åbenbart ikke selv, da der ikke var noget toilet papir. Da vi spurgte om vi kunne få en rulle wc papir var de sågar i tvivl om de overhovedet havde noget. Istedet for at finde ud af det, så fik vi bare stukket en stak små stykker papir i hånden uden et smil.
Intet i Espresso House matcher prisen og service er ikke-eksisterende. Det eneste positive er, at bananfluerne trives storartet og har fundet en god yngle plads hvor de kan være i fred.
Fik en cafe latte på Odense Banegård.
Fik en cafe latte på Odense Banegård.
Smager kun af varm mælk til 54 kr.
Samtidig med sidder man og glor på sæder som er skåret op.
Håber I går konkurs
Får kunder til at overbetale.
Ærligt. Der er ingen der drikker 50cl kaffe på engang. Men når man ønsker en lille kop kaffe, som alle andre i caféen nyder, så undre det mig at i kræver ligeså meget som en stor kop. I ved at ingen drikker de store kopper men får folk til at overbetale for en lille kop kaffe. Der er vidst nogen der ikke går ind for stop madspild. Ændre jeres priser og stop med at hustle folk. Hvis en kunde ønsker en lille kop kaffe,så skal man også kun betale det halve af en stor.
Dejlig cafe og god service
Dejlig cafe og god service. Tak for kaffe
Service eller mangel på samme i fields
Servis var under al kritik, på spørgsmålet om en kop alm filterkaffe var svaret vi har ikke mere og jeg kan ikke lave nyt for jeg ved ikke hvordan og tjeneren ved siden af sagde kan du ikke lave det, så må jeg lære dig det når der ikke er nogen kunder. På spørgsmålet om de havde en bakke, ja ovre i afrydningsvognen.
Bad attitude
Nul stjerner til Espressohouse i CPH’s lufthavn i terminal 3 - airside, den 5/1 2024 kl ca 13:20
Bad attitude - direkte uforskammet. Min app og kreditkort gik ikke igennem et par gange. I stedet for at hjælpe og være venlig, var det ikke andet end dårlig opførsel og irritation hun var også tydelig irreteret over jeg først henvendte mig til hende på dansk
Altid dårlig bemanding i forhold til…
Altid dårlig bemanding i forhold til antallet af kunder = Altid vildt lang ventetid
Et rigtigt besked sted med meget dårlig…
Et rigtigt besked sted med meget dårlig service. Puhaaaa. Jeg skal aldrig drikke kaffe der.
Sker for ofte at der er udsolgt af…
Sker for ofte at der er udsolgt af sandwich og snurre alt for tidligt i Hørsholm. Vi har været der flere gange kl ca.12-13.i weekenderne. Og der er meget tomt på madhylderne.
Vi har været heldig at kunne bestille tun sandwich i rugbolle men har påtalt at der er rigtig meget pepper i. Troede først det var en fejl men 2.gang var ligeså. Fik bare et skuldertræk af den unge pige ved baren.
Og kage fadene er også rimelige tomme
Det gør, at vi ikke kommer der for mad mere, men kun kaffe
Men ellers ærgerligt for god betjening og hyggelig atmosfære
Beskidt…
Rødovre centrum kl 9 om morgen , her er virkelig beskidt og det lang tid at få kaffe 20 min der var kun 3 før mig , skummet og på ingen måde cremet kaffe latte..
Syntes og det er ulækkert at nå der møder en ind at de ikke vasker hænder..
Syntes er er beskidt i de fleste Espressohouse..
Nu det slut og jeg kommer ikke mere , så dyr kaffe skal det bare være i orden HVER GNAG ..
jeg kunne nyde en kop kaffe med halvdele der var skum…
Der er en ommer Espresso House ø, Søborg
Ville indløse et SmartBox gavekort til kaffe. Ingen af de ansatte kunne finde ud af hvordan dette blev gjort. De ville have jeg skulle skanne det men det ville det ikke. Ingen hjælp at få.
Små sko hos Espressohouse
I Espressohouse er der åbenbart stramt med cash (og medarbejderne har vist også temmeligt stramme krav at arbejde ud fra). Ville nyde en kop kaffe inden et møde. Bestilte en kop, og oplyste, at jeg var nødt til at gå på toilettet først, og lagde bestillingen inden i en forventning om, at den ville være klar efter at være gået afsides.
Da jeg efterfølgende henvender mig til personalet bag disken får jeg vide, at den ikke er klar, da jeg jo skulle betale først. Jovist, men jeg tænker....Espressohouse, café, restaurantmiljø....hvor tit er det, at jeg betaler for maden inden jeg bestiller fra kortet...??? Hmmm...Et eller andet sted er det i mine øjne udtryk for en mistro til kunderne, og deres evne til at honorere deres bestillinger, men det er så noget andre kunder som jeg (ved ikke ift fremover, må jeg nok erkende)....og så Espressohouse selv...
Ved fra andre, der har arbejdet på stedet, at Espressohouse måske ikke lige er de bedste til at håndtere deres personale....hvem sagde små sko...?
Dårlig service og ulækre faciliteter
Vi har idag besøgt jeres forretning i fields, og jeg må godt nok erkende at det er det ringeste jeg nogensinde har oplevet.
Vi bestilte 2 kylling pesto sandwich, og får dem udleveret i poser, alt fyldet lå i bunden af posen, og man kunne ikke få en tallerken eller bestik, vi bestilte også en blåbær tærte, den var frosen og skylle varmes, efter 20 min ventetid henvender min kone sig og her er den så blevet givet til en anden kunde.
Vi venter yderligere 15 min hvor vi så kan konstatere at den ligger klar i endnu en pose, og der er ikke blevet kaldt.
Hvordan skal man kunne nyde en oplevelse hos jer med den slags service, de fleste borde var ikke afryddet og der var fyldt opvaskestativ samt en hel vogn med skrald i hjørnet.
Synes ikke det er i orden, når man betaler 350 kr for at spise hos jer.
Jeg ser frem til at høre fra jer.
Mvh Jonas
Lees meer over geverifieerde reviews.