Afmetingen van de kleding komt overeen met wat aangegeven is bij het artikel. wel altijd bij elk artikel opnieuw nakijken, wat bij het 1 artikel een m is , moet je bij ander artikel xl nemen. Snelle... Toon meer

Dank en tevreden voor de correcte levering van mijn laatste bestelling, het kleedje ervan is te KLEIN en ik heb nochtans rekening gehouden met kleine maten en de snit van het kleedje ik bestelde e... Toon meer

Wanneer je niet zeker bent van de maat of van het model, koop je hier best niet. Iets terug sturen is heel moeilijk. Je krijgt hiervan ook geen bewijs. Dit is ondertussen al meer dan een maand gele... Toon meer

Heb vandaag mijn eerste bestelling ontvangen. Heb 7 verschillende Tankini’s besteld en ze waren echt top. De stof, materiaal en model waren uitstekend. Goede service en snel in huis. Eurala is een... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Shopping for an outfit for work, a party or special event? At Eurala we have a wide range of your favourite dresses with shoes and accessories to match!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Super !!

Super ! Snelle levering , goede service + goedkoop en mooi

16 juni 2021

Antwoord van Eurala

Bedankt voor uw beoordeling.

Uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en je een blijere klant kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor je steun! Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Eurala is voor ons de ideale winkel ..

Eurala is voor ons de ideale winkel ... betaalbare mode en mooie artikelen ,een verslavende winkelen 😁 leveringen komen goed door en daar zijn we heel blij om

3 juni 2021

Tout Est impecables!!

Toit Est impecables!

2 juni 2021

Cher client,

Merci pour votre commentaire positif et votre retour. Vos encouragements nous permettront d'aller de l'avant et d'améliorer constamment notre service.

Au plaisir de vous servir à nouveau !

Mijn review

Snelle levering met mooie stoffen en goede producten tassen en kleding

26 mei 2021

Geachte klant,

Bedankt voor je positieve opmerking en feedback. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Ik kijk ernaar uit om u weer van dienst te zijn!

Zeer leuke kledij prijs kwaliteit zeer…

Zeer leuke kledij prijs kwaliteit zeer goed snelle levering vind het een zeer leuke site en de maten guide vind ik gemakkelijk om de juiste maat te hebben top echte aanrader

19 mei 2021

Ik kijk ernaar uit om u weer van dienst te zijn!

Afmetingen van de kleding komt overeen…

Snelle levering, elk artikel mooi apart verpakt. goede kwaliteit ook van artikelen en kleuren komen overeen met de afbeeldingen.

19 mei 2021

Teleurstellend

Hopeloos. Na mjn eerdere review geven ze door dat ze het zouden oplossen als ik het bestelnummer zou doorgeven. Heb dit al meermaals gedaan, het is nl. EU4976121234 maar de reactie/oplossing blijft uit!!!

Krijg nu reactie dat ik tot 3x toe antw heb gehad, maar heb opnieuw alles, incl. spam gecontroleerd, maar geen antwoord kunnen vinden. Waarom wordt het antwoord hier niet gewoon toegevoegd. Neem aan dat een passende oplossing hier ook op zijn plaats is!? Heb ook nog steeds geen mailadres waarop ik kan reageren.

17 mei 2021

Hoi Christel,

Bedankt voor je review. Hier hebben we gecontroleerd of onze klantenservice 3 oplossingen naar uw e-mail heeft gestuurd die de bestelling # EU4976121234 (Christel _ ******** @ hotmail.com) heeft geplaatst op 22-04-2021. Controleer het Ticket # 16826719059290

Uw reactie wordt zeer gewaardeerd.

Bedankt voor je tijd. Neem rechtstreeks contact met ons op via e-mail als u meer hulp nodig heeft.

Opgelet!

Meestal zijn de kleren van goede kwaliteit. Het retourbeleid kan echter veel beter. Een kleed verstuurd door EURALA op 14 april kan op 26 april niet meer geretourneerd worden. Een retour van een jeans kostte ons €13,01!! Wees gewaarschuwd.

Bestelnummer EU9146921825

29 april 2021

Hoi Peeters,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt. We hebben je klacht ontvangen op Trustpilot.

We hebben uw voornaamste klacht gekend en het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldeed. Kunt u ons vertellen welk artikel u wilt retourneren?

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Ik hoop snel van je te horen. Fijne dag.

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Kunt u ons uw bestelnummer geven, zodat we uw zaak kunnen blijven behandelen, zodat we het probleem tijdig kunnen oplossen? U kunt hier direct reageren.

Aankopen!

Fantastische site en goede kwaliteit kleding!! Heeeel snelle levering!

28 april 2021

Product teruggestuurd

Product teruggestuurd. Staat bij status dat de terugbetaling niet kan worden uitgevoerd. Dat is ronduit schandalig vooral gezien ik ook 13,05 euro heb moeten betalen om het kleed terug te sturen. Ik ben seriously not amused !!!!!

22 april 2021

Voor de 2de keer 3 blouses besteld en zeer tevreden

Voor de 2de keer 3 blouses besteld weerom perfecte dienstverlening in nog geen 12 dagen had ik ze ze passen perfect ik koop zeker nog bij jullie met de boost app het pakketje kunnen volgen en ook de eurala volg je verzending kan je a la minute zien waar je pakje zich bevind een aanrader vriendin van me.ook iets besteld en zeer tevreden ook dankjewel voor de goeie dienstverlening zeer blij 🙂🙂🙂

10 februari 2021

Retour na 10 weken nog steeds niet terugbetaald

Beste,
Heb op 25/11/2020 de 2 bestelde blouses twv 47,15 € teruggestuurd via PostNL doch tot op heden, 05/02/2021, geen enkele reactie noch terugbetaling mogen ontvangen. Het betreft bestellingsnummer EU8023595228.

Heb vandaag, 16 maart 2021, een eerste reactie mogen ontvangen op mijn klacht van 5/02/2021. Jullie willen precies niet verstaan dat ik nog steeds op een terugbetaling wacht van € 47,15, nadat ik jullie de blouses per kerende heb teruggestuurd. Graag jullie reactie mbt de terugbetaling!

5 februari 2021

Bedankt voor je review.

We hebben uw belangrijkste klacht gekend en het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldeed. Uw tevredenheid is altijd onze belangrijkste prioriteit, daarom hebben we verschillende oplossingen voor u.

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op via e-mail als u een probleem heeft met uw bestelling.

Ik heb bij eurala voor ietsje meer dan…

Ik heb bij eurala voor ietsje meer dan 86€ besteld. Echter werd me pakket nooit geleverd alhoewel op de tracking staat dat 't geleverd werd... Bijna 100€ kwijt en geen bericht niks!!! Dit maakt me boos en ontgoocheld. Heb nu weer iets besteld (mss dom) maar hoop dan toch dat 't dit keer wordt geleverd!

5 februari 2021

Jeansbroek

Hallo,
Ik heb op 11/1/21 één jeansbroek besteld en op heden niks van mail voor verzending of wat dan ook ontvangen dus ik weet niet waar mijn broek is!! Nochtans is alles netjes betaald! Hier mijn bestelnr zodat u na kan gaan waar mijn broek zich bevind!! Nr: EU0941512403.. graag een reactie aub???

4 februari 2021

Bedankt voor je review.