Afmetingen van de kleding komt overeen met wat aangegeven is bij het artikel. wel altijd bij elk artikel opnieuw nakijken, wat bij het 1 artikel een m is , moet je bij ander artikel xl nemen. Snelle... Toon meer

Dank en tevreden voor de correcte levering van mijn laatste bestelling, het kleedje ervan is te KLEIN en ik heb nochtans rekening gehouden met kleine maten en de snit van het kleedje ik bestelde e... Toon meer

Wanneer je niet zeker bent van de maat of van het model, koop je hier best niet. Iets terug sturen is heel moeilijk. Je krijgt hiervan ook geen bewijs. Dit is ondertussen al meer dan een maand gele... Toon meer

Heb vandaag mijn eerste bestelling ontvangen. Heb 7 verschillende Tankini’s besteld en ze waren echt top. De stof, materiaal en model waren uitstekend. Goede service en snel in huis. Eurala is een... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Shopping for an outfit for work, a party or special event? At Eurala we have a wide range of your favourite dresses with shoes and accessories to match!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

EU0874695969

EU0874695969 Sandalen besteld via Eurala.com, na meer dan 6 weken eindelijk ontvangen (en dat met verzendkosten boven de 10 euro!!!) , maar ze passen niet en komen totaal niet overheen met wat er op de website staat aangeprezen! Ik probeer ze terug te zenden, maar tot op heden blijft de status hetzelfde? Hoe kan dit worden opgelost en graag het volledige bedrag terug betaald krijgen?! Hier bestel ik nooit meer!

14 juli 2020

Geachte klant,

Bedankt om bij ons te winkelen.

We kennen uw belangrijkste klacht en het spijt ons u al het ongemak te bezorgen.

We zijn blij met de terugkeer. De retourinstructies zijn naar je emai gestuurd. Vergeet niet om dit op tijd te controleren.

Bedankt voor je tijd. Neem contact met ons op via e-mail als u verdere hulp nodig heeft.

Eurala = Af te raden

Mijn vrouw had kleren besteld bij Eurala. Na een maand werden ze eindelijk geleverd. Bij nazicht bleken ze niet te passen en we hebben ze dezelfde dag nog terugestuurd, gebruikmakend van hun 4€ retour tarief.
Na nog een maand was de retour uiteindelijk aangekomen (ik vermoed in China) en na enkele klachten via hun formulier werd een bedrag terugbetaald maar wel ruim 20 € minder, zogezegd coupon kosten omdat de goederen gebruikt waren (enkel 1 keer gepast). Ik raad dus iedereen af om daar iets te kopen.

11 juli 2020

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Kunt u ons uw bestelnummer geven zodat we uw probleem kunnen blijven behandelen om ons te helpen het probleem tijdig op te lossen? U kunt hier direct reageren.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Retour aangevraagd maar status blijft al meer dan een week ongewijzigd.
Dit zaakje stinkt.
Bestelnummer EU7768033058

10 juli 2020

Beste Leentje,

Bedankt om bij ons te winkelen. We hebben uw belangrijkste klacht gehoord en het spijt ons u de ongelukkige winkelervaring te bezorgen.

We zijn blij met uw terugkeer. De retourinstructie is naar uw e-mail gestuurd in het ticket # 92916882969439.

Niet kopen bij eurala!!

Niet kopen bij eurala!!!
Slechte ervaring met retour.
Ik stuurde 2 paar schoenen terug die te klein waren. Ook de kwaliteit van de schoenen was ondermaats. Echt brol! Karton ipv leer.
Een heel gedoe om terugbetaling te krijgen.
Bij terugbetaling bleek dat er 20 euro van mijn 50,88 euro betaalde bedrag werd afgehouden voor verzendkosten en aanmaak retour ticket!
Schandalig!
Contact opnemen is zeer moeilijk. Geen mailadres of telefoon. Alles moet via een standaardformulier.
Denk goed na voor je hier besteld!!! Geen aanrader!

9 juli 2020

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Ik heb hetzelfde probleem ik heb hen…

Ik heb hetzelfde probleem ik heb hen al meerdere mails via dat online formuier gestuurd en ontvang niets terug .
Ik heb alleen EU1567857894 als bestel nummer , dus geen tracking nummer ..... kan iemand zeggen wat ik moet doen ?
ik wil graag een tracking nummer en weten wanneer de jurk aankomt , het is namelijk voor een huwelijk op 10 juli voor 1 vd bruidsmeisjes van de bruid ....

2 juli 2020

Bedankt voor je review.

We hebben uw belangrijkste klacht gekend en het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldeed. Uw tevredenheid is altijd onze belangrijkste prioriteit, daarom hebben we verschillende oplossingen voor u.

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op via e-mail als u een probleem heeft met uw bestelling.

Ik heb ook een bestelling EU…

Ik heb ook een bestelling EU 2116472991gedaan en nog steeds niets gehoord van Eurala . Nu ik dit allemaal lees schrik ik mij rot . Kunnen jullie aub iets van jullie laten horen van wanneer en hoe ik mijn bestelling kan krijgen of het geld terug kan krijgen . Dit kan toch niet ‼️‼️😪
Is er trouwens geen mogelijkheid om samen te spannen als we geen klaar en duidelijk antwoord krijgen over onze bestelling????
Hopelijk komt het nog gewoon allemaal goed .

2 juli 2020

Bedankt voor je review.

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Ik wacht op 2 bestellingen ééntje…

Ik wacht op 2 bestellingen ééntje besteld op 11 juni en één op 15 juni, nog steeds niks ontvangen.
Ook al gemaild en gechat.... en je krijgt dan een ticket nummer en dat is het.
Ik bestel daar niks meer, op deze manier is het oplichterij.
Ik ben zeer ontevreden op het moment, maar hoop alsnog mijn pakketjes te ontvangen.
Bij mijn opvolging staat ook verzonden.... maar zeker niet naar mij. Als ik mijn pakketjes niet heb tegen de 2de week van juli mogen jullie mijn centen ook terug storten het bedrag draait rond de €75. Van de rekening halen gaat blijkbaar heel snel.
Brigitte

29 juni 2020

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Ik heb een bestelling gedaan op…

Ik heb een bestelling gedaan op 26/5/2020 en heb nog altijd niets gehad,heb al contact op genomen maar weet verder nog niets!Zo lang wachten op een bestelling dar zet ik al een ? achter.Ik betrouw die site niet?We zijn nu 27/6/2020. Dat is al een mnd.niet normaal?

27 juni 2020

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Besteld op 28/05 mailtje gekregen op…

Besteld op 28/05 mailtje gekregen op 13/06 dat het verzonden is. Tot op heden 23/06 nog niks ontvangen
EU9669772586
Wanneer oh wanneer wordt het geleverd

23 juni 2020

Geachte klant,

Bedankt om bij ons te winkelen.

Na controle is uw bestelling verzonden op 16 juni en deze is nog steeds onderweg.

Je kunt het volgen op https://t.17track.net/en#nums=LL743203101LU of http://www.ydhex.com/tools/inquire?number=%20LL743203101LU met je trackingnummer LL743203101LU.

Onze excuses voor de vertraging, maar we hopen dat u begrijpt dat we geen controle hebben over de levertijd, vooral tijdens deze abnormale periode.

In het geval van onverwachte wijzigingen in de verzending die worden beïnvloed door COVID-19, wordt u aangeraden de pakketstatus nauwlettend te volgen.

Bedankt voor je tijd en moeite. Neem contact met ons op als u verdere hulp nodig heeft.

Midden mei 9stuks besteld en vandaag…

Midden mei 9stuks besteld en vandaag 23/06 geleverd. Superblij met de mooie stuks. Ben al aan het kijken voor mijn volgende bestelling. Beetje jammer van de lange wachttijd maar heb alles goed kunnen opvolgen en dus super benieuwd als mijn bestelling toekwam!!

23 juni 2020

Midden mei een kleedje besteld

Midden mei een kleedje besteld? Al heel veel beloofd geweest dat het verzonden werd.... staat nog altijd in verwerking maar de centen zijn wel al van mijn rekening .... ik wil nu mijn bestelling annuleren en mijn centen terug. Daar het niet verzonden is kan dit geen probleem zijn

Bestelnummer is
EU6899022115

22 juni 2020

Nooit meer

Nooit meer! Ze lokken je met een mooi mode-item en beloven een snelle levering. Niet dus en als je daarna informeert krijg je eerst een hoop links waar je niets mee kunt doen. Uiteindelijk krijg je een link waar je item uithangt en wat denk je: net pas uit China vertrokken. En als oplossing van hun: wacht totdat item is geleverd, dan kun je het retourneren en zodra wij het binnen hebben, betalen we je terug. Dus nooit meer en een gewaarschuwd mens... telt voor meer dan twee in dit geval.
Wat is dit een slecht bedrijf! Weer eens gereageerd op een reactie, waarna ze antwoorden in het Spaans (zo lijkt het). Waardeloos. Geld kan ik naar fluiten, vrees ik. 1 ster is nog te veel.

17 juni 2020

bedrog

Ik voel mij bedrogen. Pakketje besteld en betaald op 3 mei. Niet ontvangen. Geen bericht, geen mail, niks... Ik neem contact met Eurala maar mijn naam en bestelling worden zogezegd niet teruggevonden? Er is wel 174 euro van mijn rekening gegaan! Ik plaatste een ontevreden post op Facebook. Negatieve berichten worden gewoon weer verwijderd! Ik zag het ook gebeuren met negatieve ervaringen van andere klanten. Die worden er uit gefilterd en enkele positieve reacties laten ze staan. Er kwamen meteen vele reacties op mijn post, maar die werden binnen het uur nog verwijderd.

Bij andere webshops ontving ik wél mijn pakketje, binnen de week. Bij Eurala heb ik volgende problemen: niet op de hoogte gehouden worden, het niet terugvinden van de bestelling, en het niet terugkrijgen van mijn geld/het ontvangen van mijn bestelling.

Absoluut geen aanrader. Ik weet niet hoe het verder moet. Hopelijk zie ik mijn geld ooit terug...

Update op 23 juni ... Ik ontvang een mailtje van Trustpilot met de melding dat Eurala míj gerapporteerd heeft?!? Ik heb zogezegd geen oprechte aankoop- of service-ervaring? Kan je dit nog geloven? Er is 174 euro van mijn rekening naar hun rekening gegaan en ik heb een bestelbevestiging.

17 juni 2020

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Bestelling geplaats enkele weken…

Bestelling geplaats enkele weken geleden .. staat op verzonden ... maar niets ontvangen . Al mails gestuurd maar tevergeefs .. zeer ontgoocheld.. heb bestelling dringend nodig..

16 juni 2020

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Kunt u ons uw ordernummer geven zodat we uw probleem kunnen blijven behandelen om ons te helpen het probleem tijdig op te lossen? U kunt hier direct reageren.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Op 19/05 plaatste ik een bestelling van…

Op 19/05 plaatste ik een bestelling van 3 kleedjes : 58.60 euro en betaalde ik express kosten bij voor een snelle levering : 19.54 euro AUB !!!!! . Tot op heden , bijna maand na bestelling heb ik nog steeds geen kleedjes gezien , terwijl mijn kleedjes wel verzonden zouden zijn .
Bestellingsnummer : EU1799780871
Nooit bestel ik hier nog iets !

16 juni 2020

Geachte klant,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Onze excuses voor de vertraging, na controle is uw pakket op 09 juni verzonden en is het nog onderweg.

Je zou het kunnen controleren op http://www.ydhex.com/tools/inquire?number=LL742716498LU met je trackingnummer LL742716498LU.

Lijkt niet betrouwbaar...

Bestelling gedaan op 9 april 2020 en betaald. Niets van m'n bestelling terug te vinden op de site. Op 11 mei 2020 de bestelling wel ontvangen. Dus al bij al ok.

Ik vraag via mail aan Eurala een retourformulier, om de kledij die niet past terug te mogen sturen. Ze antwoorden dat ze mijn betaling niet terugvinden. Ik stuur hen een printscreen van de betaling door en vraag verschillende keren of ze nu ook hun deel van de overeenkomst willen nakomen en een retourformulier willen bezorgen. Ondanks verschillende mails van mijn kant uit, heb ik vandaag 21 mei 2020 nog steeds geen retourformulier mogen ontvangen. En je heb t normaal maar 14 dagen de tijd om te kunnen retourneren...

Uiteindelijk retourformulier kunnen ontvangen, terwijl ze bleven beweren dat ze mijn betaling niet gekregen hadden. Er stonden 2 email-adressen op de retournering. Aangezien ze er in het postkantoor niet aan uitgeraakten, heb ik aangetekend opgestuurd.

Momenteel 14 dagen later geen retourgeld gezien en ze laten mijn reviews hier er steeds weer afhalen.

Klopt echt niet!

15 juni 2020

Hier de zelfde klacht

Hier de zelfde klacht. Op 06/04/2020 een bestelling geplaatst. Op 12/05/2020 1item ontvangen (zat gewoon in de brievenbus ( 1 blouse) geen koerier gezien. Op 19/05/2020 zou de overige items (8 stuks) moeten geleverd zijn. Geen koerier met de bestelling gezien ! Staat op de trackinglijst niet geleverd ! Waar zit mijn bestelling dan ? EU9754229872

14 juni 2020

Beste Karine,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

Het spijt ons te horen dat u het pakket niet heeft ontvangen. Je zou het kunnen controleren op https://www.jcex.com/EN/Tracking_Result2.aspx?types=J&DetailNumber=JCT0506094034IN met je trackingnummer JCT0506094034IN.

Wat de restartikelen betreft, hebben we je op 22 en 26 mei verschillende e-mails gestuurd. Ticket # 37336107296869

Di 26 mei 2020 13:46 - Lyn Huang
Bedankt voor het winkelen op onze website.

Het bezorgbedrijf heeft ons laten weten dat uw pakket vanwege een verkeerd adres is teruggestuurd naar hun lokale magazijn. We willen graag controleren of u ons nodig heeft om contact op te nemen met het bezorgbedrijf om het pakket opnieuw te bezorgen. zo snel mogelijk voor de deadline Beijing-tijd, 29 mei, anders wordt het pakket verlaten door het bezorgbedrijf.Geef ook uw volledige en nauwkeurige adres op volgens het volgende formaat zodat het bezorgbedrijf uw pakket opnieuw kan bezorgen.

Ontvangers naam:_
Telefoonnummer:_
Land: _
Provincie / Staat: _
Stad:_
Postcode: _
Gedetailleerd adres (straatnummer, huisnummer enz.): _

Bedankt voor je tijd en begrip. Ik kijk er naar uit om binnenkort van je te horen.

Het pakket is nu opgegeven door het bezorgbedrijf. Wees er zeker van dat we voor uw probleem zullen zorgen, we hebben de oplossingen naar uw e-mail gestuurd. Controleer op tijd uw e-mailbox.

Dan jij voor je tijd.

Spoedverzending ???

Beste, bestelling geplaats op 30-5, spoedbestelling betaald (ik dacht tussen de 3-5 werkdagen) 22.66 euro extra betaald en tot op heden nog niets ontvangen en ook geen reactie op mails !!! (Bestelnummer : EU2804044080). Graag reactie van Eurala ! Alvast bedankt

11 juni 2020

Lieve Tom,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

Onze excuses voor de vertraging. Uw bestelling is nu onderweg, deze wordt zeer snel bij u afgeleverd. Je zou het kunnen volgen op http://www.ydhex.com/tools/inquire?number=LL742709041LU met je trackingnummer LL742709041LU.

We hebben u ook een e-mail gestuurd, u kunt ons in de e-mail antwoorden.

24/05 een bestelling geplaats

24/05 een bestelling geplaats, nog altijd niets ontvangen.
Pakket kan niet opvolgen, dat blijft gewoon op de zelfde plaats.
Als je naar de klantendienst iets stuurt krijg je een automatische e-mail terug.
Bestelnr. is EU8166496027
Is met een spoedbestelling geplaatst!!!!!

11 juni 2020

Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

Onze excuses voor de vertraging. Uw bestelling is nu onderweg, deze wordt zeer snel bij u afgeleverd. U kunt het volgen op www.ydhex.com/tools/inquire?number= LL742132369LU met uw trackingnummer LL742132369LU.

We hebben u ook een e-mail gestuurd, u kunt ons in de e-mail antwoorden.