De step met accessoires werd binnen twee dagen geleverd 👍 Producten zien er op het eerste oog goed uit, maar is voor verjaardag in oktober!

Alles liep zoals voorzien. Product is ook wat er afgebeeld stond en daarbij een korting en een extra kado. Wat kan ik nog meer wensen. Zeker aan te raden bedrijf en hier voor herhaling vatbaar.
Makkelijke bestelling, levering duurt enige tijd. prima step voor mijn kleindochter, ie er heel blij mee
Founded in 2009
We operate across 18 local domains and languages
We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.
With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

Help and guidance in different languages.

Uplandsgade 70, 2300, København, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Hele fijne step en snelle levering. De step is echt goed kwaliteit en onze zoon is helemaal blij mee

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Ik krijg nu de vraag een review te schijven, echter is het product nog steeds niet ontvangen. Bij het bestellen extra betaald voor expres verzending. Nu 12 dagen verder en geen product. Helaas maakt Euroskateshop gebruik van GLS als vervoerder. In het buitenland wellicht een goede keuze maar in Nederland de slechtste optie als het gaat om levering van pakketten, alleen maar ellende en Klantenservice kennen ze niet. Zolang GLS de bezorger blijft van Euroskateshop zal ik geen bestellingen meer plaatsen. Jullie leveren mooie producten voor een scherpe prijs. Alleen is het maar de vraag of je ze ooit zult ontvangen.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Mijn bestelling werd bezorgt door gls in een pakketeautomaat ik kreeg geen code en tot op heden nog niks geregeld ondanks dat ik contact heb gehad het product kan ik dus niet beoordelen hij ligt al 2 dagen in pakketautomaat en ik kan er niet bij. Ugur basoda

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Snelle verzending. Communicatie was iets traag, maar zou zo weer een bestelling plaatsen.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Snelle levering mijn kleinkind is blij met de skelter

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Het bestellen ging eenvoudig en de levering van Denemarken naar Nederland ging redelijk snel. Producten zijn echter nog steeds niet afgeleverd en het is daarom niet mogelijk om het product zelf te beoordelen. Wel een mail ontvangen met het verzoek om de ervaringen van de aankoop te beoordelen. Via de track en trace prima te volgen wat de status van het pakket is. Het pakket is aangekomen bij de GLS vestiging in Amsterdam op 13 Augustus waarna levering op 14 Augustus plaats zou vinden. Inclusief tijdsslot. Pakket is niet geleverd en is weer in Amsterdam. Door het weekend werd de afleverdatum 17 Augustus wederom met tijdsslot. Weer niet geleverd. Om 11:38 melding " niet in levering" interne sorteerfout. Vervolgens om 15:33 wederom in GLS depot Amsterdam! 2 X geprobeerd contact te leggen met GLS maar 2 x 30 mimuten in de wacht gestaan zonder resultaat. Volgend verwacht bezorgmoment 18 Augustus.... Als het morgen nog steeds niet geleverd is dan is dat een domper op de feestvreugde aangezien het cadeautjes zijn. Ik denk dat het tijd wordt voor een andere vervoerder.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Mooie artikelen van goede kwaliteit, duidelijke website en snelle verzending en levering. Niets op aan te merken.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Step werd kapot geleverd, de doos was ook al heel gaar dicht getaped dus al een keer door iemand anders terug gestuurd. Er was al een stuk plastic afgebroken waar de stuurtjes in geklikt kunnen worden wanneer je de step in klapt. Dat vond ik niet eens zo erg maar de step ging niet eens in elkaar. De schroef aangedraaid volgens het boekje maar het frame bleef los zitteen. De step retour gestuurd en toen de helft van het bedrag terug gestort gekregen! Bizar! Ik heb gemaild dat ik het gehele bedrag terug wil krijgen. Geen reactie natuurlijk. Wat een AFZETTERS.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Dacht eerst opgelicht te zijn en lukte me niet de 5% korting code te gebruiken dus deed maar zonder en toen kreeg ik geen bevestigings mail maar bleek dat ik niet de juiste e-mail had gegeven en een letter fout maar dacht jullie hebben toch al gemaild en verwachte daarom ook een mail, na rien min bellen werd de verbinding verbroken en dacht echt opgelucht te zijn toen weer proberen en toen iemand aan de lijn en die zei letter verkeerd en ik was reuze blij vandaar 5 sterren en de step is super cool en gaaf mijn zoontje is super blij environment ook, misschien binnenkort zelf 1 bij jullie aanschaffen wat een mooie step de gouden Diablo 🙏🏻🫶