Leek nergens naar. Niet bestellen. De zending klopte al niet. Folie voor voorruit ontbrak. De folie voor de zijramen was niet alleen te lang maar ook te breed met alle gevolgen van dien tijde... Toon meer
Mooie raamfolie binnen. Het past net precies in. Achterruit mag wel iets groter. Om makkelijk te verdelen. Het is wel gelukt. Materialen was niet compleet zoals gel lijm zat er niet bij in. Dat was w... Toon meer
Eerste levering voor ramen vw caddy paste niet schilt 2cm! Klachtenformulier geheel ingevuld en sturen kosteloos een nieuw set op. Echter toen deze uit de verpakking komen is het de afmeting van zijr... Toon meer
Top product, snelle levering, past perfect voor de Volvo V60 plug-in Hybrid AWD 6 model 2013, klantenservice is snel bereikbaar en geeft prima extra tips. Het vergt idd wat ervaring maar was goed te d... Toon meer
Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!
Norra Ljunggatan 16, 252 28, Helsingborg, Zweden
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik was aanvankelijk enthousiast over Evofilm vanwege de belofte van eenvoudig aanbrengen zonder lijm. De installatie ging vlot en ik heb het folie zorgvuldig 3 dagen laten drogen in een koele, droge omgeving, zoals aanbevolen.
Helaas begon het probleem zodra de eerste zonnige dag aanbrak. Na blootstelling aan de zon is het folie aan meerdere randen gaan krimpen en loslaten, vooral bij de achterruit. Het ziet eruit alsof de folie is “teruggetrokken”, waardoor er nu zichtbare randen en kieren zijn ontstaan. Erg jammer, want het zag er in het begin goed uit.
Ik ben teleurgesteld, zeker gezien de prijs en mijn zorgvuldige voorbereiding. Voor tijdelijk gebruik misschien prima, maar voor wie duurzame bescherming en netheid zoekt, zou ik eerder voor professioneel gemonteerde folie met kleeflaag kiezen.

Antwoord van EVOFILM
Vandaag mijn ramen geblindeerd met de super folie van EVOFILM. ik kan niet anders zeggen dan wat een TOPSPUL!
Installeren gaat zeer envoudig. Je hoeft hier totaal geen ervaring voor te hebben gewoon even de instructievideo's kijken en je weet genoeg.
Zorg dat je voldoende montagevloeistof gebruikt. Maak alles kledder nat het moet er echt vanaf druipen. De EVOGEL zorgt voor een top hechting op de randen een dikke 10!

Antwoord van EVOFILM
Zeer slechte kwaliteit. Deze folie is waardeloos, is aangebracht door een professional maar ook deze geeft aan dat het een zeer slecht product is. De maten kloppen totaal niet, de folies voor alle ramen zijn te klein. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar die doen er niets aan, want ze sturen 2 kleine stukjes folie op die ook weer niet passen. ook ging de schraper al na 1x gebruiken kapot, ook zeer slechte kwaliteit. Zeker niet aan te bevelen dus. Ik wil gewoon mijn geld terug want dit is gewoon oplichting.

Antwoord van EVOFILM
Voor een goede prijs je ramen blinderen.
het vergt inderdaad wat oefening maar als je alles zoals de instructie doet, dan is het prima te installeren.
Ik heb het bij een mercedes E klasse sedan gedaan en moet wel zeggen dat de achterruit een behoorlijk lastige opgave is aangezien het erg krap is om met de schraper er tussen te komen. Een schraper die sterk, dun en wat langer is zou prettiger zijn. misschien kunnen jullie hier wat mee voor in de toekomst.

Antwoord van EVOFILM
Mijn man heeft bij jullie folie besteld voor de autoramen.
Alles zou op juiste maat aangeleverd worden.
Nou,werkelijk geen 1 vel past!! Elk vel is zeker een centimeter te klein waardoor je open randen overhoud. Ziet er niet uit zo.
Wij raden Evofilm dan ook zeker niet aan

Antwoord van EVOFILM
2 ramen waren te klein in de hoeken. schuiven kon niet omdat de aansluiting van de antenne in het raam zat. 1 gat en bij het andere raam 2 gaten. de achterruit is in 1 hoek los gaan zitten. ik vind het prima maar net niet 100%

Halo
Ik heb nog niks besteld en gekocht.
Ik zou graag willen een achterram folie met zelfgemaakte motif (sort reclame) .is het misschien bij u mogelijk .

Antwoord van EVOFILM
Raam folie komt weer aan beide kanten te kort dit keer minder dan de vorige keer. Het is al de tweede keer dat het niet op de juiste maat word geleverd stuur anders gewoon een rol snij ik het zelf uit want dit schiet niet op heb 2 keer betaald en nog niet goed

Antwoord van EVOFILM
Er ontbrak 1 folie voor De zij ruit in de verpakking en de achterste ruit was te klein
Netjes nieuwe toegestuurd gekregen top

Antwoord van EVOFILM
Prijs kwaliteit is het zeker ok.
Ik heb de stappen exact gevolgd en het installeren verliep relatief goed.
Wel is het zicht van binnen naar buiten wazig. Ik kan het zeker aanraden om het zo te doen je moet soms wel de folie stretchen en op andere plaatsen afsnijden maar dat was vermeld en er werd een goed scherp mesje bijgeleverd

Antwoord van EVOFILM
Erg ontevreden over het product. De achterste ramen zijn te klein, en heb het iets meer dan een week geleden geplaatst, 48 uur laten drogen in een werkplaats en na een week laat bijna alles los….. Heb vaker ramen getint maar heb dit nooit meegemaakt. Zou graag een oplossing willen krijgen hiervoor.

Antwoord van EVOFILM
Zeer tevreden over het bedrijf. Snelle reactie nadat ik aangaf dat mijn gekregen folie net iets te smal was voor mijn ramen. Hun stuurde snel nieuwe folie op.
Het product zelf ben ik zeer tevreden over. Zelf al velen folies geplaatst maar deze werkt heel erg eenvoudig en zet er vrij snel op.
Top bedrijf!

Antwoord van EVOFILM
Snel verzonden, compleet, je kan direct aan de slag en heldere instructies. Mooi resultaat!

Antwoord van EVOFILM
allereerst werd mijn pakket afgeleverd op een pakketpunt anderhalf uur rijden van mijn adres (?)
zowel evofilm als ups gaven elkaar de schuld en wilden niets voor mij doem.
gelukkig nog voor het terugsturen een familielid kunnen sturen om het pakket op te halen.
na installatie leek de folie er goed op te zitten. Alle instructies uit het boekje netjes gevolgd.
Na twee dagen laten alle randjes van de folie rondom los wat voor een lelijke zilverachtige rand zorgt, daarnaast bellen ontstaan bij de passagiersruiten.

Antwoord van EVOFILM
Heel erg tevreden over evofilm !
Ook goede raamfolie voor deze prijs. Zal iedereen aanbevelen!!

Antwoord van EVOFILM
Het aanbrengen van de folie was goed te doen. Echter de zwarte stipjes(dots) langs het glas zijn van buiten blijvend zichtbaar waardoor je dus niet de luxe uitstraling creëert die je hoopt te maken, ik heb een hulpvraag gesteld in het Nederlands en krijg in het Engels een antwoord terug waar ik niet mee geholpen ben( gewoon goed aanduwen werd geadviseerd) als ik van tevoren wist dat de dots in het glas een soort witte lijn om de folie zichtbaar laten van buiten dan had ik de folie niet besteld en was de teleurstelling dus niet aanwezig. Mits je het geen probleem vind dat niet het gehele glas geblindeerd donker lijkt van buiten uit, is de folie prima geschikt. Dit geldt ook voor ramen zonder zwarte dots aan de rand, dan kun je dus wel het gehele raam blinderen.

Antwoord van EVOFILM
De folie is netjes op tijd geleverd met alle bijhorende spullen. De maatvoering was uitstekend en het monteren ging goed. Zeer tevreden over het eindresultaat