Leek nergens naar. Niet bestellen. De zending klopte al niet. Folie voor voorruit ontbrak. De folie voor de zijramen was niet alleen te lang maar ook te breed met alle gevolgen van dien tijde... Toon meer
Mooie raamfolie binnen. Het past net precies in. Achterruit mag wel iets groter. Om makkelijk te verdelen. Het is wel gelukt. Materialen was niet compleet zoals gel lijm zat er niet bij in. Dat was w... Toon meer
Top product, snelle levering, past perfect voor de Volvo V60 plug-in Hybrid AWD 6 model 2013, klantenservice is snel bereikbaar en geeft prima extra tips. Het vergt idd wat ervaring maar was goed te d... Toon meer
Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!
Norra Ljunggatan 16, 252 28, Helsingborg, Zweden
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Opzich een mooi product en ook het meegeleverde gereedschap was erg goed,alleen is de maatvoering slecht, voor èèn raam was de folie gewoon 2 cm te smal.het verwerken van de folie is met een portie geduld goed te doen.

Antwoord van EVOFILM
Product kwaliteit weet ik nog niet, maar de levering was vreemd. Niet thuis maar op ophaalpunt.

Antwoord van EVOFILM
28-1 folie besteld en pas op 4-3 gemonteerd ivm slechte/koude weersomstandigheden. Achterruit folie is te klein en doorkijk van alle folie geeft slecht zicht naar buiten.
Nadat ik eerst uren geprobeerd heb om contact op te nemen via allerlei omslachtige garantie methodes wat mij dus niet lukt, ben ik er nu eigenlijk helemaal klaar mee.
07-03-24: nog geen mail ontvangen, ook niet in spam of ongewenst.

Waardeloze pasvorm.
Kleurstelling is niet goed.
In zijn geheel ontevreden

Antwoord van EVOFILM
Niet de eerste keer dat wij bestelen snelle levering makkelijk verwerken prijs kwaliteit raad het iedereen aan ook met 2 linker handen kun je het zelf

Antwoord van EVOFILM
Bestelling gedaan 95% beplakken is easy, alleen waren de portier folie te klein geleverd na een mail wisseling zijn de juiste binnen een week ontvangen. Deze passen perfect!

Antwoord van EVOFILM
Prima folie en makkelijk aan te brengen, mede door de instructie filmpjes.
1 raamfolie was te klein maar keurig een nieuwe ontvangen met de extra gevraagde hulpmiddelen.

Antwoord van EVOFILM
Betaling gedaan via ideal, geen bestelbevestiging gekregen en hun klantenservice houdt vol geen bestelling en betaling binnen te hebben gekregen. Geld is wel afgeschreven dus ben het gewoon kwijt, oplichterij vanuit zweden!!

Antwoord van EVOFILM
De buren hadden het er al op gezet en wij dachten er al een tijd over na maar na het zien van hoe het eruit komt te zien hebben we direct besteld.

Antwoord van EVOFILM
ik heb geen idee wat hier moet staan.
maar ik ben niet blij met de lange levertijd..

Antwoord van EVOFILM
Was verkeerde maat maar is netjes en snel opgelost door als nog de goede te sturen
Kwaliteit is goed en zeer makkelijk aan tebrengen

Snel verzonden en installatie was erg makkelijk op mijn Tesla model 3

Antwoord van EVOFILM
Eerste levering voor ramen vw caddy paste niet schilt 2cm! Klachtenformulier geheel ingevuld en sturen kosteloos een nieuw set op. Echter toen deze uit de verpakking komen is het de afmeting van zijruit ipv van achterramen.
Heb wel gelijk de volgende dag een reactie ontvangen dat er een verkeerd set is opgestuurd en dat zsm het juiste set wordt verzonden. Deze zeer snel binnen gekregen en past inderdaad perfect. Netjes opgelost.

Antwoord van EVOFILM
Besteld en betaald maar niks ontvangen. Ik heb 17 oktober besteld en het is van mijn rekening afgeschreven maar ik heb nooit spullen ontvangen. Evofilm zegt dat hun het geld niet hebben terwijl ze het wel hebben want ik heb de bank gecontact en die zeggen dat ze het ontvangen hebben. Bestel hier NOOIT!