Ging er makkelijk op, paste precies, maar ik zie nu kneiter wazig door m'n achterruit en het komt er na 2 dagen alweer af. Er op laten zetten door professional, dus ik denk niet dat het daar aan ligt

Eerste levering voor ramen vw caddy paste niet schilt 2cm! Klachtenformulier geheel ingevuld en sturen kosteloos een nieuw set op. Echter toen deze uit de verpakking komen is het de afmeting van zijr... Toon meer

Top product, snelle levering, past perfect voor de Volvo V60 plug-in Hybrid AWD 6 model 2013, klantenservice is snel bereikbaar en geeft prima extra tips. Het vergt idd wat ervaring maar was goed te d... Toon meer

Mooie raamfolie binnen. Het past net precies in. Achterruit mag wel iets groter. Om makkelijk te verdelen. Het is wel gelukt. Materialen was niet compleet zoals gel lijm zat er niet bij in. Dat was w... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Besteld en betaald maar niks ontvangen

Besteld en betaald maar niks ontvangen. Ik heb 17 oktober besteld en het is van mijn rekening afgeschreven maar ik heb nooit spullen ontvangen. Evofilm zegt dat hun het geld niet hebben terwijl ze het wel hebben want ik heb de bank gecontact en die zeggen dat ze het ontvangen hebben. Bestel hier NOOIT!

17 oktober 2023

Hallo,
Indien een bestelling niet door onze systemen is gegaan, hebben wij geen geld ontvangen. Als het nog steeds is opgenomen, moet u contact opnemen met uw bank, omdat het geld niet bij ons is.
Wij kunnen u een document sturen waaruit blijkt dat de bestelling niet is doorgekomen, dit kunt u eventueel aan uw bank laten zien. Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je verder. / Emelie

Pakketje niet afgeleverd op ons adres…

Pakketje niet afgeleverd op ons adres maar bij een tankstation !

27 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Hallo, het pakket wordt afgeleverd op een afleverpunt als u bij het afrekenen "UPS Access Point" selecteert. Als u wilt dat het pakket bij u thuis wordt afgeleverd, selecteert u "UPS Home Delivery".
Ik hoop dat u nog steeds tevreden zult zijn met uw zonnefilms. 😊 / Emelie

Snelle goede service

De folie snel gekregen, bij de eerste installatie een folie beschadigd door een defect aan installatiemateriaal. Mailtje gestuurd en kreeg meteen nieuwe folie en materiaal. Daarna bleken de zijkanten te klein, hier een foto van gestuurd en weer een snelle reactie en nieuwe folie opgestuurd gekregen. Jammer dat het in de eerste instantie te klein is, maar is netjes en snel opgelost.

25 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Jammer dat de film bij de eerste levering niet paste, maar het doet ons plezier om te horen dat u tevreden was nadat we de fout hadden gecorrigeerd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te delen! 😊 / Emelie

……..

Perfect en goeie handleiding

1 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent, bedankt voor het delen! 😊 / Emelie

Dit bedrijf levert goede producten voor…

Dit bedrijf levert goede producten voor een goede prijs kwaliteit! En topservice bij evt problemen.

3 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Wat zijn we blij dat u tevreden bent, bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen! 😊 / Emelie

1* Verpakking en inhoud beschadigd

1* Verpakking en inhoud beschadigd. Ik weet niet of ik de daardoor gevormde plooien in de film eruit krijg bij het installeren.
2* geen vermelding van welke evofilm erin zit. Ik was verplicht om mijn bestelling ( voor één auto) in 3 op te delen en heb tot nu toe maar één ( en dus beschadigde) verpakking aangekregen. Om te zien voor welke ruiten ik een evofim heb aangekregen moet ik de de filmen ontrollen, maar dat wil ik pas doen als ik de evofilm ga installeren. voorlopig wacht ik uw antwoord nog af.

3 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Hallo Stefaan, wat jammer dat het pakket beschadigd is geraakt tijdens de bezorging en als een van de films kapot is, sturen we uiteraard nieuwe! Mocht het zo zijn dat een van de folies een kreuk heeft gekregen, dan verdwijnt dit meestal als je de folie in de emmer met water van rond de 40 graden legt.
Onze excuses dat we niet hebben geschreven welke rol bij welke auto hoort. We sturen u binnenkort een e-mail met informatie over welke rol welke film heeft. 😊 / Emelie

Folie is te klein dus past niet

Folie is te klein dus past niet. Contact geprobeerd op te nemen maar krijg geen reactie.

1 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Wat triest om te horen dat de zonnefilm niet goed paste. Voor zover ik kan zien hebben wij u vandaag 10/10 per e-mail geantwoord, maar als u deze niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via klantenservice@evofilm.nl en wij helpen u uiteraard verder. 😊 / Emelie

Wachtende

Product nog niet ontvangen

8 oktober 2023

Antwoord van EVOFILM

Onze excuses dat u problemen heeft ondervonden met de levering. Neem contact op met onze klantenservice, zodat zij kunnen nagaan wat er is gebeurd. / Emelie

klantenservice@evofilm.nl

Ik vind de snelle levering top alleen…

Ik vind de snelle levering top alleen jammer dat je het goede type auto opgeeft en dat je dan bij 3 van de 7 ramen een stuk van bijna 2 cm tekort komt!

12 september 2023

Antwoord van EVOFILM

Het spijt ons zeer dat de films niet perfect pasten, neem contact op met onze klantenservice en wij sturen nieuwe! / Emelie

klantenservice@evofilm.nl

Top product

Top product, andere auto ook weer voorzien van donkere ramen.

7 september 2023

We zijn blij dat je EVOFILM leuk vindt 😊 / Emelie

Drama dit spul

Drama dit spul.
Zonde van het geld.
Valt niet strak te krijgen zonder krassen te maken en het meegeleverde ‘gereedschap’ breekt ook al als je er alleen al naar kijkt.
Conclusie 85.- euro weggegooid.

23 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Het spijt ons dat u niet tevreden bent met het product. Als de schraper kapot gaat, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een nieuwe. / Emelie

Snelle levering. 2 van de 5 pasten niet helemaal en na een mail nieuwe gekregen die wel goed waren .
Super service

23 augustus 2023

Antwoord van EVOFILM

We zijn blij dat u tevreden bent, bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. 😊 / Emelie

folie laat los en folie achterraam was…

folie laat los en folie achterraam was veel te kort.

30 juli 2023

Hallo,
Mocht een van de zonnefolies niet goed passen, dien dan een klacht in op de website en wij sturen nieuwe op. Als de folie loslaat, komt dat meestal doordat er water tussen de folie en de ruit zit. Het is dan het gemakkelijkst om de folie te verwijderen en de montage opnieuw uit te voeren en dat lost het probleem op. / Emelie

geen goed product, komt niet overeen wat beweert wordt

hoi, voor onze crysler pt cruiser zouden achter raam plus de zij ramen en voor ramen en kleine achter raampjes , op maat gesneden worden, alleen de kleine achter raampjes zijn goed op maat, de voor en achter zij ramen zijn ruim 1 halve cm te kort aan de onder kant, terwijl we paar minimeter van boven zijn begonnen, zoals in de voorbeeld filmpjes te zien is , de achter ruit is ruim 1 cm aan weers zijden te kort, dit is echt geen gezicht, en voor de prijs voor dit product niet waardig, ik raad dit niemand aan mvg p gerritsen

18 augustus 2023

Hallo,
Het spijt ons dat u problemen heeft met uw bestelling. Als de zonnefilms de verkeerde maat hebben, sturen we altijd gratis nieuwe op, maar om dat te kunnen doen, moeten we een klacht ontvangen via onze website.
U vindt het klachtenformulier hier en zodra we het hebben ontvangen, nemen we contact met u op via e-mail. / Emelie

Niet aan beginnen!!

Niet aan beginnen!!

Past voor geen meter.
Helaas was ik te laat met de reviews lezen anders had ik het zeker hier niet besteld

4 augustus 2023

Antwoord van EVOFILM

We are sorry your films didn't fit correctly.
Make a complaint on our website and we will help you with new ones.

Folie besteld, past voor geen meter

Folie besteld op auto model, folie is aanzienlijk te klein. Contact met evofilm is amper te krijgen, klantenservice mailadres werkt niet?? Geen telefoonnummer om ze te bereiken, heb geen ordernummer of iets dergelijks om ze een klachten mail te sturen.. ronduit slecht

8 augustus 2023

Antwoord van EVOFILM

Het spijt ons dat er een probleem was met de zonnefilm. Voor zover ik kan zien, heeft de klantenservice u geantwoord en zullen er binnenkort nieuwe zonnefilms worden verzonden. 😊 / Emelie