Ging er makkelijk op, paste precies, maar ik zie nu kneiter wazig door m'n achterruit en het komt er na 2 dagen alweer af. Er op laten zetten door professional, dus ik denk niet dat het daar aan ligt

Eerste levering voor ramen vw caddy paste niet schilt 2cm! Klachtenformulier geheel ingevuld en sturen kosteloos een nieuw set op. Echter toen deze uit de verpakking komen is het de afmeting van zijr... Toon meer

Top product, snelle levering, past perfect voor de Volvo V60 plug-in Hybrid AWD 6 model 2013, klantenservice is snel bereikbaar en geeft prima extra tips. Het vergt idd wat ervaring maar was goed te d... Toon meer

Mooie raamfolie binnen. Het past net precies in. Achterruit mag wel iets groter. Om makkelijk te verdelen. Het is wel gelukt. Materialen was niet compleet zoals gel lijm zat er niet bij in. Dat was w... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top product

Top product. Kan er niks anders van zeggen. Makkelijk aan te brengen en goede gebruiksaanwijzing.

31 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Bedankt voor het delen en we zijn blij dat je tevreden bent met het product! 😊 / Emelie

geleverd volgens afgesproken tijd en…

geleverd volgens afgesproken tijd en keurig verpakt met alle benodigdheden en wederom instructies.
Alleen ophaaladres was verrassend en wel in een nabijgelegen stad en niet in de woonplaats zelf.

30 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Bedankt voor het delen en fijn om te horen dat je tevreden bent.
U kunt tijdens het bestellen kiezen voor UPS thuisbezorging of UPS access point, als het niet is afgeleverd volgens wat u hebt gekozen, neem dan contact op met onze klantenservice 😊 / Emelie

Blijft troebel

Eerst, zoals redelijk vaak blijkt voor te komen, een te korte folie geleverd. Hoe dan. Maar goed, na doorgeven juiste maten, de juiste gekregen.
Wat vervelender is: de folie blijft zorgen voor een wazig zicht. Dit wordt niet veel beter na enkele weken, al werd dat in eerste instantie wel beloofd. Later kwam men daar op terug: ja het is wel folie he, dus je blijft het altijd zien, die waas.
Gewoon troep dus. Heb alles er weer afgetrokken en weggeflikkerd. Zonde van het geld.

21 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Vervelend om te horen. Slecht zicht is uitsluitend te wijten aan het niet correct uitvoeren van de montage. /Peter

Het wel mooi product in een Emmer warm…

Het wel mooi product in een Emmer warm doen. en rustig beginen en als de maat niet goed is gewoon terug stuuren op onze.auto van 25 jaar is het goed gelukt .

14 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Bedankt voor je leuke feedback. /Peter

Antwoord van EVOFILM

Hallo, sorry om dat te horen. Dien een klacht in en wij sturen kosteloos een nieuwe film op.

Eigenlijk niet eens 1 ster waard!

Eigenlijk niet eens 1 ster waard!! Achterklep raam, bijna 5 cm aan beiden kanten te klein. Achterraam weer veelste klein. 5% doorkijk? Nou nee, veel lichter dan dat! Waardeloos gewoon! En dan maar 50% van je aankoopbedrag terug krijgen! Ze moeten zich schamen! Nooit hier je raamfolies bestellen!!

17 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Hoi, bedankt voor je feedback. Mocht een folie niet perfect passen, dan sturen wij u kosteloos een nieuwe folie toe.

Onze films voldoen aan de industrienormen met betrekking tot lichttransmissie. Houd er rekening mee dat u alle films op de auto moet monteren om de lichttransmissie te beoordelen.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt en verkopen daarom zonder herroepingsrecht. Dit staat heel duidelijk in de aankoopvoorwaarden, in het aankoopproces en in de orderbevestiging. We bieden echter een geld-terug-garantie van 50% als u niet tevreden bent of niet slaagt met uw installatie. Sorry als je die informatie hebt gemist.

Met bijna 50.000 verkochte exemplaren in Europa durven we te stellen dat EVOFILM een goed product is voor handige autobezitters die het werk zelf willen doen en daarmee honderden euro's willen besparen, maar het is natuurlijk niet voor iedereen geschikt. /Peter

Bad fitting in length and width.

Bad fitting in length and width.
Also not very clear even when i did al the steps of the instructions

@evofilm Nederland
Fijn dat jullie reageren maar een persoonlijke mail hiernaast had ook wel op zijn plaats geweest.

25 juni 2023

Antwoord van EVOFILM

Hallo, sorry om te horen, maar als een film niet perfect past, sturen we natuurlijk gratis een nieuwe film op.

Elke onscherpte is te wijten aan vloeistof die achterblijft tussen het scherm en de film. Of het droogt vanzelf op of je verwijdert de film en doet de montage opnieuw. /Peter

De hulp middelen waren slecht zatten…

De hulp middelen waren slecht zatten veel scherpe kantjes aan despadel om over de folie geglijden voor het water eruit tehalen brak al meteen ,en de folie is niet zo dat je heel helder naar buiten kunt kijken er zitten wolkjes in de folie, ik heb het vergeleken met iemand die het heeft laten doen bij een bedrijf

23 juni 2023

Antwoord van EVOFILM

Hoi, sorry als je een slecht hulpmiddel hebt ontvangen. We sturen er zo'n 10.000 per jaar uit, dus helaas kan er wel eens iets niet goed zijn. Uiteraard sturen wij u kosteloos een nieuwe tool toe als u dat wilt.

Elke onscherpte is te wijten aan vloeistof die achterblijft tussen het scherm en de film. Of het droogt vanzelf op of je verwijdert de film en doet de montage opnieuw. En onthoud dat wanneer je de installatie tussen verschillende auto's vergelijkt, je het werk zelf hebt gedaan en anderen professionele installateurs zijn die hun brood verdienen met het installeren van zonnefolie, dus het resultaat hangt mogelijk niet af van de folie ;) /Peter

De aangeven maat voering voor een Ford…

De aangeven maat voering voor een Ford transit custom de achterdeuren klopt niet lengte maat oké maar breede maat klopt totaal niet.
En volgens de voorwaarden ben ik mijn geld kwijt
Dus koop hier niet !!!

7 juli 2023

Antwoord van EVOFILM

Onze excuses dat u problemen heeft met de film en als het een fout van onze kant is, sturen we altijd gratis een nieuwe. Dien dan een klacht in via onze website of stuur een e-mail naar onze klantenservice en zij helpen je verder. / Emelie

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld. Een minpuntje is de gele schraper waarvan het rubberen randje al na het eerste raam los liet. Gelukkig had ik nog een kleine stevige wisser, die ook beter met holle vorm van de ruit kon meebewegen. Ben blij dat ik toch voor 75% heb gekozen, met 50% was ik vast niet tevreden geweest.

25 juni 2023

Antwoord van EVOFILM

Bedankt voor de vriendelijke woorden en feedback over de schraper. Super dat je tevreden bent 😊 / Emelie

De foly is uitstekend correcte maat…

De foly is uitstekend correcte maat top. Maar de verzending loopt echt fout , inplaats dat het pakket wordt geleverd op mijn adres , wordt het 150 km van mij in een shop (winkel) geleverd door ups , dus 150 km rijden om op te halen anders gaat het terug naar Zweden

29 juni 2023

Antwoord van EVOFILM

Ik ben blij dat je de raamfolie leuk vond, maar het spijt ons dat er een probleem was met de levering. U hoeft natuurlijk niet zo ver te rijden om het pakket op te halen, neem dan contact op met onze klantenservice en wij regelen het voor u. / Emelie

Voor ons bedrijf éénmalig

Voor ons bedrijf éénmalig! Alleen de reactie/toon op onze e-mail door de klantenservices zegt voor ons genoeg:-( en als wij de reviews eerder hadden gelezen hadden wij hier nooit besteld!

En wees gewaarschuwd!! De afmetingen passen niet… te kleine maten binnen gekregen🤮

En dan krijg je nieuwe opgestuurd, deze passen ook niet! Dan betaald onze administratie per ongeluk(onze fout)ook nog het aankoopbedrag 2x en dan krijg je geen reactie meer terug, laat staan je te veel betaalde bedrag:-(. Maar we hebben geduld!

28 juni 2023

Hello,
I am sorry that you are not satisfied with your purchase and that you experienced the tone of customer service as poor. Have read through the email conversation and I do not perceive it as bad. We have only explained that you chose an Access Point and not Home Delivery and that there is no right of return on the item (purchase conditions) if you choose not to pick it up, as you wrote that you would not do so. If you contact the shipping company, they can usually change the delivery. / Emelie

Update: Als de zonnefilms te klein zijn, sturen we natuurlijk nieuwe en die van jou wordt vandaag nog verzonden 😊 / Emelie

Update: Het spijt me dat te horen, maar we zullen natuurlijk nieuwe films sturen als je dat wilt. De betaling is gedaan aan Klarna, dus u moet contact met hen opnemen voor een terugbetaling. Hoop dat alles lukt.

not happy

2 films are very small in size, after 2 days they began to peel off the glasses.

29 mei 2023

Antwoord van EVOFILM

Sorry that you have problems with the size of the film, please contact our customer service or make a complaint via the website and they will help you. 😊 / Emelie

Tint folie

Goede website. Producten zijn makkelijk te zoeken en voldoen aan omschrijving.
Ook ben ik content met het eindresultaat.

26 mei 2023

Antwoord van EVOFILM

Ik ben blij dat je tevreden bent met het resultaat, bedankt voor het delen van je ervaring. / Emelie

De stickers passen niet

De stickers passen niet
Geweldig goed opgepakt. Reactie gekregen op zondag en meteen gratis nieuwe stickers opgestuurd

3 juni 2023

Antwoord van EVOFILM

I'm sorry you had problems with the films. From what I can see, you have been helped with the problem and new films have been sent to you today 😊 / Emelie

Oke, maar kan beter

Bij levering miste ik een zijraam folie. Wel was het geen dat geleverd was zoals de andere zijraam en voorruit wel op maat, maar de kwaliteit folie vind ik matig. Het is niet beroerd maar er is wel ruimte voor verbetering. Ook raad ik aan om de folies apart te verpakken en niet allemaal in één rol doen, want je bent bijna verplicht alles in één keer te doen daardoor. Wat ik liever niet had. Daarnaast was de levering vlot als je beseft dat het uit zweden hier naartoe moet komen.

5 juni 2023

Bedankt voor je feedback. /Peter