Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skandaløs service! Brugt vare og returvare i stedet for en ny! Jeg købte et par Ray-Ban Wayfarer 54 med polariserede glas i denne butik og forventede et fuldstændig fabriksnyt premiumprodukt. Det, j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller købt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have læst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, ægte og jeg fik dem 40%... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hørt. De svarede meg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Zonnebrillenwinkel
  2. ook in
  3. Brillengroothandelaar
  4. Contactlenzen leverancier
  5. Opticien

Geschreven door het bedrijf

Eyerim er en certificeret online optiker, der tilbyder et af de største udvalg af solbriller, briller med styrke og sportsbriller fra verdenskendte mærker. Og det er ikke alt – eyerim har også sit eget mærke, eyerim collection, som tilbyder kvalitetsbriller til uovertrufne priser. Med muligheden for virtuelt at prøve brillerne via webkamera og 30 dages returret er eyerim det ideelle sted at købe nye briller – online, nemt og bekvemt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

2,9

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering og fornuftig pris

Hurtig levering og fornuftig pris. Har ikke noget at udsætte på Eyerim.dk trods blandede anmeldelser. Andre sites fx Smartbuyglasses er meget værre!

26 juli 2019

Glad

Jeg er glad mand igen. Jeg har fået mine briller. De er perfekt. Tak, og tak igen til Eyerim.
Jeg kan ikke finde jeres mail;I har send til mig. Men det er også ligemeget- jeg har fået mine briller!
Mvh9
Masood

13 juni 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

WORST COMPANY EVER!!!!! GOT A SCRATCHED USED PAIR OF SUNGLASSES.

I just received my glasses.. when i opened the package.. pulled out the glasses.. they were so dirty and dusty.. and with further inspection of the sun glasses i noticed a big scratch .. what kind of company sends packages to customers without inspecting the glasses beforehand. Im so pi$$ed and dissapointed.. i should have paid 50 euros extra and gotten from another shop. Now i need to send them back for them to inspect and wait another 3 weeks.. worst company ive ever dealt with.

18 april 2019

Hello An,
It seems that you have received a product in which the factory included a scratched/damaged item. All items we receive are quality stamped upon arrival, and in this case we can confirm by our supplier that your product has slipped through the case, by mistake.

eyerim has responded to your request and we already have a new package underway from our supplier ready to be shipped to you if you so choose, otherwise we will refund the whole amount as soon as we receive your returned package.

eyerim will also cover for the return costs and this will not cost you anything to ship it back to us.

We take this seriously and it's our job to rectify any wrongdoings.

If you have further questions regarding your reclamation, please refer to our email correspondences.

Thank you!
eyerim.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Som så mange andre...

Jeg bestilte på d. 23/11 et par Ray Ban, som havde en gns. leveringstid på 14-16 hverdage, efter selv at havde taget kontakt, da leveringstiden ændredes på hjemmesiden, men uden jeg havde fået besked, tog jeg kontakt til eyerim.dk
Daniel skriver så, at han netop har fået at vide af leverandøren at de ikke har den, så leveringen er nu 25-29 hverdage, hvortil han tilbyder mig at købe et andet par briller med 5% rabat, eller vente ca. 29 "hverdage" på mine briller. Da jeg netop har valgt disse briller ikke er interesseret i et andet par, og ej heller vente 29 hverdage på dem jeg bestilte, skrev jeg, at jeg ønskede at benytte min fortrydelsesret, til det jeg afventer svar.

Edit:
Mandag d. 03.12 bekræfter Daniel at han har annulleret ordren, og pengene vil komme retur indenfor en uge.

30 november 2018

Hej Andreas,

Vi er veldig lei over at det har skjedd en forsinkelse på din ordre, men det vi mente med 25-29 hverdager er en den totale tiden for leveringen altså cirka 12-13 dager ekstra. Da produktet ikke finns på lager må den bestilles fra leverandøren og basert på tidligere historikk kan vi kun gi et omtrentlig estimat for den varen du har bestilt. Men normalt sendes varene med den leveringstiden som står på vår hjemmeside.

Tusen takk for din feedback!

Mvh,
eyerim.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte mine Persol 714 solbriller…

Bestilte mine Persol 714 solbriller mandag, og havde dem i hånden fredag. De er ligesom beskrevet 👌. Det er 2.gang jeg bestiller solbriller herfra, og jeg har intet at klage over. God leverings info hele vejen igennem.

9 november 2018

Satisfied with eyerim

I ordered a pair of Ray Bans while being on a vacation. When i Got home, a Nice pair of authentic Ray Bans was waiting for me. I can say nothing more than I am completely satisfied with eyerim.
- Asger

31 oktober 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Great experience - slow returns though

Overall good service and correspondence. Excellent pricing!

Ordered a pair of Ray-Ban Erika. Payment went smoothly and securely. The glasses arrived in a matter of 3 days (Denmark) and were nicely packaged and well protected.
However, they looked nothing like I expected, which might be a result of a 'shine effect' which is arguably super difficult to photograph.

Okay, so I wanted to exchange them for another variant. In order to return the package, customer service must be contacted via email, and sure enough they replied the next day and let me know how to go about returning the package.

(Side note: I wrote in Danish, got a reply in English, replied in English and this time received a reply in Norwegian - a bit strange, but my contact was super friendly and answered all my questions in a nice and clear way.)

An unwelcome surprise: The package must be shipped to Slovakia after being received in Copenhagen, and the full return process (that is, from the day I shipped the package until the day I received my money back) took 16 days. Then I was ready to order my replacement product. This was a bit of a slow way to do an exchange, but still customer service remained friendly, and everything went according to plan.

I ordered another pair of glasses, and they arrived just as swiftly, just as well packaged, and I am happy!

I would definitely recommend Eyerim because of the excellent pricing, friendly customer service and secure payment system.

Oh, and:
Products (Ray-Ban at least!) are authentic and genuine, and Eyerim are easily found on Ray-Ban's own list of certified retailers.

19 oktober 2018

Som forventet

Modtog Rayban læsebriller efter lovet leveringstid med okay opfølgning af ordre undervejs. Brillerne med letteste og tyndeste glas er helt i top.

16 oktober 2018

Eyerim.-God service

Hej
Jeg har også handlet med Eyerim, fik købt et par solbriller, har været bekymret da jeg læste nogle afmeldinger og brillerne ikke var kommet som lovet.
Jeg blev hurtig kontaktet da jeg mailede angående forsinkelsen..fik brillerne ugen efter, fejlede ikke noget passede dog ikke, Har returneret dem efter en behagelig e mail snak..og afventer pengene retur. Jeg håber at flere der har den gode oplevelser vil skrive et par ord så folk kan have et mere realistisk billede af Eyerim som har en god service og gode varer. Ordre nr700008251
Ja, pengene er sat ind på min konto efter kort tid;
Tak for en hurtig og god behandling.

21 september 2018

Dygtig kundeservice

Bestilte et par solbriller (oplysningen var jeg fik brillen inden for 14 dage - fik den efter 21 dage)
Brillen passede mig ikke så jeg returnerede den. Pengene blev indsat på min konto efter 2 uger efter en saglig dialog med deres kundeservice.

22 augustus 2018

Hei Jakob,

I henhold til vår logistikkavdeling så har vi mottatt en box med tomt innehold fra deg. Vi har nå kontaktet GLS om saken og da du ikke kunne gi oss informasjon om pakkens vekt ut ifra kvitteringen så har vi nå kontaktet dem for at få mer informasjon om dette. Det er første gang vi har opplevd at en kunde returnert en pakke med tomt innhold. Vi har vært i kontakt med via epost og vi avventer beskjed fra dem.

Du vil få mer informasjon fra oss så fort svar foreligger.

Tak,
eyerim.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Eyerim - 100 % upålidelige!

Hej Trustpilot!
Jeg købte medio juli 2018 et par herre solbriller á mærket "Persol", til en pris á ca. 1.200 kr. - et par briller, der skulle være fødselsdagsgave til min kæreste. Solbrillerne er endnu ikke nået frem og gør det formentlig heller ikke. Til gengæld er der nu sporet ulovlige transaktioner i us dollars på det visa-/dankort, jeg brugte som betalingskort, da jeg betalte for solbrillerne. Transaktionerne på mit visa-/dankort formodes at have med eyerim at gøre. Alle der påtænker at handle med eyerim - hold jer fra dem!

15 augustus 2018

Antwoord van Eyerim

Hej Mette - tak for din feedback!

Vi har sendt deg en e-post to dager etter at du hadde gjennomført din ordre om at produktet som du har bestilt er restnotert, hvilket betyder at leverandøren har pause tilvirkning av modellen under en uspesifisert tid. Jeg har nå sendt deg eposten på nytt igjen med alternativet om at beholde ordren og vente til at vi får inn den igjen, eller så kan du kansellere ordren og velge en annen modell samt få en rabatt på ditt nye kjøp.

Vennlige kom med beskjed hvordan du vil gjøre.

Ps. vi har ikke trukket US-Dollar fra kontot da det er danske priser.

Tusen tak!
eyerim.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par solbriller i går…

Jeg bestilte et par solbriller i går (Mandag d. 6 August) og betalte for hurtig levering. I en mail skiver de vil blive afsendt hurtigst muligt og jeg modtager en mail når de er sendt. Der er nu gået næsten 24 timer og har stadig ikke modtaget en mail at de er afsendt.

Hvis de ikke er afsendt kan jeg jo godt se jeg ikke når at få brillerne inden for de næste par dage og min betaling for hurtig leverig er spildt.

sag 700008230

Nu hvor jeg læser anmeldelser her kan jeg godt regne ud jeg skal ud og købe briller et andet sted. De når nok ikke at komme til tiden som de skriver

7 augustus 2018

Hej Martin!
Tak for din feedback.

Når jeg sjekker din ordre så kan jeg se at vi har sendt deg pakken i godt tid. Vennlige legg merke til at vi sender pakken innom løpet av 24 timer, og du vil da få produktet etter en virkedag. Pakken er allerede sendt og du vil få en varsel når den er levert. Hvis du har ytterligere funderinger så er du velkommen at kontakte vår kundeservice via epost.

kontakt@eyerim.dk

Ha en fin dag :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har netop lagt en bestilling…

Jeg har netop lagt en bestilling
Sidste besked jeg får er sikkerhed af din mobil?! Og jeg har ikke fået en bekræftelse:((( med ordrenummer. Vil I tjekke op?

31 juli 2018

Hej Trine!
Vennlige kontakte vår kundeservice så vil dem hjelpe deg med saken. Send en epost til: kontakt@eyerim.dk.

Ha en fin dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nervøsitet gjort til skamme..

Bestilte mandag, checkede trustpilot tirsdag og blev meget nervøs grundet blandede anmeldelser. Modtog Ray-Ban solbriller fredag! (4 dage fra bestilling til levering) Ingen kopi - har tjekket grundig, ingen problemer, og nervøsitet gjort til skamme. Tak for dette.

27 juli 2018

Hej Kashmir!
Tusen tak for din feedback.

Ha en fin sommer :)

Købte et par FAKE Rayban på Eyerim.dk

Jeg bestilte et par Rayban da prisen var fornuftig. Der gik over en måned før jeg modtog min pakke. Det viser sig at solbrillerne er en billig kopi fra Kina. Jeg har derfor politianmeldt Eyerim ApS. Virksomheden holder dog til i Slovakiet så jeg forventer ikke at sagen afklares.

Til alle der læser dette: Find en anden butik, der er en grund til de lidt for gode priser hos Eyerim.dk

28 juni 2018

Dear Jesper,

thank you for your email and your interest in shopping on eyerim.

All products that we offer on our website are 100% original. Once you receive your order, your sunglasses, eyeglasses or ski goggles will arrive in its original packaging together with all accessories provided by the manufacturer.

We work directly with world known manufacturers such as Luxottica or Safilo that have been producing brands such as Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors and many more for decades directly in Italy. We are an official reseller of Ray-Ban and all other brands listed on our website.Our store is also listed on official Ray-Ban website: https://www.ray-ban.com/uk/store-locator?reseller=www.eyerim.dk

Moreover, our team has been taking care of people's eyes across the whole Europe for more than 3 years now, offering designer sunglasses and prescription frames of more than 80 world-known brands and this, we believe, would not be possible if we were offering you fake products. At eyerim we work hard to deliver 100% satisfaction and we promise nothing but quality, high standard and excellent service to our shoppers including you.

If you have any further questions, we are here for you!