Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skandaløs service! Brugt vare og returvare i stedet for en ny! Jeg købte et par Ray-Ban Wayfarer 54 med polariserede glas i denne butik og forventede et fuldstændig fabriksnyt premiumprodukt. Det, j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller købt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have læst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, ægte og jeg fik dem 40%... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hørt. De svarede meg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Zonnebrillenwinkel
  2. ook in
  3. Brillengroothandelaar
  4. Contactlenzen leverancier
  5. Opticien

Geschreven door het bedrijf

Eyerim er en certificeret online optiker, der tilbyder et af de største udvalg af solbriller, briller med styrke og sportsbriller fra verdenskendte mærker. Og det er ikke alt – eyerim har også sit eget mærke, eyerim collection, som tilbyder kvalitetsbriller til uovertrufne priser. Med muligheden for virtuelt at prøve brillerne via webkamera og 30 dages returret er eyerim det ideelle sted at købe nye briller – online, nemt og bekvemt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

2,9

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Totalt dårlig leverings tid virkelig …

Totalt dårlig leverings tid virkelig latterligt lang tid de er hurtige til at trække penge føler mig dårligt behandlet

10 augustus 2017

Antwoord van Eyerim

Hej Thomas - tack för ditt omdöme.

Vi ursäktar över att leveranstiden har fördöjts, nu vet jag icke vad du har for ordernummer på din order slik att jag kan kontrollera vad som har skett. Men vi ser gärna att du kontaktar vår kundtjänst så ska de omgående se över leveransen hos leverantören.

Vi önskar dig en jätte fin dag!

Advarsel

Advarsel! - Useriøst firma
Jeg bestilte et par Persol solbriller 15. juni 2017. På eyerims hjemmeside stod der højt og tydeligt at brillerne var på lager, og “Forventet leveringstid: 11-18 arbejdsdage “
Da leveringstiden er overskredet rykker jeg for brillerne og får dette svar; “The estimated delivery time 11-18 business days is set directly based on the information from our supplier. Unfortunately, in some cases, it may take a little bit longer. At the moment, we are still waiting for the product to be delivered to our warehouse so we can ship it directly to you afterwards“.
Eye rim har altså prøvet at sælge mig en vare de ikke har, og heller ikke havde på lager da jeg bestilte den, normalt kalder man den slags for bondefangeri, og det er forbudt ifølge danske markedsføringsregler. Om det er talentløse amatører eller det der er værre, der driver dette firma er nok ligegyldigt, resultatet er det samme. Jeg betalte med PayPal så der var heldigvis ikke problemer med at få pengene retur.

1 augustus 2017

Antwoord van Eyerim

Hej Bob - tack för ditt omdöme.

Dessvärre så var din Persol-produkt icke på lager vid beställning. Det var nämligen samma modell i en annan storrelse som var på lager än den som du beställde og därför så var vi tvugna att beställa den hos leverantör med beräknad leveranstid på 11-18 virkedagar.

Som kund så kan du alltid kontakta vår kundservice og få en statusuppdatering på din beställning ända fram tills att vi har påbörjat leveransen.

Vi beklagar över att du har varit missnöjd och välkomnar dig åter.

Ha en fin dag.

god serivce

Jeg havde bestilt en forkert vare og ville gerne bytte til en anden.
kundeservicen var god og jeg fik fuld refundering og modtog den nye vare 2 uger efter jeg havde sendt den forkerte vare tilbage.

3 juli 2017

Antwoord van Eyerim

Hej Sofie - tack för ditt omdöme!

Ett byte hos eyerim är superenkelt, och vi är tydliga med våra instruktioner här: https://www.eyerim.dk/shipping_and_returns/

Det gläder oss att du är nöjd och vi välkomnar dig åter.

Ha en fin dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte briller hos eyerim med håp på …

Bestilte briller hos eyerim med håp på hurtig levering, men måtte vente over en måned!

Tross dette måtte betale 500 i toll og MVA ved mottak, til tross for at jeg bestilte briller i Norge og betalte MVA ved kjøpet! De nekter å refundere mva og toll-avgifter!

Skal gå mot Eyerin.no med klage til Forbrukerrådet.
Aldrig i live vil bestille noe hos Eyerim igjen! Absolutt ikke anbefales!!!!!

19 juni 2017

Antwoord van Eyerim

Hej Kristina - takk for din feedback.

Då Norge icke är med i den europeiska tillunionen så tillkommer det alltid en moms- og tullavgift. Vi har varit tydliga med detta på vår hemsida og även informerat dig via epost.

Hvis du icke är nöjd med leveransen så kan du alltid åberopa din returrätt på 30 dagar.

Ha en fin dag!

eyerim.com

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usikkerhed om ægthed af vare!

Betaling blev trukket 3 dage før afsendelse. Jeg modtog dog min vare lige inden leveringstiden udløb (13 arbejdsdage) Jeg undrede mig over at varen var "made in China" og når brillen lå i etuiet ramlede de bare rundt. Jeg fik vurderet ægtheden hos optikere, og blev oplyst om at der var stor sandsynlighed for at det var en dyr kopi. Bemærkede at firmaet ligger i Slovakiet trods de har en .dk adresse. Returneringen forløb dog ok og jeg har modtaget mine penge minus det jeg brugte på retur porto + 50 kroner som jeg ikke ved hvor er forsvundet hen. Vil ikke anbefale e-handel hos Eyerim!

28 mei 2017

Antwoord van Eyerim

Hej Martin - tack för ditt omdöme.

eyerim är en 100% legitim hemsida och vi säljer enbart äkta varor till våra kunder. Det förekommer absolut inga kopior hos oss eller från våra leverantörer.

Du kan alltid kontrollera en hemsida om den är certifierad. f.eks. på Ray-Bans officiella hemsida här: https://www.ray-ban.com/denmark/store-locator?reseller=www.eyerim.dk

Om produkten icke finns på lager så måste den beställas från leverantör och normalt så tar det då cirka två veckor innan den kommer fram, så 13 dagar är normal leveranstid.

Hör av dig till oss om du har ytterligare funderingar.

Super god betjening

Super god betjening - afsendt dagen efter bestilling og modtaget en uge senere :-)

16 mei 2017

Hej Steffi,

Vi jobbar hårt med att alltid säkerställa leveranstiderna, och vi är glada över att du är nöjd :)

Ha en fin dag!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Venter stadig på briller som blev …

Venter stadig på briller som blev bestilt den 21 april er blevet informeret om bla bla brillen er blevet tilbageholdt i tolden eller hvad der blev sagt. Måske nærmere 1 stjerne, men er venlig, så to pga af mails. Men havde ikke bestilt hvis jeg vidste at der ville gå så lang tid, trods det står på hjemmesiden havde jeg forventet hurtigere levering.

Og nej, det var ikke posten, som i prøver — det var leverings som blev udskudt afskillige gange.

Det er facts!

16 mei 2017

Antwoord van Eyerim

Hei Line - takk for at du bekräftade i et annat mejl om at pakken har nå dukket op.

Vi beklager forsinkelsen, og dessverre så misstänker vi at det er posten som har ställt til med dette.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er rigtig glad for mine fine Ray Ban …

Er rigtig glad for mine fine Ray Ban solbriller som jeg fik til en rigtig god pris.
Dog lover i på jeres hjemmeside at sende indenfor 24 timer, men må indrømme der gik halvanden uge før i sendte mine solbriller

8 mei 2017

Antwoord van Eyerim

Hej Sara - tack för ditt omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med dina Ray-Bans :)

Välkommen åter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I don't recommend !NOT SERIOUS !

I don't recommend !They don't respect the shipment period ,the customer service is not professional , they are not serious !!!

27 april 2017

Antwoord van Eyerim

Hello Bianca - thank you for your review.

We always ensure that our customer's receive the best possible feedback with respect to their orders. I have looked into your case and our customer service staff has informed you about a possible delay from our supplier and also updated you on the situation.

If you have any questions, please do not hesitate to email us.

Have a nice day!

Best,
eyerim.com

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Eyerim kan absolut ikke anbefales

På Eyerims hjemmeside reklamerer man med, at varen afsendes "med det samme" ! På min ordrebekræftelse fik jeg at vide, at der ville gå en uge - og nu er der så gået 2½ uger - uden at min vare er dukket op - og jeg har heller ikke modtaget en bekræftelse på, at mine solbriller er afsendt. Jeg har skrevet med en medarbejder fra Kkundeservice, som kun svarer på svensk !!Da jeg henvendte mig en uge senere var der stadig ikke noget nyt. Brillerne var ikke afsendt, og jeg kunne ikke blive oplyst om hvor længe jeg skulle indstille mig på at vente. Nu, næsten tre uger efter, har jeg annulleret min ordre, og bestilt brillerne fra et andet firma
Rigtig ærgerligt at jeg ikke tjekkede Trustpilot inden jeg bestilte hos Eyerim. Jeg kommer ikke til at handle her igen, og kan absolut ikke anbefale nogen at gøre det.

25 april 2017

Dear Marianne Marslew,
Thank you for your review.

Below are you order details:
Ray-Ban Erika RB4171 865/13. Size 54 mm.

Confirming that the package was to be sent to:
Marianne Marslew
Lergravsvej 27
Holbæk,4300
Denmark
Tel. 72364993

The item was never listed to be in stock, and I assume that you have been looking at the same model, but with another size. We understand that you have been in contact with our customer services and we provided you with all necessary information regarding your order purchase, as well as weekly updates from our supplier.

Clearly stated, the delivery time for this item is 11-18 business days and informed you about this date which also visibly states on your order confirmation sent to your e-mail.

We informed you that the package was going to arrive and be sent to your designated address via express delivery. However, we can't continue with the purchase if you ultimately deicide to cancel it; which we did and refunded the whole amount back to your account.

We don't see any wrongdoings here and everything has been mentioned in advanced and thoroughly explained.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

3/5 stjerner

Penge blev først trukket, den dag varen blev sendt. Fint.
Gode priser.

Men ekstreeeeeem lang leveringstid
Har bestilt mine raybans D. 30/3, og jeg har stadig ikke modtaget dem endnu.
Der står dog også at forventet leveringstid er fra 7-14 arbejdsdag..
glæder mig til at få dem.

God påske

15 april 2017

Oakley Briller

Hej Eyerim.

Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle købe briller hos jer
Efter jeg har læst folks anmeldelser.
Men jeg lader tvivlen komme jer til gode
Så kom mine briller som lovet efter ca 17 arbejdsdage.
Brillerne er som forventet god kvalitet og ligner bestemt ikke en kopi som nogen er bange for
Vender bestemt tilbage og køber gerne igen
Så Kom vi op på 5 stjerner
Mvh Flemming C

Mvh Flemming C

11 maart 2017

Dårlig oplevelse.

Købte et par solbriller på eyerims danske side, da jeg tænkte at det var hurtigere og nemmere end at finde dem op en udenlandsk net-shop. Det var det ikke. Der gik en uge, uden at jeg modtog en bekræftelse på at brillerne var afsendt. Skrev til kundeservice, og fik som svar (på svensk) at de ville vende tilbage om en uge. Da jeg henvendte mig en uge senere var der stadig ikke noget nyt. De var ikke afsendt, og jeg kunne ikke blive oplyst om hvor længe jeg skulle indstille mig på at vente. Nu, næsten tre uger efter betaling, har jeg annulleret min ordre, og bestilt brillerne (billigere) fra Italien.
Min egen fejl at jeg ikke tjekkede Trustpilot inden jeg bestilte hos eyerim. Jeg kommer ikke til at handle her igen, og kan ikke anbefale nogen at gøre det.

9 maart 2017

Dear Mads Heinberg,
Thank you for your review.

Here are you order details:
Ray-Ban RB4264 894/6B Polarized. Size 58 mm.

Confirming the package was to be sent to:
Mads Heinberg
Brumleby 54, st.th.
København Ø, 2100
Denmark
Tel. 22369866

First of all, we are a European based web store focusing on provide high-end eyewear to all nations within the EU, and worldwide as well. We offer free delivery to your doorstep or to your nearest parcelshop. We have agents working from all countries providing you with a solid customer experience.

I can see that our customer services have contacted you regarding your order purchase, and we have stated upon your purchase that the delivery time is 11-18 business days, and according to data, the product was to be delivered in time and be shipped to your designed address via express delivery.

You say that we haven't responded to your email, which is not true. Our agent has clearly provided you with updates explaining the situation in a clear and friendly manner.

Please note that we have cancelled your order and issued you a full refund upon your request.

Horrible

Ordered my glasses over two weeks ago ,still nothing. According to the website the glasses have not even been sent out yet. No response from customer service. Poor service. No updates. No responses. I will never use this company again.

6 maart 2017

Dear Oliwia Krezel,
Thank you for your review.

You have placed your order from us on the 19th of February, and you have confirmed the following information:

Oliwia Krezel
Beethovenlaan 41
Leidschendam, 2264VE
Netherlands
Tel. 0681249239

According to details, you placed an order for our highly demanded item "Miu Miu MU06OV 1AB1O1". This item was back then marked to be shipped from our supplier within 14-21 business days, and an order confirmation was sent to your email stating just that.

Thus, we were still waiting for our supplier to ship your package and we had expected them to begin shipment after 2-5 days after your email was sent to us.

This is therefore in line with what's stated on our website and the email we responded to you. We also don't see any wrongdoing by our side regarding the shipment.

If you have further questions, please contact our customer support.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skriftligt annulleret ordre fremsendes alligevel.

Jeg havde desværre bestilt mine goggles inden jeg læste herinde.
Det er min egen skyld, at jeg var lidt sent ude. Men jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at 7-14 dages leveringstid var ment i arbejdsdage; det er misledende, men mindre gennemskueligt end 2-3 uger.
Da jeg så kan gennemskue, at mine goggles ikke kan nå at komme inden min skiferie, skriver jeg til kundeservice (som vha Christina indtil da havde været en god oplevelse, hun mangler vist beføjelser for at kunne hjælpe dette firma ud af den samlede temmeligt ringe oplevelse).
Jeg skriver, at jeg gerne vil annullere min ordre, da den vil ankomme efter min afrejse. Jeg får tilbudt 50 kr i afslag. Dette når jeg ikke at reagere på med "ellers tak", og dagen efter får jeg track and trace. Brillerne ankommer til min pakkeshop 4 dage efter afrejse.
Lokkemaden på de 50 kr kunne dække tilbagesendelsesgebyret, som jeg jo egentlig burde have været foruden, da jeg annullerede ordren, men nu vasker de hænder i kundeservice og siger, at de ikke har indflydelse på returforsendelser til Slovakiet.
Derfor skriver jeg herinde. I bedste fald havde jeg så slet ikke skrevet herinde. Nu skriver jeg, at I bestemt ikke bør handle hos Eyerim.

16 februari 2017

Dear Maja Rasmussen,
Thank you for you review.

I have had a closer look into your order purchase and according to details you placed your order on January 23, and we received a green signal from our supplier right after. The delivery time is 7-14 business days and we have provided you with correct information before, and during your contact with our customer services.

Due to high demand of snow goggles, we have unfortunately experienced minor delays, but in your case it was only a matter of a few days and we provided you with a discount to show our attention to your purchase.

Please note that on our website, and eyerim.dk in general, we always state the following: "Gennemsnitlige leveringstid: 7 - 14 arbejdsdage".

If you have any questions, please contact our customer services at kontakt@eyerim.dk.

Skepsis manet i jorden

Jeg havde mine bekymringer omkring denne virksomhed, særligt ift. ægtheden af produkterne. Jeg har løbende haft en fin dialog med kundeservice. Da virksomheden fik tildelt e-mærket afgav jeg en ordre til en meget konkurrencedygtig pris. Allerede 1 uge efter havde jeg mine solbriller i sikker emballage. Brillerne fremstår særdeles ægte. Jeg er glad og tilfreds.

5 december 2016

Kære Christian,

tak for ros!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke besvarelse af mails og udløbet leveringsfrist

Hej alle

Jeg har/er igang med en super dårlig oplevelse med EYERIM.dk

Jeg får ikke svar på mail og mine briller er forsinket indtil videre 5 dage. dvs. at de har været 19 dage om at komme frem og pengene er ikke blevet trukket endnu, hvilket vil sige at de ikke er blevet sendt endnu.

Jeg tvivler på om det overhovede er en rigtig hjemme side eller om det er fusk.

Jeg håber meget på at få svar på mail og få mine briller hurtigst muligt.

Super gode priser, men utrolig dårlig kundeservice.

2 december 2016

Kære Joachim,

tak for din anmeldelse.

Ligesom også herinde nu, har vi haft flere gang kontakt via e-mail.

Du har bestilt et par briller d. 15 november. På produktsiden er den gennemsnitlige leveringstid angivet med 7-14 arbejdsdage. På mandag, d. 5. dec. er vi på d. 14 arbejdsdag efter din bestilling. Som meddelt før per e-mail, har vi bestilt dine briller direkte på producenten fordi den har ikke været på lager længere. Vi venter på en statusopdatering fra producenten vedr. dine (og nogle andre) briller.

Du har sikker også bemærket, at vi er e-mærket. Når du mener at e-mærke giver fup-virksomheder e-mærket badget burde du prøve at tale med e-mærket om dette.

Jeg kan kun anbefale at det kan hjælpe rigtig meget at tage et kig på de oplyste leveringstider før man bestiller i en webshop.

MvH

Den værste kundeservice

Jeg har prøvet at bede om hjælp da en rabatkode ikke virkede på Black friday. Jeg skriver til dem da der var nogle solbriller jeg gerne ville købe, men koden ikke virkede. Men hende der sidder ved tasterne kan slet ikke regne eller også forklare jeg mig rigtig dårligt. Jeg har aldrig oplevet så meget bøvl. De er desværre på ingen måde behjælpelig. Rigtig dårlig og øv oplevelse og behandling. Havde læst anmeldelser inden jeg kiggede på deres hjemmeside, og syntes alle de negative ting med dårlig kundeservice passer.
Syntes det er utroligt at de ikke kredser mere om deres kunder.
Kan så sige at jeg stadig ikke har kørt bestillingen igennem.

Din tilbage melding viser at du har fuldstændig misforstået mine mails. Ja, jeg købte 2 briller på Black friday og koden virkede, men fandt et par mere senere samme dag, hvor jeg vil gøre brug af koden igen, men ikke virkede, og måtte så prøve en anden log in, og dér vil koden heller ikke virke, hvilket jeg skrev til dig. Så det var IKKE efter Black Friday, men på dagen. Så syntes det er frækt af dig at skrive herinde at jeg bare kræver procenter bare fordi I har haft et tilbud den dag, det er ikke dét jeg er ude på, men en fair behandling. Men håbede da på at I vil give mig det, da det ikke er min skyld at koden ikke virkede samme dag, bare senere på dagen.
Cyber monday købte jeg dem ikke, da jeg havde nogle spørgsmål til dig som du ikke svarede på inden du gik hjem, og dér er det klart jeg ikke bare vil købe dem, da jeg manglede svar, for hvis jeg købte dem og vil sende dem retur er det en dyr returnering da I ikke lægger i DK.

Så syntes det er lidt frækt af dig at udstille mig og har også undskyldt over mail, og den har du slet ikke taget i mod.
Jeg har endnu ikke fået fat i de andre briller som der er tale om nu, da I ikke er samarbejdsvillige.

29 november 2016

Kære Manon,

du har bestilt 2 par briller med koden fra Black Friday d. 25.11. Efter Black Friday spørger du om du må få 20% på en anden model og påstår i din Trustpilot anmeldelse at black eyerim koden ikke virkede?

For at komme dig imod gav vi dig en kode med 10% rabat til cyber monday så du kunne få 20% rabat på modellen du ønskede. Vi har også forklaret dig at koden lyder på 10% fordi modellen du ønskede var nedsat med 10% den dag. Det syntes du så ikke var godt nok.

At yde en god kundeservice betyder altså ikke, at en virksomhed kan sælge varer til priser kunderne ønsker og en dårlig anmeldelse på Trustpilot medfører heller ikke at en virksomhed efterkommer kundernes prisønsker.

Men tak fordi du tog dig tid - udover de mange e-mails via vores kontaktadresse - at skrive en anmeldelse her.

MvH