Skandaløs service! Brugt vare og returvare i stedet for en ny! Jeg købte et par Ray-Ban Wayfarer 54 med polariserede glas i denne butik og forventede et fuldstændig fabriksnyt premiumprodukt. Det, j... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har købt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller købt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have læst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, ægte og jeg fik dem 40%... Toon meer
Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hørt. De svarede meg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Eyerim er en certificeret online optiker, der tilbyder et af de største udvalg af solbriller, briller med styrke og sportsbriller fra verdenskendte mærker. Og det er ikke alt – eyerim har også sit eget mærke, eyerim collection, som tilbyder kvalitetsbriller til uovertrufne priser. Med muligheden for virtuelt at prøve brillerne via webkamera og 30 dages returret er eyerim det ideelle sted at købe nye briller – online, nemt og bekvemt.
Contactgegevens
Denemarken
- kontakt@eyerim.dk
- eyerim.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Totalt dårlig leverings tid virkelig …
Totalt dårlig leverings tid virkelig latterligt lang tid de er hurtige til at trække penge føler mig dårligt behandlet

Advarsel
Advarsel! - Useriøst firma
Jeg bestilte et par Persol solbriller 15. juni 2017. På eyerims hjemmeside stod der højt og tydeligt at brillerne var på lager, og “Forventet leveringstid: 11-18 arbejdsdage “
Da leveringstiden er overskredet rykker jeg for brillerne og får dette svar; “The estimated delivery time 11-18 business days is set directly based on the information from our supplier. Unfortunately, in some cases, it may take a little bit longer. At the moment, we are still waiting for the product to be delivered to our warehouse so we can ship it directly to you afterwards“.
Eye rim har altså prøvet at sælge mig en vare de ikke har, og heller ikke havde på lager da jeg bestilte den, normalt kalder man den slags for bondefangeri, og det er forbudt ifølge danske markedsføringsregler. Om det er talentløse amatører eller det der er værre, der driver dette firma er nok ligegyldigt, resultatet er det samme. Jeg betalte med PayPal så der var heldigvis ikke problemer med at få pengene retur.

god serivce
Jeg havde bestilt en forkert vare og ville gerne bytte til en anden.
kundeservicen var god og jeg fik fuld refundering og modtog den nye vare 2 uger efter jeg havde sendt den forkerte vare tilbage.

Antwoord van Eyerim
Bestilte briller hos eyerim med håp på …
Bestilte briller hos eyerim med håp på hurtig levering, men måtte vente over en måned!
Tross dette måtte betale 500 i toll og MVA ved mottak, til tross for at jeg bestilte briller i Norge og betalte MVA ved kjøpet! De nekter å refundere mva og toll-avgifter!
Skal gå mot Eyerin.no med klage til Forbrukerrådet.
Aldrig i live vil bestille noe hos Eyerim igjen! Absolutt ikke anbefales!!!!!

Antwoord van Eyerim
Usikkerhed om ægthed af vare!
Betaling blev trukket 3 dage før afsendelse. Jeg modtog dog min vare lige inden leveringstiden udløb (13 arbejdsdage) Jeg undrede mig over at varen var "made in China" og når brillen lå i etuiet ramlede de bare rundt. Jeg fik vurderet ægtheden hos optikere, og blev oplyst om at der var stor sandsynlighed for at det var en dyr kopi. Bemærkede at firmaet ligger i Slovakiet trods de har en .dk adresse. Returneringen forløb dog ok og jeg har modtaget mine penge minus det jeg brugte på retur porto + 50 kroner som jeg ikke ved hvor er forsvundet hen. Vil ikke anbefale e-handel hos Eyerim!

Super god betjening
Super god betjening - afsendt dagen efter bestilling og modtaget en uge senere :-)

Antwoord van Eyerim
Venter stadig på briller som blev …
Venter stadig på briller som blev bestilt den 21 april er blevet informeret om bla bla brillen er blevet tilbageholdt i tolden eller hvad der blev sagt. Måske nærmere 1 stjerne, men er venlig, så to pga af mails. Men havde ikke bestilt hvis jeg vidste at der ville gå så lang tid, trods det står på hjemmesiden havde jeg forventet hurtigere levering.
Og nej, det var ikke posten, som i prøver — det var leverings som blev udskudt afskillige gange.
Det er facts!

Antwoord van Eyerim
Er rigtig glad for mine fine Ray Ban …
Er rigtig glad for mine fine Ray Ban solbriller som jeg fik til en rigtig god pris.
Dog lover i på jeres hjemmeside at sende indenfor 24 timer, men må indrømme der gik halvanden uge før i sendte mine solbriller

Antwoord van Eyerim
I don't recommend !NOT SERIOUS !
I don't recommend !They don't respect the shipment period ,the customer service is not professional , they are not serious !!!

Antwoord van Eyerim
Eyerim kan absolut ikke anbefales
På Eyerims hjemmeside reklamerer man med, at varen afsendes "med det samme" ! På min ordrebekræftelse fik jeg at vide, at der ville gå en uge - og nu er der så gået 2½ uger - uden at min vare er dukket op - og jeg har heller ikke modtaget en bekræftelse på, at mine solbriller er afsendt. Jeg har skrevet med en medarbejder fra Kkundeservice, som kun svarer på svensk !!Da jeg henvendte mig en uge senere var der stadig ikke noget nyt. Brillerne var ikke afsendt, og jeg kunne ikke blive oplyst om hvor længe jeg skulle indstille mig på at vente. Nu, næsten tre uger efter, har jeg annulleret min ordre, og bestilt brillerne fra et andet firma
Rigtig ærgerligt at jeg ikke tjekkede Trustpilot inden jeg bestilte hos Eyerim. Jeg kommer ikke til at handle her igen, og kan absolut ikke anbefale nogen at gøre det.

3/5 stjerner
Penge blev først trukket, den dag varen blev sendt. Fint.
Gode priser.
Men ekstreeeeeem lang leveringstid
Har bestilt mine raybans D. 30/3, og jeg har stadig ikke modtaget dem endnu.
Der står dog også at forventet leveringstid er fra 7-14 arbejdsdag..
glæder mig til at få dem.
God påske
hurtig og nem service
Oakley Briller
Hej Eyerim.
Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle købe briller hos jer
Efter jeg har læst folks anmeldelser.
Men jeg lader tvivlen komme jer til gode
Så kom mine briller som lovet efter ca 17 arbejdsdage.
Brillerne er som forventet god kvalitet og ligner bestemt ikke en kopi som nogen er bange for
Vender bestemt tilbage og køber gerne igen
Så Kom vi op på 5 stjerner
Mvh Flemming C
Mvh Flemming C
Dårlig oplevelse.
Købte et par solbriller på eyerims danske side, da jeg tænkte at det var hurtigere og nemmere end at finde dem op en udenlandsk net-shop. Det var det ikke. Der gik en uge, uden at jeg modtog en bekræftelse på at brillerne var afsendt. Skrev til kundeservice, og fik som svar (på svensk) at de ville vende tilbage om en uge. Da jeg henvendte mig en uge senere var der stadig ikke noget nyt. De var ikke afsendt, og jeg kunne ikke blive oplyst om hvor længe jeg skulle indstille mig på at vente. Nu, næsten tre uger efter betaling, har jeg annulleret min ordre, og bestilt brillerne (billigere) fra Italien.
Min egen fejl at jeg ikke tjekkede Trustpilot inden jeg bestilte hos eyerim. Jeg kommer ikke til at handle her igen, og kan ikke anbefale nogen at gøre det.

Horrible
Ordered my glasses over two weeks ago ,still nothing. According to the website the glasses have not even been sent out yet. No response from customer service. Poor service. No updates. No responses. I will never use this company again.

Antwoord van Eyerim
Skriftligt annulleret ordre fremsendes alligevel.
Jeg havde desværre bestilt mine goggles inden jeg læste herinde.
Det er min egen skyld, at jeg var lidt sent ude. Men jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at 7-14 dages leveringstid var ment i arbejdsdage; det er misledende, men mindre gennemskueligt end 2-3 uger.
Da jeg så kan gennemskue, at mine goggles ikke kan nå at komme inden min skiferie, skriver jeg til kundeservice (som vha Christina indtil da havde været en god oplevelse, hun mangler vist beføjelser for at kunne hjælpe dette firma ud af den samlede temmeligt ringe oplevelse).
Jeg skriver, at jeg gerne vil annullere min ordre, da den vil ankomme efter min afrejse. Jeg får tilbudt 50 kr i afslag. Dette når jeg ikke at reagere på med "ellers tak", og dagen efter får jeg track and trace. Brillerne ankommer til min pakkeshop 4 dage efter afrejse.
Lokkemaden på de 50 kr kunne dække tilbagesendelsesgebyret, som jeg jo egentlig burde have været foruden, da jeg annullerede ordren, men nu vasker de hænder i kundeservice og siger, at de ikke har indflydelse på returforsendelser til Slovakiet.
Derfor skriver jeg herinde. I bedste fald havde jeg så slet ikke skrevet herinde. Nu skriver jeg, at I bestemt ikke bør handle hos Eyerim.

Skepsis manet i jorden
Jeg havde mine bekymringer omkring denne virksomhed, særligt ift. ægtheden af produkterne. Jeg har løbende haft en fin dialog med kundeservice. Da virksomheden fik tildelt e-mærket afgav jeg en ordre til en meget konkurrencedygtig pris. Allerede 1 uge efter havde jeg mine solbriller i sikker emballage. Brillerne fremstår særdeles ægte. Jeg er glad og tilfreds.

Antwoord van Eyerim
Ikke besvarelse af mails og udløbet leveringsfrist
Hej alle
Jeg har/er igang med en super dårlig oplevelse med EYERIM.dk
Jeg får ikke svar på mail og mine briller er forsinket indtil videre 5 dage. dvs. at de har været 19 dage om at komme frem og pengene er ikke blevet trukket endnu, hvilket vil sige at de ikke er blevet sendt endnu.
Jeg tvivler på om det overhovede er en rigtig hjemme side eller om det er fusk.
Jeg håber meget på at få svar på mail og få mine briller hurtigst muligt.
Super gode priser, men utrolig dårlig kundeservice.

Den værste kundeservice
Jeg har prøvet at bede om hjælp da en rabatkode ikke virkede på Black friday. Jeg skriver til dem da der var nogle solbriller jeg gerne ville købe, men koden ikke virkede. Men hende der sidder ved tasterne kan slet ikke regne eller også forklare jeg mig rigtig dårligt. Jeg har aldrig oplevet så meget bøvl. De er desværre på ingen måde behjælpelig. Rigtig dårlig og øv oplevelse og behandling. Havde læst anmeldelser inden jeg kiggede på deres hjemmeside, og syntes alle de negative ting med dårlig kundeservice passer.
Syntes det er utroligt at de ikke kredser mere om deres kunder.
Kan så sige at jeg stadig ikke har kørt bestillingen igennem.
Din tilbage melding viser at du har fuldstændig misforstået mine mails. Ja, jeg købte 2 briller på Black friday og koden virkede, men fandt et par mere senere samme dag, hvor jeg vil gøre brug af koden igen, men ikke virkede, og måtte så prøve en anden log in, og dér vil koden heller ikke virke, hvilket jeg skrev til dig. Så det var IKKE efter Black Friday, men på dagen. Så syntes det er frækt af dig at skrive herinde at jeg bare kræver procenter bare fordi I har haft et tilbud den dag, det er ikke dét jeg er ude på, men en fair behandling. Men håbede da på at I vil give mig det, da det ikke er min skyld at koden ikke virkede samme dag, bare senere på dagen.
Cyber monday købte jeg dem ikke, da jeg havde nogle spørgsmål til dig som du ikke svarede på inden du gik hjem, og dér er det klart jeg ikke bare vil købe dem, da jeg manglede svar, for hvis jeg købte dem og vil sende dem retur er det en dyr returnering da I ikke lægger i DK.
Så syntes det er lidt frækt af dig at udstille mig og har også undskyldt over mail, og den har du slet ikke taget i mod.
Jeg har endnu ikke fået fat i de andre briller som der er tale om nu, da I ikke er samarbejdsvillige.