Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skandaløs service! Brugt vare og returvare i stedet for en ny! Jeg købte et par Ray-Ban Wayfarer 54 med polariserede glas i denne butik og forventede et fuldstændig fabriksnyt premiumprodukt. Det, j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller købt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

3. Brillengroothandelaar
  4. Contactlenzen leverancier
  5. Opticien

Geschreven door het bedrijf

Eyerim er en certificeret online optiker, der tilbyder et af de største udvalg af solbriller, briller med styrke og sportsbriller fra verdenskendte mærker. Og det er ikke alt – eyerim har også sit eget mærke, eyerim collection, som tilbyder kvalitetsbriller til uovertrufne priser. Med muligheden for virtuelt at prøve brillerne via webkamera og 30 dages returret er eyerim det ideelle sted at købe nye briller – online, nemt og bekvemt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

2,9

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kundeservice er ikke en selvfølgelighed.

Bratislava er meget langt væk, når der opstår problemer med en E-handel.
Jeg bestilte et par ekstra brilleglas med styrke, til et par Ray-Ban briller som Eyerim netop havde leveret.
De sendte et par rå utilskårne glas, 75 mm i diameter , som var 100% ubrugelige.
De afviser, at have lavet en fejl, og de kræver merbetaling, hvis de skal tilskære glassene til brillerne, og de nægter at annullere handelen.
Jeg har valgt, at tage det forholdsvis beskedne økonomiske tab, og leve med at have modtaget et uanvendeligt produkt.
Nedenfor kan I se en af firmaets utallige bortforklaringer:
Som forventet er Eyerims reaktion , her på TrustPilot , en massiv bortforklaring. Jeg har en e-mailkorrespondance på omkring 15 e-mails hvor de bortforklarer og bortforklarer..
Fakta er: at de har leveret et par kæmpeglas ,som ikke er tilskåret til det brillestel som aftalt.
Da de ikke ved bestillingen (som specielt var aftalt med Christina) bad om at få stellet tilsendt, gik jeg naturligvis ud fra, at de havde specifikationerne på stellet ,som de havde leveret ugen før.
Deres afvisning af, at tilskære glassene uden merudgifter , eller at annullere handelen , viser, at Eyerim , desværre, ikke er en seriøs web-butik.
P.S.: De påstår ovenikøbet, at de ikke kan annullere handelen fordi glassene er specialfremstillet. Det er en useriøs påstand. Glasproducenten ESSILOR har oplyst, at de leverede glas er såkaldte "Lagerglas" Ja, Bratislava er meget , meget langt borte.

10 november 2016

Kære Rene,

tak for din anmeldelse.

Essilor, som fremstiller vores styrkeglas, skærer ikke i styrkeglas uden at have brillestel glassene skal sættes ind.

Grunden hertil er at sikre kvaliteten og holdbarhed af vores produkter. Alle brillestel er unikt - selvom de er fra den samme model. At skære glassene uden at have stellet ville medfører fejl og nedsat kvalitet pga af unøjagtige antagelser ved skæring.

Derfor leverer Essilor kun runde glas, 75 mm i diameter, når de skal leveres uden brillestel. Vi anbefaler vores kunder altid at få hjælp af en optiker for at få glassene sæt ind - dette har vi også skrevet til dig da du bestilte glassene.

Du er utilfreds med det runde glas og du skal selvfølgelig ikke står med et produkt du ikke kan bruge - derfor har vi tilbudt dig en løsning:

Vores optiker skærer gerne glassene og passer dem ind i dit stel når du sender stellet samt glassene tilbage til os. Optikeren opkræver et beløb af ca.190kr for dette. For at levere en god kundeservice sender vi dit stel med det indsatte glas endda helt gratis til dig.

Vi kan selvfølgelig ikke annullere din bestilling - styrkeglasset er fremstillet efter dine specifikationer.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode priser, men lang ventetid

Eyerim har gode priser, men også lang leverings tid.
modtog mine briller ca 2-3 uger efter bestilling.
er glad for brillerne, men i burde kunne levere lidt hurtigere.

om jeg kommer tilbage som kunde: ja.. hvis jeg har god tid.

19 oktober 2016

Kære Christian,

tak fordi du tog dig tid for at give os en feedback! Vi arbejder hver dag for at blive bedre og optimere vores processer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik det jeg bestilte, ingen problemer

Eyerim havde den bedste pris på et par Rayban briller min kone ønskede sig, de havde skrevet at der var mellem 7-14 dages lev.tid så det kom ikke som en overraskelse, vil dog stadig sige at det er for lang lev.tid, derfor "kun" 4 stjerner. Men vil helt sikkert handle der igen.

18 oktober 2016

Kære Morten,

tak for dine rosende ord! Vi arbejder hele tiden på at blive bedre - tak for feedback!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen varer! Penge er trukket!

Bestilte torsdag sidste uge, d. 13. okt., et par Ray-Ban Clubmaster str 49, hvor under der stod, at varen vil blive sendt indenfor 24 timer. Da varen skal bruges som gave den 19. tænker jeg at det er helt perfekt! Da jeg fredag ikke modtog nogen email vedr afsendelse bliver jeg bekymret og vælger så at tjekke op mandag morgen, i dag d. 17 okt, hvor jeg kan se at varen er ændret til 7-14 dages levering!!!!!!! Derudover har de også trukket beløbet fra min konto. Jeg synes det er for ringe at de ikke kontakter mig at varen ikke kommer som lovet, og dermed kan give mig mulighed for at finde en gave et andet sted, samt de trækker pengene uden at varsle om forsinkelse! Det er simpelthen for dårligt!

17 oktober 2016

Kære Rasmus,
tak for din anmeldelse. Du har d. 13.10. (torsdag) bestilt i vores shop. Vi har sendt dine briller afsted i dag, mandag 17.10. Pga af sygdom nåede vi det ikke på fredag - det beklager vi meget. Pengene er blevet trukket i dag da varen har forladt vores logistikcenter. Senere på dagen, når systemer af GLS, vores warehouse og vores logistikcenter bliver matched får du en forsendelsesmail med track & trace kode så du kan følge din pakke. Selvom vi sender vores briller afsted indenfor 24 timer tager det typisk mellem 2 og 5 arbejdsdage for GLS at levere pakker til Danmark. Leveringstiden er oplyst på produktsiden i vores shop. GLS leverer/transporter ikke pakker i weekenden. Så selvom ved afsendelse på fredag ville det har været usikker om din pakke når frem den 4. arbejdsdag efter din bestilling, d. 19.10. Vi anbefaler derfor at bestille i god tid - leveringstiden fremgår meget tydeligt af produktsiderne.

Super behandling

Over alt forventning, bestemt et sted jeg vil handle igen! Halvlang leveringstid, men det var man gjort opmærksom på inden bestillingen. Bestilte 2 solbriller, hvor den ene viser sig at være skæv i stellet fra fabrikken. Det finder jeg først ud af 1,5 måned efter de er blevet leveret, da jeg ikke har taget dem i brug før. Jeg skriver til Eyerim, vedhæfter 3 billeder af solb
rillen. Velvidende om, at jeg ikke regner med nogen returnering og ombytning, da det er længe siden jeg fik dem leveret. Eyerim svare hurtigt tilbage og efter et par mails frem og tilbage, skriver de, at jeg skal sende brillerne retur, så ville de sende tilsvarende solbriller - dem har jeg så lige modtaget og er glad for super god service.

11 oktober 2016

Kære Morten,

tak for din anmeldelse - dejligt at høre!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super og effektiv betjening!

Havde desværre en oplevelse med en funktionsfejl på et par solbriller, som Christina hurtigt fik fikset, da jeg nu får et par nye som erstatning. Super og effektiv betjening. Mine varmeste anbefalinger.

3 oktober 2016

Kære Michael,
tak for de pæne ord!

gode priser - Fin levering

Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have læst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, ægte og jeg fik dem 40% billigere hos Eyerim, end jeg har set alle andre steder. Brillerne var i upåklagelig stand da de kom frem, og jeg havde ingen problemer med at hente dem hos min nærmeste 7/11, da jeg ikke var hjemme da GLS kom forbi min adresse med pakken. - Jeg kunne sagtens finde på, at bruge Eyerim igen.

21 september 2016
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ægte eller kopi?

Prisen var god, og de bestilte Ray Bans ankom efter et par uger. Men da jeg modtog dem, blev jeg usikker på, om de er ægte; tidligere har jeg prøvet et tilsvarende par i en butik - disse var 'Made in Italy'. Dem, jeg modtog fra Eyerim, var 'Made in China' og føles anderledes. Brillerne er pæne, men tvivlen om, om de er ægte eller en dyr kopi gør det øv at bruge dem.

Svar til Eyerim/Christina: Der står 'made in China' på æsken, derfor tror jeg, de er lavet i Kina. Jeg kan indberette dem til Luxottica.
Mht at returnere dem til Eyerim, så kan jeg jo læse i en anden anmeldelse herinde, at det er dyrt - så derfor er det hele jo ikke uden øv vel?! Når I skriver på jeres hjemmeside at solbriller er 'autentiske', så tænker jeg nu at det ikke nødvendigvis betyder 'ægte' men derimod at 'ja, det er solbriller'. Hvis de var ægte, ville I vel bruge det ord og ikke 'autentiske'...

25 augustus 2016

Hej Marie,

tak fordi du tog dig tid til at skrive noget om eyerim.dk herinde.

Vil du ikke løfte sløret om, hvorfor du mener at brillerne du fik er 'Made in China'? Vores Ray Ban stammer fra Luxottica. Hvis du mener at brillerne er fake er du velkommen til at indberette det direkte til dem her: http://www.luxottica.com/en/help-center/report-fake

Yderligere er du velkommen til at sende dem tilbage til os, hvis du ikke mener de lever op til dine forventninger. Enhver kunde har en fortrydelsesret. Du behøver altså ikke at bøvle med 'øv' ved at bruge dem ;)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig Service

Straks på ordredatoen hæves penge fra din konto. Derefter går der 13 dage inden brillerne er leveret. I denne perioden har eyerim nedsat prisen på brillen - men den besparelse får du ikke som kunde. Det er irriterende.

2 augustus 2016

Hej Pia,

tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Jeg er ikke sikker på om at du ville få refunderet et beløb i hvilken som helst butik bare fordi butikken har ændret i prisen efter du har købt der. Så ville alle butikker være optaget hele tiden med at erstatte differencen på sidste uges kampagner.

Grunden hvorfor pengene er blevet hævet ved bestilling var en teknisk fejl vi bøvlede med og som er rettet. Hvis du havde nævnt i e-mailen til mig at det var et problem for dig havde vi selvfølgelig givet dig tilbud om at få pengene refunderet indtil varen er sendt afsted ligesom vi har gjort for alle vores kunder som har været udsat for denne tekniske fejl og som anså det som et problem.

For at undgår misforståelser vedr. leveringstiden - vi oplyser altid leveringstiden på produktsiderne, den er angivet i arbejdsdage.

Fremragende service

Jeg bestilte nogle solbriller og undrede mig efter knap en uge over, jeg ikke fik en bekræftelse på at min ordre var afsendt, så jeg kontaktede Eyerim og fik at vide, at det skyldtes, at ordren ikke var på lager, men at de havde kontaktet producenten direkte, og at de var på vej. Ganske rigtigt kom de ind ad døren her til morgen - kun to uger efter min oprindelige bestilling, og Eyerim tilbød uopfordret at give mig rabat på købet som plaster på såret, selv om der ikke var grund til det. Kan varmt anbefale dem.

14 juli 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service! Hurtig feedback.

Rigtig god service og fine produkter. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, og de svarede meget hurtigt tilbage og forklarede mig, at solbrillerne var bestilt hos leverandøren og det tager mellem 4 og 14 hverdage. Det tog kun 7 dage.
Brillerne er fantastiske og Eyerim var den eneste som havde dem.
Eyerim stærkt anbefales!

5 juli 2016

Hej Raluca,

du skal have tak for de rosende ord og den tid du tog dig for at skrive denne anmeldelse!

Meget dårlig kundebehandling

Mine solbriller ankom med en skæv brillestang. Jeg tog kontakt via mail og prøvede at forklare at selve stellet var skævt. Det godtog de ikke, så vedhæftede jeg fotos der tydeligt viste at de var skæve. Det var heller ikke nok og de undskyldte det med at det skyldtes hvad der hedder meflecto, som er et system der gør armen fleksibel, men her er selve armen tydeligvis bukket piv skæv og sidder elendigt på hovedet. Så vedlagde jeg endnu flere billeder der viste at det ikke var meflecto. De var heller ikke gode nok. Så bad de om dokumentation fra en officiel forhandler, hvilket jeg fik i Sunglass hut i lufthavnen, underskrevet af en medarbejder. Det godtager de heller ikke. Til trods for at der står firmanavn og medarbejders navn med underskrift er det ikke nok til at berettige en klage hos dem. Jeg har nu, efter adskillige uger med billeder og diskussioner, givet op. Jeg har aldrig i mit liv oplevet en så ringe kundeoplevelse og jeg vil ikke anbefale denne forhandler til nogen.
Denne klage indeholder ikke engang deres latterlige "videresendelse" til forskellige afdelinger, i hvad der er en lille internetbutik, samt at brillerne ikke var på lager selvom det stod på hjemmesiden.
Om lidt kommer der nok et svar fra hende der hedder Christina og kalder sig selv for Country manager, hvilket også er hende der har leveret den dårlige kundehåndtering.

4 juli 2016

Hej Malthe,

tak fordi du tog dig tid for at skrive denne anmeldelse.

Vi bytter meget gerne dine briller. Du ønskede en udskiftning af den skæve side. Det er heller ikke et problem. Vi kunne ikke se fejlen du beskrev på billederne og bad dig om en dokumentation fra en autoriseret forhandler som også kan foretage en evt. udbedring. Det er vigtig at dokumentationen/udbedring foretages af en autoriseret forhandler for vi kan opretholde garantien der medfølger produktet. En håndskrevet seddel uden stempel på et stykke hvidt papir er desværre ikke tilstrækkeligt. Du er velkommen til at sende den påkrævede dokumentation til mig via kontakt@eyerim.dk.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hørt. De svarede meget hurtigt tilbage og forklarede mig, at solbrillerne ikke var på lager grundet den store efterspørgsel. Derfor den lange leveringstid. Det ville være rart, at blive orienteret om dette, uden man selv skulle tage kontakt.

Men alt i alt, kan Eyerim stærkt anbefales!

28 juni 2016

Hej Cecilie,

mange tak for din anmeldelse - vi glæder os over hver eneste fordi vi lærer fra vores kunder hver eneste dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super pris, men langsom levering.

Det eneste dårlige der er at sige om Eyerim, er at leveringstiden er rigtig lang. Man kan godt nok se den forventede leveringstid under "tilføj kurv" ved de forskellige vare, men 4-14 arbejdsdage er noget af et spring. Og det eneste der står skrevet på ordrebekræftelsen, er at bestillingen vil blive afsendt så hurtigt som muligt. Det ville være meget rart med en opfølgende email, angående leveringstiden. At vente 11 dage uden at høre noget om sin bestilling, bortset fra ordrebekræftelsen, føles som meget lang tid.

Men indpakningen og solbrillerne, var der indet galt med. 100% intakt, 100% ægte.

Hej Jacob,

tak for din feedback og tak for din tålmodighed!

Vi arbejder på at få en automatisk statusopdatering sat iværk.

Fin service

List lang leverings tid 2 uger.
Ellers okay

Hej Ole,

tak for feedback - vi arbejder på at optimere processerne.

God Service

Jeg havde en god oplevelse med Eyerim!
De tilsendte en mail vedr. status på mit køb, for at holde mig opdateret så man ikke selv skulle tage kontakt. Det var rart da det viste sig at der ville gå længere tid med levering, hvilket ikke var deres fejl.
Rart at de tager sig tid til sine kunder! Så kan kun anbefale Eyerim til andre og fremover til mig selv, hvis der skulle dukke et par nye briller op som fanger mit øje ;)

Hej Frederik,

tusind tak for denne anmeldelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Både levering og returnering fungerer bare

Et netbaseret firma skal ikke kun bedømmes på evnen til at levere varen, men også på, hvordan det går, når varen skal retur. Og her bestod Eyerim flot.
Mine Ray-Bans passede desværre dårligt, hvorfor jeg valgte at returnere. Og ja, det koster penge og er ikke uden en vis bekymring, at man returnerer til Tjekkiet, men alt er forløbet glat - også takket være god og personlig mailkontakt.
Den eneste grund til, at Eyerim ikke får fulde fem stjerner, er savnet af en bedre guide til valg af briller på hjemmesiden. Man kan fx se millimeter på bro og stang, men som glad amatør ved jeg ikke, hvordan jeg kan bruge det i forhold til mit ansigt. En bedre guide til valg af briller vil måske også spare Eyerim for en del ærgerlige returneringer af varer.

24 mei 2016

Hej Jesper,

tak for de rosende ord og feedback! Vi arbejder på at forbedre vores guide til valg af briller samt at få en dansk adresse til returnering af varer :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Meget dyr returnering

Det gik som de havde lovet angående leveringstid osv, så det er meget fint. Men desværre var solbrillerne ikke som jeg havde håbet, og måtte derfor returnere dem, det viser sig at deres returnerings adresse er i slovakiet og derfor koster omkring 200 kr.- for at få det sendt tilbage, i forhold til mine solbriller som koster 800, så allerede der har man mistet en del af sine penge. Så jo mindre i er 100% på hvilke briller, størrelse osv. i skal have dem i, så vær forsigtig.
Men kvaliteten af de briller jeg fik var helt top og sådan som de havde lovet.

19 mei 2016

Hi Joey,

vi arbejder på at få returneringsadresse i Danmark og regner med at have alt på plads lige om lidt.
Skrev bare til mig på kontakt@eyerim.dk og så finder vi ud af hvordan og du kan sende dine varer tilbage ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste priser og hurtig levering

Trods at varerne ikke kommer fra Danmark så prøvede jeg alligevel dette site da priserne var gode. Langt fra skuffet da jeg modtager mine solbriller få dage efter på trods af at de blev sendt helt fra østeuropa.
God oplevelse herfra! :)

5 april 2016

Hej Mike,

tak for de rosende ord!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fine produkter til super priser

Lidt for lang leveringstid - desværre 👍🏻 men hurtigt og meget fin tilbagemelding pr. mail.

4 april 2016

Hej Brigitte,

Tak for din fine anmeldelse :-)
Vi oplever en meget stor efterspørgsel efter vores produkter. Producenterne kan nogen gange ikke producere hurtig nok og processen tager derfor nogengange få ekstra dage.