ingewikkelde website; account aanmaken is moeilijk, mails bestaan uit klein lettertype; daarentegen is naam van het bedrijf overdreven groot. wachtwoord aanmaken van 12 tekens, telefoonnummer slecht... Toon meer
Let op!! Ze nemen nog wel nieuwe patiënten aan (genereert inkomsten voor een ingreep) maar vervolgcontroles zijn niet meer mogelijk. Zij hebben geen oogartsen zo kregen wij te horen toen wij belden... Toon meer
Geprobeerd een second opinion (met officiële verwijzing) te krijgen bij Eyescan Wassenaar. Die bleken geen orthoptist te hebben dus doorverwezen naar Rijswijk. Daar kreeg ik een heel referaat over... Toon meer
De volgende dag wakker geworden met enorme pijn in beide ogen. Gebeld maar werd gelijk afgepoeierd. Steeds weer terug geweest en steeds een andere”arts” gekregen. Inmiddels een kast vol met druppels... Toon meer
Bij Eyescan weten we dat ieder oog uniek is. Daarom streven we bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. Onze specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundige zorg onder één dak aan te bieden. Om deze deskundigheid te waarborgen, werken we alleen met de beste en meest innovatieve apparatuur op het gebied van oogzorg. Daarnaast zijn onze toegangstijden kort, zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan. Eyescan heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Valt de behandeling onder algemene oogheelkunde dan wordt het dus volledig vergoed na verwijzing door de huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico. Plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben worden niet volledig vergoed. Kom je voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie met als doel brilonafhankelijkheid dan is er geen volledige vergoeding.
Soestwetering 12, 3543AZ, Utrecht, Nederland
- info@eyescan.nl
- eyescan.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben voor na kontrole bij eyescan…
Ik ben voor na kontrole bij eyescan voor mijn linkeroog, maar had meer aan dacht voor mijn rechteroog die nog moest gebeuren. Ze vond het niet nodig nog kom maar in juli terug terwijl de oogarts het wel nodig vond. Ga maar naar de opticien voor een nieuw bril, de opticien zij dat ik 6 weken na de operatie pas mocht. Dus wat nu. Dat een niet oogarts het besluit mag veranderen. Bellen is niet mogelijk wachttijd van 1 uur maar opgehangen.
Slechte survice
Slechte survice
Luisteren niet naar de klachten
Zou er nooit meer heen gaan
Baggeren oogartsen in terneuzen
Nog nooit zo slecht
Zeer goede oogartsen
Top oogartsen. En goede oog operateurs . Met mijn oogproblemen altijd goede aandacht en de operaties met de meeste aandacht goed geholpen
Geen vast protocol en gehaast
Recent bij Eyescan Utrecht mijn 2e oog laten opereren. Opvallend vond ik het verschil in proces.
- 1e oog 4x gedruppeld, 2e oog 2x
- 1e oog geen sticker op de wang, 2e oog wel
- 1e oog oxazepam gekregen, 2e oog niet.
- 1e oog geen infuusnaaldje aangeboden, 2e oog wel.
Ik begrijp niet waarom er niet 1 werkwijze/protocol is.
Tijdens de 2e operatie stond ik stijf van de stress. Het was pijnlijk. De oogarts verergerde het door te zeggen: U zou mij helpen door mee te werken… Er was kennelijk geen tijd om mij even tot rust te laten komen.
waardeloos!
In april 2025 ben ik naar dit ziekenhuis doorverwezen door mijn huisarts.
De assistente heeft allerlei foto’s e.d. gemaakt (een aardige dame).
Echter heb ik de specialist (drs. Zuure) max. 8 seconden gezien: hij stond bij de uitgang toen ik weg ging en zie “tot volgend jaar”. Om weer gecontroleerd te worden.
Ik kreeg geen aandacht en geen enkel woord gesproken met hem. Hij vroeg niet wat mijn zorgen waren en wat aan de hand was met mij ogen enz.
Waardeloos!
Inmiddels heb ik mij dossier bij Eyescan teruggevraagd en naar een ander ziekenhuis gegaan.
Inmiddels heb ik mij dossier bij Eyescan teruggevraagd en naar een ander ziekenhuis gegeaan.
Geen aanrader
Geen aanrader, het personeel is onbeschoft en onprofessioneel! Ik bracht familie heen voor een keuring en stoorde me erg aan de dame aan balie, ze gedraagt zich als iemand die geen geduld heeft, niet op haar plek zit, en niet het vermogen heeft om met mensen om te gaan.
Oneerlijk geld aftroggelen.
Er werd twee keer beloofd dat de oogmeting niks ging kosten. Drie maanden later toch een vette rekening van bijna 148.54 euro gekregen. Kon niet gerestitueerd worden. Want het systeem kon het niet meer veranderen. Ga er nooit mee in zee. Oneerlijk bedrijf. Je bent je geld kwijt en houden zich niet aan hun woord. D. Belle
Slechte communicatie
Slechte communicatie (onzorgvuldig, onvolledig, onpraktisch), slechte bereikbaarheid, rommelige indruk. Weinig vertrouwen gevend.
Na eerdere onzorgvuldige communicatie nu dit concrete voorbeeld: met een vraag over mijn medicatie zit ik nu al 50 minuten in de wacht, waarvan 30 minuten op positie 1 in de wachtrij.... Hoezo?!? Een dergelijk slechte bereikbaarheid is wat mij betreft onverantwoord voor een medische kliniek.
Ik mag hopen dat de ingreep die ik gisteren kreeg goed resultaat gaat geven. Op grond van mijn indruk en ervaringen er omheen ga ik er niet terug (mocht ik nog eens een oogarts nodig hebben).
Onterecht laten betalen
Onderzoek laten doen bij aangewezen opticien Gijsen in Sittard. Bleek ongeschikt voor laseren. Moest toch betalen bij Gijsen: €100. Geen recept voor bril meegekregen. Geld terug gevraagd bij Eyescan, want volgens website vergoeden zij de kosten als je niet geschikt bent. Helaas geen enkele reactie! Misleiding, oplichting, …?
Afspraken verplaatst zonder overleg
Afspraken verplaatst zonder overleg. Niet bereikbaar via telefoon of een uur in de wacht.
Wel snel met boete als je niet op komt dagen. Terwijl je meermaals email hebt gestuurd en telefonisch geprobeerd hebt te bereiken maar na een half uur het maar opgeeft,
Fijne oogzorg
Ik kom nu inmiddels een kleine 5 jaar in Warmond met mijn oogklachten. Wat een fijne mensen werken daar. Behulpzaam, deskundig en zeer prettig in de omgang.
Ik kan deze oogkliniek met volle overtuiging aanraden. Voor mij verdienen alle medewerkers daar een dikke 10
Alles goed totdat er klachten zijn........
Toen wij belden met de vestiging Utrecht over klachten werd er contact opgenomen met de arts. Die wilde mij zien. Er zou dan gelijk een afspraak worden ingepland met de optometrist. Vandaag werd ik gebeld voor de twee afspraken van morgen. Door een fout moest de afspraak van 10 uur naar 4 uur worden verzet. En nee, de arts had geen tijd, dat kon over 4 weken. En er was zogenaamd nooit gezegd dat ik de arts zou zien, en dat op een onaangenaam belerende toon alsof ik niet kon lezen. Wel toepasselijk want het lezen is na de ingreep inderdaad slechter geworden. Het kan niet anders dan dat de 5 sterren beoordelingen zijn geschrevenen door vrienden en familieleden. Wees gewaarschuwd!!
Vriendelijk geholpen (vestiging…
Vriendelijk geholpen (vestiging Amstelveen). Goede voorlichting. Duidelijke informatie waarbij alle voor- en nadelen van de verschillende opties werden besproken (staart operatie).
Uiteindelijke operatie ook weer snel, prettig en professioneel. En resultaat prima!
Van het kastje naar de muur
Van het kastje naar de muur. Communicatie en informatie onvoldoende en verwarrend. Elke behandeling in Geleen vraagt om hersteloperatie in Maastricht
Afwikkeling na klacht zeer zeer slecht
Afwikkeling na klacht zeer zeer slecht.
Eerst wilde ik een vergoeding. Maar nu ga ik voor totale bedrag terug te krijgen.
Het contact is namelijk zo slecht. Krijg weken of zelf maanden geen reactie terug.
Ben hier geestelijk ook door geraakt.
Ze zeggen je iets toe, maar komen nergens meer op terug.
Wilde een verwijzing voor een second opinie, deze nooit gekregen.
Zou worden terug gebeld, antwoord per e-mail. Niet dus. Ben al meer als een jaar bezig.
Namelijk nog steeds een bril nodig voor kijken in de verte.
Terwijl de informatie die is verteld en in de folder zegt “een leven zonder bril”
Wat blijkt de implantaat lenzen die ik kreeg hebben een bijwerking. Alleen dat staat nergens vermeld of verteld. Nu dus de rest van mijn leven toch een bril.
O ja ze zijn aangesloten bij de geschillen commissie alleen ook daarin hebben ze hun zaken niet op orde. Dus kan ik niet bij geschillencommissie terecht met mijn klacht.
Kortom hoe kan het dat dit mogelijk is allemaal. Dat een bedrijf zo met mensen kan omgaan. Is hier nou niks aan te doen. Kan dit bedrijf hier zomaar mee wegkomen?
De wachttijd was zeer kort
De wachttijd was kort, de receptie servicegericht en uiterst vriendelijk. Dr. Bouwens doet het vakkundig, met zijn rustige vriendelijke stem legt alles stap voor stap helder uit. Ik was zo op mijn gemak tijdens de behandeling dat ik bijna in slaap viel. De gastdame bij de ontvangstruimte die je oog druppelt is de allervriendelijkste.
Weer een helder en kleurrijk zicht, dankzij Eyescan
Doorverwezen door de opticien (vDam uit Bodegraven) voor een staaroperatie aan beide ogen.
Vrij snel een intake-gesprek en -onderzoek ingepland bij Eyescan Utrecht. Prima bereikbaar, en voldoende gratis parkeergelegenheid.
Vlotte intake, wat resulteerde in groen licht voor de operatie.
"Wanneer schikt het u?", waarop ik antwoord "vandaag?".
Nee, dat was niet mogelijk. "Maar overmorgen is er nog wel een plek". Top!!!
Kortom, binnen 48 uur was mijn slechtste oog geopereerd, en twee weken daarna het andere oog.
De operaties zijn zeer goed verlopen, uitgevoerd door dr. Bouwens. Doet het zeer vakkundig, en legt heel rustig uit wat ie aan het doen is. Dit voelt heel geruststellend aan, terwijl je hulpeloos in een stoel ligt. Eigenlijk pijnloos, en een fluitje van 15 minuten.
Maar ook de voorbereidingen en nazorg, waren prima. Niets op aan te merken.
En het eindresultaat: weer helemaal gelukkig!
Dit na een half jaar ellende met Specsavers die me allerlei brillen en opties aangesmeerd heeft. Waar ik nu niets meer aan heb. Ik ben weer brilloos!!
Prima
Hele goede ervaring,vriendelijke en kundige artsen en ook ander personeel.
Tijdens een oogcontrole bleek mijn netvlies los te laten
Tijdens een oogcontrole bleek mijn moeder (83) een loslatend netvlies te hebben. Zij moest met spoed geopereerd worden. Het ziekenhuis in Haarlem had geen plaats. Ook de ziekenhuizen in de omgeving zaten vol. Uiteindelijk verwezen naar Eyescan in Eindhoven. De rit van 2 uur heen was het zeker waard. Wij werden warm en deskundig ontvangen en begeleid door Iris. De operatie liet niet lang op zich wachten. Mijn moeder was over de operatie ook zeer te spreken. Aardige oogartsen en zeer prettige sfeer. Opgelucht en dankbaar reden wij diezelfde middag weer 2 uur naar huis in Zandvoort. Prima ervaring ondanks de afstand.
Eerdere ervaring met eyescan reeds op…
Eerdere ervaring met eyescan reeds op trustpilot geschreven.
Echter later ervaring:
Via website eyescan verzoek ingediend om nu in Emmen aan het nog steeds na 2 eerdere ingrepen aan mijn chalazion ( bultje) linker oog, te worden geholpen.
Helaas heeft eyescan ervoor gekozen om niets meer van zich te laten horen. Hoe professioneel.