Fik skiftet varmepumpe i opvaskemaskinen. Dagen før får man besked om et nærmere tidsinterval og på dagen en sms 30 minutter før teknikeren kommer. Han var meget professionel og havde den rigtige rese... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har haft Thomas ude i forbindelse med reparation af vores opvaskemaskine som havde problemer med en lukke/hængselsmekanisme. Super venlig og god service, og efter endt operation stod alt perfekt... Toon meer
Vi havde en fantastisk god og behagelig oplevelse og kompetent service af indehaveren Thomas i forbindelse med vores Blomberg amerikaner køleskab fra start til slut. Vores blæser til kompressoren v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tekniker lod sig ikke slå ud af modstand og løste opgaven til UG med kryds og slange. Var meget venlig og imødekommende, og gav sig god tid.
Bedrijfsgegevens
- Reparatieservice voor huishoudapparatuur
- Huishoudelijke apparaatonderdelen leverancier
- Huishoudelijke apparatuur klantenservice
- Reparatie van kleine huishoudelijke apparaten
- Reparatieservice voor wasmachines en drogers
Geschreven door het bedrijf
Tak til alle vores kunder for jeres anmeldelser. Hos Fair Hvidevareservice ApS ser vi feedback som en vigtig del af vores arbejde og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Skulle noget mod forventning ikke leve op til forventningerne, opfordrer vi altid til dialog, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på den tillid, vores kunder viser os.
Contactgegevens
Kvarmløsevej 56, 4340, Tølløse, Denemarken
- Kontakt@fairhvidevareservice.dk
- fairhvidevareservice.dk
Vraagt klanten om een review
Opvaskemaskine
Jeg kontaktede Thomas, da jeg havde fyldt for meget sæbe i opvaskeren. Jeg fik fejlkoden F54.
Thomas forklarer mig problemet, og giver mig råd til hvordan jeg selv kan løse det, ellers ville han meget gerne komme forbi.
Jeg fik løst problemet med hans gode råd. Det betød så også at han ingen penge tjente på mig, men service det må man sige han leverer. Jeg vil huske ham til næste gang jeg står med et problem og vil klart anbefale ham til andre pga hans serviceniveau og fordi hans anmeldelser på TrustPilot bakker op om hans service.

Miele vaskemaskine
Da vi havde problemer med vores miele vaskemaskine, tog vi kontakt til Thomas, og uden at kede jer med alle detaljer, så tror jeg aldrig jeg har oplevet så god en service.
Største anbefalinger har fra💯

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Super service! Kan varmt anbefale Fair Hvidevareservice, der var hurtig responce, hurtig aftale, og vores problem er løst til en yderst fair pris. Vi vender tilbage næste gang vores hvidevarer knager. TAK

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Yderst behageligt besøg af søde Thomas
Yderst behageligt besøg af søde Thomas, som kom lovede dag og lovede tidspunkt. 20 minutter før fik jeg en sms.
Fair pris og hurtig diagnosticering af LG vaskemaskine.
Meget anbefalingsværdigt :) tak for hjælpen!

Er ovenud tilfreds
Prisen holdt, Thomas kom på præcis de lovede tidspunkter på de lovede dage, han ryddede pænt op efter sig, og for en god ordens skyld, testede han lige, at reparationen var udført korrekt inden han kørte. Og desuden er han en yderst behagelig person.
Hvor mange håndværkere kan man sige det om nu om dage..? ;-)

Fair er sgu fair!
Vi har en maskine der er gået i stykker. Vi sender symptomer til Fair Hvidvareservice og på baggrund af dette får vi en mail med pris med det samme og konklusionen er klar - det kan ikke svare sig at reparere maskinen. Vi sparede med andre ord 995,- - Thomas tjente så tilgengæld ingen penge. Men fair overfor kunden var det! Tak for god vejledningen.

Helt i top
Havde knas med min vaskemaskine og inden besøget oprandt osse et problem med min opvaskemaskine
Begge dele blev klaret topprofessionelt og samtidig i en superfed atmosfære behageligt og ligetil
Kan kun give mine varmeste anbefalinger

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Super service glad godt humør god humor…
Super service glad godt humør god humor og fuldstændig fair i sine priser skifter ikke bare ting for at skifte og udelukke fejl
Kan kun anbefales og er 100% sikkert jeg kun bruger fair hvidevareservice fremover
Mvh
Steven

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Helt fantastisk og meget kompetent service til yderst rimelig pris
Vi havde et større problem med vores Voss ovndør og et mindre problem med vores 17 år gamle Miele vaskemaskine, og begge problemer blev løst til perfektion. Endelig en yderst kompetent tekniker der har set fidusen i at give kunden meget mere en kunden forventer. Dertil kan man tillægge Thomas’s yderst venlige og servicemindede personlighed og at den endelige regning nærmest var urimelig billig. Stor ros til Thomas.

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Meget fin og fair service til fastpris.
Meget fin og fair service til fastpris.

Thomas leverer varen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Venlig og kompetent. Thomas bestilte reservedele efter første besøg og ugen efter havde vi en velfungerende vaskemaskine 👍

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Virkelig god og kompetent service. Fandt en uregelmæssig fejl på min ovn, og brugte energien på at gå til bunds i fejlfindingen. Meget venlig og imødekommende. Top anbefaling herfra.

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Ualmindelig god og helt i orden…
Ualmindelig god og helt i orden service, - havde besøg af Thomas hvor han identificerede og fixede problemet lynhurtigt. Pivlækkert med folk der ved hvad de laver.

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Super rar og god service
Super rar og god service. Hurra for Thomas, der holder liv i hvidevarer, der ellers ville blive skrottet! Jeg fik fixet varmelegemet på en gammel Miele vaskemaskine, der nu kører igen. Prisen er mere end fair.

Utrolig serviceminded virksomhed
Utrolig serviceminded virksomhed. Thomas tilbyder service med moral og etik. Jeg anbefaler ham til alle der ønsker den bedste pris på området, hvor i kan være sikker på ikke at blive taget ved næsen 5/5

Super hvidevareservice.....
23. december valgte vores kun 2½ år gamle køle/fryseskab (kendt mærke købt i en af de meget kendte hvidevare forretninger) at stoppe med at køle i køleskabet og efter opkald til forretningen var det bedste de kunne gøre for os at sælge et nyt, og de havde lige et stående til 10.000 kr. som vi kunne hente med det samme, hvilket vi afslog. Efter jul snakkede vi med producenten og iflg. dem kunne deres køleskabe holde alt mellem 10 dage og 15 år, men at vi da kunne snakke med en teknikker om at komme ud og kigge, for det kunne da sikkert repareres - sådan et besøg skulle vi forvente kostede min. 2000 kr.
Heldigvis endte vi med selv at finde et nummer til FairHvidevareservice og her mødte vi en service ud over al forventning. Efter en forklaring af problemet og en snak om den afrimning vi havde lavet af både køleskab og fryser, fik vi rådet, at almindelig afrimning ikke var nok og at det med 90% sikkerhed ville løse problemer hvis vi slukkede køle/fryseskabet i mindst 12 timer og gerne længere. Vi havde det slukket i 18 timer hvor der endte med at komme store mængder vand ud, men det var tiden værd for da vi tændte igen virkede køleskabet igen.
TAK til FairHvidevareservice - Thomas.
Får vi nogensinde brug for hvidevareservice igen er det HELT sikkert at vi ringer til FairHvidevareservice.

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Hurtig og rigtig god service
Vores opvaskemaskine meldte fejl. Jeg ringede til Thomas som virkelig yder den bedste service og kom hurtig og løste vores problem. Fremover ved jeg godt hvem jeg skal ringe til hvis jeg får problemer med mine hvidvare. Min bedste anbefaling.

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS
Aldrig har jeg fået så god betjening
Aldrig har jeg fået så god betjening. Og så lige op til en travl juletid. Jeg er så taknemmelig.

Hej Fair hvidevareservice.
Hej Fair hvidevareservice.
TUSIND TUSIND TAK, for hurtig reparation af vores vaskemaskine. Jeg er selvfølgelig glad for dit råd, men er også ærgerlig over at have brugt det forkerte produkt i 5 år på denne maskine og nogle år på den forrige.
KAN KUN ANBEFALE DIG TIL HELE DE DANSKE FOLK.
Rigtig god jul
Jeanette Leander