Familietapeter Reviews

1.019
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vær obs på at når en vare har status som «bestillingsvare» med 4-7 dagers leveringstid, kommer det i tillegg til levering til kunde. Nå når jeg er blitt gjort klar over dette er det helt greit. Har... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Malingen jeg kjøpte var god. Den kom raskt på døra men desverre var det mye gris med den ene boksen fordi malingen hadde rent ut i posen rundt. Regner med lokket ikke var satt skikkelig på.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tapeten er kjempefin, og enkel å montere opp, men vi fikk ingen ordrebekreftelse på mail så ble veldig usikker om ordren var registrert. Prøvde å sende mail men de fant ingen ordre fikk vi beskjed om... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.019)

122 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rask levering

Rask levering. Ikke satt opp tapet før, så spent på å prøve. Men den ser veldig fin ut. Og det er lagt med gode instruksjoner.

1 september 2025

Ringe service!!!

Ringe service!!!
Har bestilt tapeter for 7.000,- kroner med hurtig levering, men har intet hørt!! Bestilte netop hurtig levering, fordi det skal bruges til weekenden!

3 september 2025
Review zonder uitnodiging

Hej,

Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget en opdatering på din ordre – vi forstår godt, at det haster, når du har bestilt hurtig levering.

For at vi kan undersøge status med det samme, må du meget gerne sende os dit ordrenummer til kundeservice@familietapeter.no. Så hjælper vi dig straks videre.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte tapet til soverom og betalte…

Bestilte tapet til soverom og betalte for ekstra for rask levering 2-3 dager. Pakket tok uansett 2 uker at få og når eg tok kontakt med kundeservice fikk eg ikke noe svar. Fine tapeter men veldig dårlig service. Hele prosjektet hjemme fikk stå på pause i venten på dette

15 augustus 2025

Hei,

Vi beklager virkelig den forsinkede leveringen og mangelen på tilbakemelding fra oss. Selvfølgelig refunderer vi kostnaden for ekspressfrakten og ser over rutinene våre slik at dette ikke skjer igjen. Takk for din tilbakemelding, og for at du valgte oss til tross for denne opplevelsen.

Vennlig hilsen,

Sein oppfølging av order

Fikk ikke vite at tapeten ikke var på lager, måtte selv purre på hvor den ble av da jeg også bestilte ekspress sending?

15 augustus 2025

Hei,

Beklager at du ikke fikk informasjon om at tapetet var utsolgt, spesielt når du hadde valgt ekspressfrakt. Vi kan enten vente på leveransen, bytte til et lignende tapet som finnes på lager, eller refundere. Gi oss gjerne beskjed om hvilket alternativ du foretrekker, så ordner vi det med en gang.

Vennlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rask og grei handel og levering

Rask og grei handel og levering. Tapet rull var veldig kostbar.

11 augustus 2025

Hej!
Tusen tack för din beställning! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och hoppas du blir nöjd med tapeten.

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fornøyd med varer og service

Bestilte onsdag ettermiddag, fikk levert fredag. Feil med leveransen og tok kontakt med kundeservice i helgen. Svar tirsdag med tilbud om erstatningsvare og beskjed fra fraktselskapet om leveranse i morgen. Fin side som gir bra inspirasjon og forslag om farger som passer med tapeten. 4,5 opplevelse. Feilen med leveransen i utgangspunktet trekker bittelitt med, men alt i alt fornøyd.

1 augustus 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sviktet på to områder

Tapetkalkulatoren på siden gav feil resultat, så jeg bestilte alt for lite tapet. Da jeg omsider så at jeg trengte mye mer røk budsjettet x3 for det vi skulle bruke på dette rommet, og jeg bestilte og betalte for express levering,(1-2 virkedager) men tapeten kom ikke før 8 virkedager senere og påvirket budsjettet med arbeideren som skulle sette den opp for oss. Kundeservice tilbød ingen kompensasjon selv om de svikter på to områder som gjorde at kjøpet kostet meg mer antatt. Tapeten er dog veldig fin.

30 juli 2025

Hej,

Tack för att du hörde av dig. Vi beklagar verkligen att tapetkalkylatorn gav fel resultat och att din expressleverans blev kraftigt försenad. Vi förstår att detta orsakat både extra kostnader och besvär.

Det är glädjande att du är nöjd med tapeten, men vi vill gärna se över vad vi kan göra som kompensation. Skicka gärna ditt ordernummer till vår kundtjänst så återkommer vi.

Med vänliga hälsningar,
Familjetapeter

Borås tapet

Mye å velge i,fint med forslag til fargekombinasjoner. Nydelig Borås tapet. Veldig lett å sette opp

15 juli 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.