Vær obs på at når en vare har status som «bestillingsvare» med 4-7 dagers leveringstid, kommer det i tillegg til levering til kunde. Nå når jeg er blitt gjort klar over dette er det helt greit. Har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Malingen jeg kjøpte var god. Den kom raskt på døra men desverre var det mye gris med den ene boksen fordi malingen hadde rent ut i posen rundt. Regner med lokket ikke var satt skikkelig på.
Bedrijf heeft geantwoord
Tapeten er kjempefin, og enkel å montere opp, men vi fikk ingen ordrebekreftelse på mail så ble veldig usikker om ordren var registrert. Prøvde å sende mail men de fant ingen ordre fikk vi beskjed om... Toon meer
Tumstocksvägen 9A, 187 66, Täby, Zweden
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rask levering. Ikke satt opp tapet før, så spent på å prøve. Men den ser veldig fin ut. Og det er lagt med gode instruksjoner.
Ringe service!!!
Har bestilt tapeter for 7.000,- kroner med hurtig levering, men har intet hørt!! Bestilte netop hurtig levering, fordi det skal bruges til weekenden!

Antwoord van Familietapeter
God forklaring på tapetene ang farge og kvalitet. Rask levering. God kvalitet på produktene.
God kundeservice.
Tapeten kom innen kort tid , levert på døren . Enkel og sette opp og god kvalitet
Bestilte tapet til soverom og betalte for ekstra for rask levering 2-3 dager. Pakket tok uansett 2 uker at få og når eg tok kontakt med kundeservice fikk eg ikke noe svar. Fine tapeter men veldig dårlig service. Hele prosjektet hjemme fikk stå på pause i venten på dette

Antwoord van Familietapeter
Fikk ikke vite at tapeten ikke var på lager, måtte selv purre på hvor den ble av da jeg også bestilte ekspress sending?

Antwoord van Familietapeter
Rask og grei handel og levering. Tapet rull var veldig kostbar.

Antwoord van Familietapeter
Fint produkt, god beskrivelse og rask levering uten frakt kostnad
Bestilte onsdag ettermiddag, fikk levert fredag. Feil med leveransen og tok kontakt med kundeservice i helgen. Svar tirsdag med tilbud om erstatningsvare og beskjed fra fraktselskapet om leveranse i morgen. Fin side som gir bra inspirasjon og forslag om farger som passer med tapeten. 4,5 opplevelse. Feilen med leveransen i utgangspunktet trekker bittelitt med, men alt i alt fornøyd.
Rask behandling av min bestilling.
God informasjon vedrørende forsendelsen.
Grei levering fra UPS.
Nyttig informasjon var vedlagt selve bestillingen.
Tapetkalkulatoren på siden gav feil resultat, så jeg bestilte alt for lite tapet. Da jeg omsider så at jeg trengte mye mer røk budsjettet x3 for det vi skulle bruke på dette rommet, og jeg bestilte og betalte for express levering,(1-2 virkedager) men tapeten kom ikke før 8 virkedager senere og påvirket budsjettet med arbeideren som skulle sette den opp for oss. Kundeservice tilbød ingen kompensasjon selv om de svikter på to områder som gjorde at kjøpet kostet meg mer antatt. Tapeten er dog veldig fin.

Antwoord van Familietapeter
Paradiso multi er fargerik og morsom, gleder meg til å få den på veggen. Rask levering på døra og topp kvalitet
Upåklagelig servise og rask levering.
Tapeten var av flott kvalitet, og resultatet ble nydelig! Enkel og sette opp, og generelt veldig begeistret av resultatet.
tapetene kom raskt, og var ordentlig pakket. muligheten for retur av ubrukte ruller var avgjørende for å bestille. lokal butikk kunne ikke ta retur på ubrukte ruller.
Mye å velge i,fint med forslag til fargekombinasjoner. Nydelig Borås tapet. Veldig lett å sette opp
Tapetene er 10/10 men leverandør UPS kom aldri til boligen
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.