Via de WhatsApp goed geholpen met mijn vragen. En goede info gehad, gelijk spullen besteld en was binnen 2 dagen netjes verpakt binnen gekomen!!
Beste fatbike zaak van de Benelux ! Nog zelfs voor dat ik had afgerekend wilde de verkoper al appen en bellen om me dingen uit te leggen. Ze hebben mij zelfs geholpen voor een refund bij concurrentie... Toon meer
Verkeerde onderdelen opgestuurd gekregen. Daarna contact opgenomen zeiden dat ik langs een zaak mocht komen. Bleek de zaak niet van hem te zijn en me geld van de onderdelen nooit terug gekregen omdat... Toon meer
Wat een topservice! Ik heb bij een ander bedrijf hulp gevraagd omtrent het opvoeren van mijn fatbike alleen werd daar niet op reageerd.FatbikeKlaar kwam op mijn tijdlijn op TikTok en had ze een Whats-... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer tevreden!
Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Alles was netjes in orde bij ontvangst. Betrouwbaar bedrijf, zeker een aanrader!
Geen track and trace verstuurd
Er was geen track and trace verstuurd waardoor er wat verwarring kwam. Verder waren de producten top.
Hele toffe kerel
Hele toffe kerel, goede prijzen en werd goed geholpen. Kwaliteit is top en de onderdelen zijn ook nog eens origineel. Zou terugkomen
Ik heb hele goede hulp gekregen via de…
Ik heb hele goede hulp gekregen via de telefoon, ze hebben goeie kennis!
Koop je fatbike hier!!!
Top service ik had een v20 pro gekocht perfect op de afgesproken datum is die geleverd klant vriendelijk aardige gozer je kan zeker met hem lachen koop je Fatbike hier zeker een aanrader
Top kwaliteit alles mooi meteen…
Top kwaliteit alles mooi meteen opvoerbaar killswitch werkt super goed super goede optrek 500w motor
1 woord ……topservice!
1 woord ……topservice!! Jonge ondernemers die ervoor gaan💪 een klantenservice waar menig onderneming iets kan van leren. Bestelling geplaatst,bijkomende vragen netjes beantwoord,product perfect stipt afgeleverd volgens afspraak .(Op een zaterdag avond nota bene) doe zo verder gasten!
Snel bezorgd
Snel bezorgd, hele aardige gast en betere prijzen kan je niet krijgen!
Beter ga je niet vinden
Betere bestel ervaring ga je nergens vinden, Bij Fatbikeklaar doen ze hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen, belangrijkste is dat fatbikeklaar zich aan de bezorgdatum houdt, veel bedrijven doen dit niet!
Top winkel super ze hebben het artikel meteen verstuurd super tevreden 👍👍…
Top winkel super ze hebben het artikel meteen verstuurd super tevreden👍👍
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Er was een probleempje met de spullen die ik had gekocht, maar dit is snel en goed opgelost door het bedrijf. Goede ervaring.
Top service
Top service! Zeker een aanrader.. even leek het niet helemaal te lukken maar d.m.v. app contact en een duidelijke uitleg is het me toch gelukt.
Zeker een aanrader om hier je onderdelen te kopen!! 🙌🏼💪🏼
Strijder heel eerlijk kan niet better 🫡
Helemaal gut
Opvoerbaar controller dacht het niet…
Opvoerbaar controller dacht het niet gewoon begrenst controller 25 gaat
Geen een display werkt 04 wat hun zeggen werkt niet geen een opvoerbaar display een display kan ik aan passen h6c display zet ik het op 32 gaat die gewoon tot 25 die controller is gewoon begrenst in de controller koop daar niks meer normaal betaal je daar 60 euro voor bij een anderen

Antwoord van Fatbikeklaar