festgiganten.se Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde härifrån och läste omdömen efteråt, så var orolig att inget paket skulle komma fram eller att det skulle bli problem. Men inga konstigheter. Bra emballerat, rätt saker och bra kvalitet. Supe... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag beställde en vara som först inte kom. Kontaktade Festgiganten.se och efterlyste mitt paket. Fick svar inom 24 timmar trots juli och semestertider. Fick ett väldigt trevligt bemötande och snabba sv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev lite skeptisk när jag såg tidigare recensioner så jag tog köpet på Klarna. Men allt gick helt galant! Bra pris på produkten, supersnabb leverans och varan var väl förpackad. Har verkligen inge... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde och betalade ett bokstavspussel som aldrig kom. När jag googlade företaget hade det begärts i konkurs. Nyss fick jag ett mail där dom skriver följande: ”Det var ett tag sedan du bestäl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Feestwinkel
  2. Kinderspeelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Barnprodukter och festtillbehör till rätt pris! Välkommen till Festgiganten.se – Hos oss hittar du diverse produkter för barn och olika tillbehör för en lyckad fest. Vi älskar att göra folk glada och en fest extra lyckad!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en vara som tyvärr inte fungerade…

Köpte en vara som tyvärr inte fungerade som den skulle. Mejlade till kundtjänsten om retur/reklamation som var både snabba, trevliga och hjälpsamma och som hjälpte mig på ett smidigt sätt och gav mig olika alternativ på lösning. Superbra service!

25 maart 2024

Ritbord

Så illa.. beställde 10/3 och det skulle ta 2-3 arbetsdagar.. fortfarande har inget kommit….

25 maart 2024

Køb ikke her!!!

Der kommer ingen varer!!! Ingen tlf !!!

7 februari 2024
Logo festgiganten.se

Antwoord van festgiganten.se

Hej, ditt paket har tyvärr försvunnit på terminalen i Köpenhamn. Vi har skrivit mail till dig så ska vi lösa problemet.
Mvh Festgiganten

Skuffende produkt

Vi købte "Ballonløb- drevet af lufttryk"
Produktet lever absolut ikke op til det forventede. Det er svært at sætte ballonerne så godt fast at de ikke blæser af før tid og bilen/astronauten sidder heller ikke godt fast. Den 5-årige kunne ikke klare det uden hjælp fra en voksen til at holde delene på plads mens ballonen blev pustet op. De balloner, der var vedlagt sprang ret hurtigt. De kunne ikke blæses fuldt op, hvilket betød at bilerne ikke kunne køre ret langt og hurtigt. Alt i alt et rigtig dårligt produkt.

21 januari 2024

Bra kundtjänst

Blev fel i den ursprungliga ordern. Mycket trevligt och snabbt bemötande från kundtjänst som löste detta direkt. Nöjd med varorna i övrigt.

8 januari 2024

Det har været en go

Det har været en go oplevelse og tegnesættet var i stykker da det kom, vi fik straks tilbudt et nyt sæt, så alt i alt en super go oplevelse 👍🏻💪🏻🌸😃

9 januari 2024

Väldigt besviken

Sämsta företaget jag stött på! Beställde bla julklappar till barnbarnen i sep som dom öppnade på juldagen. Det visade sig att vi fått en leksak som var sönder och efter mailkontakt med företaget får jag till svar att all reklamation ska ske fem dagar efter att man hämtat ut paketet. Hur tänker man där i juletid, det säger sig själv att man beställer i god tid och jag ska väl inte behöva öppna och testa sakerna!! Mitt barnbarn är jätteledsen, hur kan man ha en sån policy i juletid!!! Likaså lådan där man gör egna plastfigurer, vilket skräp rent ut sagt, beställ inte det för det blir inte alls som på reklamen eller bilderna på lådan!! Spar pengarna och köp nåt annat!!

6 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte robotboxare åt mina barnbarn

Köpte robotboxare åt mina barnbarn. Det krävs en röd och en blå för att man ska kunna använda dosorna och boxas men de skickade mest blå och svarar inte på Mail, vi behöver byta en blå mot en röd för att få det att funka. Inget svar från Festgiganten på två veckor trots flera mail Mycket besviken att de skickar tre blåa och en röd i sista försändelsen.

24 december 2023
Logo festgiganten.se

Antwoord van festgiganten.se

Hej Susanne! Vi ber om ursäkt för fördjört svar! Vi har många mail just nu och alla röda dagar samt rådande oväder och snökaos i Skåne har tyvärr medfört stora störningar även för oss. Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för din förståelse!

Dessa robotarna fungerar att köra ihop med samma färg. Det kan vara så att frekvenserna lyckats blanda ihop sig. Vi hjälper dig gärna att reda ut detta och du har fått svar på ditt mail. :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bubbelkanon

Det var lätt att beställa därifrån och varan kom snabbt.

Varan uppfyllde mitt krav på funktion.

Men får ett stort minus på utseende och kvalité.
Ursäkta riktigt plastigt Kinaskit.

10 november 2023

Dit is Trustpilot