jeg havde besøg af en sød ung mand, der var meget effektiv. dog var hans valg måske ikke lige det, jeg prioriterede, men jeg sender bud igen til foråret og så skal jeg nok være mere tydelig
Lees wat reviewers zeggen
De bedste anbefalinger herfra! Fik ordnet kæmpe hæk hurtigt og flot. Super hjælpsom og imødekommende personale og en rigtig fornuftig pris. Bestemt ikke sidste gang vi skal bruge dem.
FF Haveservice blev tilkaldt, og nærmest dagen efter var opgaven allerede udført. Da huset skulle sælges, og fotografen skulle tage gode billeder, var det nødvendigt hurtigt at få styr på haven... Toon meer
der vil jo altid være plads til forbedring, ingen er fuld kommen perfekt
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Gersdorffsgade 24b, 8700, Horsens , Denemarken
- Tilbud@ffhaveservice.dk
- ffhaveservice.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg skulle have ryddet hele haven for…
Jeg skulle have ryddet hele haven for buske og træer 🌲 de har virkelig gjort en insats, de var 3 energi fyldt unge mennesker med en god humor.
De har udført opgaven til UG, så jeg har valgt og bruge dem igen, til og udfylde huller og ligge nyt jord.
Jeg kan godt anbefale dem, de er ikke bange for og blive beskidte eller våde, de klør bare på.
Havearbejde som man ønsker sig det.
Arbejdet blev udført hurtig, men alligevel meget akkurat og omhyggeligt - det er en sjælden kombination. Alt affald var straks fjernet.
Vi glæder os til næste besøg af en af jeres dygtige folk.
Flot arbejde.
Top service fra start til slut!
Fantastisk oplevelse med FF Haveservice!
Flinke gutter, flot arbejde og en super god dialog hele vejen igennem. Vi er mere end tilfredse.
Superfint og hurtigt arbejde resultat…
Superfint og hurtigt arbejde resultat som jeg havde forventet
Effektive ,gode at sparre med og alt…
Effektive ,gode at sparre med og alt blev ryddet op
Kan kun anbefales
Mikkel fra ffhaveservice kom som…
Mikkel fra ffhaveservice kom som aftalt. Han udførte en udtynding af hækkens bredde til min fulde tilfredsstillelse. Ikke nok med det, blev alt afklip samlet og kørt ud af haven og op i hans trailer. Derefter hentede han sin blæser og fjernede smårester fra græsset med blæseren. Jeg kunne ikke have ønsket mig mere. Jeg kan ikke rose dem nok, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter mig af dem. Prisen for besøget var absolut til at betale sig fra. Tusind tak Mikkel. Mvh Anette
Fin service
Fin service. Alt i orden. Vi bruger dem gerne igen.
Grundejerforeningen Ths. Thaarupsparken
Super fint arbejde 👍🏼
Hurtig og effektive
efter 14 dage lige så meget ukrudt igen
Godt arbejde
Godt arbejde, fra en meget sympatisk ung mand der kappede toppen af min Tuja.....ryddede pænt op efter sig.....de har min anbefaling.
Super info og pænt arbejde
Opgaven blev udført tilfredsstillende og der blev ryddet pænt op.
Der var lidt udfordringer mht mødetidspunkt, men jeg blev ringet op og orientetet så det var dejligt.
God service, venlighed og grundighed
Punktlige, effektive og respektfulde. Vores have så pragtfuld ud efter besøget. Vi giver vores varmeste anbefalinger
Behagelig samtale om træet der skulle…
Behagelig samtale om træet der skulle fældes og prisen. Godt udført arbejde og pænt ryddet op. Kan kun anbefale FF Haveservice til andre der får brug for god service.
Yderst tilfreds
Vores hæk var vokset os over hovedet - og havde set reklame for ffhaveservice på Facebook. Alt forløb smertefrit - trods lidt udsættelse af dato osv. Sådan kan det jo gå, når man rammer lige ned i deres højsæson - men kontakten før var rigtig fin, og det er tydeligt at mærke, at Frederik og Mikkel gør sit ypperste for at aflevere et godt produkt.
Vi er yderst tilfredse - og det bliver helt sikkert ikke sidste gang, vi tager fat i dem ved havearbejde.
klipning af hæk Bankagervej 6
der vil jo altid være plads til forbedring, ingen er fuld kommen perfekt
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.