Fiksi gevraagd om een pc-deskundige een kleine mutatie in de Bios te laten aanbrengen, zodat de pc meteen kon laten opstarten indien de pc van stroom werd voorzien zonder te hoeven gebruik te maken v... Toon meer

Snelle en professionele hulp nog op dezelfde dag dat ik de opdracht plaatste. De IT specialist Terry had verstand van zaken en loste het probleem binnen een uur op waar FritzBox en HP het niet voor el... Toon meer

De medewerker was erg vriendelijk en had alle benodigde kennis om mij te helpen. Zeer fijne en snelle uitvoering van het door mij gewenste. Erg tevreden over Ray!

Heb een prima ervaring met Fixie. Keurig netjes op tijd, veel verstand van zaken. Helaas heeft hij niet al onze items kunnen oplossen maar dat geeft niet aan Fixie gelegen.

1. Computerondersteuning en -services

Computerhulp aan huis tegen vaste prijzen. Computerhulp, smartphones, tablets en andere digitale apparatuur.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,3

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Topservice in alle opzichten.

Geweldig geholpen door Kenneth van Fiksi Computerhulp. En was ook nog eens heel gezellig. Veel kennis van zaken, goede uitleg, zeer klantvriendelijk.

4 december 2025

Niet goedkoop, wel erg professioneel en goed

Ons Ubiquiti-netwerk lag eruit. Eerst een ander (studenten)bedrijf geprobeerd, maar die stuurden een jonge student met wat basiskennis. Ons vrij uitgebreide Ubiquiti-netwerk ging hem boven de pet: na 3 kwartier proberen moest hij bekennen dat hij er niet uitkwam. Daarna Fiksi benaderd. Snelle reactie en helder, nl. dat hiervoor een netwerkspecialist voor ingezet werd en dat de prijs geen tientjeswerk zou zijn. De volgende dag stond er een wat oudere expert (midden 40 schat ik) voor de deur. Hij vond het probleem relatief snel en loste het helemaal goed op. Niet de goedkoopste, maar wel betrouwbaar en professioneel.

2 oktober 2025

Slecht geholpen

Slecht geholpen, de meneer aan de telefoon heeft me niet kunnen helpen met mijn computer probleem, maar ik heb nog wel mooi die 49 euro mogen betalen.

13 juni 2024

Slechte service

Slechte service, bedrijf komt afspraken niet na.

20 juni 2024
Logo Fiksi

Antwoord van Fiksi

Geachte heer Van Alten,

Jammer dat u teleurgesteld bent. Echter zijn de feiten dat u een opdracht gaf voor hulp binnen 24 uur en vervolgens de afspraak annuleerde nadat wij een expert en tijd voor u gereserveerd hadden.

Annuleren kan en mag natuurlijk, maar in dat geval zijn wél de annuleringsvoorwaarden van toepassing die zowel voor de plaatsing van de opdracht als daarna per mail, duidelijk aan u gecommuniceerd zijn. Dit hield in dat een deel van de opdrachtwaarde als kosten dienen te worden voldaan.

U draait de situatie dus om. Fiksi kwam de afspraken wel na - wij planden immers een afspraak conform de opdracht - maar u wenste deze niet meer na te komen. Tegelijkertijd wilde u de annuleringskosten niet betalen.

Wij probeerden de afspraak te verplaatsen maar daarop reageerde u zo weinig serieus (om niet te zeggen respectloos) dat wij dat aanbod weer herriepen en alsnog de kosten in rekening brachten.

Overigens hebben wij sterk het vermoeden dat de 1-sterren reviews hierboven en -onder van u afkomstig zijn, aangezien deze allemaal gelijktijdig binnenkomen.

Wij vinden het jammer dat u zo onvolwassen reageert en menen dat enige zelfreflectie op zijn plaats zou zijn.

Team Fiksi

Boycot Fiksi

Fiksi is de slechtste computer specialist die je kunt vragen voor een kleine probleem van je laptop thuis. de heer Mohammed is een grote onkundige op het gebied van computers. Hij heeft tot drie dagen toe meer dan 20 uur gewerkt aan het feit dat ik niet kon inloggen op mijn laptop omdat de pincode onjuist was. De heer Mohammed heeft problemen, problemen en irritaties die torenhoog zijn opgeleverd. Ik ben erg geïrriteerd door de problemen die het hele team van Fiksi heeft veroorzaakt. Niet naar Fiksi gaan iedereen. Ze maken je computer kapot.

27 december 2023

Ik ben heel fijn geholpen door Fiksi

Ik ben heel fijn geholpen door Fiksi en hebben het probleem met Microsoft Office365 Outlook opgelost zoals belooft tegen een redelijke prijs.!
Het was voor mij een opluchting dat het probleem met Office365 is verholpen, voor een 80 jarige is het nog erger dan algebra.!!
Beter kan niet. (Dit was mijn eerste review op 17-7-2023)

2e keer (26-7-2023)
Wegens problemen met het activeren van het email programma Pop Peeper ook weer hulp gehad van "Dennis" die ontzettend bekwaam is, en ook dit probleem heeft opgelost met een paar kleine dingen.
De enigste opmerking wil ik maken over de zogenaamde 10% korting die je krijgt voor een tweede keer hulp te vragen.
Die heb ik niet gekregen en dat vindt toch wel jammer, want afspraak is afspraak bij mij. Van daar de 4 sterren.!

17 juli 2023
Reviews in alle talen tonen. (35 reviews)