2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Toon meer

Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Toon meer

Net als anderen een duo verpakking Seresto vlooienband besteld, op 10 februari. 14 februari verzendlabel aangemaakt en sindsdien geen verandering. Er wordt niet gereageerd als je een contactformulier... Toon meer

Al sinds eind vorig jaar bezig met een rugzak, 2x een kapotte open gesneden exemplaren ontvangen, laatste levering geweigerd van PostNL en is retour gegaan naar hun magazijn. Aanvankelijk verliep... Toon meer

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Order geplaatst op 26 februari, goederen zijn nog altijd niet onderweg. Bestelling is natuurlijk wel al betaald. Op email wordt niet gereageerd en telefoon wordt niet opgenomen of beantwoord. Dus bestel hier niet!!!!

26 februari 2025

Vlooienbanden besteld

Vlooienbanden besteld. Vanaf 14 februari staan deze in de wachtstand. Geen updates, telefonisch onbereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Oplichting?

8 februari 2025

Zeer slechte communicatie.

Zeer slechte communicatie.
Producten komen pas na lange tijd, en als ze dan beschadigd zijn, is er plots helemaal geen communicatie meer.

28 februari 2025

Onbetrouwbare en onbereikbare webshop

Eind januari een order geplaatst die uit voorraad leverbaar zou moeten zijn, een maand later en de zending is nog steeds niet onderweg.
- Op e-mails wordt niet gereageerd, dus vragen worden zeker niet binnen 24 uur beantwoord
- telefoonnummer is niet bereikbaar

Bestel hier niet!

28 februari 2025

Oplichters! Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Dit zijn oplichter!
Trap er niet in.
Ze reageren niet op contactverzoeken of mails. Bij bellen krijg je meteen een voicemail en op ingesproken berichten wordt niet gereageerd.
Volgens de KvK inschrijving stond het van 19-04-2024 tot 29-10-2024 ingeschreven als eenmanszaak en is het daarna opgeheven.
Het adres in Cuijk dat wordt getoond in de mailings is van een flexplex die tegen betaling het adres als vestigingsplaats aanbied.

Producten blijken achteraf van AliExpress te komen.
Ik had beter moeten weten. Via mijn mobiel besteld maar als je de website opent op een groot scherm zie je al snel dat het niet klopt.

19 februari 2025

1 ster omdat 0 sterren niet gaat.

1 ster omdat 0 sterren niet gaat.
Na lange tijd mijn bestelde lampjes ontvangen. Echter voldoen ze niet aan onze verwachtingen.
Nu we ze terug willen sturen geeft Finn brands niet thuis.
Meerdere emails gestuurd.
Meerdere keren gebeld maar geen reactie

7 februari 2025

Nog niet opgelost, pure oplichting.

Reeds eerder geprobeerd mijn bestelling te krijgen of mijn geld terug....niks gelukt.
Nu aangifte gedaan bij politie van diefstal/oplichting.
Zouden alles oplossen maar doen niets en je bent je geld kwijt.
PAS OP MENSEN....dit zijn oplichters!!!

20 februari 2025

Let op! Aliexpress, Misleidende informatie, melding rechtsbijstand

Dorpshipping: Pas op! Een site die voor jou spullen besteld via Alieexpress en ze dan naar je opstuurt. Deze producten kan jezelf voor paar euro op aliexpress zelf bestellen.
Product kwam daardoor naar meer dan een maand aan. Ze gaven aan 5 tot 10 werkdagen. Tussentijds mail contact gehad. Na een maand via de mail afstand gedaan van product. Gaven aan dat het product onderweg was en ik het kon retourneren na ontvangst. Niet wetende dat het product uit China kwam. Tussentijds hebben wij elders het product moet kopen.
Gevraagd waar het product terugestuurd moest worden en kreeg een retouradres naar China en kosten voor eigen rekening.
Als je je voordoet als Nederlands bedrijf zijn ze verplicht een nederlands retouradres te geven. Op het retourbeleid op hun website staat het nergens vermeld.
Reageren niet inhoudelijk op je mail. Doen zich voor als een Elsemieke maar zitten andere zakenvullers achter.
Wij hebben melding gemaakt bij rechtsbijstand. Zij hebben het bedrag vergoed. We hadden een sterke zaak zei de jurist. Maar als er meer meldingen worden gemaakt kunnen ze hen aanpakken voor misleidende informatie en het niet houden aan de wettelijke verplichtingen van de koper. Ze houden je in een loop van mails en doen alsof ze heel begripvol zijn. Maar houden je aan het lijntje.
Dus ben je lid van rechtsbijstand, maak melding!

18 februari 2025

Helaas ik ben opgelicht

Ik dacht iets van een merk te kopen. Het duurde heel lang en toen zag ik dat het helemaal uit China moest komen. Ik begon te twijfelen en heb nog even goed gekeken wat ik besteld had. De verpakking leek exact op dat van het merk wat ik wilde, alleen de naam klopte niet. Toen ik contact opnam erover duurde het lang voor ik antwoord had en dan wisten ze het nog niet en moesten het navragen. Ik wacht nu nog op reactie. Ik vertrouwde het daarom niet en heb het pakket niet aangenomen en meteen retour laten sturen.

11 maart, nog steeds geen bericht terug laat staan mijn geld terug... Wat een kwalitatief uitermate teleurstellend bedrijf dit.

25 maart, nog steeds geen bericht of geld terug ..

2 april, ik verwacht dat ik nooit mijn geld terug ga krijgen van deze oplichters.

13 april, nog steeds geen antwoord en al helemaal geen geld terug. Wat een oplichters zeg. KOOP HIER NIETS!!!

10 januari 2025

Goede communicatie, goede prijzen

Duidelijke communicatie. Helaas laat de levering iets langer op zich wachten, maar dit wordt duidelijk gecommuniceerd. Prijzen zijn goed vergeleken met andere sites.

11 februari 2025

Fijne lamp maar lange levertijd

Het bestelproces is makkelijk, en de lamp is prachtig en werkt prima. Je krijgt direct na bestellen ook een link waarmee je de bestelling kunt volgen. Dan begint het lange wachten op de bestelling, want het duurde wel een week of drie voor de lamp bezorgd was. Dat is erg lang, en is ook de reden voor een wat lager reviewcijfer. Ik had de lamp gekocht als cadeau voor mijn moeders verjaardag en heb haar in plaats van deze lamp een exemplaar moeten geven dat ik al thuis had staan. Wat wel direct aangeeft dat ik met de lamp zelf dus supertevreden ben.

6 februari 2025

Zakkenvullers; niet bestellen!

Product zou op voorraad zijn; hebben 3,5 week gewacht aangezien het helaas uit China bleek te komen. Tevens er te laat achtergekomen dat het via Aliexpress voor slechts €4 per stuk beschikbaar is en wij €25 per item hebben betaald. Kwalitatief dus ook behoorlijk teleurstellend t.o.v. de mooi gephotoshopte foto’s.
Ze sturen ook een nepmail waarin ze 20% cashback beloven als je een review achterlaat (nooit meer wat van gehoord). Afrader dus bij deze zakkenvullers te bestellen.

29 januari 2025

Je bestelt een externe schijf van 2TB…

Je bestelt een externe schijf van 2TB en vervolgens zou die opgestuurd zijn. Na 3 weken nog niets.
Vervolgens vragen ze of ik akkoord ga met een schijf van 64 MB want het zou op de site om een virtuele capaciteit gaan (Dat staat nu op de site gemeld, maar toen ik bestelde nog niet)
KvK nummer gecheckt: staan niet meer ingeschreven!!
Waarschijnlijk is hun winkel ook virtueel.
Vertrouw het niet. Heb een herroeping van mijn bestelling gedaan. Heb wel geld terug gekregen.

1 januari 2025

Slechte webshop

Slechte webshop

Na 4 weken geen geld terug/ geen product.
je word aan het lijntje gehouden met allerlei processen en beleid wat ze voeren.
waardeloos.
Ze hebben niets op voorraad. Op de site suggereren ze dat wel. Moet met postnl verstuurd worden.
Helaas is hiervan niets waar.

Kijk uit mensen

4 februari 2025

Leren schoenen besteld

Leren schoenen besteld. Duurde eeuwen voordat ik het ontving. Ze waren gewoon van plastic. Omdat terugsturen duur is bieden ze je 30% aan. Dus ik mocht de plastic schoenen houden en kreeg een schamele vergoeding. Wat een slecht bedrijf, zal hier echt nooit meer bestellen. Echt super waardeloos

28 januari 2025

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring! Ik heb mijn product, een Petsafe honden tekenband, nooit ontvangen en ik krijg geen enkele responds op mijn mails naar de support email terwijl ze zeggen binnen 24 uur te beantwoorden. 6 januari heb ik de bestellilng gedaan en het is nu 29 januari. Ik heb zelfs een track en trace nummer ontvangen maar geen product!!!

29 januari 2025