2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Toon meer
Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Toon meer
Net als anderen een duo verpakking Seresto vlooienband besteld, op 10 februari. 14 februari verzendlabel aangemaakt en sindsdien geen verandering. Er wordt niet gereageerd als je een contactformulier... Toon meer
Al sinds eind vorig jaar bezig met een rugzak, 2x een kapotte open gesneden exemplaren ontvangen, laatste levering geweigerd van PostNL en is retour gegaan naar hun magazijn. Aanvankelijk verliep... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slecht product en slechte service
Ik had een wollen jurk besteld in maat XL. De jurk werd na enkele weken geleverd, er was een label in bevestigd met XL, de maat was echter XS, ik kon zelfs mijn hand niet in de mouw krijgen. Hierop contact gezocht met de klantenservice. Hun aanbod is, dat ik 30% van de aankoopprijs terug krijg of de retourneringskosten naar China moet betalen.
warme poncho zeker de moeite waard
warme poncho zeker de moeite waard. De bestelling kwam binnen redelijke tijd. Ik had niet door dat er geen accu bij zat. Deze moet je zelf hebben en eraan doen. Los van dit deel is het een fijne warme poncho die zeker zijn geld waar is.
Degelijke lamp
Mooie draadloze leeslamp besteld en ontvangen. Het product is als verwacht. De levering duurde wel lang.
Helaas bijzonder slechte ervaring met…
Helaas bijzonder slechte ervaring met Finn Brands. 3 vlooienbanden besteld op 31 december, de verpakking lijkt heel erg op de serestoviooienband van Bayer. ook op de verpakking staat dat de vlooienband van Bayer komt, maar bij navraag krijg je geen antwoord over de samenstelling, daarom bestelling binnen 24 uur geannuleerd. Het contact verloopt via de mail en lijkt eerst nog vriendelijk en wordt er beloofd dat ik mijn geld binnen 10 werkdagen op mijn rekening teruggestort krijg, echter dit gebeurd niet en ook telefonisch krijg je alleen de voicemail! Dus we zijn inmiddels 25 dagen verder maar nog steeds geen geld retour gekregen. ( ook geen producten ontvangen) Al drie dagen geen reactie op de mail gekregen! Dus koop hier niets!
Kan beter bij aliexpress direct bestellen
Kan beter bij aliexpress direct bestellen. Is sneller en goedkoper. Cancelen is helaas geen optie meer door hoge retourkosten. Ik baal dat ik deze dropshipping mensen heb gesponsord met mijn bestelling.
Ook valt het op dat alle 5 ster reviews allemaal binnen dezelfde maand vallen. Beetje verdacht..
Koop hier absoluut niet want als het…
Koop hier absoluut niet want als het niet voldoet en je wil het retour sturen kost het meestal teveel om te verzenden. Een bestelling gedaan van rond de €85,- en ze boden aan om 30% te vergoeden en mocht ik de producten houden waar ik niks aan heb. De kosten van het versturen naar China waren te hoog dus ben maar akkoord gegaan om van het gezeik af te zijn. Artikelen in de vuilnisbak en ruim €50,- lichter.
Ik heb een horloge besteld bij Finn…
Ik heb een horloge besteld bij Finn Brand maar de levering duurde vrij lang , heb verschillende keren contact opgenomen met hun en telkens weer hetzelfde antwoord er was wat fout gegaan intern bij hun...
Heb de horloge intussen gelukkig binnen gehad en ben tevreden over de kwaliteit...
Kwalitatief goede producten
Kwalitatief goede producten, levering duurde iets langer maar dus wel ontvangst van goede producten. Ik bestel zeker nog een keer iets bij bij Finnbrands.
Finnbrands! Doe het niet!
Finnbrands!
Pas op! Dit bedrijf leverd de bestelde goederen laat af geduld is hierbij van essentieel belang pffff 3 weken levertijd.
Indien je iets terug wil sturen omdat er niet het beloofde artikel is geleverd komen de problemen. Ze bieden je een korting aan of wat blijkt je hebt iets besteld uit de Chinese rotzooi kamer. Dus terug sturen kost dan wat.
Je word dan aan je lot over gelaten en krijgt gewoon geen antwoord.
Mijn advies is kijk goed uit en bestel er niets.
Finnbrands.nl is gewoon een doorgeef Luik
Van Chinese rommel.
Ook ik ben erin getuind
Ook ik ben erin getuind! Betaald maar geen levering!!
Hele vriendelijke klantenservice!
Omdat er iets niet helemaal goed is gegaan in de verzending van mijn bestelling, nam ik contact op met Finnbrands. Dat was een heel prettige ervaring, ik ben nog nooit zo vriendelijk behandeld door een klantenservice! Daar krijgen ze alvast een 10 voor. Nu nog even wachten op de door bestelde lampen!
Product is top
Product is top. Wel lang onderweg. Dit zou sneller mogen
Dropshipper zonder scrupules
Koop hier niet. Dit is een bedrijf wat producten van onder andere Aliexpress en Temu met een marge van 400% tot 500% verkoopt.
Hier zelf een product gekocht van €30 wat bij AliExpress voor €4 te koop was. Niet tevreden? 30% korting of meer dan €30 aan verzendkosten terug naar China.
Zoals een eerdere reviewer al schreef. Het bedrijf is niet ingeschreven bij de KvK en is oneerlijk over de bedrijfsvoering.
Dit bedrijf doet aan drop shipping
Dit bedrijf doet aan drop shipping! Koop hier niet! Als je kijkt naar de positieve reviews lijken die verdacht veel op elkaar. En allemaal van die oer Hollandse namen.
Helaas zijn wij erin getuind, lelijk product uit China dat voor een fractie van de prijs op Ali staat. Als je terug wilt sturen, krijg je een standaard antwoord met korting als tegenprestatie. Want geld terug kan niet, je moet je product namelijk terugsturen naar China!
Wij melden deze website aan bij de ACM!
Waardeloos
Heb n glas in lood lamp besteld wat krijg je....zo,n chinees plastic ding waardeloos al 2x contact gezocht waar mijn bestelling bleef en zo krijgt geen antwoord terug bestel dus hier niks is rotzooi uit China en bepaalt klant vriendelijk zijn ze ook niet wat hun wel beweren ga verdere stappen ondernemen gister weer n mail gestuurd reageert niemand op als je al leest hoe veel mensen zijn beet genomen door hun word t mischien tijd om hun ook maar eens openlijk voor schut te zetten denk er aan om Finnbrands naar t tv programma Opgelicht door te sturen zo dat ze voortaan eerlijk tegenover klanten blijven en sommige worden gecompenseerd door hun
Half december pantoffels besteld
Half december pantoffels besteld. Daarna niets meer gehoord. Na een mail van mij 7 jan, krijg ik te horen dat ze mijn adres niet konden vinden, terwijl dat gewoon bij de bestelling staat. Ben bang dat ik het nooit ga ontvangen.
Slechte communicatie,geen reactie meer
Slechte communicatie.
Heb 2 broeken gekocht met voering maar zijn veel klein.
Op de site staat dat ik een adres krijg voor als ik het wil terugsturen,maar ik hoor niks meer.
Heel vreemd dat ik van hun geen retour adres krijg,dat is bij meeste sites niet zo.
Nu snap ik dus waarom.
Er wordt nergens meer op gereageerd,dit was wel het geval vóór ik het pakket had,ze waren zelfs heel vriendelijk in de
mail !
Niet aan beginnen dus !
NIET MEE IN ZEE GAAN
Vlooienband en besteld .
Afbeelding van seresto maar dan net de merknaam weg geblurd.
In bevestiging staat ineens ook een andere naam.
Direct na raag gedaan , geen reactie .
Pas toen de rechtsbijstand meekeek een reactie.
Telefonisch onbereikbaar.
Geen whats app contact itt de site.
netjes gedaan wat afgesproken was
Mensen bestel niets bij dit bedrijf!!!
Mensen bestel niets bij dit bedrijf!!!! Lange levertijd niet ingeschreven bij de kvk. De spullen halen ze uit China en wanneer je wilt retourneren krijg je 30% van het aankoop bedrag terug. Zelf terugsturen naar China is vanwege de hoge kosten geen optie. Als je hier iets besteld kijk vooraf op Temu/Alie je bent veel goedkoper uit!!!
Gedupeerden, meld je klacht bij ACM consuwijzer.