2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Toon meer

Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Toon meer

Net als anderen een duo verpakking Seresto vlooienband besteld, op 10 februari. 14 februari verzendlabel aangemaakt en sindsdien geen verandering. Er wordt niet gereageerd als je een contactformulier... Toon meer

Al sinds eind vorig jaar bezig met een rugzak, 2x een kapotte open gesneden exemplaren ontvangen, laatste levering geweigerd van PostNL en is retour gegaan naar hun magazijn. Aanvankelijk verliep... Toon meer

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vlotte ontvangst, fijn element

Vlotte ontvangst, met correct te volgen van het pakket.
De Stone Fire is zoals op de foto's, zeer gezellig op de salontafel.
Het bijvullen met bio ethanol gaat wat moeilijker. Het hoge glas is moeilijk weg te nemen omwille van de stenen, waardoor er wat doorlekt op de tafel.
Tocht een heel fijn element in de woonkamer!

22 december 2024

Prima product, misleidende tekst verzenden

Product:
Het product zelf is van voldoende kwaliteit en bevalt goed! Daarop verder niks aan te merken, zeker niet voor de prijs!

Verzending:
De slogan vandaag besteld, morgen verzonden is erg misleidend. Het wordt verzonden uit China, daar mogen ze een HEEL stuk duidelijker over zijn. Verzenden duurde circa twee weken.

Contact:
Contact op m’n verstuurde e-mail kreeg ik na twee dagen. Had een vraag gestuurd over het verzenden. Kan sneller, maar was prima voor nu.

27 november 2024

Zeer slecht in antwoorden op mijn…

Zeer slecht in antwoorden op mijn mails.
In het begin steeds binnen 2dagen maar nu zit ik maar te wachten op een beoordeling, zoals zij dat noemen, maar verder hoor ik helemaal niets. Ze zeggen ( op hun site) niet goed geld terug nou vergeet het maar. Ze storten mijn restant niet terug.Laatste contact was begin December en daarna niets meer.

10 december 2024

ZEER SLECHT!!!

Al een week probeer ik contact te krijgen met Finn Brands. Maar nergens wordt op gereageerd. 4x gemaild geen reactie, contactformulier ingevuld geen reactie, 10x gebeld geen reactie, gaat meteen over op de voicemail. Zelf als je nu belt geeft hij aan dat de voicemail box vol is.
Een nette afhandeling van een defect product zou wel prettig zijn.
Zwaar opgelicht zoals ik al bij meerdere reviews lees!

20 december 2024

Niet bestellen

Niet bestellen. Reageren niet en telefoonnummer wordt niet opgenomen terug bellen doen ze ook niet. Zitten ook op een industrieterrein gevestigd in een garage box ben ik achter gekomen. Vermoedelijke oplichters

11 december 2024

OPLICHTERS met ROMMEL VAN ALI....!!!

Als je graag wil worden opgelicht dan moet je bij Finnbrands bestellen. Je betaald dan Europese prijzen voor artikelen die door Finnbrands? uit Cuijk? bij Ali
in China worden besteld. Geleverd product werd na 4 weken bezorgt en wijkt af van de afbeelding op de website. Ondanks dat je bij een nederlands bedrijf besteld en hebt betaald krijg je pas je geld terug als je het product op eigen kosten naar China hebt teruggestuurd.....Doe je dit niet dan kun je 30% van het aankoopbedrag terug krijgen.
Op deze manier wordt bij Finnbrands iedereen met voorbedachte rade en doelbewust misleidt en opgelicht.
De standaard excuus antwoorden van Finnbrands die hier te lezen zijn is helemaal lachwekkend. Je kunt fluiten naar je geld en ze hebben helemaal niet de intentie om het normaal en netjes op te lossen!!!

9 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Remco! Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. We vinden het belangrijk dat elke klant tevreden is en nemen je feedback serieus. Graag willen we je situatie nader bekijken en samen tot een passende oplossing komen. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via onze e-mail klantenservice? Dan kunnen we je persoonlijk verder helpen.
We horen graag van je en staan voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Goedekope dropshipper met rommel uit…

Goedekope dropshipper met rommel uit China. Ze melden dit niet op hun website, retour zenden doen ze niet aan. Geld terug garantie ook niet. Mensen trap er niet in aub. Je betaald de hoofdprijs voor goedkope chinese rommel... echt een slecht bedrijf. Bestel het zelf op Aliexpress dat scheelt u 90% van de prijs. Ze zullen nu wel reageren dat ze mee helpen denken naar een goede oplossing, maar dat zijn loze woorden. Ze willen goedkoop geld verdienen met dropshippen maar niks terug nemen of de verantwoordelijkheid nemen als bedrijf.

11 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Freek! We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we willen graag begrijpen waar het misging. We staan altijd open voor feedback en proberen onze service te verbeteren. Mocht je vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Prima geregeld.

Prima geregeld.

12 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Klant! Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Heel slecht

Heel slecht, broek maat herenmaat M besteld voor mijn zoon. Was beloofd dat het van katoen was met lamswollen voering. Wat krijg ik: een kinderbroek, van geheel synthetische stof zonder lamswollen voering. Als ik de broek terug wilde sturen moest ik zelf de verzendkosten naar China betalen of; ik kreeg 30% terug van het bedrag. Niet betrouwbaar dus.

15 november 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Rosa! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling en dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als een product niet overeenkomt met wat er beloofd is. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Ons team streeft ernaar om duidelijke productbeschrijvingen en eerlijke communicatie te bieden, en we zullen uw feedback gebruiken om onze processen verder te verbeteren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons retourbeleid klantvriendelijk is. We willen graag meer over uw situatie weten, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen het vertrouwen te kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Antwoord op de onduidelijkheid

Beste Finnbrands, als jullie keer op keer met die politiek correcte antwoorden komen om er nog zo goed mogelijk van af te komen geef ik graag antwoord op de vragen die jullie kennelijk nog hebben.

Finnbrands:
Wij vinden het jammer dat u ondanks de volledige terugbetaling die u heeft ontvangen, nog steeds ontevreden bent over uw ervaring.

Antwoord:
Nou dat komt, beste Finnbrands, omdat dit mij buiten proportioneel veel tijd en vele (onnodige) mailtjes heeft gekost! Net als al die andere mensen hier... Ook zie ik terug in de reviews dat de meeste mensen hun geld niet terug krijgen en ik hou niet van onrecht. Ik hou daar een hele nare en blijvende negatieve ervaring aan over!!

Finnbrands:
We werken eraan om onze communicatie hierover verder te verbeteren. We nemen feedback zoals de uwe serieus en gebruiken deze om onze service en klantbeleving te blijven optimaliseren.

Antwoord:
Als jullie feedback serieus nemen, waarom staat er dan na al die vele klachten nog steeds niet duidelijk op jullie website dat de producten op eigen kosten (en met track en trace wel te verstaan) terug gestuurd moeten worden naar China??

De klachten hierover zijn al van maanden terug te lezen en dit had je al lang aan kunnen passen!!
(zeg niet dat dit niet zo is anders som ik ze in de volgende review hier allemaal even op ik heb er al 5 verzameld en ik ben bij pagina 4 maar gestopt..).

Finnbrands:
We hebben ons uiterste best gedaan om een passende oplossing te bieden, inclusief het volledig terugbetalen van het aankoopbedrag zonder dat u het product hoefde te retourneren.

Antwoord:
Correctie, jullie hebben je uiterste best gedaan om een passende oplossing voor jezelf te vinden om zo min mogelijk terug te betalen! Pas na eindeloos mailen en dreigen met aangifte en meer reviews kreeg ik mijn geld terug.

De broek die we hebben ontvangen is nog te slecht om als poetsdoek te gebruiken en vult nu een nutteloze ruimte in mijn afvalzak dus dat ik het mocht houden is eerder een trap na..

Finnbrands:
Ons retourbeleid en de daarbij behorende voorwaarden zijn conform de geldende wetgeving..

Antwoord:
Nee, dat zijn ze niet, misschien de wetgeving in China?? Want in Nederland moet op je website duidelijk vermelden dat jullie retour adres helemaal in CHINA! is.

Ik hoop dat ik genoeg antwoord op uw onduidelijkheden heb gegeven, Met vriendelijke groet, Team Ramon.

(Helemaal zelf geschreven, zonder chat GPT of standaard tekstblokken moet je ook eens proberen Ivo).

8 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Ramon! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo gedetailleerd uw ervaring te delen. We begrijpen dat uw situatie tot veel frustratie heeft geleid, en we willen hier graag nogmaals onze oprechte excuses voor aanbieden. We waarderen uw feedback over ons retourbeleid en begrijpen dat onze communicatie op dit punt duidelijker had moeten zijn. Uw opmerking over de transparantie op onze website nemen we zeer serieus. Dit punt zullen we dan ook intern bespreken. Hoewel we uiteindelijk een volledige terugbetaling hebben gedaan, erkennen we dat dit proces te lang heeft geduurd en dat dit voor u onnodig veel tijd en energie heeft gekost. Dat is niet hoe wij willen dat onze klanten zich voelen, en we zien dit als een belangrijk leermoment om onze werkwijze te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor uw negatieve ervaring. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Nooit hier bestellen

Nooit hier bestellen! Zwaar misleidend! Je goederen komen uit China en nergens wordt vermeld dat dit bij retour terug naar China moet.
Ze bieden daarna aan om het met 30% korting te mogen houden maar dat is geen oplossing! Ik accepteer dit absoluut niet en ze zijn nog niet van mij af.

7 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste MV! Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons doel is om transparant te zijn in onze communicatie en u een positieve winkelervaring te bieden. We begrijpen dat de retourprocedure een belangrijk punt is. Bij bestellingen uit ons assortiment werken we samen met verschillende leveranciers, wat betekent dat retourzendingen soms naar een andere locatie worden gestuurd. Dit wordt vermeld in onze retourvoorwaarden, maar we begrijpen dat dit wellicht niet duidelijk genoeg was. We zouden graag samen met u naar een passende oplossing zoeken. U kunt ons bereiken via onze e-mail klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Rommel uit China

Onder de mooie naam Finnbrands verkopen jullie kwalitatief heel slechte spullen uit China voor een hoge Europese prijs. Badmat weegt nog geen 300 gram en kwalitatief heel slecht!

7 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Margot! Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we nemen je opmerkingen serieus. We zouden graag meer horen over je ervaring en kijken samen naar een oplossing. Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet Team Finnbrands.

Prima

Toen wij het product afgeleverd kregen was het conform de foto en tekst. Prima levering alleen het duurde wat langer als dat wij ingeschat hadden.

27 november 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Spaan! Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en dat het aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw geduld met betrekking tot de levertijd en nemen uw opmerking hierover mee om onze processen verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Finnbrands

Glas in lood lampje

Had een glas in lood lampje besteld. Kost bijna € 40. Wat een afschuwelijk waardeloos kermis lampje. Kan zo uit een grijparm speelkast komen. Walgelijk, kan zo de prullenbak in. Daaag 40 euro. Ga niet met dit bedrijf in zee, ze leveren troep!

5 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Saskia! Wat vervelend om te horen dat het lampje niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij willen u graag verder helpen om een passende oplossing te vinden. Zou u contact met ons willen opnemen via onze e-mail klantenservice? Wij streven ernaar om al onze klanten tevreden te stellen en horen graag uw feedback, zodat we onze producten en service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands.

Oplichting

Oplichting. Niet doen.
De website lijkt van een Nederlands bedrijf. Ik bestelde een blouse van katoen, zoals beschreven stond. Er kwam na weken, een polyester blouse uit China. Na vele e-mails, krijg ik de helft van het geld terug. De blouse mag in de vuilnisbak.

1 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Caroline! Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is geweest. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en dat de informatie op onze website duidelijk en accuraat is. We willen uw feedback graag verder onderzoeken. Zou u contact met ons willen opnemen via onze klantenservice? Dan kunnen we samen naar een passende oplossing kijken. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Uw ervaring helpt ons om onze service en producten te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team finnbrands

De bestelling was 2 weken onderweg,kwam…

De bestelling was 2 weken onderweg,kwam uit China las ik achteraf.De moterhandschoenen zou van leer zijn?. Mijn zoon krijg deze als Kerstcadeau,hopelijk is deze moterhandschoen passend en goed van kwaliteit,dus even maar afwachten???

5 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Gerda! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat er onduidelijkheid was over de herkomst van het product. Wij begrijpen dat u hoge verwachtingen heeft van de motorhandschoenen en hopen dat deze helemaal naar wens zullen zijn. Mocht er toch iets niet in orde zijn, neem dan gerust contact met ons op via onze e-mail klantenservice. Wij staan klaar om u verder te helpen. Nogmaals bedankt voor uw feedback, want deze helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands.

Communicatie was goed

Communicatie was goed. Het duurde wat lang maar werd goed gecommuniceerd zodat alles goed kwam.

30 november 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Paul! Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat de communicatie goed was en dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost, ondanks de langere levertijd. We waarderen uw geduld en begrip. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Finnbrands.

Ondanks dat pakket lang onderweg was…

Ondanks dat pakket lang onderweg was altijd netjes te woord gestaan over status verzending.

4 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Hans! Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren, ondanks de langere levertijd. We streven er altijd naar om duidelijk en behulpzaam te zijn in onze communicatie. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Finnbrands.

Het ging heel erg mis

Het ging heel erg mis, maar nu toch uiteindeijk mijn pakje ontvangen. Veel te laat maar ben er toch blij mee.
Zal geen pakje meer bestellen want het wordt in China besteld en dat duurt mij te lang en ik houd er niet van.
Product is wel ok!

1 december 2024

Antwoord van Finnbrands

Beste Annette! Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat u uw pakket niet heeft ontvangen en begrijpen uw frustratie volledig. Het klopt dat het onderzoek naar een vermist pakket via onze vervoerder enige tijd kan duren, meestal tot 14 dagen. Dit doen we om de situatie grondig uit te zoeken en u zo goed mogelijk te helpen. We begrijpen dat dit lang kan aanvoelen en willen u graag verzekeren dat we ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wat betreft de verzekerde verzending: we nemen dit zeer serieus en zullen ervoor zorgen dat dit in de afhandeling van uw case wordt meegenomen. We waarderen uw geduld en staan klaar om eventuele aanvullende vragen of zorgen te bespreken. U kunt ons altijd bereiken via onze email klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Finnbrands.