2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Toon meer
Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Toon meer
Net als anderen een duo verpakking Seresto vlooienband besteld, op 10 februari. 14 februari verzendlabel aangemaakt en sindsdien geen verandering. Er wordt niet gereageerd als je een contactformulier... Toon meer
Al sinds eind vorig jaar bezig met een rugzak, 2x een kapotte open gesneden exemplaren ontvangen, laatste levering geweigerd van PostNL en is retour gegaan naar hun magazijn. Aanvankelijk verliep... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prima
2 lampen besteld via Finnbrands. De levertijd was iets langer dan aangegeven maar uiteindelijk zijn beide lampen binnen gekomen in goede staat. Prima verpakt en bezorgt.
De support/binnendienst reageerde snel en vriendelijk op mijn vraag.

Geweldige lamp
Ik ben zo blij met mijn Lichtmeester tafellamp! Hij geeft een heel mooi licht en ik kan hem overal gebruiken omdat hij oplaadbaar is. De bezorging was snel en het pakketje was goed ingepakt, echt top!

Fijn bedrijf
Een fijne website waar je veel dingen kan vinden!
Zelf meegemaakt dat iets niet paste, contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben volledig mee gedacht over hoe dit op te lossen. Dus dat was heel erg goed.

Antwoord van Finnbrands
Meest slecht bedrijf ooit.
Meest slecht bedrijf ooit.
Eerst 3 weken wachten op een bestelling. Toen zien dat het totaal niet op de foto leek.
Toen ik wilde retourneren mij een bod doen van 30%.
En dreigen dat ik het anders maar naar China moest terug sturen..China???? Ze doen voor alsof het uit Nederland komt.
Nooit meer dat ik hier bestel

Antwoord van Finnbrands
Geld terug garantie = Geld kwijt garantie!
Ah, de online jurk! Een impulsieve aankoop, want ja, hij zag er zó prachtig uit op de website van deze Nederlandse winkel... of nou ja, Nederlandse "winkel." Kleine spoiler: dropshippers, mensen! Maar dat had ik toen nog niet door. Alles leek zo normaal, totdat de bezorgtijd verdacht langer werd. Misschien werd de jurk met de fiets vanuit China gebracht, want wachten, dat heb ik zeker gedaan.
Eindelijk, na wat voelde als een eeuwigheid en vermoedelijk enkele wereldreizen van de koerier later, kwam de jurk binnen. En ja hoor... hij paste niet. Maar écht niet. Alsof ze m’n maten hadden geraden op basis van een gokspelletje op de achterkant van een eetstokjesverpakking. Geen paniek, dacht ik, "geld terug garantie" stond toch op de website? Nou, dat is waar de komedie van errors begon.
Allereerst: probeer maar eens een retouradres te krijgen van deze mensen. Na vier keer vragen kreeg ik het gevoel dat ik aan een geheime missie bezig was. Misschien ligt dat retouradres wel ergens in een verborgen tempel in de Himalaya, bewaakt door monniken en wilde geiten. Wie zal het zeggen?
En toen kwam de aap uit de mouw: ik zou de jurk terug moeten sturen naar China. China! Iets wat ze handig hebben verzwegen op hun website. En weet je wat ze zeiden? "Maar geen zorgen hoor, we kunnen je ook gewoon 30% teruggeven. Of 50%. Nee wacht, wat dacht je van het hele bedrag terug, minus €19,50! Dan mag je de jurk lekker houden." Oh ja joh, wat een geweldig aanbod. Dus ik betaal eigenlijk €19,50 om een jurk te houden die ik niet wil. Fantastisch! Waar kan ik meer van deze deals vinden?
Na m’n eerste afwijzing werd ik verleid met 50% korting – wat een sprong van gulheid! Maar mijn doel was duidelijk: ik wilde geld, geen ongedragen textiel in mijn kast. Na ongeveer zes e-mails (en waarschijnlijk evenveel hersencellen van de klantenservice die wegsmolten tijdens het gesprek), kreeg ik eindelijk een retouradres. Maar de pret was nog niet voorbij! Nog zes e-mails later (en tegen die tijd had ik een klein dossier opgebouwd), kreeg ik mijn geld eindelijk terug. Hoera! Alleen... de helft. Want blijkbaar werkt hun "geld terug garantie" als een dieetplan: je krijgt maar de helft van wat je verwachtte.
Dus hier sta ik, met een jurk die niemand wil, de helft van m'n zuurverdiende centen en het besef dat deze winkelpersoneel niet alleen de regels van de consumentenwet, maar ook de basisprincipes van logica en fatsoen schendt. Ik kan er alleen maar om lachen... en huilen tegelijkertijd. Ik geef ze 1 ster, maar eigenlijk verdienen ze een plaats in een comedyshow.
En de grootste grap; alle reacties op de reviews worden door ChatGTP gegenereerd. Ze kijken nergens naar en willen helemaal niets oplossen.

Top klantenservice!!!
Het product snel ontvangen, maar helaas werkte het niet naar behoren. Contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben mij keurig geholpen en bevestigden dat het product foutief was. Ik kreeg een volledige restitutie van het aankoopbedrag. Bedankt voor de goede medewerking.

Antwoord van Finnbrands
Waardeloos product uit china ontvangen
Waardeloos product uit china ontvangen, lijkt totaal niet op de foto. Vervolgens krijg ik mijn geld niet terug zoals wel op de website staat vermeld. Wegwezen bij deze oplichters!
Update: ik heb dit als fraude gemeld bij mijn bank en het volledige bedrag terug gekregen.

Superslecht…
Superslecht ik zit op mijn bestelling van 6 september nog steeds te wachten het is waarschijnlijk onderweg vanuit de andere kant van de wereld. Contact opgenomen en ik moest nog 5 tot 8 dagen wachten.. raar dat er op de site staat op voorraad..

Oplichters
Oplichters, leugenaars koop nooit iets via finnbrands, enze misbruiken paypal naam om vertrouwen van de consument te winnen.

Fijn opgelost!
Schoenen waren veels te lang onderweg en pasten vervolgens niet
Er is mij nu een voucher aangeboden via de mail en ik mocht wat nieuws uitzoeken en de schoenen houden :)
Fijn opgelost!
Bedankt!

Zeer tevreden
Makkelijk bestelproces. Goede communicatie en ben zeer tevreden met het geleverde product (fietsbroek).

Antwoord van Finnbrands
Keurig verpakt ben heel blij met het…
Keurig verpakt ben heel blij met het product.

Antwoord van Finnbrands
Ssd schijf gekocht geld retour
Ssd schijf gekocht, Helaas werkte deze niet na 2 mailtje wel netjes binnen een dag geld retour.

Antwoord van Finnbrands
Produkt voldoet niet en na meermaals…
Produkt voldoet niet en na meermaals moeizaam contact bestaat er geen optie om geld terug te krijgen en product retour te sturen.

Antwoord van Finnbrands
Product besteld waarmee je als motor…
Product besteld waarmee je als motor rijder ook onderling kan communiceren (2x ridesync prijs totaal €76,50) en wat krijg je dan geleverd een bleutooth headset (BT12 op ali express voor €7,60)waar je alleen maar muziek mee kan luisteren en bellen, totaal niet wat ik heb besteld.En dus ook veel te veel voor betaald heb.
Enigste oplossing is dat ik mijn geld terug wil hebben.
telefonisch niet te bereiken en op mail nog geen antwoord.

Antwoord van Finnbrands
2 rekjes zijn kwalitatief zeer mager en te duur!
2 rekjes zijn kwalitatief zeer mager. Dun en niet sterk. Tevens belazert doordat exact dezelfde bij AliExpress te koop is voor €6,39 ipv €25,50. De leverancier was vermoedelijk hetdezelfde. Eens maar nooit meer.

Antwoord van Finnbrands
geen levering en geen oplossing
2-9 bestelling gedaan en nooit geleverd en bij de klantenservice alleen standaard reactie en nog steeds geen oplossing.

Antwoord van Finnbrands
Let op ‘niet goed geld terug ‘ actie…
Let op ‘niet goed geld terug ‘ actie kost je sowieso verzendkosten van 19,50 euro! Wordt duidelijk gewoon goedkoop uit China geïmporteerd!

Wat een prutzooi
Wat een prutzooi, ssd schijf besteld van 8TB
Na 10 mb liep ie al vast.
Bedrijf besteld artikelen gewoon in China niks nederlands dus.
Gewoon oplichters.