2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Toon meer
Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Toon meer
Net als anderen een duo verpakking Seresto vlooienband besteld, op 10 februari. 14 februari verzendlabel aangemaakt en sindsdien geen verandering. Er wordt niet gereageerd als je een contactformulier... Toon meer
Al sinds eind vorig jaar bezig met een rugzak, 2x een kapotte open gesneden exemplaren ontvangen, laatste levering geweigerd van PostNL en is retour gegaan naar hun magazijn. Aanvankelijk verliep... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Handy Heaters
Beste mensen, ik had 3 heatertjes (Handy Heater) besteld maar de afstandsbedieningen zijn echt hopeloos. Slechts bij 1 werkt alleen het uitzetten de overige mogelijkheden niet. En bij de andere 2 werkt de a b helemaal niet.(Uiteraard heb ik de batterij in alle drie de afstandbedieningen geactiveerd door het plastic lipje eruit te trekken).
De kwaliteit laat helaas te wensen over. En heb ik het vermoeden dat ik niet de enige klant met dit probleem kan zijn..
Wat nu?
Mvg,
W.Young

Super snelle SSD schijf
Na het bestellen van de SSD schijf ben ik continu geïnformeerd over het voortgangsproces van de levering. De levering is geheel volgens planning verlopen. De SSD schijf voldoet aan mijn verwachtingen.

Antwoord van Finnbrands
Onlangs besteld bij deze webshop na het…
Onlangs besteld bij deze webshop na het zien van een advertentie. Zeer tevreden over het product en de service. Mij zul je vaker zien!

Fijne service
Fijne service. Netjes contact en product werd volgens de levertijd geleverd
Top!!!!

Antwoord van Finnbrands
Ik heb hier pasgeleden besteld en ben…
Ik heb hier pasgeleden besteld en ben tevreden over het product. Ook had ik een vraagje over het product en de klantenservice reageerde snel en vriendelijk. Top!

Werkt goed
Werkt goed, goeie communicatie. Alleen bezorging was langzaam maar het kwam uit het buitenland, binnen 2 weken ontvangen.

Nog altijd niets ontvangen
Als sinds juli wacht mijn vrouw op haar bestelling.
Telefonisch onbereikbaar (voicemail) en onzinnige mails als zou het bezorgd zijn of afgegeven bij de buren. (die weten geen van alle ergens van)
Intussen hebben wij aangifte gedaan bij de politie en ik roep iedereen op om het zelfde te doen als ook jij niets geleverd kreeg. Dit (duitse) bedrijf is volkomen onbetrouwbaar!!
Oplichters zijn het.

Antwoord van Finnbrands
Duurde 4 weken voor het artikel…
Duurde 4 weken voor het artikel gestuurd werd. Werd mij verteld dat het adress niet vermeld was terwijl dit er prima op stond.
Ook kwam dit product gewoon uit china, dan had ik net zo goed zelf op ali express kunnen bestellen dan was het er ook nog eerder geweest

Antwoord van Finnbrands
Blijkt gewoon dropshipping te zijn
Blijkt gewoon dropshipping
te zijn. Troep uit China van Aliexpres. Mijn product staat daarop voor 7 euro, ik betaalde 30 euro. Bij het aanmelden van een retour begint het gezeur. Je moet zelf de kosten voor retour naar China betalen. Ze bieden aan 30 procent terug te betalen dan hebben ze nog winst dus. Ik heb gekocht bij een Nederlandse website en verwacht dat ik het daarheen kan terugsturen. Dit is zo'n bedrijf waartegen de regering snel moet optreden. Let op niet intrappen !!! Ze misleiden je op de website doen net of ze het zelf versturen. Als het product niet bevalt geven ze niet thuis en mag je zelf de retourkosten naar China betalen
En dan krijg je onderstaande reactie die totaal niet strookt met de werkelijkheid. De regering moet actie ondernemen tegen deze oplichters!!!!

Correct afgehandeld.
Prima 4 tb geheugenstick. Mooie compleet geleverd met kabel en stekker. Werkt probleemloos. Duurde wel wat lang.

Finger weg van Finn Brands
Finger weg van Finn Brands, is een oplichtersbedrijf, ik heb 2 SSD van 2 TB gekocht en die werken niet, ik vroeg om retour adres in plaats ervan boden zij mij aan een andere artikel uit de shop te bestellen, als ik dat weigerde boden zij mij aan 30% van de aankoop terug te betalen, beide artikel zijn nog nieuw en ik wil de totaale aankoop bedrag terug!

2 externe USB
2 externe USB - 4TB besteld.
Duurt even maar verder een prima levering met een product dat naar wens is

Goede afhandeling
Goede afhandeling, mooi product en redelijk snel geleverd

Waardeloos
Waardeloos. 10 dagen gewacht op een simpele bestelling en de koerier die ze gebruiken krijgt het niet voor elkaar de bestelling te leveren. Dus hebben ze het teruggstuurd naar de verzender. Meerdere malen contact gezocht met de koerier en niets anders dan slappe excuses en zero resultaat. Contact gezocht met Finnbrands en hun antwoord was weinig meer dan "Da's jammer, kunnen wij ook niets aan doen".
Totaal nutteloos dus. Dropshipping at it's worst.

Finnbrands.nl slechte ervaring
Ik heb in juni een zomerhoed besteld. Deze was pas 2 maanden later geleverd ipv de beloofde enkele werkdagen. De kwaliteit viel zeer tegen en het was heel klein. Voor het retourneren houdt finnbrands.nl het bedrag van €19.5 in omdat de retour naar China moet. Tegelijkertijd hoef ik het product dus niet terug te sturen. Gezien dat de hoed zelf €25 kost, ben ik dus bijna het hele bedrag kwijt voor de recht om de retourneren van een product dat niet deugt. Wat mij betreft een zeer malafide praktijk. Heb jij iets gevonden op deze site, kijk dan eerst op andere Chinese sites die idd een betere retourbeleid hanteren. Want qua kwaliteit en service hoef je hier idd niet te zijn.

Antwoord van Finnbrands
Chinese webshop, slechte kwaliteit!
Goedkope zeer slechte kwaliteit artikelen uit China!!!!!!!
En dat voor hoge prijzen, daarom dacht ik dat het goede kwaliteit zou zijn.
Enige pluspunt is dat ze überhaupt reageren op emails, maar volledig terugbetalen willen ze niet.

Tevreden mens
Heeft even geduurd, maar werd keurig op de hoogte gehouden van de transactie. Aangeschafte artikel helemaal naar wens. Tevreden mens hier.

25 emails verder...nog geen oplossing. Duurt lang
Spullen na heel lang wachten in huis. Werkt niet. Inmiddels al 4x mail gestuurd hoe te retourneren,men reageert ontwijkend ( Ik vraag specifiek om retourlabel, instructies en mijn geld terug) met dat ik video moet maken, en dat ik een voucher kan krijgen. Wil gewoon retourneren en mijn geld terug. Heb niet het idee dat dit Nederlandse klantenservice is,maar een vertaald bericht dmv Ai. Ondertussen vertraagt men bewust het retourneren. Absoluut waardeloos. Men wil 25% van het aankoopbedrag inhouden op de totaalsom vanwege "verzendkosten" en dan mag ik het spul houden (wat onzin is want heb er niks aan want het werkt niet). Retouradres en retourlabel schijnt niet mogelijk te zijn, want men blijft moeilijk doen.
UPDATE: week verder. Video gestuurd, het zou worden doorgegeven (?) en terugbetaald. Inmiddels nog steeds niks gehad. Weer gemaild "de 'goederen afdeling' wil nog weer een foto. Bijna 30 e-mails verder en nog geen geld terug / retour mogelijkheden.

heel goede produkt
heel goede produkt,