First Care Company Reviews

3,6

Fijne zaak. Groot assortiment aan verschillende materialen. Personeel heeft verstand van zaken en weet waar ze over praten. Nemen de tijd en geven vakkundig advies. De volgende keer bestel ik zeker we... Toon meer

Na een paar weken geen bestelling ontvangen, het pakketje is kwijtgeraakt door de vervoerder. Kan gebeuren maar ik moet er zelf achteraan en heb nog steeds niet mijn geld terug. Ik probeer contact te... Toon meer

Bedrijf gebeld over uitleg van een product. Zou hier over teruggebeld worden, nooit gebeurt. Weer gebeld, kreeg ik de voicemail, ingesproken met terugbel verzoek, nooit gedaan. 3 keer een... Toon meer

Ik kende het bedrijf al via de webshop, maar heb onlangs de winkel in Schalkhaar bezocht. Dat maakt toch verschil. Online bestellen is handig, maar in de winkel kun je materialen beter beoor... Toon meer

1. Kampeerwinkel

Firstcarecompany.nl, Ambulancewebshop.nl en Survivalwinkel.nl vallen onder het familiebedrijf Firstcarecompany en is al 15 jaar dé tactische specialist in Nederland met een ruim assortiment uitrusting voor politie, defensie, handhaving, beveiliging, defensie en ambulancepersoneel. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom om materialen aan te schaffen. Liefhebbers die goede uitrusting weten te waarderen zijn bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteitsproducten waar je op kunt vertouwen tijdens je dienst of avontuurlijke omzwervingen wereldwijd. Veel materialen die wij verkopen worden zijn getest door collega’s uit het werkveld zelf. Op deze manier selecteren wij alleen de beste materialen. Wij zijn als bedrijf zeer gespecialiseerd en te allen tijde bereid met u als klant mee te denken over de keuze van uitrusting, rekening houdende met uw specifieke wensen. Wij zijn niet voor niets uitrustingsspecialist en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de tactische markt. Naast de verkoop van onze webshops bent u ook van harte welkom in onze showroom in Deventer.

Gemiddeld

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erg goed geholpen in de winkel

Erg goed geholpen in de winkel! Leatherman Raptor gekocht en erg tevreden. Goede kwaliteit, zoals er in de winkel werd gezegd. Blij mee!

2 januari 2023

Antwoord van First Care Company

Bedankt voor je review thijs, veel plezier met je studie en dat je schaar maar goed van pas mag komen.

Slechte communicatie

Beenplaat besteld, deze stond met het label “op voorraad” op de website, samen met één ander artikel besteld. De volgende dag word alleen het tweede artikel geleverd.

Ik nog een dag langer gewacht maar daarna toch maar richting First CareCompany gebeld, gevraagd waar mijn bestelling bleef en werd er gezegd dat deze niet op voorraad was en nog besteld moest worden. Prima, alleen toen ik na ruim 1,5e maand terug belde en vroeg waar mijn bestelling bleef kreeg ik te horen dat ze vergeten waren mijn bestelling te bestellen.

Bijzonder maar goed, hen gevraagd of ze mij dan wilde bellen zodra dit was gebeurd, hierop gaven ze aan dat te willen doen.

Maar toen had ik na 2 weken weer niets van hen vernomen en heb ik weer gebeld waar mijn bestelling bleef. “Dit gaan we even uitzoeken” en een uur later word ik gebeld dat ze vergeten waren mijn bestelling op te sturen.

Afijn, na 2 maanden had ik dan eindelijk mijn bestelde product binnen, goed spul maar van de communicatie moeten ze het hier niet hebben…. Jammer.

28 april 2022

Beste TR
Een review plaatsen waarin wij ons kunnen verbeteren mag zeker.
Echter zijn de beenplaten bij ons al maanden op voorraad dus deze reactie bevreemd mij. En een dag na een eerste levering een tweede nalevering is onwaarschijnlijk dus wat gaat er hier mis ? En een bestelling vergeten te bestellen, onze collegas hebben geen bestel bevoegdheid. Doe mij een plezier en email mij even op sales@firstcarecompany.nl want ik ben erg benieuwd naar uw verhaal in een persoonlijk onderhoud.

Beste TR 15-01-2022
We zijn nu 5 dagen verder na onze reactie, helaas heb ik geen reply van u mogen ontvangen ondanks onze inspanning u te contacten. Ik blijf erbij dat uw uw verhaal niet correct weergeeft, graag even contact om dit op te lossen.

Aantal sets traumascharen en…

Aantal sets traumascharen en daarbijbehorende holsters besteld. Snel goed en perfect materiaal . Hufterproof materiaal zeg maar😇

21 december 2022

Antwoord van First Care Company

bedankt voor de review en veel plezier er mee

Erg tevreden

Meerdere keren spullen gekocht bij Firstcarecompany. Erg tevreden over het advies en de gang van zaken.

18 december 2022

Antwoord van First Care Company

Thnx EES, fijn om te horen

Prima bedrijf

Bestelling snel in huis, goed geholpen!😁

13 december 2022

Antwoord van First Care Company

Bedankt karel voor je lovende woorden

Prima bedrijf

Prima bedrijf,

Keer wat besteld online, waarbij mooie beschrijving en product voldeed aan alle verwachtingen, ook in de winkel geweest. Wordt heel erg vriendelijk geholpen en je krijgt goede alternatieven te zien.

22 mei 2022

Een zeer tevreden vaste klant.

Al jaren vaste klant bij First Care Company, zowel in de winkel als de webshop. Zeer tevreden over de afgenomen producten, waaronder diverse lampen, messen, scharen en (riem)tasjes. Ook maatwerk besteld (reflecterende functiebadgen), dat snel en naar tevredenheid werd geleverd. Prima klantenservice, betrouwbare partij en kwalitatief hoogwaardige artikelen!

17 mei 2022

Ik heb op 16 april een holster besteld…

Ik heb op 16 april een holster besteld en ik heb wel 3 weken moeten wachten en heb het nogsteeds niet binnen er staat het wordt verwerkt wat is dit voor onzin ik had iets anders besteld uit duitsland en dat was er nog eerder dan dit. Echt slecht. Heb al veel mails gestuurd, geen reactie.

30 april 2022

Nu 3 keer naar tevredenheid besteld bij…

Nu 3 keer naar tevredenheid besteld bij dit bedrijf.
Bij mijn laatste bestelling twijfelde ik over de schoenmaat. In goed overleg hebben ze mij 2 paar schoenen opgestuurd om te kunnen passen.
Fijn bedrijf wat meedenkt met de klant.

15 april 2022

Klantonvriendelijk, valse beschuldigingen bij retour

Ongelooflijk klantonvriendelijk. Jas besteld, gepast en retour gestuurd binnen een paar dagen. Krijg ik een mail dat er vlekken op de jas zouden zitten en ook zou stinken en dat ik het gedragen zou hebben. Wat een lulverhaal. Zo willen ze dus onder een retour uitkomen door het vlekken en stinken verhaal. Jas alleen aangehad om te passen en toen weer ingepakt. Via de mail een ongelooflijk intimiderende toon over zelfreflectie en transparant zijn en dat ik geen slachtoffer maar dader zou zijn enz. De jas zou inmiddels vol met vlekken zitten. Ik lees vaker dat dit de toon is bij een retour bij dit bedrijf. De foto's zouden het bewijs zijn. Bewijs van wat? Wie weet heeft de persoon die dit heeft uitgepakt wel vette vingertjes gehad ofzo. Haal het weg zou ik zeggen ipv mij vals te beschuldigen en weigeren het geld terug te betalen!!! Dit soort bedrijven met een zeer klantonvriendelijke en intimiderende toon bestaan dus nog steeds. Kijk dus uit met dit bedrijf.

22 maart 2022

Antwoord van First Care Company

Altijd vervelend als er een meningsverschil is.
De retournering van de Heer Druif kan helaas niet geaccepteerd worden, het product is ernstig vervuild en stinkt.
Wij hebben u per direct de foto verstuurd en over de staat van de geretourneerde jas valt niet te twisten.
U heeft een uitnodiging gehad om langs te komen zodat u zelf kunt beoordelen hoe wij het product hebben ontvangen.
Telefonisch contact met u was niet mogelijk voor ons, u drukt ons weg en belt ons niet terug.
Retourneringen horen bij het dagelijkse werk van bedrijven met webshops, dat is voor ons niet bijzonder.
Echter zijn er grenzen, en deze retournering was echt een brug te ver !

Top service

Op internet kwam ik wisselende reacties tegen over FirstCareCompany. Zelf wilde ik een broek bestellen en twijfelde over de maat. Na telefonisch super vriendelijk te zijn geholpen een broek besteld. Omdat ik de broek enkele dagen later nodig had en de pakketdienst die dag al was geweest is men speciaal naar het postkantoor gegaan om mijn pakket alsnog te kunnen versturen diezelfde dag. Top service!

20 mei 2020

Wacht nog steeds op bestelling!

Op 28 januari een Key-bak besteld op de site staat vermeld dat deze op voorraad was, 31 januari een mail verstuurd met de vraag of hij al was verzonden, hierop zelfde dag ook netjes antwoord gekregen met de mededeling dat deze waarschijnlijk de donderdag erop weer binnen zou komen.....inmiddels is het 18 januari en tot op heden nog niets ontvangen.....ben er teleurgesteld dat dit zo lang moet duren ☹️

18 februari 2020

Handige en overzichtelijk website

Handige en overzichtelijk website. Bij vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan telefonisch of in de winkel zelf. Bestellingen worden snel verstuurd en producten zijn van goede kwaliteit. Zal hier zeker vaker iets bestellen of fysiek kopen in de winkel..

29 maart 2018

Top service!

Goede en duidelijke website, telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Product snel geleverd en top kwaliteit.

Kom hier zeker terug!

Bedankt voor de top service!!!

27 maart 2018

Kwaliteit producten.

Kwaliteit producten, voldoen ruimschoots aan de verwachting! Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding!! Ik ben een zeer tevreden klant!! Top!

27 maart 2018

Topper voor professionele uitrusting

Oprecht advies door echte professionals, perfecte uitrusting samegesteld voor een zeer aantrekkelijke prijs. Boden ook maatwerk aan voor specialistische uitrusting. Zal mijn voorkeur leverancier blijven voor professionele uitrusting, een echte aanrader.

26 maart 2018

Klantonvriendelijk en slechte service!

Een set handschoenen besteld echter niet volledig naar wens.
Na per mail het retourformulier te hebben ontvangen, het pakketje binnen 2 weken opgestuurd.
Na 2 maanden via PostNL het pakket weer terug ontvangen omdat ze het niet bij de firma konden afleveren.
Firma ontkent het pakketje aangeboden te hebben gekregen en legt de schuld bij de koper die het pakket niet tijdig zou hebben verstuurd. Op mails wordt slecht gereageerd en telefonisch slecht en onfatsoenlijk te woord gestaan. De eigenaar weigert zelf aan de telefoon te komen.
De oplossing is een tegoedbon waarbij ik als consument dus in ieder geval drie keer verzendkosten moet betalen voor iets wat ik eigenlijk niet nodig heb.

21 februari 2018

Antwoord van First Care Company

De klant heeft begin december besteld.
Het pakket is op 23 december retour gestuurd echter heeft dit pakket via post NL nooit zijn bestemming bereikt.
De klant is zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het pakket en controleren of het pakket ook daadwerkelijk aankomt.

Helaas heeft de klant dit nagelaten en komt er midden januari pas achter dat het pakket niet is aangekomen.
De klant neemt hierin geen verantwoordelijkheid en legt de schuld in eerste instantie bij post NL neer en daarna
worden wij ineens verantwoordelijk gehouden.

Wij hebben de klant meerdere keren fatsoenlijk telefonisch te woord gestaan en uitleg gegeven dat retouren wettelijk binnen 14 dagen in ons bezit dienen te zijn. Wij bieden de klant een oplossing, retourneren en tegoedbon en geen verzendkosten eerst volgende bestelling, dit is meer als wij verplicht zijn en naar onze mening zeer coulant.

Helaas blijft de klant ons contacteren ondanks meerdere keren uitleg en blijft proberen zijn standpunt af te dwingen
wat helaas resulteert in deze manier van reageren van de klant.
Teleurstellend is dat de klant vergeet dat ook hij verplichten heeft en dat het niet nakomen hiervan niets met service te maken heeft.